Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Συνημμένα

• rofos.jpg
    rofos.jpg
    58,4 KB · Εμφανίσεις: 40

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
αφου τετοια γουσταρο..... :-*  βρε χαους τη να κανω ο ερμος!!!!!!!

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Όχι βρε, τα 45-50 λεπτά τόσο κάνουν, τα 60 λεπτά κοστίζουν εκατό, κ απ' όσο ξέρω μετά παίζει και διαφορετική τιμή δωματίου... Να πω την αλήθεια, δε θυμάμαι τις τιμές τις άλλες, μιας κι εκείνη τη στιγμή δε με ενδιέφερε κάποιο άλλο δωμάτιο...
Παντως η έκφραση "οχι, βρέ" στην απάντηση πολύ μου άρεσε

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

http://[URL unfurl="true"]www.iainclaridge.co.uk/blog/wp-content/uploads/2013/03/betty_page.jpg[/img[/URL]]
[img]http://papericons.com/bettie_page/chronology/bettie_page_stanton_001l.jpg
bettie_page_hanson_016l.jpg

bettie_page_glassman_048l.jpg

Bettie Page 1951

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Υποθέτω πως ναι, από κει και πέρα, δεδομένου ότι έως τώρα δεν το έχω ζητήσει, μόνο στην υπόθεση θα μείνει μέχρι να το ζητήσω.  Δε θα μου φανεί όμως κουλό το να μου πει 400 ή έστω κάποια τιμή κοντά σε αυτήν, δεδομένου ότι απασχολώ δύο κορίτσια για δύο ώρες, άρα πρέπει να αποζημιωθεί τόσο αυτός, όσο και τα κορίτσια.Και υπάρχουν και μαγαζιά ή ακόμα και κοπέλες που για να πας πληρώνεις ακόμα περισσότερα.  Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, κι όπως ακριβώς υπάρχουν μαγαζιά ή και κοπέλες που πηγαίνεις και περνάς όμορφα με 50, 60, 70 ή και 80 ευρώ την ώρα, έτσι υπάρχουν και μαγαζιά ή ακόμα και κοπέλες που παίρνουν 100, 200, 300, 1000 ή και πολλά παραπάνω ευρώ την ώρα.  Αναλόγως το τι ζητάς και το τι θέλεις να δώσεις, αυτό παίρνεις.  Ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας μας είναι ελεύθερος να επιλέξει τι θέλει και που θέλει να τα ακουμπήσει.  Δε νομίζω να αναγκάζει κανείς μαγαζάτορας τους πελάτες του να σκάνε τα λεφτουδάκια τους από τη στιγμή που οι ίδιοι δε θέλουν, έτσι δεν είναι;  Ο καθένας μας κάνει κουμάντο στη δική του τσέπη και πηγαίνει εκεί που μπορεί. 

Όπως λοιπόν θα πάρει κάποιος το αυτοκίνητο που μπορεί να πληρώσει κι όχι την τελευταία Ferrari, έτσι και εδώ ο καθένας μας πηγαίνει εκεί που μπορεί να πληρώσει και να πάρει αυτό που επιθυμεί.  Άλλωστε προσωπικά προτιμώ να σκάω λεφτά και να παίρνω κάτι εξαιρετικό, παρά να σκάω λεφτά και να τα κλαίω, γι' αυτό και ως τώρα οι επιλογές μου ήταν αυστηρά σε City Tours και συνήθως μακροχρόνιας διάρκειας (3+ ώρες) ή ολονύχτιες. 

:blowup: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :happy: :happy: :happy: :hammer: :hammer: :crazy: :crazy: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι λεει αυτος ρε παιδια?????
απο που τον ψωνισαμε??????
που νομιζει οτι ειναι στο ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ???

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
:blowup: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :happy: :happy: :happy: :hammer: :hammer: :crazy: :crazy: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι λεει αυτος ρε παιδια?????
απο που τον ψωνισαμε??????
που νομιζει οτι ειναι στο ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ???
Πάντως απ' τα τυρογαριδάκια δε βγήκα... Όσο για το τι λέω, νομίζω ότι ήμουνα σαφέστατος στο τι θέλω και τι απαιτώ, αν επιθυμείς εσύ κάτι άλλο, δικαίωμά σου. Εγώ προσωπικά θέλω την ησυχία μου, το χρόνο μου και την άλλη να είναι πεντακάθαρη και άψογη σε κάθε τομέα που θα θελήσω να με ικανοποιήσει.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παρατήρηση 1
Σαν να έχουμε παραδιυλίσει όχι μόνο τον κώνωπα, αλλά και τον καφέ, τα 50's girls, και γενικά το παρακάναμε με την έκθεση φωτογραφίας. Έχει κι άλλα thread, ρωτήστε και τον Αλκίνο.

Παρατήρηση 2
Ή ο Τρίενας ξετρελάθηκε με το καινούργιο παιχνιδάκι που έμαθε, ή η γραματειακή του υποστήριξη έχει πάρει πολύ ζεστά τη δουλειά της. Για την έκθεση φωτογραφίας μιλάω.

Παρατήρηση 3
Να βάλω και γω την πινελιά μου/παπαριά μου (δάσκαλε που δίδασκες) σχετικά με τα προηγούμενα καθώς και με τις αναλύσεις 1 ώρα τόσο, οι 2 ώρες πόσο κλπ.

Συνημμένα

• loum_1.gif
    loum_1.gif
    59,9 KB · Εμφανίσεις: 13

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και για να θυμηθούμε και την... κάμηλο (δηλαδή την ενημέρωση-να μην παρεξηγούμαστε):

Βασίλης/Εύα, πρώην Κωλέττη και νυν περιοχή Ιπποδρομίου:

- Χώρος που μοιάζει σε πολλά με τον προηγούμενο. Δύο δωμάτια εργασίας, κοινόχρηστο μπάνιο, ενιαία σαλονοκουζίνα ως χώρος υποδοχής. Οικοσκευή, τα γνωστά διπλά κρεβάτια.
Σχετικό μείον του χώρου είναι ότι το σαλόνι υποδοχής είναι φάτσα κάρτα στην είσοδο (η διαρύθμιση θυμίζει πάρα πολύ την παλιά Αμαρυλίδα ή ακόμη πιό παλιά το μαγαζί της Εύας στην Ν. Κρήνη). Αυτά όσον αφορά το real estate.

-Επί του εμψύχου δυναμικού:
Η πολύ γνωστή wild Nora
H Σύλβια αμετακίνητη
Και η επιστροφή της απωλωλώσης, αλλά πάντα γλυκυτάτης, Ηλέκτρας μετά από 1 τουλάχιστον χρόνο.

-Τιμολογιακή πολιτική (μιας και πολλή κουβέντα γίνεται):
Αμετάβλητη. 60 Εuro/hr σε στοματικές οδούς, 80 Euro/hr σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.

Στα συν του τιμολογίου, η κάλυψη από το μαγαζί του κόστους parking

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
να πας στην...Ιπποδρομίου,μέσα στον πανικό,για να επισκεφτείς τους γυφτοτράβελους,πρέπει να είσαι πολύ γκάου!
ίσως το χειρότερο μαγαζί στην πόλη από πλευράς ρόστερ+αφεντικό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom