Καλημέρα στη παρέα!
Επίσκεψη χθες στο νέο χώρο του Σάκη, ο οποίος είναι μεγαλύτερος, ομορφότερος και ποιο ατμοσφαιρικός! Παρούσες τέσσερις κοπέλες:
• Η Μιχαέλα (25)
• Η Μόνικα (24-26, Ρουμανία)
• Η - αν θυμάμαι καλά – Σουζάνα (25-27)
• …και η Σόνια (21-23, Σλοβακία)
Μετά από μια όμορφη παρουσίαση των κοριτσιών στο σαλόνι του χώρου, όπου όλες τους εμφανίστηκαν περιποιημένες, με μαύρα εσώρουχα/νεγκλιζέ και μαύρες γόβες, προτιμήθηκε η Σόνια, στο νέο δωμάτιο Σιάτσου με μια βολική (για τα κυβικά μου) στρωματάρα ναααααα, και το αντίτιμο των € 100. Επίσης, υπάρχουν και τα standard δωμάτια με τα κρεβάτια μυοχαλάρωσης στα € 80, και χώρος τζακούζι (αλλά δεν θυμάμαι τη ταρίφα)...
Στο δια ταύτα, η Σόνια είναι ένα πανέμορφο 22χρονο (περίπου) πιπίνι, ψηλό γύρω στο 175-180, με μικρό, στητό νεανικό στήθος, μέση δαχτυλίδι, πεταχτό κωλαράκι και νινάκι περιποιημένο, καθαρό και εφηβικό, από αυτά που δεν χορταίνεις να τρως! Τη τέχνη του BJ την κατέχει αρκετά καλά και βαθειά, έχει κίνηση και καλό στήσιμο, και ήταν συνεργάσιμη και δεκτική σε ότι της ζήτησα!
Όσον αφορά την επικοινωνία υπάρχει ένα μικρό θεματάκι, αφού κατάγεται από Σλοβακία και μιλάει μόνο ελάχιστα (μα ελάχιστα) Ελληνικά. Βέβαια, εκεί δεν πας για να πιάσεις κουβέντα – παρά μόνο με το Σάκη – επομένως το θέμα της ομιλίας δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο αφού μπήκε κατευθείαν στο ψητό ;) Επίσης ξέχασα να αναφέρω πως δεν φιλάει, πράγμα που με παραξένεψε στην αρχή, αλλά μετά βρήκα άλλα χείλη να δώσω τα φιλιά μου!
Στα του μασάζ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αφού, για τους γνωστούς λόγους, πέρασα κατευθείαν στο κυρίως πιάτο.
Εν κατακλείδι, ο νέος χώρος του Σάκη νομίζω τον αναβάθμισε σημαντικά (χωρίς βέβαια να έχω και μεγάλη πείρα από επισκέψεις παρόμοιων κέντρων), το παρόμοιο ντύσιμο των κοριτσιών κατά την παρουσίασή τους εμένα προσωπικά μου άρεσε, ενώ και η Σόνια προστέθηκε στα μελλοντικά μου «υπόψιν»!