aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Και Ρωσίδα, και μιλφ 40 plus, και ξανθιά, τόσα προσόντα και να μην αξιοποιούνται σωστά. Κρίμα….
Ρε Τριενα γράφεις πιο πάνω "Αυτό είναι άποπσει του καθενός".Ρε φίλε δεν ξέρεις στοιχειώδη ορθογραφία και θες να σου δώσω και 80 ευρώ για να γαμήσω; Γιατί μου λές απο το τηλέφωνο πως αν θέλω να γαμήσω μια γκόμενα έξω θα μου κοστίσει 1000 ευρώ;
Δηλαδή και τσάμπα θα την βγάλουμε....
απορώ ρε μάγκες πως δίνετε 80άρια σε τέτοια άτομα.....
Τα πιπίνια διαβάζουν στο θρεντ που γράφεις για μένα τα καλύτερα και μου στέλνουν πμ.
Ρε Τριενα γράφεις πιο πάνω "Αυτό είναι άποπσει του καθενός".Ρε φίλε δεν ξέρεις στοιχειώδη ορθογραφία και θες να σου δώσω και 80 ευρώ για να γαμήσω;
Κατα 99.9% λολΜιλφ με Σμαρτ κάμπριο,σιλικόνη και με παιδιά? Ε τότε βίζιτα
για αλλους ακομπσες ειναι κ για αλλους κομπσεςΓια άλλους ο TRIENA αποτελεί έναν ειλικρινή και ξυγημένο άνθρωπο του χώρου
για άλλους "ο τρίενας πετάει όντως" άκομψες "ατάκες."
Απόψεις είναι αυτές.
Σταμάτα γιατί γέμισε το inbox μου.Δεν ξέρω, αν γράφω "τα καλύτερα" για σένα, εγώ την πραγματικότητα περιγράφω.
Πάντως, τα Πιπίνια, αν και μικρά , έχουν κριτήριο
Παλιά και δοκιμασμένη καραβάνα η μελαμψή Βικτώρια. Έπαιζε ξανά στον Smile 1-1,5 χρόνο πριν. Συμπαθητική και με καλά στατιστικά εντός παιδιάςΕπίσκεψη πρόσφατα σε Βασίλη Smile:
(...)2. Βικτώρια, μελαμψή, 27 ετών με ωραίες καμπύλες, έθεσε υποψηφιοτητα στα υπ΄οψιν.
(....)
Και για τρίτους, έχει χαρακτηριστικά χαμαιλέοντοςΓια άλλους ο TRIENA αποτελεί έναν ειλικρινή και ξυγημένο άνθρωπο του χώρου
Επίσκεψη πρόσφατα σε Βασίλη Smile:
Παρουσίες 4:
1. Βάνα, ξανθια, 35 ετών,πάντα υγρή, γεμάτη, συστήνετε για
2. Βικτώρια, μελαμψή, 27 ετών με ωραίες καμπύλες, έθεσε υποψηφιοτητα στα υπ΄οψιν.
3. Φοίβη, γυρω στα 24 με ωραίο σωματάκι αλλά φτάνει μόνο μέχρι
4. Όλγα, ρωσίδα milf γυρω στα 48, ξανθιά, με καλό μασαζ αλλά όχι και συμετοχή αντάξια των χρόνων εμπειρίας της.
Κατα τα άλλα ο χώρος χρειάζεται ανακαίνιση νομίζω, και καλύτερο κλιματισμό τώρα που είναι και καλοκαίρι!
Για άλλους ο TRIENA αποτελεί έναν ειλικρινή και ξυγημένο άνθρωπο του χώρου
Απόψεις είναι αυτές.
Την επόμενη φορά που θα πάω σε ίδρυμα για κατάθεση θα ζητήσω βιογραφικό και αντίγραφα πτυχίων από τον υπεύθυνο/η ειδάλλως θα μαστιγώσω το δελφίνι μόνος μου!
[/quote
Μαλιστα ρε μεγαλε! Αφου με τεσσερα μυνηματα που εχεις στελλει προσπαθεις να μας την βγεις κιολας.
Μαστιγωσε το....... μαστιγωσε το.......
Την επόμενη φορά που θα πάω σε ίδρυμα για κατάθεση θα ζητήσω βιογραφικό και αντίγραφα πτυχίων από τον υπεύθυνο/η ειδάλλως θα μαστιγώσω το δελφίνι μόνος μου!
[/quote
Μαλιστα ρε μεγαλε! Αφου με τεσσερα μυνηματα που εχεις στελλει προσπαθεις να μας την βγεις κιολας.
Μαστιγωσε το....... μαστιγωσε το.......
Συγγνώμη, δεν ήξερα ότι επειδή έχω τέσσερα μυνήματα δεν έχω δικαίωμα γνώμης! θα ξεκινήσω spam σε όλο το forum για να φτάσω το μεγάλο συγγραφικό σου έργο των 140 μυνημάτων μήπως μπορέσω να σου απαντήσω στο μέλλον.
....Περιμένω να βρω χρονο για να την επισκεφτω ξανα... Κατι μου λεει οτι θα φαω κ την πισω τρυπούλα...
(...) Τέσπα το σύνολο συμπληρώνεται από 2 υπέροχα φυσικα στήθη 2αρια με ολοστρογγυλες ρώγες (...)
(...)Τέλος, Νέα Παρουσία, η μόνη μη Ελληνίδα, η Τσέχα η Daniela, 26 χρονών,
αδύνατη, κατάλευκη, με 3+ (..)
Ο Αλκίνος πάντως είναι πιό χουβαρντάς στις μετρήσεις....
Τέτοιες μερακλήδικες περιγραφές είναι αξίες λόγου !!!επίσκεψη πρόσφατα σε Μαριάνα,
Οι γνωστές Μαρία , Νίκη , Στέλλα , Ειρήνη και η Ντανιέλα ...
Δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ στην θέα , τσέχα original όπου έχω σχετική αδυναμία στην ράτσα αυτήν. Λοιπόν η τύπισα είναι κλασική τσέχα , κάτασπρη επιδερμίδα αδύνατο προς το μέτριο -όχι κοκκαλιάρα- αν και θα την προτιμούσα με κανα δύο κιλάκια παραπάνω .... Γαλάζια ματια ξανθο μαλλι μακρι αν και δεν είναι το φυσικό της -μαλλον καστανη ειναι . Τέσπα το σύνολο συμπληρώνεται από 2 υπέροχα φυσικα στήθη 2αρια με ολοστρογγυλες ρώγες και χείλια φτιαγμένα για τσιμπουκοβεντούζα!!!!! φαινεται σαν να ειναι πειραγμενα με κολαγονο ή σιλικόνη αλλά το αρνειται - λέει ειναι φυσικα . στην αίσθηση ομως φαινονται φυσικα. στο έργο τώρα πολύ καλή χρήση στοματικής κοιλότητας που σε συνδυασμό με τις χειλαρες εφαρμοζει τέλεια στον γούτσο ... αλλα και στην γύρωβ περιοχη, με απλά λογια κενταει... και κανει ενα κολπο που δεν μπορω τοσο απλα να το περιγραψω.. αρκετα στενή μπροστα ακομα περισσοτερο πισω αλλα υγραίνεται ευκολα αν ασχολειθεις με τις τρυπουλες της...
Περιμένω να βρω χρονο για να την επισκεφτω ξανα... Κατι μου λεει οτι θα φαω κ την πισω τρυπούλα...