treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
.trefl,επειδή ξέρεις ηλικίες και ΑΦΜ όλων των κοριτσιών που δουλεύουν,στρώσου και πές μας ποιο μαγαζί ήταν!!!
.trefl,επειδή ξέρεις ηλικίες και ΑΦΜ όλων των κοριτσιών που δουλεύουν,στρώσου και πές μας ποιο μαγαζί ήταν!!!
Να υποβάλλω πόρισμα; Δεν έχω όμως εξετάσει κανένα μάρτυρα, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος...trefl,επειδή ξέρεις ηλικίες και ΑΦΜ όλων των κοριτσιών που δουλεύουν,στρώσου και πές μας ποιο μαγαζί ήταν!!!
Δεν νομιζω φιλε,γιατι το εν λογω ιδρυμα δεν βρισκεται στο κεντρο και εκει σπανιζουνε οι ελληνικες παρουσιες.τι να πω παντως...μ'αυτα ασχολουνται τα μπατσακια κι οχι με ακρως σοβαροτερα κι επικινδυνοτερα θεματα.να μας κοψουν κι αυτο το χομπι θελουνε,να σαλταρουμε τελειως μετα...Να υποβάλλω πόρισμα; Δεν έχω όμως εξετάσει κανένα μάρτυρα, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος...
bodynotfree
η οργάνωση δηλαδή της κοινωνικής παραγωγής μέσω της σχέσης κεφαλαίου και εργασίας.
[size=12pt]Θεσσαλονίκη: 57χρονος μετέτρεψε το διαμέρισμά του σε οίκο ανοχής[/size]
Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013 12:36
Στη σύλληψη 57χρονου, που είχε μετατρέψει το διαμέρισμά του σε οίκο ανοχής, προχώρησαν χθες αστυνομικοί του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι στο διαμέρισμα, στο κέντρο της πόλης, λειτουργούσε παράνομος οίκος ανοχής, στον οποίο εκδίδονταν επ’ αμοιβή τρεις Ελληνίδες 37, 33 και 40 ετών και μία 39χρονη αλλοδαπή και ότι υπήρχε ειδική τηλεφωνική σύνδεση για τα ραντεβού.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 57χρονος ιδιοκτήτης παραχώρησε το διαμέρισμα για να χρησιμοποιηθεί ως οίκος ανοχής, παρόλο που δεν πληροί τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό κατ’ επάγγελμα την ασέλγεια μεταξύ άλλων.
Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν χρηματικό ποσό 1.630 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα, σημειωματάριο με αναγραφόμενες ημερομηνίες και γυναικεία ονόματα, απόδειξη ταμειακής μηχανής και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε βάρος των τεσσάρων γυναικών βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις, επειδή εκδίδονταν χωρίς να υποβάλλονται στους προβλεπόμενους εργαστηριακούς και κλινικούς ελέγχους και χωρίς να έχουν την σχετική άδεια από την αρμόδια Αρχή.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία για «διευκόλυνση ακολασίας άλλων» που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών
Καλημέρα Σάκη, η Αλεξάνδρα γύρισε…
Να είσαι πάντα καλά αγορίνα, αναμένουμε…απο αυριο εργαζετε. καλημερα γιωργο
Να είσαι πάντα καλά αγορίνα, αναμένουμε…
εσένα κι εμένα περιμένουν τα στρουμφ για να κάνουν ντου...μεγάλοι άνθρωποι σε ηλικία αυτά πιστεύετε?Προσοχή! ! ! Από όλους μας στο ποιούς συστήνουμε και ιδιαίτερα οι μαγαζάτορες να μην δέχονται αγνώστους, για κάποιο δίάστημα.
Μαρια, αν δεν εχεις δοκιμάσει!
Αυτό που σου έγραψα εμμέσως πλην σαφώς ειναι:Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Αυτό που εσένα σου αρέσει εμένα μπορεί να μου φέρνει αναγούλα και αντίστροφα.
Για τις τιμές. Εγώ μπορεί να χρυσοπληρώνω κάποια που εσύ δε θα γάμαγες ούτε τζάμπα ή και το αντίστροφο.
Την καλημέρα μου.