Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
εσένα κι εμένα περιμένουν τα στρουμφ για να κάνουν ντου...μεγάλοι άνθρωποι σε ηλικία αυτά πιστεύετε?

Αν πραγματικά θέλουν να μάθουν έχουν τους τρόπους να το κάνουν. Υπήρχαν πεσίματα από την αστυνομία σε διάφορα μαγαζιά πολύ πριν ανοίξουν ιστοσελίδες σαν αυτήν.

Ακόμα και αν ξέρουν τι γίνεται, πάντως, συνήθως δεν πολυασχολούνται εκτός αν δοθεί άνωθεν εντολή ή αν γίνει καμμία μεγάλη χοντράδα. Για παράδειγμα, στο παλιό SOL, όλοι ήξεραν ότι παρέχονταν και έξτρα υπηρεσίες στα πριβέ, αλλά το πέσιμο έγινε όταν μαθεύτηκε ότι οι ιδιοκτήτες είχαν κάμερες και βιντεοσκοπούσαν τα ... δρώμενα.

Τελικά μάθαμε ποιο ήταν το ίδρυμα που αναφέρεται στο άρθρο;

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αφού αρέσκεσθε στα σενάρια συνωμοσίας:

"...και ότι υπήρχε ειδική τηλεφωνική σύνδεση για τα ραντεβού..."

Θέλει κάτι να πει ο ποιητής;  :hmm:

(...) οι ιδιοκτήτες είχαν κάμερες και βιντεοσκοπούσαν τα ... δρώμενα.
(....)
Να τι θέλει να πει ο ποιητής!

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
26
Πόντοι
11
καλησπερα ρε μαγκες.....πρωτη φορα σε αυτο το θεμα.....
λοιπον πηγα βασ ολγας 126 ολγα σπα νομιζω.....ηταν μεσα μια μελαχροινη ψηλη μουναρος ...μια ελλινιδα κοντουλα ωραια κοπελιτσα που ηρθε σε μενα και μια ξανθια σπασμενη 35αρα που πηγε στο φιλο μου...εγω ευχαριστημενος νομιζω..ειχαμε μονο μαλακια.....για παραπανω δεν εκανε η κοπελα.....και ο φιλος μου απογοητευμενος.....
τωρα θα θελα να ρωτησω αν ξερετε την μαυρομαλλα πως τη λενε...και επισης που μπορω να γραψω κριτικη κτλ.και αν υπαρχει περιπτωση να γαμησεις σε εκεινο το μασατζιδικο..η για πιπα...
ευχαριστωωωωωωωωωωωω

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα ρε μαγκες.....πρωτη φορα σε αυτο το θεμα.....
λοιπον πηγα βασ ολγας 126 ολγα σπα νομιζω.....ηταν μεσα μια μελαχροινη ψηλη μουναρος (........)
τωρα θα θελα να ρωτησω αν ξερετε την μαυρομαλλα πως τη λενε...και επισης που μπορω να γραψω κριτικη κτλ.και αν υπαρχει περιπτωση να γαμησεις σε εκεινο το μασατζιδικο..η για πιπα...
ευχαριστωωωωωωωωωωωω
1. Η μαυρομάλλα πρέπει να είναι η Νατάσα. Αν είναι αυτή, πρόκειται για μεγάλη ξυνίλα. Φήμες ότι στο πιάνει με χαρτοπετσέτα ελέγχονται πάντως ως υπερβολικές...  :grin:
2. Για να γράψεις κριτική, πήγαινε στη μπάρα με τις επιλογές στην κορυφή της σελίδας, επίλεξε μασάζ, εντόπισε το συγκεκριμένο μαγαζί και ακολούθησε τις οδηγίες.
3. Δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσεις.
4. Για τα υπόλοιπα, διάβασε το σχετικό thread

Ως γνωστόν αυτά τα δύο μαγαζιά είναι κοινών συμφερόντων

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Καλημέρα σε όλους!

2vtd1j7.jpg

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα.Έτσι έτσι ,να ξεκινάει καλά η μέρα μας

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

http://[URL unfurl="true"]www.milfservice.com/mulligans/9d21c5/06.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.milfservice.com/mulligans/9d21c5/11.jpg[/img[/URL]]

Smith Poulos

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Like
32
Πόντοι
1
Καλημέρα στη παρέα!

Επίσκεψη χθες στο νέο χώρο του Σάκη, ο οποίος είναι μεγαλύτερος, ομορφότερος και ποιο ατμοσφαιρικός! Παρούσες τέσσερις κοπέλες:
• Η Μιχαέλα (25)
• Η Μόνικα (24-26, Ρουμανία)
• Η - αν θυμάμαι καλά – Σουζάνα (25-27)
• …και η Σόνια (21-23, Σλοβακία)

Μετά από μια όμορφη παρουσίαση των κοριτσιών στο σαλόνι του χώρου, όπου όλες τους εμφανίστηκαν περιποιημένες, με μαύρα εσώρουχα/νεγκλιζέ και μαύρες γόβες, προτιμήθηκε η Σόνια, στο νέο δωμάτιο Σιάτσου με μια βολική (για τα κυβικά μου) στρωματάρα ναααααα, και το αντίτιμο των € 100.  Επίσης, υπάρχουν και τα standard δωμάτια με τα κρεβάτια μυοχαλάρωσης στα € 80, και χώρος τζακούζι (αλλά δεν θυμάμαι τη ταρίφα)...

Στο δια ταύτα, η Σόνια είναι ένα πανέμορφο 22χρονο (περίπου) πιπίνι, ψηλό γύρω στο 175-180, με μικρό, στητό νεανικό στήθος, μέση δαχτυλίδι, πεταχτό κωλαράκι και νινάκι περιποιημένο, καθαρό  και εφηβικό, από αυτά που δεν χορταίνεις να τρως!  Τη τέχνη του BJ την κατέχει αρκετά καλά και βαθειά, έχει κίνηση και καλό στήσιμο, και ήταν συνεργάσιμη και δεκτική σε ότι της ζήτησα!

Όσον αφορά την επικοινωνία υπάρχει ένα μικρό θεματάκι, αφού κατάγεται από Σλοβακία και μιλάει μόνο ελάχιστα (μα ελάχιστα) Ελληνικά.  Βέβαια, εκεί δεν πας για να πιάσεις κουβέντα – παρά μόνο με το Σάκη – επομένως το θέμα της ομιλίας δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο αφού μπήκε κατευθείαν στο ψητό  ;) Επίσης ξέχασα να αναφέρω πως δεν φιλάει, πράγμα που με παραξένεψε στην αρχή, αλλά μετά βρήκα άλλα χείλη να δώσω τα φιλιά μου!

Στα του μασάζ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αφού, για τους γνωστούς λόγους, πέρασα κατευθείαν στο κυρίως πιάτο.

Εν κατακλείδι, ο νέος χώρος του Σάκη νομίζω τον αναβάθμισε σημαντικά (χωρίς βέβαια να έχω και μεγάλη πείρα από επισκέψεις παρόμοιων κέντρων), το παρόμοιο ντύσιμο των κοριτσιών κατά την παρουσίασή τους εμένα προσωπικά μου άρεσε, ενώ και η Σόνια προστέθηκε στα μελλοντικά μου «υπόψιν»!

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Καλημέρα συναγωνιστές!

2dwhhj9.jpg

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

http://[URL unfurl="true"]www.milfservice.com/karupsow/79a711/07.jpg[/img[/URL]]

Μια εικόνα, χίλιες Καύλες.......

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα, τη έγινε αρχίσατε όλοι με τις φωτογραφίες  μήπως και ανέβει η λίμπιντο ( μάλλον κάνα φράγκο ) και κουνηθεί κάποιος…

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Αν θυμώσει, πάλι, ο φίλος μας ο treflajack, πες του να μην μας μαλώνει πάλι, γιατί μια φώτο μπορεί να είναι χίλιες καύλες . . .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom