Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 529 άτομα (10 μέλη και 519 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Και Ρωσίδα, και μιλφ 40 plus, και ξανθιά, τόσα προσόντα και να μην αξιοποιούνται σωστά. Κρίμα….

Mr Night

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε Τριενα γράφεις πιο πάνω "Αυτό είναι άποπσει του καθενός".Ρε φίλε δεν ξέρεις στοιχειώδη ορθογραφία και θες να σου δώσω και 80 ευρώ για να γαμήσω; Γιατί μου λές απο το τηλέφωνο πως αν θέλω να γαμήσω μια γκόμενα έξω θα μου κοστίσει 1000 ευρώ;
Δηλαδή και τσάμπα θα την βγάλουμε....
απορώ ρε μάγκες πως δίνετε 80άρια σε τέτοια άτομα.....

Εγώ του έδινα 250 για κάθε επίσκεψη, γιατί μου 'χε πει πως έξω μόνο με 2000+ θα γαμήσω... :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny:

Πέρα απ' την πλάκα, ο τρίενας πετάει όντως τέτοιες ατάκες. Μου τα λεγε κι από κοντά πως αυτή η φάση που έχει φτιαχτεί στο forum είναι σχεδόν σαν να τον κλέβουμε! Γιατί, λέει, υπάρχουν τύποι, (εφοπλιστές;;; ηλίθιοι;;; ) που του δίνουν 200αρια για τις κοπέλες που εμείς παίρνουμε με 80. Και καλά, να του πούμε και ευχαριστώ...

Τέσπα, καλά να περνάμε και με ηρεμία. Και καλά  :fuck1:!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Τα πιπίνια διαβάζουν στο θρεντ που γράφεις για μένα τα καλύτερα και μου στέλνουν πμ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ξέρω, αν γράφω "τα καλύτερα" για σένα,  εγώ την πραγματικότητα περιγράφω.

Πάντως, τα Πιπίνια, αν και μικρά , έχουν κριτήριο  :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Για άλλους ο TRIENA αποτελεί έναν ειλικρινή και ξυγημένο άνθρωπο του χώρου
για άλλους "ο τρίενας πετάει όντως" άκομψες "ατάκες."

Απόψεις είναι αυτές.  :2funny: :2funny: :2funny:

stasoumygdala

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε Τριενα γράφεις πιο πάνω "Αυτό είναι άποπσει του καθενός".Ρε φίλε δεν ξέρεις στοιχειώδη ορθογραφία και θες να σου δώσω και 80 ευρώ για να γαμήσω;

Την επόμενη φορά που θα πάω σε ίδρυμα για κατάθεση θα ζητήσω βιογραφικό και αντίγραφα πτυχίων από τον υπεύθυνο/η ειδάλλως θα μαστιγώσω το δελφίνι μόνος μου!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.563
Πόντοι
2.356

Απόψεις είναι αυτές.  :2funny: :2funny: :2funny:
για αλλους ακομπσες ειναι κ για αλλους κομπσες

στην αποπση του καθενος ειναι  :dancing:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Δεν ξέρω, αν γράφω "τα καλύτερα" για σένα,  εγώ την πραγματικότητα περιγράφω.
Πάντως, τα Πιπίνια, αν και μικρά , έχουν κριτήριο  :2funny: :2funny: :2funny:
Σταμάτα γιατί γέμισε το inbox μου.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επίσκεψη πρόσφατα σε Βασίλη Smile:
(...)2. Βικτώρια, μελαμψή, 27 ετών με ωραίες καμπύλες, έθεσε υποψηφιοτητα στα υπ΄οψιν.
(....)
Παλιά και δοκιμασμένη καραβάνα η μελαμψή Βικτώρια. Έπαιζε ξανά στον Smile 1-1,5 χρόνο πριν. Συμπαθητική και με καλά στατιστικά εντός παιδιάς

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και για τρίτους, έχει χαρακτηριστικά χαμαιλέοντος

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
51
Πόντοι
0
Επίσκεψη πρόσφατα σε Βασίλη Smile:

Παρουσίες 4:

1. Βάνα, ξανθια, 35 ετών,πάντα υγρή, γεμάτη, συστήνετε για  :pipa2:

2. Βικτώρια, μελαμψή, 27 ετών με ωραίες καμπύλες, έθεσε υποψηφιοτητα στα υπ΄οψιν.

3. Φοίβη, :kissass: γυρω στα 24 με ωραίο σωματάκι αλλά φτάνει μόνο μέχρι  :pipa1:

4. Όλγα, ρωσίδα milf γυρω στα 48, ξανθιά, με καλό μασαζ αλλά όχι και συμετοχή αντάξια των χρόνων εμπειρίας της.

Κατα τα άλλα ο χώρος χρειάζεται ανακαίνιση νομίζω, και καλύτερο κλιματισμό τώρα που είναι και καλοκαίρι!

den mporw na grapsw ellhnika toso kairo $*#&$(( ta windows!!!

πιστευω οτι στον βασιλη μονο η foibh αξιζει...

copy-paste απο το google το εκανα για να γραψω ελληνικα!!!!

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.533
Πόντοι
216
Την επόμενη φορά που θα πάω σε ίδρυμα για κατάθεση θα ζητήσω βιογραφικό και αντίγραφα πτυχίων από τον υπεύθυνο/η ειδάλλως θα μαστιγώσω το δελφίνι μόνος μου!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :s&m_3:
[/quote
Μαλιστα ρε μεγαλε! Αφου με τεσσερα μυνηματα που εχεις στελλει προσπαθεις να μας την βγεις κιολας.
Μαστιγωσε το....... μαστιγωσε το....... :s&m_3: :s&m_3:

stasoumygdala

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :s&m_3:
[/quote
Μαλιστα ρε μεγαλε! Αφου με τεσσερα μυνηματα που εχεις στελλει προσπαθεις να μας την βγεις κιολας.
Μαστιγωσε το....... μαστιγωσε το....... :s&m_3: :s&m_3:

Συγγνώμη, δεν ήξερα ότι επειδή έχω τέσσερα μυνήματα δεν έχω δικαίωμα γνώμης! θα ξεκινήσω spam σε όλο το forum για να φτάσω το μεγάλο συγγραφικό σου έργο των 140 μυνημάτων μήπως μπορέσω να σου απαντήσω στο μέλλον.  :headbang: :headbang:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
επίσκεψη πρόσφατα σε Μαριάνα,
Οι γνωστές Μαρία  :boobies:, Νίκη , Στέλλα  :kissass:, Ειρήνη  :tits: και η Ντανιέλα  :cool2:...
Δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ στην θέα , τσέχα original όπου έχω σχετική αδυναμία στην ράτσα αυτήν. Λοιπόν η τύπισα είναι κλασική τσέχα , κάτασπρη επιδερμίδα αδύνατο προς το μέτριο -όχι κοκκαλιάρα- αν και θα την προτιμούσα με κανα δύο κιλάκια παραπάνω .... Γαλάζια ματια ξανθο μαλλι μακρι αν και δεν είναι το φυσικό της -μαλλον καστανη ειναι . Τέσπα το σύνολο συμπληρώνεται από 2 υπέροχα φυσικα στήθη 2αρια με ολοστρογγυλες ρώγες και χείλια φτιαγμένα για τσιμπουκοβεντούζα!!!!! φαινεται σαν να ειναι πειραγμενα με κολαγονο ή σιλικόνη αλλά το αρνειται - λέει ειναι φυσικα . στην αίσθηση ομως φαινονται φυσικα. στο έργο τώρα πολύ καλή χρήση στοματικής κοιλότητας που σε συνδυασμό με τις χειλαρες εφαρμοζει τέλεια στον γούτσο ... αλλα και στην γύρωβ περιοχη, με απλά λογια κενταει... και κανει ενα κολπο που δεν μπορω τοσο απλα να το περιγραψω.. αρκετα στενή μπροστα ακομα περισσοτερο πισω αλλα υγραίνεται ευκολα αν ασχολειθεις με τις τρυπουλες της...
Περιμένω να βρω χρονο για να την επισκεφτω ξανα... Κατι μου λεει οτι θα φαω κ την πισω τρυπούλα...  :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
....Περιμένω να βρω χρονο για να την επισκεφτω ξανα... Κατι μου λεει οτι θα φαω κ την πισω τρυπούλα...  :2funny:

Καλώς τον mr.bean  ! ! !

Με το καλό μερακλή  :zfuck:

Περιμένουμε ενημέρωση  :2funny: :2funny: :2funny:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(...) Τέσπα το σύνολο συμπληρώνεται από 2 υπέροχα φυσικα στήθη 2αρια με ολοστρογγυλες ρώγες (...)

Ο Αλκίνος πάντως είναι πιό χουβαρντάς στις μετρήσεις....
:2funny:

(...)Τέλος, Νέα Παρουσία, η μόνη μη Ελληνίδα, η Τσέχα η Daniela, 26 χρονών,
αδύνατη, κατάλευκη, με 3+ :tits: (..)

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
επίσκεψη πρόσφατα σε Μαριάνα,
Οι γνωστές Μαρία   :boobies:, Νίκη , Στέλλα   :kissass:, Ειρήνη  :tits: και η Ντανιέλα  :cool2:...
Δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ στην θέα , τσέχα original όπου έχω σχετική αδυναμία στην ράτσα αυτήν. Λοιπόν η τύπισα είναι κλασική τσέχα , κάτασπρη επιδερμίδα αδύνατο προς το μέτριο -όχι κοκκαλιάρα- αν και θα την προτιμούσα με κανα δύο κιλάκια παραπάνω .... Γαλάζια ματια ξανθο μαλλι μακρι αν και δεν είναι το φυσικό της -μαλλον καστανη ειναι . Τέσπα το σύνολο συμπληρώνεται από 2 υπέροχα φυσικα στήθη 2αρια με ολοστρογγυλες ρώγες και χείλια φτιαγμένα για τσιμπουκοβεντούζα!!!!! φαινεται σαν να ειναι πειραγμενα με κολαγονο ή σιλικόνη αλλά το αρνειται - λέει ειναι φυσικα . στην αίσθηση ομως φαινονται φυσικα. στο έργο τώρα πολύ καλή χρήση στοματικής κοιλότητας που σε συνδυασμό με τις χειλαρες εφαρμοζει τέλεια στον γούτσο ... αλλα και στην γύρωβ περιοχη, με απλά λογια κενταει... και κανει ενα κολπο που δεν μπορω τοσο απλα να το περιγραψω.. αρκετα στενή μπροστα ακομα περισσοτερο πισω αλλα υγραίνεται ευκολα αν ασχολειθεις με τις τρυπουλες της...
Περιμένω να βρω χρονο για να την επισκεφτω ξανα... Κατι μου λεει οτι θα φαω κ την πισω τρυπούλα...  :2funny:
Τέτοιες μερακλήδικες περιγραφές είναι αξίες λόγου !!!
Νάσαι καλά Μister Βean να μας ενημερώνεις έτσι όμορφα!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δεν υπάρχει μαγαζί Μαριάννα.
όποιος θέλεις πιστεύει στημένους,όποιος θέλει πιστεύει αυτούς που λένε ό,τι βλέπουν τα μάτια τους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom