Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (5 μέλη και 63 επισκέπτες)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ειπανε τους τρελλούς να χέσουν κι αυτοί ξεκωλιάστηκαν

Συνημμένα

• jj-1195_1z.jpg
    jj-1195_1z.jpg
    7,8 KB · Εμφανίσεις: 19

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Σου λεει δειξτους τετοια να καβλώσουν και να ανέβει η πελατεία!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.536
Πόντοι
34.538
Κοίτα, μπορείς να το συνδυάσεις:
-Με επίσκεψη στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης - για τους κουλτουριάρηδες
-Με επίσκεψη στη Μανουσογιαννάκη (πολεοδομία)- για προχωρημένο σαδομαζοαυταρχικό πρόγραμμα
-Με επίσκεψη στο Νίκο -για τους λιχούδηδες
-Με τσάρκα στη Ναυαρίνου - τώρα εδώ... ας βάλει με το μυαλό του ο καθένας ό,τι νομίζει
:dunno:
Ασε τη πλατεια Ναυαρινου,μη παρει κανενα μπουρλοτο κανεις παλι.Περιεργη περιοχη.
Πες με επισκεψη στο DELICATASSEN για σουβλακια καλυτερα.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πες με επισκεψη στο DELICATASSEN για σουβλακια καλυτερα.
Προφανώς εννοείς το Ντερλικατέσεν. Μόνο που πρέπει να περπατήσεις καμμιά 500ρια μέτρα. Εγώ περιορίστηκα στα άμεσα γειτονικά.

Εξαιρετική ιδέα πάντως....  :rockon: :rockon:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Πάντως απ' τα τυρογαριδάκια δε βγήκα... Όσο για το τι λέω, νομίζω ότι ήμουνα σαφέστατος στο τι θέλω και τι απαιτώ, αν επιθυμείς εσύ κάτι άλλο, δικαίωμά σου. Εγώ προσωπικά θέλω την ησυχία μου, το χρόνο μου και την άλλη να είναι πεντακάθαρη και άψογη σε κάθε τομέα που θα θελήσω να με ικανοποιήσει.

spiler οταν θα πας κ σε αλλο μαγαζι(γιατι δεν μπορει ρε φιλε να τα σκας τα 200αρια μονο στο σακη κ αλλες κοπελες καπου θα σου αρεσουν δεν μπορει?????????εεεεεεεεεε?????)να μας το πεις ετσιιιιι!!!!! να μας δωσεις τις υποκειμενικες σου κριτικες κ απο αλλα μαγαζια!!εεεε?????? κ να μας πεις σε παρακαλω τι πληρωσες!!!εεεεεε????

Σε παρακαλω ρε φιλε δηλαδη μην μας αφηνεις στο σκοταδι................

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Spiler δε φτάνει πληρώνεις πολλά, μας στέλνεις και φώτο με κολάν και ΒΡΑΚΟΛΑΣΤΙΧΟ της ΓΙΑΓΙΑΣ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!

ΝΑΙ ΝΑΙ...................
Ειναι τα γουστα του!! Για αυτες δινει τα 200αρια.................... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εε σορυ ρε φιλε spiler αλλα τι να σε πω...............??

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
spiler οταν θα πας κ σε αλλο μαγαζι(γιατι δεν μπορει ρε φιλε να τα σκας τα 200αρια μονο στο σακη κ αλλες κοπελες καπου θα σου αρεσουν δεν μπορει?????????εεεεεεεεεε?????)να μας το πεις ετσιιιιι!!!!! να μας δωσεις τις υποκειμενικες σου κριτικες κ απο αλλα μαγαζια!!εεεε?????? κ να μας πεις σε παρακαλω τι πληρωσες!!!εεεεεε????

Σε παρακαλω ρε φιλε δηλαδη μην μας αφηνεις στο σκοταδι................
Αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις τις ελάχιστες γραμμένες κριτικές στο χώρο των μασάζ (www.bourdela.com/sex/masaz/]http://www.bourdela.com/sex/masaz/[/url]), θα παρατηρήσεις ότι έχω γράψει και για το Body Free και τη Βερόνικα.  Από κει και πέρα, δεν ξέρω κανένα άλλο μαγαζί με εξαίρεση αυτά τα δύο που να δίνει δημοσίως το τηλέφωνό του για να κλείσω επίσκεψη, ούτε την ιστοσελίδα του και την τοποθεσία του για να τσεκάρω να δω τι μου αρέσει και τι όχι.  Τώρα, στα υπόλοιπα, άμα ειλικρινά περιμένεις να σου δώσω κριτική για City Tours που για να τα κλείσεις πρέπει να σκάσεις τρελά ($800+/h + αεροπορικά) για να σου έρθουν στην πόρτα σου, τότε βρες τα λεφτά και εγώ σου δίνω μετά όλες τις λεπτομέρειες για να κανονίσεις το "ραντεβού."  Δεν έχω ούτε την όρεξη, ούτε το χρόνο να σπαταλάω για να ενημερώνω που ξοδεύω τα λεφτά μου, για να ακούω τη γκρίνια όσων δεν μπορούν να τα ξοδέψουν.  Το είπα και πριν και δεν έγινα κατανοητός, υπάρχουν μέρη για όλα τα γούστα, εγώ επιλέγω το να τα ξοδέψω εκεί που γουστάρω εγώ, τόσο απλά.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Spiler δε φτάνει πληρώνεις πολλά, μας στέλνεις και φώτο με κολάν και ΒΡΑΚΟΛΑΣΤΙΧΟ της ΓΙΑΓΙΑΣ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!
Υπάρχει και το χιούμορ σε αυτήν τη ζωή αγαπητέ gagarin... Προφανώς η ανάρτησή μου ήταν περί κωμικού περιστατικού, ακριβώς γιατί η εν λόγω κυρία επέλεξε see-through κολάν και (λευκό?) βρακί.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Τι προτεινετε σε μαριαννα αυτο το καιρο?

makis__92

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γνωριζει κανεις για το στουντιο love στην  καλαμαρια?Ευχαριστω!

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
στην βουλγαρη απεναντι απο τα πλαιζιρ!!αντιστρεσ σεντερ λεγετε!!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
[size=12pt]Θεσσαλονίκη: 57χρονος μετέτρεψε το διαμέρισμά του σε οίκο ανοχής[/size]
Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013 12:36

Στη σύλληψη 57χρονου, που είχε μετατρέψει το διαμέρισμά του σε οίκο ανοχής, προχώρησαν χθες αστυνομικοί του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι στο διαμέρισμα, στο κέντρο της πόλης, λειτουργούσε παράνομος οίκος ανοχής, στον οποίο εκδίδονταν επ’ αμοιβή τρεις Ελληνίδες 37, 33 και 40 ετών και μία 39χρονη αλλοδαπή και ότι υπήρχε ειδική τηλεφωνική σύνδεση για τα ραντεβού.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 57χρονος ιδιοκτήτης παραχώρησε το διαμέρισμα για να χρησιμοποιηθεί ως οίκος ανοχής, παρόλο που δεν πληροί τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό κατ’ επάγγελμα την ασέλγεια μεταξύ άλλων.
Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν χρηματικό ποσό 1.630 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα, σημειωματάριο με αναγραφόμενες ημερομηνίες και γυναικεία ονόματα, απόδειξη ταμειακής μηχανής και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε βάρος των τεσσάρων γυναικών βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις, επειδή εκδίδονταν χωρίς να υποβάλλονται στους προβλεπόμενους εργαστηριακούς και κλινικούς ελέγχους και χωρίς να έχουν την σχετική άδεια από την αρμόδια Αρχή.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία για «διευκόλυνση ακολασίας άλλων» που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
trefl,επειδή ξέρεις ηλικίες και ΑΦΜ όλων των κοριτσιών που δουλεύουν,στρώσου και πές μας ποιο μαγαζί ήταν!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom