Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Με το 80e πηδάς κιόλας τουλάχιστον ή πάλι μόνο:  :cum: ;;;; :2funny: :2funny:
Δεν κατάλαβες φίλε! Με 50ευρώ πηδάς! Απλά ο χρόνος είναι 30 λεπτά. Αν θές 45 min τότε πάει στα 80. Σε κάθε περίπτωση πηδάς, απλά ο χρόνος συνεδρίας αλλάζει.

Ο Τριενας καλά θα κάνει να μιλάει για το δικό του μαγαζί και να μην ασχολείται με των άλλων.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Δεν κατάλαβες φίλε! Με 50ευρώ πηδάς! Απλά ο χρόνος είναι 30 λεπτά. Αν θές 45 min τότε πάει στα 80. Σε κάθε περίπτωση πηδάς, απλά ο χρόνος συνεδρίας αλλάζει.

Ο Τριενας καλά θα κάνει να μιλάει για το δικό του μαγαζί και να μην ασχολείται με των άλλων.

άκου Ακαρνάν και για το δικό μου μιλάω .αλλά έχω και γνώμη και χιούμορ κατάλαβες. και όπως όλοι  ....και άμα γουστάρω θα μιλάω και για τα άλλα τα σπίτια-μαγαζια και οποιος μαγαζάτορας θιχτεί να βγει και να μιλησει κατάλαβες

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66

Αν πηδάς με 50e καλά είναι,τιμές στούντιο....πηδάς όμως;

Aς το επιβεβαιώσει ο ίδιος........

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Σε studio πηδας και με 30 σημερα

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά για νέους ορίζοντες πώς πάμε?

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Αν πηδάς με 50e καλά είναι,τιμές στούντιο....πηδάς όμως;

Aς το επιβεβαιώσει ο ίδιος........

Λοιπον, για τους Νέους Ορίζοντες είναι γνωστό οτι συγκαταλέγεται στα μασατζίδικα που γαμάς.
Όταν το επισκέφθηκα πρόσφατα ενημέρωσα σχετικώς με τις υπηρεσίες του και τις τιμές του:
Επίσκεψη σε Νέους Ορίζοντες. Παρουσίες 3

1. Σόνια (GR), ξανθιά, 164 cm, 27 ετων, 86 kg

2. Ελενα (RU), μελαχροινή, 163 cm, 33 ετών.

3. Μυρτώ (ΒG), μελαχροινή, 167 cm, 30 ετών.

Χρόνος συνεδρίας: 45 min, Τιμή: 80 ευρώ
Χρόνος συνεδρίας: 30 min, Τιμή: 50 ευρώ

άκου Ακαρνάν και για το δικό μου μιλάω .αλλά έχω και γνώμη και χιούμορ κατάλαβες. και όπως όλοι  ....και άμα γουστάρω θα μιλάω και για τα άλλα τα σπίτια-μαγαζια και οποιος μαγαζάτορας θιχτεί να βγει και να μιλησει κατάλαβες

Τώρα ας πεί όμως κι ο τριενας πως απέκτησε γνώμη για το συγκεκριμένο μαγαζί!

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπον, για τους Νέους Ορίζοντες είναι γνωστό οτι συγκαταλέγεται στα μασατζίδικα που γαμάς.
Όταν το επισκέφθηκα πρόσφατα ενημέρωσα σχετικώς με τις υπηρεσίες του και τις τιμές του:

Τώρα ας πεί όμως κι ο τριενας πως απέκτησε γνώμη για το συγκεκριμένο μαγαζί!
τι θες να πεις!!! για πολλα έχω και εγώ γνώμη... :grin:

nektarios1960

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΓΙα νεους οριζοντες ,γαμας αλλα το παρελλειψα το ευκολως εννοουμενο..με συνεπειρε πιο πολυ το ισπανικο της κοπελας γι αυτο και το ανεφερα..

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΓΙα νεους οριζοντες ,γαμας αλλα το παρελλειψα το ευκολως εννοουμενο..με συνεπειρε πιο πολυ το ισπανικο της κοπελας γι αυτο και το ανεφερα..

Φίλε για πες για το ισπανικό είναι απ τα καλύτερα που χεις δοκιμάσει; :bigdick:  :tits2:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλή μας εβδομάδα επίσκεψη στον Βασίλη- Εύα στο κέντρο, πιά (πρώην Κωλέττη)

Νέος χώρος, σε πολυσύχναστη πολυκατοικεία, άνετος, ανακαινισμένος, λητά κια όμορφα καλοδιακοσμιμένος.
Καλή νέα αρχή παιδιά.

Παρόσες 3 κούκλές.

Νόρα, σταθερή αξία, μαυρισμένη από το καλοκαίρι, αδυνατισμένη, μοντέλο στην εμφάνιση αλλά πάντα ευγενική και γλυκομίλητη.

Σύλβια, αδυνατισμένη, με αλλαγές στο μαλί, γλυκό πρόσωπο,  μπουτάρες  :lheel:, κολάρα  :kissass2:, πιο όμορφη από πότε.

Θάλεια, νέα παρουσιά στον χώρο, γύρω στα 25,  ξανθό με κάρε, ψηλό γύρω στο 1,65, κανονικό σώμα, ωραίο στητό 2-3 :tits2:  ενδιαφέρουσα περίπτωση στα υπόψιν.

Καλή

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Πάντως πιστεύω ότι και σήμερα θα είναι η τυχαιρί μου μέρα  :tits2:  :pipa1:  :fuck1: :zfuck:  :2on1:              :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
νέα αφιξη στο χώρο μας. ονόματι Κατερίνα. 23 ετών  175 ύψος  tits 3,5 ξανθιά με γαλανά ματάκια . πρώτη φορά στο χώρο του μασάζ.από τσεχια χωρίς φώτο .από αύριο θα έχει και φώτο.    

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
39
Πόντοι
0
Καλή μας εβδομάδα επίσκεψη στον Βασίλη- Εύα στο κέντρο, πιά (πρώην Κωλέττη)

Νέος χώρος, σε πολυσύχναστη πολυκατοικεία, άνετος, ανακαινισμένος, λητά κια όμορφα καλοδιακοσμιμένος.
Καλή νέα αρχή παιδιά.

Παρόσες 3 κούκλές.

Νόρα, σταθερή αξία, μαυρισμένη από το καλοκαίρι, αδυνατισμένη, μοντέλο στην εμφάνιση αλλά πάντα ευγενική και γλυκομίλητη.

Σύλβια, αδυνατισμένη, με αλλαγές στο μαλί, γλυκό πρόσωπο,  μπουτάρες  :lheel:, κολάρα  :kissass2:, πιο όμορφη από πότε.

Θάλεια, νέα παρουσιά στον χώρο, γύρω στα 25,  ξανθό με κάρε, ψηλό γύρω στο 1,65, κανονικό σώμα, ωραίο στητό 2-3 :tits2:  ενδιαφέρουσα περίπτωση στα υπόψιν.

Καλή

έφυγε τελικά η ηλέκτρα από εκεί!?.
αλκίνοε ρε si για την σύλβια έχεις καμια γνώμη? ποτε δεν έχω μπει μαζί της και δεν έχω διαβάσει και από κανέναν κριτική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom