Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πριν λίγες ημέρες επίσκεψη στην Μαριάννα,προτιμήθηκε η Στέλλα για ολοκληρωμένο πρόγραμμα,πέρασα τέλεια το κορίτσι είναι εξαιρετικό από κάθε άποψη,και όσο σκέφτομαι κάτι 200άρικα σε city tours που εχω δώσει στο παρελθόν ,τεσπα αυτά και μία αναφορά στην Μαριάννα που είναι ευγενική και πρόσχαρη.

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Επίσψη πριν από μερικές μέρες στο μαγαζί του φίλου TRIENA. Ωραίος ο νέος του χώρος.
Κοπέλες παρούσες 3.
Σόνια Μόνικα και μία καινούρια στο χώρο όπως μου είπε ο Σάκης η Σουζάνα η οποία και τιμήθηκε μιας και είπα να κάνω την δοκιμή.
Η ΣΟυζάνα λοιπόν μια αδύνατη κοπέλα από Σερβία όπως δήλωσεμε ωραίο σώμα και μικρό αλλά καλό σε αίσθηση στήθος.
Το μασάζ κρίνεται μέτριο αν και προσπαθούσε να κάνει ότι μπορούσε.
Στα του αγώνα η Σουζάνα έδωσε ρεσιτάλ με μια :pipa1: πολύ καλή με περιποίηση της γύρω περιοχής.
Αντέχει στο γρήγορο σφυροκόπημα. Προτείνεται λοιπόν για όποιον θέλει.
Εγώ πάντως θα την τιμήσω και πάλι.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ευχαριστώ!!! Άλλο μαγαζί έχει να προτείνει κανείς για να ξελαμπικάρουμε σήμερα ή αύριο?

To ευχάριστο Sexomanis33, είναι να βρίσκεις τον δρόμο μόνο σου, ψάχνωντας, αφού ρωτάς για να μαθένεις της αλλαγές...  :2funny: :2funny: :2funny:
και εσύ βλέπω τα πας καλά.

Καλή διασκέδαση  :pipa1:  :fuck1: λοιπόν.

Andreas76

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα. Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στην Μαριάννα. Είδα 2 κοπέλες. Την Νίνα, ελληνίδα, 19 ετών, ψηλή, μελαχρινή και την Ντανιέλα, ξανθιά, Τσέχα, γύρω στα 27 με πολλή σιλικόνη παντού. Προτιμήθηκε η Νίνα αλλά δεν το έχει η κοπέλα. Ανύπαρκτο μασάζ, λίγα πράγματα στο τσιμπούκι. Το μόνο καλό είναι πως γουστάρει γαμήσι από πίσω και κωλοδαχτύλιασμα για όσους είναι λάτρεις του είδους.

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.220
Πόντοι
2.300
Παίδες  υπάρχει κανένα νεότερο  στην πιάτσα  για  κάποια Victoria μελαχρινη που έκανε παπάδες με το γλύψιμό της??????    :kissass: :kissass: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Είχε αναφερθεί ότι μπορεί να ήταν προς καλαμαρία αλλα  μήπως έχουμε κάτι  νεότερο????

Ειχε περασει απο Β.Ολγας . . . . .

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παίδες  υπάρχει κανένα νεότερο  στην πιάτσα  για  κάποια Victoria μελαχρινη που έκανε παπάδες με το γλύψιμό της??????    :kissass: :kissass: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Είχε αναφερθεί ότι μπορεί να ήταν προς καλαμαρία αλλα  μήπως έχουμε κάτι  νεότερο????

Ειχε περασει απο Β.Ολγας . . . . .
Νεότερο νεότερο;

Επίσκεψη πρόσφατα σε Βασίλη Smile:
(...)2. Βικτώρια, μελαμψή, 27 ετών με ωραίες καμπύλες, έθεσε υποψηφιοτητα στα υπ΄οψιν.
(....)

Sexomanis33

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
To ευχάριστο Sexomanis33, είναι να βρίσκεις τον δρόμο μόνο σου, ψάχνωντας, αφού ρωτάς για να μαθένεις της αλλαγές...  :2funny: :2funny: :2funny:
και εσύ βλέπω τα πας καλά.

Καλή διασκέδαση  :pipa1:  :fuck1: λοιπόν.

Να είσαι καλά αδερφέ :) :)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Επίσκεψη προ ημερών σε Βασίλη Smile

Παρουσίες 4: Βάνα, Φοίβη, Βίκυ και

Νικολέτα (GR), 25 ετών, ομορφούλα με ωραία πιασίματα (και piercing στη λεκάνη!!), ξανθιά με 2άρι όμορφο στήθος.
Το μασαάζ της μέτριο αλλά και η συμετοχή της στο  :knockinb: κάτω του μετρίου. Πεολήχία μόνο με σκούφο και αυτή χάλια.
Είναι σχετικά καινούρια στο χώρο αλλά δεν νομίζω οτι έχει και μέλλον σ΄αυτόν.

Χαμένος χρόνος: 45 min,
Πεταμένα λεφτά: 80 €

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Επίσκεψη προ ημερών σε Βασίλη Smile

Παρουσίες 4: Βάνα, Φοίβη, Βίκυ και

Η Βίκυ - Βικτώρια δεν νομίζω να είναι αυτή που αναζήτάς καθως οι πληροφορίες αναφέρουν οτι έχει προυπηρεσία μόνο στο Βασίλη (σύμφωνα πάντα με τον treflejack).
Πάντως τη δοκίμασα κι αυτή και έχω να αναφέρω οτι αν και μου ανέφερε οτι της αρέσει να τσιμπουκώνεται άγρια δεν με ικανοποίησε πλήρως σε αυτόν τον τομέα!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Για να μην μπερδευόμαστε και γίνονται και παρεξηγήσεις:
-η Βικτώρια που λέω εγώ, είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΚΟΥΡΟΔΕΡΜΗ (τσιγγάνικο στυλ). Την ξέρω σαν εργαζόμενη στον Βασίλη-Smile.

Από κει και πέρα:
-Δεν είμαι απολύτως βέβαιος ότι αυτήν ψάχνει ο koproskulo21. Το υπέθεσα εύλογα. Πόσες πιά μελαχρινές Βικτώριες υπάρχουν;
-Δεν γνωρίζω αν η συγκεκριμένη έχει εργασθεί και αλλού, ούτε κάποια άλλη δραστηριότητα της. Η γνωριμία μου μαζί της περιορίζεται όπως παραπάνω ανέφερα.

Ζητώ συγγνώμη για τυχόν λανθασμένα συμπεράσματα

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Παλιά και δοκιμασμένη καραβάνα η μελαμψή Βικτώρια. Έπαιζε ξανά στον Smile 1-1,5 χρόνο πριν.

Η ίδια μου είπε οτι δεν δούλεψε πουθενά αλλου στο μεσοδιάστημα (τώρα το θυμήθηκα).
Αν μου είπε ψέματα τότε ενδεχομένως να είναι και αυτή που ψάχνει το κοπρόσκυλο!

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
γεια την βικτωρια που ρωτατε η βικη σασ λεω πωσ δουλευει εδω και λιγο καιρο στον βασιλη στη βουλγαρη μετα απο πολλη καιρο που εφυγε για ρουμανια!!!διαχρονικη αξια  ακουραστη και λατρησ του καλου σεξ!!!απο την εμπηρια μου ειναι απο τησ καλυτερεσ του ειδουσ!!!

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.220
Πόντοι
2.300
Αδύνατη , ψιλή ταττο πάνω απο τον κώλο  και ακουραστη στο γλυψιμο!!!!
Πιθανον να ειναι αυτήν, γιατι καποιος  συναγωνιστης μου είπε οτι είναι καλαμαριά μεριά!!

ειναι  δηλαδή ακόμα βούλγαρη???

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Επίσκεψη χτες στου Σάκη όπου προτιμήθηκε η νεότατη στο είδος Σουζάνα επί κανονικότατου δίωρου.  Εξαιρετικά καλή επίδοση στα του αθλήματος, σε βαθμό νυμφομανίας ώρες ώρες (νόμιζα ότι θα με καταβροχθίσει από την καύλα της), αλλά με μέτρια προς καλή επίδοση στο μασάζ, μιας και δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία και γνώση στο τρίψιμο.  Το καλό είναι ότι ακούει αυτό που λέει ο πελάτης και διορθώνεται γρήγορα, οπότε σύντομα τη βλέπω να ανελίσσεται σε αστεράκι του είδους.  (τουλάχιστον για μένα που θέλω ένα καλό και δυνατό τρίψιμο στο σώμα μου)

Σίγουρα θα την ξαναπάρω, και πιθανώς και για τρίωρο, γιατί μαζί της το δίωρο φαίνεται λίγο, καθώς σε ρουφάει τελείως με την καύλα της. 

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Επίσκεψη χτες στου Σάκη ....

Αν έχω καταλάβει σωστά ο Σάκης μαζί με την αλαγή διευθυνσης και την ανακαίνιση έχει αλάξει και τιμοκατάλογο!

Spiler, μπορείς να μας κατατοπίσεις περι αυτού?

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Αν έχω καταλάβει σωστά ο Σάκης μαζί με την αλαγή διευθυνσης και την ανακαίνιση έχει αλάξει και τιμοκατάλογο!

Spiler, μπορείς να μας κατατοπίσεις περι αυτού?
Απ' ότι ξέρω, ισχύουν και οι προηγούμενες τιμές του για τα κλασσικά προγράμματα που είναι στα μαγαζιά του είδους αυτού, από κει και πέρα, η πλήρης ώρα ξέρω ότι κοστίζει παραπάνω και από κει και πέρα ανάλογα και με το δωμάτιο παίζουν και οι τιμές.  Το κακό ή καλό είναι ότι εγώ προτιμώ να πληρώνω για παραπάνω από 45 λεπτά ούτως ή άλλως καθώς τα 45 λεπτά και η μία ώρα σπανίως με ικανοποιούν, μιας και προτιμώ περισσότερη ώρα απόλαυσης, καθώς έτσι χαλαρώνω πιο εύκολα και δεν έχω και την πίεση του χρόνου που έχω σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής μου.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλησπέρα Spiler

Η Αλεξάνδρα δεν ήταν εκεί?
Έφυγε από τον Σάκη?

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Η Αλεξάνδρα ακόμα δουλεύει στο Σάκη και είναι στο πόστο της!!

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Καλησπέρα Spiler

Η Αλεξάνδρα δεν ήταν εκεί?
Έφυγε από τον Σάκη?
Καλησπέρα Αλκίνοε,

Ομολογώ ότι για την Αλεξάνδρα πήγαινα, γιατί μου αρέσει το μασάζ της (σε σημείο που να ξεπερνάει και τη φυσιοθεραπεύτρια του αυχένα μου), αλλά ο Σάκης μου είπε ότι θα έρθει από βδομάδα, οπότε είπα κι εγώ να περάσω να δοκιμάσω το νέο του αίμα.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι την περιμένω πως και πως, γιατί είχαμε αφήσει κάτι χρωστούμενα από την "ξεπέτα" μου το Μάιο, και με τη δουλειά δεν είχα και αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μου, οπότε την περιμένω για μια σωστή και άνετη περιποίηση, όπως αυτή ξέρει να μου προσφέρει ;)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

:dancing: Καλή σου ΕΠΑΝΑ-διασκεδαση τότε τυχερέ Spiler, "με τον παρά σου :fuck1: την κυρά σου και όχι μόνο..."

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom