Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (13 μέλη και 37 επισκέπτες)

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Από , ανακοινώνουμε στους φίλους μας, οτι θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο, 12:00 με 22:00 περίπου. Τις Κυριακές θα είμαστε πάντα κλειστά.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Καλή μας εβδομάδα....

Καλή κατασκευαστική ανασυγκρότιση στα μαγαζιά...

Πήγε κανείς στο νέο του Σάκη, είναι καλό?

Πήγε κανείς στο νέο του Βασίλη τέως Κωλέτη?

Ric, πώς θα είναι το νέο μαγαζί των κοριτσιών? Μεταφορά ή θα έχει και κατασκευαστική "ανασυγκρότηση"?

http://[URL unfurl="true"]www.visualphotos.com/photo/2x4672887/two_women_in_jacuzzi_at_a_spa_u27619445.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Του Σάκη το νέο μαγαζί είναι εξαιρετικό κατά την άποψή μου, και με υδροθεραπεία για όσους το επιθυμούν.  Έχοντας επισκεφθεί και το παλιό, θα έλεγα ότι είναι χοντρικά 2.5 φορές ο χώρος του παλιού.  Προσωπικά έχω τάξει την υδροθεραπεία στον εαυτό μου για τα τέλη του μήνα...  Του Βασίλη δεν είναι πριβέ; 

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Του Σάκη το νέο μαγαζί είναι εξαιρετικό κατά την άποψή μου, και με υδροθεραπεία για όσους το επιθυμούν.  Έχοντας επισκεφθεί και το παλιό, θα έλεγα ότι είναι χοντρικά 2.5 φορές ο χώρος του παλιού.  Προσωπικά έχω τάξει την υδροθεραπεία στον εαυτό μου για τα τέλη του μήνα...  Του Βασίλη δεν είναι πριβέ;  

καλά την "έταξες" πόσο την χρεώνει και για πόση ώρα δεν μας είπες?

Υ.Γ.Καλή η γραμματιακή υποστήριξη, φυσικά ακόμα καλύτερες οι φώτο από το νέο χώρο, Σάκη, εξάπτουν την φαντασία...

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Από Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους μας ότι η επίσκεψη στο μαγαζί μας πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλά την "έταξες" πόσο την χρεώνει και για πόση ώρα δεν μας είπες?
(...)
Εντάξει ρε συ, το παιδί ό,τι μπορεί κάνει...
-Και κριτική έγραψε
-Και βροχή από δεκάρια έριξε
-Και αν και... λίγο παλιά η επίσκεψη (8 Μαϊου), μας την σερβίρησε στο κατάλληλο timing (του μαγαζιού ανοίγοντος δηλαδή)
-Και 100 Ευρώ έσκασε
-Και στο thread έκανε την παρθενική του εμφάνιση χάριν του μαγαζιού

... τι άλλο πιά θέλετε

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Τι να κάνουμε βρε παιδιά, σπάνια μπαίνω στην περιοχή των μασάζ και χτες έμαθα ότι προστέθηκαν τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης επιτέλους.  Για να είμαι ειλικρινής, με εξαίρεση του Σάκη, στο μόνο άλλο μαγαζί έχω πάει είναι το Body Free, όπου πέρασα υπέροχα με τη Βερόνικα. Όλες οι άλλες περιπέτειές μου αφορούν City Tours και μόνο, μιας και προτιμώ τα μακροχρόνια ραντεβού αντί για τις ξεπέτες. Κατά τα άλλα, αν θέλω μόνο μασάζ, έχω και τη φυσιοθεραπεύτρια του αυχένα μου, όσο και το φυσιοθεραπευτή του γυμναστηρίου, που κάνουν εξαιρετική δουλειά, ούτως ή άλλως.

schwarz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
το ειχα αλλα το διεγραψα!
το τηλ ή μαλλον τα τηλ της Ελενας Β.Ηρακλειου
τοτε που τα ειχα δεν καταφερα να κλεισω ραντεβου γιατι γινοταν χαμος
τωρα πιστευω πως θαχει κατσει ο κουρνιαχτος
αν καποιος εχει το τηλ και θελει ας μου στειλει πμ!
θενξ!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλώς ήρθες,την καλημέρα μου σ όλες κι όλους.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.187
Πόντοι
736
ευχαριστω παιδες για την θερμη υποδοχη, σας διαβαζω καιρο χωρίς να παρεμβαίνω στα του οίκου τουτου.
Αφορμή της σημερινής μου εισόδου ήταν μια επίσκεψη σε studio massage της αλλοδαπής.

που με έκανε να αναφωνήσω σαν σε αρχαία τραγωδία!!!
που στην καθομιλουμένη μεταφράζεται ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα "ανάλογα" δικά μας.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλημέρα σε όλους, καλημέρα Εδεσιμότατε

Τελικά, για αυτό οι ΈΛληνες φεύγουν στην ξενιτιά...

URL]]

stasoumygdala

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρες σε όλους!

Το γεγονός οτι το studio που λίνκαρε ο φίλος έχει Happy hour και κάρτα συλλογής πόντων με ξεπερνάει!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
ευχαριστω παιδες για την θερμη υποδοχη, σας διαβαζω καιρο χωρίς να παρεμβαίνω στα του οίκου τουτου.
Αφορμή της σημερινής μου εισόδου ήταν μια επίσκεψη σε studio massage της αλλοδαπής.

που με έκανε να αναφωνήσω σαν σε αρχαία τραγωδία!!!
που στην καθομιλουμένη μεταφράζεται ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα "ανάλογα" δικά μας.
Αν θες γράψε και στον κατάλογο.
:sunglasses:

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.187
Πόντοι
736
καλημέρες σε όλους!

Το γεγονός οτι το studio που λίνκαρε ο φίλος έχει Happy hour και κάρτα συλλογής πόντων με ξεπερνάει!!

Δεκτή και σεβαστή η ένσταση σου, παρόλα αυτα όμως αγαπητέ φίλε, οι παρεχόμενες υπηρεσίες, το περιβάλλον αλλα και οι περισσότερες massasues με απίστευτο επαγγελματισμο...σε ολα... δεν μπορούν να συγκριθούν με τα αντιστοιχα στην πόλη μας.Ίσως, οχι όλα, για να μην αδικήσω όσους επιχειρηματίες αλλα και υπαλλήλους των, τιμούν το σεβαστο κατα τα άλλα αντίτιμο των υπηρεσιών τους.
Όσοι έχουν γευτεί υπηρεσίες σε ανάλογες επιχειρησεις τους εξωτερικού καταλαβαίνουν!

stasoumygdala

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεκτή και σεβαστή η ένσταση σου, παρόλα αυτα όμως αγαπητέ φίλε, οι παρεχόμενες υπηρεσίες, το περιβάλλον αλλα και οι περισσότερες massasues με απίστευτο επαγγελματισμο...σε ολα... δεν μπορούν να συγκριθούν με τα αντιστοιχα στην πόλη μας.Ίσως, οχι όλα, για να μην αδικήσω όσους επιχειρηματίες αλλα και υπαλλήλους των, τιμούν το σεβαστο κατα τα άλλα αντίτιμο των υπηρεσιών τους.
Όσοι έχουν γευτεί υπηρεσίες σε ανάλογες επιχειρησεις τους εξωτερικού καταλαβαίνουν!

Καμία ένσταση δεν έχω, προς θεού! Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες μέχρι εκεί που δεν πάει!

Η μοναδική εμπειρία εκτός συνόρων που έχω είναι από Κίνα και μόνο τα καλύτερα έχω να πώ! Το value for money χτυπάει κόκκινο!

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα κύριοι.Νέος στο φόρουμ,σχετικά νέος και στα ινστιτούτα μυοχαλάρωσης.Αγγελιοφόρος στο χέρι και επαλήθευση με όσα γράφετε εδώ και ελπίζω να είμαι από τους τυχερούς στις πρώτες μου εξορμήσεις  :rockon:

Nikitakis Kr

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα κόσμε. Μια βόλτα προχθές από το Escape Σαββίνα η κυπριοπολονέζα που είχα πάρει σε διπλό με τη Ζέτα ήρθε η ώρα να την πάρω μόνη της. Ωραιο λεπτό σωμα με μικρό στήθος μαυρομάλλα με μακριά μαλλιά. 80 για μία ώρα ωραίο πρόγραμμα και με αλλα 20 θα ειχα κουλούρι αλλά μου λείπαν τα 20 next time.
Ακόμα εκεί είδα την Σόνια μελαχρινή με πράσσινα μάτια κοντόα μαλλιά κανονικό ύψος και αθλητικό σώμα. 19-20 χρονών είναι καιρό στο μαγαζί αλλά ακόμα δεν την έχω δοκιμάσει ο επόμενος μισθός μάλλον θα κατατεθει σε αυτήν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom