House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Φιλαράκι έπαιξες κι έχασες.Τον έχω σε πιο καλή πόζα τον ρώσικο ροφό.αντε να σας φτιαξω την μερα...
Φιλαράκι έπαιξες κι έχασες.Τον έχω σε πιο καλή πόζα τον ρώσικο ροφό.αντε να σας φτιαξω την μερα...
μουναρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φιλαράκι έπαιξες κι έχασες.Τον έχω σε πιο καλή πόζα τον ρώσικο ροφό.
Ολα καλά.Εμένα μ αρέσουν τα μοντελέ.αφου τετοια γουσταρο..... :-*
Παντως η έκφραση "οχι, βρέ" στην απάντηση πολύ μου άρεσεΌχι βρε, τα 45-50 λεπτά τόσο κάνουν, τα 60 λεπτά κοστίζουν εκατό, κ απ' όσο ξέρω μετά παίζει και διαφορετική τιμή δωματίου... Να πω την αλήθεια, δε θυμάμαι τις τιμές τις άλλες, μιας κι εκείνη τη στιγμή δε με ενδιέφερε κάποιο άλλο δωμάτιο...
ενταξει αναρτισετον το ροσικο ροφο!!!!!!Φιλαράκι έπαιξες κι έχασες.Τον έχω σε πιο καλή πόζα τον ρώσικο ροφό.
Τον έβαλα,η ίδια που έβαλες εσύ ειναι με τα χείλη σαν ροφός,εγω απλά την εβαλα χωρίς τα χειλη.ενταξη αναρτισετον το ροσικο ροφο!!!!!!
κανενα προβλημα. μοντελε και κολαρες :-*Ολα καλά.Εμένα μ αρέσουν τα μοντελέ.
Υποθέτω πως ναι, από κει και πέρα, δεδομένου ότι έως τώρα δεν το έχω ζητήσει, μόνο στην υπόθεση θα μείνει μέχρι να το ζητήσω. Δε θα μου φανεί όμως κουλό το να μου πει 400 ή έστω κάποια τιμή κοντά σε αυτήν, δεδομένου ότι απασχολώ δύο κορίτσια για δύο ώρες, άρα πρέπει να αποζημιωθεί τόσο αυτός, όσο και τα κορίτσια.Και υπάρχουν και μαγαζιά ή ακόμα και κοπέλες που για να πας πληρώνεις ακόμα περισσότερα. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, κι όπως ακριβώς υπάρχουν μαγαζιά ή και κοπέλες που πηγαίνεις και περνάς όμορφα με 50, 60, 70 ή και 80 ευρώ την ώρα, έτσι υπάρχουν και μαγαζιά ή ακόμα και κοπέλες που παίρνουν 100, 200, 300, 1000 ή και πολλά παραπάνω ευρώ την ώρα. Αναλόγως το τι ζητάς και το τι θέλεις να δώσεις, αυτό παίρνεις. Ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας μας είναι ελεύθερος να επιλέξει τι θέλει και που θέλει να τα ακουμπήσει. Δε νομίζω να αναγκάζει κανείς μαγαζάτορας τους πελάτες του να σκάνε τα λεφτουδάκια τους από τη στιγμή που οι ίδιοι δε θέλουν, έτσι δεν είναι; Ο καθένας μας κάνει κουμάντο στη δική του τσέπη και πηγαίνει εκεί που μπορεί.
Όπως λοιπόν θα πάρει κάποιος το αυτοκίνητο που μπορεί να πληρώσει κι όχι την τελευταία Ferrari, έτσι και εδώ ο καθένας μας πηγαίνει εκεί που μπορεί να πληρώσει και να πάρει αυτό που επιθυμεί. Άλλωστε προσωπικά προτιμώ να σκάω λεφτά και να παίρνω κάτι εξαιρετικό, παρά να σκάω λεφτά και να τα κλαίω, γι' αυτό και ως τώρα οι επιλογές μου ήταν αυστηρά σε City Tours και συνήθως μακροχρόνιας διάρκειας (3+ ώρες) ή ολονύχτιες.
Πάντως απ' τα τυρογαριδάκια δε βγήκα... Όσο για το τι λέω, νομίζω ότι ήμουνα σαφέστατος στο τι θέλω και τι απαιτώ, αν επιθυμείς εσύ κάτι άλλο, δικαίωμά σου. Εγώ προσωπικά θέλω την ησυχία μου, το χρόνο μου και την άλλη να είναι πεντακάθαρη και άψογη σε κάθε τομέα που θα θελήσω να με ικανοποιήσει.
τι λεει αυτος ρε παιδια?????
απο που τον ψωνισαμε??????
που νομιζει οτι ειναι στο ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ???