treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ασε τη πλατεια Ναυαρινου,μη παρει κανενα μπουρλοτο κανεις παλι.Περιεργη περιοχη.Κοίτα, μπορείς να το συνδυάσεις:
-Με επίσκεψη στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης - για τους κουλτουριάρηδες
-Με επίσκεψη στη Μανουσογιαννάκη (πολεοδομία)- για προχωρημένο σαδομαζοαυταρχικό πρόγραμμα
-Με επίσκεψη στο Νίκο -για τους λιχούδηδες
-Με τσάρκα στη Ναυαρίνου - τώρα εδώ... ας βάλει με το μυαλό του ο καθένας ό,τι νομίζει
Σου λεει δειξτους τετοια να καβλώσουν και να ανέβει η πελατεία!
Σου λεει δειξτους τετοια να καβλώσουν και να ανέβει η πελατεία!
Ειπανε τους τρελλούς να χέσουν κι αυτοί ξεκωλιάστηκαν
Προφανώς εννοείς το Ντερλικατέσεν. Μόνο που πρέπει να περπατήσεις καμμιά 500ρια μέτρα. Εγώ περιορίστηκα στα άμεσα γειτονικά.Πες με επισκεψη στο DELICATASSEN για σουβλακια καλυτερα.
Πάντως απ' τα τυρογαριδάκια δε βγήκα... Όσο για το τι λέω, νομίζω ότι ήμουνα σαφέστατος στο τι θέλω και τι απαιτώ, αν επιθυμείς εσύ κάτι άλλο, δικαίωμά σου. Εγώ προσωπικά θέλω την ησυχία μου, το χρόνο μου και την άλλη να είναι πεντακάθαρη και άψογη σε κάθε τομέα που θα θελήσω να με ικανοποιήσει.
Spiler δε φτάνει πληρώνεις πολλά, μας στέλνεις και φώτο με κολάν και ΒΡΑΚΟΛΑΣΤΙΧΟ της ΓΙΑΓΙΑΣ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!Καλημέρα συναγωνιστές!
Spiler δε φτάνει πληρώνεις πολλά, μας στέλνεις και φώτο με κολάν και ΒΡΑΚΟΛΑΣΤΙΧΟ της ΓΙΑΓΙΑΣ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!
στον στελιο δουλευει και η νορα που δουλευε παλια στο σολ και φιβερ!!!το βγαζει το μεροκαματακη τησ και με το παραπανω!!! !!!
Αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις τις ελάχιστες γραμμένες κριτικές στο χώρο των μασάζ (www.bourdela.com/sex/masaz/]http://www.bourdela.com/sex/masaz/[/url]), θα παρατηρήσεις ότι έχω γράψει και για το Body Free και τη Βερόνικα. Από κει και πέρα, δεν ξέρω κανένα άλλο μαγαζί με εξαίρεση αυτά τα δύο που να δίνει δημοσίως το τηλέφωνό του για να κλείσω επίσκεψη, ούτε την ιστοσελίδα του και την τοποθεσία του για να τσεκάρω να δω τι μου αρέσει και τι όχι. Τώρα, στα υπόλοιπα, άμα ειλικρινά περιμένεις να σου δώσω κριτική για City Tours που για να τα κλείσεις πρέπει να σκάσεις τρελά ($800+/h + αεροπορικά) για να σου έρθουν στην πόρτα σου, τότε βρες τα λεφτά και εγώ σου δίνω μετά όλες τις λεπτομέρειες για να κανονίσεις το "ραντεβού." Δεν έχω ούτε την όρεξη, ούτε το χρόνο να σπαταλάω για να ενημερώνω που ξοδεύω τα λεφτά μου, για να ακούω τη γκρίνια όσων δεν μπορούν να τα ξοδέψουν. Το είπα και πριν και δεν έγινα κατανοητός, υπάρχουν μέρη για όλα τα γούστα, εγώ επιλέγω το να τα ξοδέψω εκεί που γουστάρω εγώ, τόσο απλά.spiler οταν θα πας κ σε αλλο μαγαζι(γιατι δεν μπορει ρε φιλε να τα σκας τα 200αρια μονο στο σακη κ αλλες κοπελες καπου θα σου αρεσουν δεν μπορει?????????εεεεεεεεεε?????)να μας το πεις ετσιιιιι!!!!! να μας δωσεις τις υποκειμενικες σου κριτικες κ απο αλλα μαγαζια!!εεεε?????? κ να μας πεις σε παρακαλω τι πληρωσες!!!εεεεεε????
Σε παρακαλω ρε φιλε δηλαδη μην μας αφηνεις στο σκοταδι................
Υπάρχει και το χιούμορ σε αυτήν τη ζωή αγαπητέ gagarin... Προφανώς η ανάρτησή μου ήταν περί κωμικού περιστατικού, ακριβώς γιατί η εν λόγω κυρία επέλεξε see-through κολάν και (λευκό?) βρακί.Spiler δε φτάνει πληρώνεις πολλά, μας στέλνεις και φώτο με κολάν και ΒΡΑΚΟΛΑΣΤΙΧΟ της ΓΙΑΓΙΑΣ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!
Μαρια, αν δεν εχεις δοκιμάσει!Τι προτεινετε σε μαριαννα αυτο το καιρο?
Παπαριές ολκής. ΤΡΑΒΕΛΟΚΑΤΆΣΤΑΣΗ!Γνωριζει κανεις για το στουντιο love στην καλαμαρια?Ευχαριστω!