Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 456
Ποτε πηρες τηλεφωνο και σου ειπαν για καινουργια;ΓΝΩΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ CRYSTAL ΤΗΝ ΠΕΡΣΑ?
Ποτε πηρες τηλεφωνο και σου ειπαν για καινουργια;ΓΝΩΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ CRYSTAL ΤΗΝ ΠΕΡΣΑ?
Το massagio για κλείσιμο πάει..Λογικό. Σίγουρα ειναι κλειστό αύριο, μια και 2, όπως κ το αδερφάκι Κρυσταλ. Αν λείπει κ η Ισμήνη, τι να κάνουν οι υπολοιπες μόνες, ψυχή δεν θα παταει
Beronika αν θες να περάσεις καλά πάνε και θα με θυμηθείς τώρα αν θέλεις καλό μασάζ πάρε Δώρα και ή Τατιάνα αξίζει εάν είναι η παλιά που δούλευε στην ΒάναΧρόνια Πολλά με Υγεία σε όλους !!!!
Ποια αξίζει εδώ στο vana spa???
Ετσι ειναι η "περιπετεια" με τα πετσεταδικα και τα μικρα..αλλιως πας εκει που σου λενε τι θα κανεις και προπληρωνεις γι αυτο..Όχι κ να πληρώνουμε 100 ευρώ συνολο για μια πίπα κ να βγαίνουμε κ μάγκες. Μην τρελαθουμε κιόλας.
Σ' αυτή τη φωτογραφία θα ταίριαζε ένα πετράδι σφηνωμένο στην κωλάρα σου. Θα φώτιζε την φωτογραφία.Καλησπέρα χρόνια πολλά από την υγρή θεσσαλονίκη μας
Ετσι ακριβως.Πραγματικά έχω μείνει άναυδος. Δεν γνωρίζετε τίποτα από την ηθική του πλούτου.
Αλλά τώρα τι να πω. Είναι μάταιο.
Ο φτωχός μένει πάντα φτωχός και βρίζει τον πλούσιο, ενώ εκείνος κάθεται απέναντι και γελάει πληρώνοντας ότι γουστάρει όποτε γουστάρει όπως γουστάρει, αφήνοντας τον φτωχό να φωνάζει.
Θα φέρω ένα μόνο παράδειγμα. Ποδόσφαιρο. Αξίζει να πληρώνει κανείς τόσο ακριβά τους ποδοσφαιριστές; Για να κλωτσανε το τόπι παίρνουν χρυσό. Αξίζει; Όχι φυσικά. Τους τα δίνουν; Ναι. Γιατί άραγε; Γιατί τα έχουν και στ αρχιδια τους. Μπετοβλακας ο Σαββίδης και ο Μαρινάκης και οι Άραβες που τα σκορπάνε. Μπετοβλακες ολοι.
Άντε ρε γατάκια. Ότα μιλαει το χρήμα θα κάνετε σιωπή. Φωναζεται γιατί είστε μέρος της πλεμπας. Μπετοβλακες με εκατομμύρια οι άλλοι, πανέξυπνοι με ένα διφραγκο εσείς.
Άντε καλή χρονιά Αϊνστανια
Κατά τα άλλα δεν πέφτουν οι τιμές γιατί γίνεται χαμός από πελατάκιαΜΑSSAGIO ΤΕΛΟΣ
εκλεισε το μαγαζακι...
Καποιες κοπελες πηγαν στο Κρυσταλ για αλλες αγνωστο!
Η καινουργια Περσα ειναι η Μυρτω απο Massagio
γιατι να πεσουν οι τιμες;Κατά τα άλλα δεν πέφτουν οι τιμές γιατί γίνεται χαμός από πελατάκια
Λόγω έλλειψης πελατών. Είναι η απορία που έχουν όλοι εδώ μέσαγιατι να πεσουν οι τιμες;
ΠΟΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕ, Σημερα πηρα να ρωτησω στο βανα ....και μου ειπαν στις 2 το μεσημερι οτι η Θεωνη ειναι κλεισμενη μεχρι το βραδυ!Λόγω έλλειψης πελατών. Είναι η απορία που έχουν όλοι εδώ μέσα
Και το Μασατζιο γιατί έκλεισε; Είναι σαν τον Μασούτη που εξαγόρασε τον Κρητικό;ΠΟΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕ, Σημερα πηρα να ρωτησω στο βανα ....και μου ειπαν στις 2 το μεσημερι οτι η Θεωνη ειναι κλεισμενη μεχρι το βραδυ!
Η Θεωνη που ειναι σαν μπαλα πλεον!
εγινε μεγαλε , συγνωμη απο μενα , και σε παρακαλω ας το αφησουμε εδω περα!Εσύ να δεις τι θα έχεις. Ζητά συγνώμη για να μην σε καταστρέψω.
Και κάτι ακόμα. Η μάνα μου ήταν κομμώτρια στην επαρχία. Ο πατέρας μου υπάλληλος εργοστασίου. Εγώ είμαι πολιτικός μηχανικός. Έχω 2 εταιρείες και ασχολούμαι αποκλειστικά με δημόσια έργα.
Δεν κληρονόμησα ούτε πολυκατοικίες papatzh ούτε τιποτα. Προερχομαι από πάμφτωχη οικογένεια και είμαι αυτοδημιούργητος απολύτως και δεν δέχομαι από κανέναν μαλακα.σας εσένα να μιλάς έτσι για την μάνα μου που χτενίζοντας κεφάλια με σπούδασε. Και δεν δέχομαι από κανέναν μαλακα μου μιλάει για το αν ξοδεύω λεφτά. Ξοδεύω γιατί πατάω στα πόδια που έχτισαν οι γονείς μου μαλακισμένα.
Και μην τολμήσετε να ασχοληθείτε ξανά μαζί μου γιατί έχω την δύναμη να σας βρω και να μάθουν οι οικογένειές σας ποιοι είστε.
Μαλακισμένα. Ε μαλακισμένα.
Δεν πάω ποιο πίσω να διαβάσω τι σου έχουν γράψει τι σου είπε ποιος το είπε και όλα αυτα , μόνο και μόνο που γράφεις ότι γράφεις χάνεις το δίκιο σου(άμα έχεις).Εσύ να δεις τι θα έχεις. Ζητά συγνώμη για να μην σε καταστρέψω.
δεν χρειαζεται να φυγεις, απλα μην γινεσαι τοσο εριστικος και τοξικος...ολοι χωραμε εδω περαΛοιπόν . Εγώ σαν κύριος ζητάω συγνώμη από όλους. Αποχωρώ οικειοθελώς από το bourdela. Δεν θα ήθελα καμιά συμμετοχή σε τίποτα πια.
Υπήρξα αγενής και αυτό με στεναχωρεί . Ο. Papatzhs είπε την μάνα μου πουτανα κι αυτό είναι που με τρέλανε. Γιατί η μάνα μου ήταν μια αγωνίστρια της ζωής.
Λοιπον, δεν είμαι εγώ για τέτοια, φέρθηκα άσχημα τα τελευταία 10 λεπτά. Ζητάω συγνώμη από όλους και αποχωρώ δια πάντως.
Ευχαριστώ για τα 15 χρονια που είμαι εδώ και να περνάτε όλοι καλά.
Συγνώμη Vlc, συγνώμη Papatzh. Συγνώμη σε όλους όσοι διαβάσατε μέχρι τωρα.