TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Από
, ανακοινώνουμε στους φίλους μας, οτι θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο, 12:00 με 22:00 περίπου. Τις Κυριακές θα είμαστε πάντα κλειστά.
Νάτην και η γραμματειακή υποστήριξη....Από , ανακοινώνουμε στους φίλους μας, οτι θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο, 12:00 με 22:00 περίπου. Τις Κυριακές θα είμαστε πάντα κλειστά.
Καλή μας εβδομάδα....
Καλή κατασκευαστική ανασυγκρότιση στα μαγαζιά...
Πήγε κανείς στο νέο του Σάκη, είναι καλό?
Πήγε κανείς στο νέο του Βασίλη τέως Κωλέτη?
Ric, πώς θα είναι το νέο μαγαζί των κοριτσιών? Μεταφορά ή θα έχει και κατασκευαστική "ανασυγκρότηση"?
http://[URL unfurl="true"]www.visualphotos.com/photo/2x4672887/two_women_in_jacuzzi_at_a_spa_u27619445.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Του Σάκη το νέο μαγαζί είναι εξαιρετικό κατά την άποψή μου, και με υδροθεραπεία για όσους το επιθυμούν. Έχοντας επισκεφθεί και το παλιό, θα έλεγα ότι είναι χοντρικά 2.5 φορές ο χώρος του παλιού. Προσωπικά έχω τάξει την υδροθεραπεία στον εαυτό μου για τα τέλη του μήνα... Του Βασίλη δεν είναι πριβέ;
Του Σάκη το νέο μαγαζί είναι εξαιρετικό κατά την άποψή μου, και με υδροθεραπεία για όσους το επιθυμούν. Έχοντας επισκεφθεί και το παλιό, θα έλεγα ότι είναι χοντρικά 2.5 φορές ο χώρος του παλιού. Προσωπικά έχω τάξει την υδροθεραπεία στον εαυτό μου για τα τέλη του μήνα... Του Βασίλη δεν είναι πριβέ;
Εντάξει ρε συ, το παιδί ό,τι μπορεί κάνει...καλά την "έταξες" πόσο την χρεώνει και για πόση ώρα δεν μας είπες?
(...)
Εντάξει ρε συ, το παιδί ό,τι μπορεί κάνει...
-Και κριτική έγραψε...
-Και 100 Ευρώ έσκασε
-Και στο thread έκανε την παρθενική του εμφάνιση χάριν του μαγαζιού
... τι άλλο πιά θέλετε
Καλημέρα εκλαμπρότατε.Καλημέρα σε όλη την κοινότητα
Αν θες γράψε και στον κατάλογο.ευχαριστω παιδες για την θερμη υποδοχη, σας διαβαζω καιρο χωρίς να παρεμβαίνω στα του οίκου τουτου.
Αφορμή της σημερινής μου εισόδου ήταν μια επίσκεψη σε studio massage της αλλοδαπής.
που με έκανε να αναφωνήσω σαν σε αρχαία τραγωδία!!!
που στην καθομιλουμένη μεταφράζεται ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα "ανάλογα" δικά μας.
καλημέρες σε όλους!
Το γεγονός οτι το studio που λίνκαρε ο φίλος έχει Happy hour και κάρτα συλλογής πόντων με ξεπερνάει!!
Δεκτή και σεβαστή η ένσταση σου, παρόλα αυτα όμως αγαπητέ φίλε, οι παρεχόμενες υπηρεσίες, το περιβάλλον αλλα και οι περισσότερες massasues με απίστευτο επαγγελματισμο...σε ολα... δεν μπορούν να συγκριθούν με τα αντιστοιχα στην πόλη μας.Ίσως, οχι όλα, για να μην αδικήσω όσους επιχειρηματίες αλλα και υπαλλήλους των, τιμούν το σεβαστο κατα τα άλλα αντίτιμο των υπηρεσιών τους.
Όσοι έχουν γευτεί υπηρεσίες σε ανάλογες επιχειρησεις τους εξωτερικού καταλαβαίνουν!