Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
8.320
Πόντοι
2.046
Λογικό. Σίγουρα ειναι κλειστό αύριο, μια και 2, όπως κ το αδερφάκι Κρυσταλ. Αν λείπει κ η Ισμήνη, τι να κάνουν οι υπολοιπες μόνες, ψυχή δεν θα παταει
Το massagio για κλείσιμο πάει..

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
21
Χρόνια Πολλά με Υγεία σε όλους !!!!

Ποια αξίζει εδώ στο vana spa???
Beronika αν θες να περάσεις καλά πάνε και θα με θυμηθείς τώρα αν θέλεις καλό μασάζ πάρε Δώρα και ή Τατιάνα αξίζει εάν είναι η παλιά που δούλευε στην Βάνα

nikoleta eleni

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2024
Like
491
Πόντοι
20
Καλησπέρα χρόνια πολλά από την υγρή θεσσαλονίκη μας
1000000698.jpg

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.592
Πόντοι
201
Όχι κ να πληρώνουμε 100 ευρώ συνολο για μια πίπα κ να βγαίνουμε κ μάγκες. Μην τρελαθουμε κιόλας.
Ετσι ειναι η "περιπετεια" με τα πετσεταδικα και τα μικρα..αλλιως πας εκει που σου λενε τι θα κανεις και προπληρωνεις γι αυτο..
Σ ολα τα πετσεταδικα πιανεις 100ρηκο για να τσιμπουκωσεις.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.036
Πόντοι
456

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.592
Πόντοι
201
Πραγματικά έχω μείνει άναυδος. Δεν γνωρίζετε τίποτα από την ηθική του πλούτου.
Αλλά τώρα τι να πω. Είναι μάταιο.
Ο φτωχός μένει πάντα φτωχός και βρίζει τον πλούσιο, ενώ εκείνος κάθεται απέναντι και γελάει πληρώνοντας ότι γουστάρει όποτε γουστάρει όπως γουστάρει, αφήνοντας τον φτωχό να φωνάζει.

Θα φέρω ένα μόνο παράδειγμα. Ποδόσφαιρο. Αξίζει να πληρώνει κανείς τόσο ακριβά τους ποδοσφαιριστές; Για να κλωτσανε το τόπι παίρνουν χρυσό. Αξίζει; Όχι φυσικά. Τους τα δίνουν; Ναι. Γιατί άραγε; Γιατί τα έχουν και στ αρχιδια τους. Μπετοβλακας ο Σαββίδης και ο Μαρινάκης και οι Άραβες που τα σκορπάνε. Μπετοβλακες ολοι.

Άντε ρε γατάκια. Ότα μιλαει το χρήμα θα κάνετε σιωπή. Φωναζεται γιατί είστε μέρος της πλεμπας. Μπετοβλακες με εκατομμύρια οι άλλοι, πανέξυπνοι με ένα διφραγκο εσείς.

Άντε καλή χρονιά Αϊνστανια
Ετσι ακριβως.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.036
Πόντοι
456
ΜΑSSAGIO ΤΕΛΟΣ
εκλεισε το μαγαζακι...
Καποιες κοπελες πηγαν στο Κρυσταλ για αλλες αγνωστο!
Η καινουργια Περσα ειναι η Μυρτω απο Massagio
Κατά τα άλλα δεν πέφτουν οι τιμές γιατί γίνεται χαμός από πελατάκια

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.083
Πόντοι
456
Λόγω έλλειψης πελατών. Είναι η απορία που έχουν όλοι εδώ μέσα
ΠΟΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕ, Σημερα πηρα να ρωτησω στο βανα ....και μου ειπαν στις 2 το μεσημερι οτι η Θεωνη ειναι κλεισμενη μεχρι το βραδυ!
Η Θεωνη που ειναι σαν μπαλα πλεον!

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
247
Πόντοι
21
Σήμερα λέω ας πάρω ένα πουτανακι να μου γλείψει τ αρχιδια papatzh, πήρα Amelia... Εσύ ξέρεις... Το λέω γιατί μπήκα νωρίτερα εδώ να δω μήπως κάποια είναι πολύ καλή και δεν την ξέρω, όπου διάβαζα έβλεπα εσένα ρε γαμιά... Γαμιας αλλά από ουσία μηδέν, στα εσκορτ γράφει;, στα μασάζ γράφεις όλη μέρα γραφεις, ρε μαλακά εσύ δεν γαμας καθόλου ε;
Εγώ έδωσα σήμερα 150 ευρώ ξενοδοχείο, 170 ευρώ. Αμέλια, μου εγλειψε το αρχιδια και τώρα πίνω ποτάκι..
Ε μαλακά papatzh και Vlc, είστε πολύ μεγάλα καρούμπαλα.
Φιλάκια.

P.s. αν θέλετε δανεικά μην διστάσετε, είμαι μεγάλη ψυχή, ένα συγνώμη αρκεί.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.036
Πόντοι
456
ΠΟΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕ, Σημερα πηρα να ρωτησω στο βανα ....και μου ειπαν στις 2 το μεσημερι οτι η Θεωνη ειναι κλεισμενη μεχρι το βραδυ!
Η Θεωνη που ειναι σαν μπαλα πλεον!
Και το Μασατζιο γιατί έκλεισε; Είναι σαν τον Μασούτη που εξαγόρασε τον Κρητικό;

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
247
Πόντοι
21
Και κάτι ακόμα. Η μάνα μου ήταν κομμώτρια στην επαρχία. Ο πατέρας μου υπάλληλος εργοστασίου. Εγώ είμαι πολιτικός μηχανικός. Έχω 2 εταιρείες και ασχολούμαι αποκλειστικά με δημόσια έργα.
Δεν κληρονόμησα ούτε πολυκατοικίες papatzh ούτε τιποτα. Προερχομαι από πάμφτωχη οικογένεια και είμαι αυτοδημιούργητος απολύτως και δεν δέχομαι από κανέναν μαλακα.σας εσένα να μιλάς έτσι για την μάνα μου που χτενίζοντας κεφάλια με σπούδασε. Και δεν δέχομαι από κανέναν μαλακα μου μιλάει για το αν ξοδεύω λεφτά. Ξοδεύω γιατί πατάω στα πόδια που έχτισαν οι γονείς μου μαλακισμένα.
Και μην τολμήσετε να ασχοληθείτε ξανά μαζί μου γιατί έχω την δύναμη να σας βρω και να μάθουν οι οικογένειές σας ποιοι είστε.
Μαλακισμένα. Ε μαλακισμένα.

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
247
Πόντοι
21
Μπετοβλακες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έπαιξες και έχασες.Vlc. ετοιμάσου. Έρχεται ο διάβολος.

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
247
Πόντοι
21
Λοιπόν . Εγώ σαν κύριος ζητάω συγνώμη από όλους. Αποχωρώ οικειοθελώς από το bourdela. Δεν θα ήθελα καμιά συμμετοχή σε τίποτα πια.
Υπήρξα αγενής και αυτό με στεναχωρεί . Ο. Papatzhs είπε την μάνα μου πουτανα κι αυτό είναι που με τρέλανε. Γιατί η μάνα μου ήταν μια αγωνίστρια της ζωής.

Λοιπον, δεν είμαι εγώ για τέτοια, φέρθηκα άσχημα τα τελευταία 10 λεπτά. Ζητάω συγνώμη από όλους και αποχωρώ δια πάντως.

Ευχαριστώ για τα 15 χρονια που είμαι εδώ και να περνάτε όλοι καλά.
Συγνώμη Vlc, συγνώμη Papatzh. Συγνώμη σε όλους όσοι διαβάσατε μέχρι τωρα.

aloha239

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2023
Like
114
Πόντοι
0
Μην κάνετε διαγωνισμό ποιος τον έχει μεγαλύτερο , ήρεμα πράγματα για τον χαβαλέ μας μπαίνουμε εδώ και για να χαλαρώσουμε απο την κούραση της καθημερινότητας.
Και κάτι ακόμα. Η μάνα μου ήταν κομμώτρια στην επαρχία. Ο πατέρας μου υπάλληλος εργοστασίου. Εγώ είμαι πολιτικός μηχανικός. Έχω 2 εταιρείες και ασχολούμαι αποκλειστικά με δημόσια έργα.
Δεν κληρονόμησα ούτε πολυκατοικίες papatzh ούτε τιποτα. Προερχομαι από πάμφτωχη οικογένεια και είμαι αυτοδημιούργητος απολύτως και δεν δέχομαι από κανέναν μαλακα.σας εσένα να μιλάς έτσι για την μάνα μου που χτενίζοντας κεφάλια με σπούδασε. Και δεν δέχομαι από κανέναν μαλακα μου μιλάει για το αν ξοδεύω λεφτά. Ξοδεύω γιατί πατάω στα πόδια που έχτισαν οι γονείς μου μαλακισμένα.
Και μην τολμήσετε να ασχοληθείτε ξανά μαζί μου γιατί έχω την δύναμη να σας βρω και να μάθουν οι οικογένειές σας ποιοι είστε.
Μαλακισμένα. Ε μαλακισμένα.

Εσύ να δεις τι θα έχεις. Ζητά συγνώμη για να μην σε καταστρέψω.
Δεν πάω ποιο πίσω να διαβάσω τι σου έχουν γράψει τι σου είπε ποιος το είπε και όλα αυτα , μόνο και μόνο που γράφεις ότι γράφεις χάνεις το δίκιο σου(άμα έχεις).
Χαλαρώστε και δώστε τα τσιμπουκάκια σας.
Καλές Γιορτές να έχουμε.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.083
Πόντοι
456
Λοιπόν . Εγώ σαν κύριος ζητάω συγνώμη από όλους. Αποχωρώ οικειοθελώς από το bourdela. Δεν θα ήθελα καμιά συμμετοχή σε τίποτα πια.
Υπήρξα αγενής και αυτό με στεναχωρεί . Ο. Papatzhs είπε την μάνα μου πουτανα κι αυτό είναι που με τρέλανε. Γιατί η μάνα μου ήταν μια αγωνίστρια της ζωής.

Λοιπον, δεν είμαι εγώ για τέτοια, φέρθηκα άσχημα τα τελευταία 10 λεπτά. Ζητάω συγνώμη από όλους και αποχωρώ δια πάντως.

Ευχαριστώ για τα 15 χρονια που είμαι εδώ και να περνάτε όλοι καλά.
Συγνώμη Vlc, συγνώμη Papatzh. Συγνώμη σε όλους όσοι διαβάσατε μέχρι τωρα.
δεν χρειαζεται να φυγεις, απλα μην γινεσαι τοσο εριστικος και τοξικος...ολοι χωραμε εδω περα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom