Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
  :dancing: Καλή σου ΕΠΑΝΑ-διασκεδαση τότε τυχερέ Spiler, "με τον παρά σου :fuck1: την κυρά σου και όχι μόνο..."

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ευχαριστώ Αλκίνοε, άλλωστε άμα δε διασκεδάζεις και στο σεξ, τότε ποιος ο λόγος να το κάνεις;

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Απ' ότι ξέρω, ισχύουν και οι προηγούμενες τιμές του για τα κλασσικά προγράμματα που είναι στα μαγαζιά του είδους αυτού, από κει και πέρα, η πλήρης ώρα ξέρω ότι κοστίζει παραπάνω και από κει και πέρα ανάλογα και με το δωμάτιο παίζουν και οι τιμές.  Το κακό ή καλό είναι ότι εγώ προτιμώ να πληρώνω για παραπάνω από 45 λεπτά ούτως ή άλλως καθώς τα 45 λεπτά και η μία ώρα σπανίως με ικανοποιούν, μιας και προτιμώ περισσότερη ώρα απόλαυσης, καθώς έτσι χαλαρώνω πιο εύκολα και δεν έχω και την πίεση του χρόνου που έχω σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής μου.

Ρε φίλε σε ρώτησα για τις τιμές και σύ έλαβες τον κόπο να μου απαντήσεις γράφωντας καμια 100σταρια λέξεις χωρίς να αναφέρεις μια τιμή!

Τελως πάντων! Πόσο πλήρωσες για τις 2 ώρες?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.780
Πόντοι
38.177
Ρε φίλε σε ρώτησα για τις τιμές και σύ έλαβες τον κόπο να μου απαντήσεις γράφωντας καμια 100σταρια λέξεις χωρίς να αναφέρεις μια τιμή!

Τελως πάντων! Πόσο πλήρωσες για τις 2 ώρες?

Οταν η μια ωρα εχει 100e οι δυο εχουν 200e  

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.780
Πόντοι
38.177
Τη μέθοδο των τριών τη γνωρίζω, ωστόσο ρωτάω γιατί δεν την εφαρμόζουν όλοι!
[/quote]

Αν θυμαμαι καλα απο τα παιδικα μου χρονια,αυτη η μεθοδος εχει καταργηθει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Γιατί καμιά φορά τα αυτονόητα παραλείπονται ;)

Με συγχωρείς αλλά καθόλου αυτονόητο δεν είναι!

Αν δηλαδή αυριο π.χ. ζήτήσεις απ΄το Σακη τη Σουζάνα και την Αλεξάνδρα μαζί για 2 ώρες θα πληρώσεις 400 ευρώ?

Επίσης η εκτιμηση σου οτι:
...ισχύουν και οι προηγούμενες τιμές του για τα κλασσικά προγράμματα που είναι στα μαγαζιά του είδους αυτού,

δεν είναι απόλυτα σωστή καθώς υπάρχουν μαγαζιά που χρεώνουν λιγότερο για μεγαλύτερης διάρκειας πρόγραμμα!

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Με συγχωρείς αλλά καθόλου αυτονόητο δεν είναι!

Αν δηλαδή αυριο π.χ. ζήτήσεις απ΄το Σακη τη Σουζάνα και την Αλεξάνδρα μαζί για 2 ώρες θα πληρώσεις 400 ευρώ?
Υποθέτω πως ναι, από κει και πέρα, δεδομένου ότι έως τώρα δεν το έχω ζητήσει, μόνο στην υπόθεση θα μείνει μέχρι να το ζητήσω.  Δε θα μου φανεί όμως κουλό το να μου πει 400 ή έστω κάποια τιμή κοντά σε αυτήν, δεδομένου ότι απασχολώ δύο κορίτσια για δύο ώρες, άρα πρέπει να αποζημιωθεί τόσο αυτός, όσο και τα κορίτσια.
δεν είναι απόλυτα σωστή καθώς υπάρχουν μαγαζιά που χρεώνουν λιγότερο για μεγαλύτερης διάρκειας πρόγραμμα!
Και υπάρχουν και μαγαζιά ή ακόμα και κοπέλες που για να πας πληρώνεις ακόμα περισσότερα.  Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, κι όπως ακριβώς υπάρχουν μαγαζιά ή και κοπέλες που πηγαίνεις και περνάς όμορφα με 50, 60, 70 ή και 80 ευρώ την ώρα, έτσι υπάρχουν και μαγαζιά ή ακόμα και κοπέλες που παίρνουν 100, 200, 300, 1000 ή και πολλά παραπάνω ευρώ την ώρα.  Αναλόγως το τι ζητάς και το τι θέλεις να δώσεις, αυτό παίρνεις.  Ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας μας είναι ελεύθερος να επιλέξει τι θέλει και που θέλει να τα ακουμπήσει.  Δε νομίζω να αναγκάζει κανείς μαγαζάτορας τους πελάτες του να σκάνε τα λεφτουδάκια τους από τη στιγμή που οι ίδιοι δε θέλουν, έτσι δεν είναι;  Ο καθένας μας κάνει κουμάντο στη δική του τσέπη και πηγαίνει εκεί που μπορεί. 

Όπως λοιπόν θα πάρει κάποιος το αυτοκίνητο που μπορεί να πληρώσει κι όχι την τελευταία Ferrari, έτσι και εδώ ο καθένας μας πηγαίνει εκεί που μπορεί να πληρώσει και να πάρει αυτό που επιθυμεί.  Άλλωστε προσωπικά προτιμώ να σκάω λεφτά και να παίρνω κάτι εξαιρετικό, παρά να σκάω λεφτά και να τα κλαίω, γι' αυτό και ως τώρα οι επιλογές μου ήταν αυστηρά σε City Tours και συνήθως μακροχρόνιας διάρκειας (3+ ώρες) ή ολονύχτιες. 

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Ο καθένας μας κάνει κουμάντο στη δική του τσέπη και πηγαίνει εκεί που μπορεί.

Συμφωνώ και νομίζω οτι εδώ βρισκόμαστε αναζητώντας τον καλύτερο τρόπο να περνάμε καλά με το λιγότερο δυνατό κόστος για την τσέπη μας!

Δεν μπορεί, λοιπόν, να κλαίς τα λεφτά σου όταν δεν περνάς καλά αλλά να μην τα κλαίς όταν ξέρεις οτι για τις ίδιες υπηρεσίες άλλοι πληρώνουν λιγότερο!
Μάθε λοιπόν οτι τα περισσότερα μαγαζιά του είδους για τον ίδιο χρόνο με δυο κοπέλες χρεώνουν μιαμιση φορά την τιμή και όχι δύο (δεν εφαρμόζουν δηλαδή τη μέθοδο των τριών). Τώρα αν ο Σάκης σε πείσει να του πληρώσεις το δωμάτιο για δυο ώρες με 200 ευρώ ενώ για μια στο χρεώνει 50 τότε είναι όντως θέμα δικό σου! ;)

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
καλησπέρα..Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της Μαριάννας plzz..??
Σκέφτομαι να σπάσω την παρθενία μου στα μασατζίδικα κ λέω να αρχίσω απο εκεί..
επισης οποιαδήποτε αλλη πληροφορία για μαγαζί με κάνα πιπινοειδές μέσα θα ήταν ευπρόσδεκτη!! ευχαριστώ!!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και υπάρχουν και μαγαζιά ή ακόμα και κοπέλες που για να πας πληρώνεις ακόμα περισσότερα.  Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, κι όπως ακριβώς υπάρχουν μαγαζιά ή και κοπέλες που πηγαίνεις και περνάς όμορφα με 50, 60, 70 ή και 80 ευρώ την ώρα, έτσι υπάρχουν και μαγαζιά ή ακόμα και κοπέλες που παίρνουν 100, 200, 300, 1000 ή και πολλά παραπάνω ευρώ την ώρα.  Αναλόγως το τι ζητάς και το τι θέλεις να δώσεις, αυτό παίρνεις.  Ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας μας είναι ελεύθερος να επιλέξει τι θέλει και που θέλει να τα ακουμπήσει.  Δε νομίζω να αναγκάζει κανείς μαγαζάτορας τους πελάτες του να σκάνε τα λεφτουδάκια τους από τη στιγμή που οι ίδιοι δε θέλουν, έτσι δεν είναι;  Ο καθένας μας κάνει κουμάντο στη δική του τσέπη και πηγαίνει εκεί που μπορεί. 

Όπως λοιπόν θα πάρει κάποιος το αυτοκίνητο που μπορεί να πληρώσει κι όχι την τελευταία Ferrari, έτσι και εδώ ο καθένας μας πηγαίνει εκεί που μπορεί να πληρώσει και να πάρει αυτό που επιθυμεί.  Άλλωστε προσωπικά προτιμώ να σκάω λεφτά και να παίρνω κάτι εξαιρετικό, παρά να σκάω λεφτά και να τα κλαίω, γι' αυτό και ως τώρα οι επιλογές μου ήταν αυστηρά σε City Tours και συνήθως μακροχρόνιας διάρκειας (3+ ώρες) ή ολονύχτιες. 
Πολλά γράφεις και είσαι εκτός θέματος. Η παρατήρηση/σχόλιο του Akarnan είχε να κάνει με το αν υπάρχει γραμμική σχέση χρόνου-τιμής. Θεώρησε ότι δεν είναι βέβαιος ότι ισχύει αυτό. Και γενικά με όρους αγοράς έχει δίκιο. Γενικά αυξανομένης της ποσότητας της παραγγελίας, η τιμή ανά μονάδα προϊόντος μπορεί να είναι μικρότερη.
Από κει και πέρα υπάρχει ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ στοιχείο (200 Ευρώ για 2 ώρες). Όλα τα υπόλοιπα είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Πολλά γράφεις και είσαι εκτός θέματος. Η παρατήρηση/σχόλιο του Akarnan είχε να κάνει με το αν υπάρχει γραμμική σχέση χρόνου-τιμής. Θεώρησε ότι δεν είναι βέβαιος ότι ισχύει αυτό. Και γενικά με όρους αγοράς έχει δίκιο. Γενικά αυξανομένης της ποσότητας της παραγγελίας, η τιμή ανά μονάδα προϊόντος μπορεί να είναι μικρότερη.
Από κει και πέρα υπάρχει ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ στοιχείο (200 Ευρώ για 2 ώρες). Όλα τα υπόλοιπα είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω για το εκτός θέματος.  Ο Akarnan είπε ότι υπάρχουν μαγαζιά με μικρότερο κόστος και του είπα ότι αντίστοιχα υπάρχουν και μαγαζιά και κοπέλες με περισσότερο κόστος, πράγμα το οποίο ισχύει σε κάθε τομέα της ελεύθερης αγοράς, εκτός κι αν κάνω λάθος και βρισκόμαστε σε κανένα σοβιετικό καθεστώς και δεν το έχω πάρει πρέφα.  Βάσει λοιπόν των κανόνων της ελεύθερης αγοράς, όλα τα θέματα των τιμών είναι θέματα προσφοράς και ζήτησης. 
Συμφωνώ και νομίζω οτι εδώ βρισκόμαστε αναζητώντας τον καλύτερο τρόπο να περνάμε καλά με το λιγότερο δυνατό κόστος για την τσέπη μας!
Δε νομίζω ότι είμαστε όλοι εδώ για τον ίδιο λόγο.  Άλλοι είναι για ανταλλαγή πληροφοριών, άλλοι για ενημέρωση και άλλοι για συζήτηση.  
Δεν μπορεί, λοιπόν, να κλαίς τα λεφτά σου όταν δεν περνάς καλά αλλά να μην τα κλαίς όταν ξέρεις οτι για τις ίδιες υπηρεσίες άλλοι πληρώνουν λιγότερο!
Μάθε λοιπόν οτι τα περισσότερα μαγαζιά του είδους για τον ίδιο χρόνο με δυο κοπέλες χρεώνουν μιαμιση φορά την τιμή και όχι δύο (δεν εφαρμόζουν δηλαδή τη μέθοδο των τριών). Τώρα αν ο Σάκης σε πείσει να του πληρώσεις το δωμάτιο για δυο ώρες με 200 ευρώ ενώ για μια στο χρεώνει 50 τότε είναι όντως θέμα δικό σου! ;)
Προφανώς λοιπόν έχουμε διαφορετική αντίληψή.  Δεν είναι κακό, άλλοι επιλέγουν τον ένα δρόμο, άλλοι τον άλλον.  Προσωπικά προτιμώ να επιλέγω αν όχι το καλύτερο που μπορώ, σίγουρα κάτι που να το φτάνει, κι αυτό δε σκοπεύω να το αλλάξω.  Από κει και πέρα, δικαίωμα του καθενός επιχειρηματία και επαγγελματία είναι να ζητάει αυτά που κρίνει αυτός ότι αξίζει το εμπόρευμά του ή οι υπηρεσίες που προσφέρει και δικαίωμα του καταναλωτή ή αγοραστή είναι να δηλώνει την τιμή για την οποία προτίθεται να πληρώσει για να αγοράσει αυτό το προϊόν.  Επειδή λοιπόν δε θα πάρεις μια Ferrari με 15.000 ευρώ, παρόλο που είναι θυγατρική της Fiat, έτσι δε θα πάρεις και τα ίδια προϊόντα ή υπηρεσίες με τα 50 ή 60 ευρώ.  Καλά κάνουν λοιπόν όσοι θέλουν και ρίχνουν τις τιμές τους για να προσελκύσουν κόσμο, και καλά κάνουν και όσοι δεν τις ρίχνουν, από τη στιγμή που προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες ή καλύτερα προϊόντα.  Ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας επιλέγει το που θα πάει.  Αν εγώ γουστάρω να πηγαίνω στο Body Free, στο Body Center ή στα City Tours ή ακόμα και σε κλειστούς κύκλους και να σκάω τα λεφτά μου για να παίρνω από μια Χ ποιότητα και άνω, προφανώς και είναι επιλογή μου.  Δε θα κατακρίνω λοιπόν ούτε τον επιχειρηματία που έχει μια χαμηλότερης ποιότητας υπηρεσίες, και ρίχνει το κόστος για να προσελκύσει κόσμο, ούτε και αυτόν που έχει τα top των top και σε χρεώνει κατακούτελα γιατί πολύ απλά σου προσφέρει την αφρόκρεμα. 

Ομοίως, θα επιλέξω το 5άστερο ξενοδοχείο για τις διακοπές μου αντί για το ενοικιαζόμενο δωμάτιο, γιατί πολύ απλά μου αρέσει η ποιότητα και η περιποίηση.  Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμη και σε 5* ξενοδοχεία υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες και διαφορετικά δωμάτια που ικανοποιούν διάφορες ορέξεις.  Έκαστος στο είδος του λοιπόν και ας διαφωνούμε στην αντίληψη των πραγμάτων. :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σεβαστές και κατανοητές οι απόψεις όλων αλλά δεν το κόβετε γιατί μας τα ζαλίσατε λιγάκι?
Φιλικά.Καλησπέρα σ ολους  :)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
γεια την βικτωρια που ρωτατε η βικη σασ λεω πωσ δουλευει εδω και λιγο καιρο στον βασιλη στη βουλγαρη μετα απο πολλη καιρο που εφυγε για ρουμανια!!!διαχρονικη αξια  ακουραστη και λατρησ του καλου σεξ!!!απο την εμπηρια μου ειναι απο τησ καλυτερεσ του ειδουσ!!!
Αδύνατη , ψιλή ταττο πάνω απο τον κώλο  και ακουραστη στο γλυψιμο!!!!
Πιθανον να ειναι αυτήν, γιατι καποιος  συναγωνιστης μου είπε οτι είναι καλαμαριά μεριά!!

ειναι  δηλαδή ακόμα βούλγαρη???
Σαν να μπερδέψαμε λίγο τα μπούτια μας και τις Βικτώριες μας σύντροφοι. Είναι μελαχρινή ή ξανθιά; Ποιό είναι το χρώμα της; Κόκκινο; Πορτοκαλί; Πράσινο οικολογικό; Κυανούν του Βερολίνου;  ;) Γαλάζιο με πράσινες ανταύγειες;  ;) (φοριέται τελευταία).

Διαχρονικά επίκαιρο:

Συνημμένα

• S478_HastaLaVictoriaSiempre_0.jpg
    S478_HastaLaVictoriaSiempre_0.jpg
    32,7 KB · Εμφανίσεις: 20

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
157
Πόντοι
1
ρε παιδια εχω χασει το τηλ του λαζαρου απο εγνατια. μπορει καποιοσ να το στιλει μα p.m? 

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.137
Πόντοι
2.356
ρε συ σακη αντι να πεις κατι για το 200αρι του Spiler μας λες για την αλεξανδρα??

απο τη μια θα μου πεις δικα του ειναι τα λεφτα κ τα κανει οτι γουσταρει

αλλα απο την αλλη χαλας τη πιατσα ρε φιλαρακι γιατι εμεις κοιταμε να  :knockinb: με 80 στη καλυτερη

καλα ειπε ο house το κουρασατε κ δε ξερω κ κατα ποσο ειναι πραγματικο η fake

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
ρε συ σακη αντι να πεις κατι για το 200αρι του Spiler μας λες για την αλεξανδρα??

απο τη μια θα μου πεις δικα του ειναι τα λεφτα κ τα κανει οτι γουσταρει

αλλα απο την αλλη χαλας τη πιατσα ρε φιλαρακι γιατι εμεις κοιταμε να  :knockinb: με 80 στη καλυτερη

καλα ειπε ο house το κουρασατε κ δε ξερω κ κατα ποσο ειναι πραγματικο η fake
Συγγνώμη humax, αλλά θα με αναγκάσεις να ρωτήσω κάτι.  Στο ξενοδοχείο που πας για τις διακοπές σου, η τιμή αλλάζει ανάλογα με τις μέρες διαμονής ή είναι η ίδια στην ίδια σεζόν; Απ' όσο ξέρω, στα περισσότερα ξενοδοχεία (τουλάχιστον στα σοβαρά) είναι ίδια με ελάχιστες διαφοροποιήσεις ανάλογα με τη σεζόν. Η μοναδική περίπτωση να πετύχεις καλύτερη τιμή είναι να είσαι εταιρεία και να συνεργαστείς μαζί τους, όπως ακριβώς κάνουν πολλές πολυεθνικές για τα στελέχη που ταξιδεύουν συχνά, ή να κλείσεις όλο το ξενοδοχείο.

Στο θέμα μας όμως... Δεν ξέρω το αν χαλάει την πιάτσα ο Σάκης, και ομολογώ ότι δε με ενδιαφέρει, γιστί όσες φορές έχω πάει, μου έχει φερθεί άψογα κι όπως θα φερόταν ένας σοβαρός επαγγελματίας. Από κει και πέρα, όπως είπα και παραπάνω, υπάρχουν και επιχειρήσεις που για να τις βρεις πρέπει να πας συστημένος και με πολλά €€€€€ στην τσέπη και σε έχουν στα πούπουλα. Αν λοιπόν εσύ μπορείς στο 45λεπτο με 50λεπτο να χαλαρώσεις και να κάνεις οτιδήποτε θέλεις με €80, μαγκιά σου, εγώ λόγω άγχους και δουλειάς θέλω πολύ περισσότερη ώρα, άρα προφανώς πληρώνω ανάλογα. Δε βρίσκω λοιπόν που είναι το πρόβλημα στην όλη ιστορία...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Πες τα Akarman, αλλά μην είμαστε καθόλου σίγουροι ότι "αναζητώντας τον καλύτερο τρόπο να περνάμε καλά με το λιγότερο δυνατό κόστος για την τσέπη μας"...
, άλλωστε Αγαπητέ Akarman δεν είναι εδώ μέσα, όλοι πελάτες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom