Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
...τα Scanner μου εντόπισαν την ύπαρξη ονόματι Γιούλη, όμορφο  τεκνό 25-27 ετών με ανοιχτό έως τους ώμους μαλλάκι, αρμονικό με διαστάσεις  μοντέλου κορμάκι, αθώο αλλά με πολλές υποσχέσεις βλέμμα.
Το μόνο αδύνατο σημείο πως δεν γνωρίζει Ελληνικά-έτσι για κουβέντα-διότι είναι από Ουκρανία αλλά άλλη μια καλή υπηρεσία…

Μήπως είναι αυτή που δουλεύει σε studio στο Μύλο κι όλως τυχαίως έχει άδεια αυτό το καιρό!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Δεν ξέρω Βασίλη, μου φαντάζουν λίγο δύσκολα αυτά τα σενάρια , ας μιλήσουν επί του θέματος οι ειδικοί…

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: άσε της εξυπνάδες.(προμοτορες) ότι και να κάνετε. ο κόσμος καταλαβαίνει παραααα πολύ καλά...  ΚΑΡΤΑ βγαίνετε
Ωπα! Απ' ότι βλέπω έβαλες δυό τελευταίες πινελιές στο αριστούργημα σου....

Τέλος πάντων.... Ίσως είναι η στιγμή για εξωτερίκευση της αυτοκριτικής όσον αφορά την παρουσία στο thread (την δική μου φυσικά εννοώ). Γενικά, ακόμη κι όταν υπάρχουν αγαθές προθέσεις, είναι σαφώς άνιση η σημασία που έχει το forum και τα εδώ γραφόμενα, για κάποιον που "είναι απ' έξω", σε σχέση με κάποιον ή κάποιαν που αγωνίζεται για το ψωμί του.

Au revoir....

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Ωπα! Απ' ότι βλέπω έβαλες δυό τελευταίες πινελιές στο αριστούργημα σου....

Τέλος πάντων.... Ίσως είναι η στιγμή για εξωτερίκευση της αυτοκριτικής όσον αφορά την παρουσία στο thread (την δική μου φυσικά εννοώ). Γενικά, ακόμη κι όταν υπάρχουν αγαθές προθέσεις, είναι σαφώς άνιση η σημασία που έχει το forum και τα εδώ γραφόμενα, για κάποιον που "είναι απ' έξω", σε σχέση με κάποιον ή κάποιαν που αγωνίζεται για το ψωμί του.

Au revoir....
μμμμμμμμμμμμμμ αυτο είναι σωστό... δεν μπορώ να διαφωνήσω. μέσα έξω αυτο εννοω!!!!!!! :woldman:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
μμμμμμμμμμμμμμ αυτο είναι σωστό... δεν μπορώ να διαφωνήσω. μέσα έξω αυτο εννοω!!!!!!! 

μέσα έξω ε;.....
:2funny: :2funny: :2funny:

Πρώτον, μάθε να γράφεις τα δικά σου έξω απ' την παράθεση και να μην παραποιείς τα ποστ των άλλων.

Δεύτερον, αυτό που είναι μέσα έξω στο μυαλουδάκι σου είναι κατινιές, στις οποίες και προσφεύγεις όταν εξαντληθεί ο... έντιμος λόγος σου και οι αλήθειες που.... πονάνε  :2funny:  :2funny:

Τρίτον, και κλείνω οριστικά, 'μέσα' έτσι όπως το εννοείς, δεν ήμουν ποτέ. 'Ισως είναι και η ώρα να τελειώνει και το 'μέσα' στο forum...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αντί καληνύχτας, αφιερωμένοι οι στίχοι (με μικρή αλλαγή) σε πελάτες και εργαζόμενες με την ελπίδα να έχουν εφαρμογή...

Στα χέρια σας μεγάλωσαν και πόνεσαν και μάλωσαν
άνδρες μ’ ολοκάθαρη ματιά.
Ψηλά κυπαρισσόπουλα, χαρά στα κοριτσόπουλα
που `χουν κι αγκαλιάζουν τη φωτιά....

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
μέσα έξω ε;.....
:2funny: :2funny: :2funny:

Πρώτον, μάθε να γράφεις τα δικά σου έξω απ' την παράθεση και να μην παραποιείς τα ποστ των άλλων.

Δεύτερον, αυτό που είναι μέσα έξω στο μυαλουδάκι σου είναι κατινιές, στις οποίες και προσφεύγεις όταν εξαντληθεί ο... έντιμος λόγος σου και οι αλήθειες που.... πονάνε  :2funny:  :2funny:

Τρίτον, και κλείνω οριστικά, 'μέσα' έτσι όπως το εννοείς, δεν ήμουν ποτέ. 'Ισως είναι και η ώρα να τελειώνει και το 'μέσα' στο forum...
άντε εγώ θα συνεχίσω να τα λέω τα πράγματα με το όνομα τους. τώρα τις κατινιες σας δεν με αφορουν και αν πρόσεξες γράφω μόνο όταν δεν τα λεν όπως έχουνε τα πράγματα και σκόπιμος λένε τα μισά...

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Τελικά η βλακεία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου φίλε. Μας τα κάνεις τσουρέκια στο thred εμείς που δεν ερχόμαστε διαβάζοντας ούτε που θα πατήσουμε ποτέ και όσοι σου μείνανε θα φύγουν τρέχοντας όχι 9 αλλά 119 γκόμενες να φέρεις. Σε βλέπω βενζινά στο τριενα να κάνεις και καριέρα. Ξέρεις εκεί στην όλγας που έχετε και το ίδιο παρατσούκλι. Τσομπάνη!!!

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Τελικά η βλακεία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου φίλε. Μας τα κάνεις τσουρέκια στο thred εμείς που δεν ερχόμαστε διαβάζοντας ούτε που θα πατήσουμε ποτέ και όσοι σου μείνανε θα φύγουν τρέχοντας όχι 9 αλλά 119 γκόμενες να φέρεις. Σε βλέπω βενζινά στο τριενα να κάνεις και καριέρα. Ξέρεις εκεί στην όλγας που έχετε και το ίδιο παρατσούκλι. Τσομπάνη!!!

βλέπω και εσένα τι νταλκά τραβάς!!!!!!!????? και πως γράφεις και τη λες. κοιτά τη δουλειά σου τότε. και εγώ συνεχίζω την δουλεια μου κατάλαβες. και που με ξερής?????  ρε και με σχολιάζεις?????? σε πιο μαγαζί πας???? για να καταλαβει και ο κόσμος. και να ξερής και κάτι άλλο δεν θεωρό οποιον μπαίνει στο θρεντ και πελάτη κατάλαβες γίδι. και οσο για το βλάχος τιμή μου και καμάρι μου. τουλάχιστον ξέρω την καταγωγή μου και δεν είναι ντροπή κατάλαβες.. ντροπή είναι να πετάς λάσπη χωρίς να ξερής τον αλλον....

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.137
Πόντοι
2.356
γραψε μερικες λεξεις στο προσωπικο σου λεξικο κ μαζι κ τη λεξη ξέρεις
γιατι αυτο το ξερής σε προδιδει πως εχεις το Τ9  :2funny: :2funny:

ετσι εξηγηται πως μερικες φορες δε κανεις ορφογραφικα λαθη  :think:

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
Υπάρχουν τηλέφωνα με Τ9 ακομα;
Τώρα αποκαλούνται διορθωτές κειμένου.

humax μη με ξεχάσεις γιατι θα σε  :knockinb:  :fuck2:  :lheel:  :s&m_2:  :fuck1: 

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
γραψε μερικες λεξεις στο προσωπικο σου λεξικο κ μαζι κ τη λεξη ξέρεις
γιατι αυτο το ξερής σε προδιδει πως εχεις το Τ9  :2funny: :2funny:

ετσι εξηγηται πως μερικες φορες δε κανεις ορφογραφικα λαθη  :think:
Η τεχνολογία στη διάθεση μας... :grin: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
την καλησπερα μου και απο εμενα
προσφατη επισκεψη μου στην ελενα Β.ηρακλειου. Ο χωρος εχει μια προσωπικη πινελια, προσωπικα εμενα μου αρεσε και ηταν καθαρος και ανετος με 2 επιλογες μασαζοκρεβατου...χαμηλα και ψηλα..
διαλεξα το χαμηλο μετα απο προτροπη της στην αρχικη κουβεντουλα εξοικειωσης.
Κοστος 50 με 1ο και 2ο προγραμμα. Στο 1ο προγραμμα το θεμα του μασαζ που με ενδιαφερει και οσους ενδιαφερει ηταν πραγματικα μια ευχαριστη εκπληξη που την συστηνω σε οποιον τον ενδιαφερει δεν θα το μετανιωσει. Στο 2ο προγραμμα  :pipa2: :pipa1: προσωπικα εμεινα ικανοποιημενος με αρκετη φροντιδα και περιποιηση απο μερους της.
Εμφανησιακα ειναι θα ελεγα κοντα στα 28-30 ωστοσο λογω του οτι ειναι αδυνατη μπορει και να με γελαει η κριση μου, ομορφο σωμα και περιποιημενο ωστοσο γαι τουσ λατρεις του :tits2: :tits: :boobies:δεν ενδεικνυται καθως ειναι κατω απο 2? :think: :think:
Με βαση την παρεχομενη υπηρεσια και του κοστους θα ελεγα οτι ειναι μια αξιολογη περιπτωση που δεν κλαις τα λεφτα σου. ωστοσο αυτα ειναι γουστα προσωπικα.
ελπιζω να βοηθησα καποιους οπως βοηθηθηκα κι εγω καποτε
καλη συνεχεια

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.137
Πόντοι
2.356
επεσες 10 χρονια εξω  ;)

40αρα ειναι εχει μικρο βυζακι κ ωραιο κωλαρακι  :kissass: