Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (9 μέλη και 46 επισκέπτες)

Mr Night

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
απαντω
με καθιστεριση...γιατη ειχα πιο σημαντικα πραγματα να κανω...και οπως θα προσεξατε δεν ειμουνα στο θρεντ μεσα...για χαρα σε ολους.....

Κοίτα, από τις επισκέψεις μου πάνε κάποιοι μήνες. Αν όντως με θυμάσαι, για να λες οτι δεν με πας (έστω κι αν δεν έδειξες κάτι τέτοιο τότε...), θα θυμάσαι επίσης πως το ότι "δεν μου αρέσει να είναι άντρας-υπεύθυνος του μαγαζιού" στο είχα αναφέρει και προσωπικά σε μια γενική συζήτηση που είχαμε για τους χώρους  :knockinb:, στην ΠΡΩΤΗ μου κιόλας επίσκεψη.

Δεν ήταν προσωπικό, γι' αυτό και ξανατσέκαρα το μαγαζί σου.

Είναι μια ΓΕΝΙΚΗ προτίμηση μου για τα ιδρύματα. Αντ' αυτού εσύ επιτίθεσαι επί προσωπικού...

Πρόσεξε το αυτό, γιατί έτσι δείχνεις σε κάθε νέο υποψήφιο πελάτη πως αν δεν γράψει μια κριτική όπου όλα είναι ωραία και ρόδινα για το μαγαζί σου, εσύ τον αρχίζεις "στα κεριά, τα λιβάνια και τα καντήλια". Αυτό μόνο καλό δεν είναι για έναν μαγαζάτορα που πλασάρεται μέσω ίντερνετ...

Στην κριτική για ένα μαγαζί, δεν είναι απαραίτητο να είναι ούτε όλα θετικά, ούτε όλα αρνητικά.

Αντί να εστιάσεις στα θετικά μου σχόλια (χώρος υποδοχής, Μιχαέλα), ή κι ακόμα να βελτιώσεις τα αρνητικά (πχ τοποθέτηση άνετων κρεβατιών αντί αυτών των πολύ στενών μασαζοκρέβατων), εσύ προτιμάς τα κεριά, τα λιβάνια και τα καντήλια. 

Δεν πάει έτσι το πράγμα τρίενα...

ΥΓ- Έξυπνο αλλά και πολύ παλιό το κόλπο τα καντήλια να τα χώνεις με τροποποιήσεις στην παράθεση της κριτικής μου, στο προτελευταίο σου μύνημα...όπου δεν μπορεί να γίνει copy/paste...

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
μιστερ ναιτ....εαν προσεξες εστιαζω μονο στιν κουβεντα σου (δεν παω μαγαζατορες-αφεντικα) λοιπον μονο σε αυτο αναφερθηκα.καταλαβες.τωρα στο θεμα κρεβατιων..δεν με ενδιαφερουνε τη κανουνε και τη κρεβατια βαζη το καθε (μαγαζη).-σπιτι-..οπως ξερετε ολοι σας εχω μια αδεια ΣΠΑ επομενος εγω θα χρησιμοποιο αυτον τον τυπο μασαζοκρεβατα.....σε πολλα-- σπιτια-- πατε αλλα δεν ειναι μαγαζια... καταλαβες..... τα λεμε στο καινουριο μου μαγαζη..... θα αναρτησο πρωσεχος καινουριες φοτο που θα εχετε την ευκαιρια να βλεπετε ολοι.......

0)

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
τωρα στο θεμα τον κοριτσιον. ειναι αποκλιστικο δικο τους θεμα πως και που θα εργαστουνε....τη δεν καταλαβενης δλδ :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
και πιος σε ειπε οτι εγω και οι γυνεκες σε παμε.... κυριε..κεργια.και.λιβανια...λεμεεεεεεεεεεεεε  πανε σε κανα μεγαλογιατρο να σε κοιταξη.......    
Καλύτερα έτσι Mr. Night?

-Κύριος σκοπός αυτού του thread είναι να γράφουν οι πελάτες ποιά μαγαζιά/κοπέλες γουστάρουν και ποιά δεν γουστάρουν. Και όχι το ανάποδο.

τωρα στο θεμα τον κοριτσιον. ειναι αποκλιστικο δικο τους θεμα πως και που θα εργαστουνε....τη δεν καταλαβενης δλδ :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
και αποκλειστικό δικό τους θέμα ποιούς γουστάρουν και ποιούς δεν γουστάρουν. Εκτός αν ανάμεσα στα πιό σημαντικά πράγματα που είχες ήταν να σου εκμυστηρευθούν ότι δεν γουστάρουν τον Mr. Night...

Y.Γ. Πού και να πρόσεχες/καταλάβαινες και ένα επόμενο ποστ του Mr. Night! Αυτό με τις προτροπές....

Mr Night

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
και αποκλειστικό δικό τους θέμα ποιούς γουστάρουν και ποιούς δεν γουστάρουν. Εκτός αν ανάμεσα στα πιό σημαντικά πράγματα που είχες ήταν να σου εκμυστηρευθούν ότι δεν γουστάρουν τον Mr. Night...

Y.Γ. Πού και να πρόσεχες/καταλάβαινες και ένα επόμενο ποστ του Mr. Night! Αυτό με τις προτροπές....

Να τος πάλι. Κάτι μυρίζει εδώ treflejack...
Αν εσένα με όποιο στυλ/ηλικία έχεις (...) σε ικανοποιούν οι υπηρεσίες που παίζουν στον τρίενα και τον αβαντάρεις συνέχεια, άσε κάποιον άλλον να αβαντάρει τις υπηρεσίες που καλύπτουν τον ίδιο.

Εγώ στα ιδρύματα δεν πηγαίνω για πολύωρα καφεδάκια με σκοπό τραπεζώματα των κοριτσιών. Πήγαινω να πάρω μία ώρα απόλαυσης...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Να τος πάλι. Κάτι μυρίζει εδώ treflejack...
Αν εσένα με όποιο στυλ/ηλικία έχεις (...) σε ικανοποιούν οι υπηρεσίες που παίζουν στον τρίενα και τον αβαντάρεις συνέχεια, άσε κάποιον άλλον να αβαντάρει τις υπηρεσίες που καλύπτουν τον ίδιο.

Εγώ στα ιδρύματα δεν πηγαίνω για πολύωρα καφεδάκια με σκοπό τραπεζώματα των κοριτσιών. Πήγαινω να πάρω μία ώρα απόλαυσης...
Ε;!

Mr Night

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Ξέρεις εσύ...καθένας μπορεί να ψάξει σε προηγούμενα posts...για τα καφεδάκια που θες...

Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του treflejack...

Δέξου το και μην κοντράρεις τον άλλον. Το έχουμε ξαναπεί, δεν είμαστε εδώ για κόντρες.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ξέρεις εσύ...καθένας μπορεί να ψάξει σε προηγούμενα posts...για τα καφεδάκια που θες...

Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του treflejack...

Δέξου το και μην κοντράρεις τον άλλον. Το έχουμε ξαναπεί, δεν είμαστε εδώ για κόντρες.
Μάλισταααα, προς στιγμήν ενόμισα ότι ήταν ο δαίμων του πληκτρολογίου....

Ισχύει λοιπόν το "η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας. Τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα"

Αφού λοιπόν έχεις την εντύπωση ότι αβαντάρω(!) τον Τρίενα, θα πω ότι στον Τρίενα πήγα ΜΙΑ και μοναδική φορά, τον πρώτο καιρό που άνοιξε (Σεπτέμβριος), ήμουν ο πρώτος που έγραψε σχετικά στο thread. Πριν εμφανιστεί ο ίδιος ή ανοίξει η Μελίνα ξεχωριστό thread. Στη συνέχεια δεν ξαναπάτησα, είναι στα μαγαζιά που έχω σε κόκκινη κάρτα, απλά και μόνον γιατί δεν συγχώρεσα τον τρόπο που εμφανίστηκε ο Τρίενας εδώ μέσα σαν πελάτης τάχα μου κλπ. κλπ. Δεν μ' ενδιαφέρει αν έχει θεές ή όχι, δεν μ' ενδιαφέρει τι υπηρεσίες προσφέρει ή όχι. Χέστηκα.

Όσο για τα καφεδάκια, δεν κατάλαβα! Έχεις θέμα πού τρώω, πού πίνω, πού πάω και το δίνω; Ή μήπως καμμιά συγγένεια με την Ελενίτσα;

Στ' αρχίδια μας

Mr Night

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Όσο για τα καφεδάκια, δεν κατάλαβα! Έχεις θέμα πού τρώω, πού πίνω, πού πάω και το δίνω;

Έχω θέμα που εξαρχής σου κάθησε στο λαιμό πώς και πιο μαγαζί γουστάρω. 

Καμία διάθεση να κοντραρίζομαι ή να μιλάω με σένα. Να τελειώνει.

Με τον τρίενα κάνε οτι θες.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
εδω μεσα ολοι εκφραζουνε γνωμη.και οταν λεεεεμεεεε ολοι ενοουμε οοοοοοολοιιιιιιιι....τωρα αβανταδορε μιστερ ναιτ.εσενα σε καθισε για καλα στο λαιμο σου.οτι ειμαι αφεντικο και σηκονο και τηλεφωνο.εχεις κανα προβλημα τη θα κανο στο μαγαζη μου :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:javascript:void(0); τελλος στης μαλακιες του καθε ενος. καταλαβες.... ο νοον νοιτο. ξερουνε πολη καλα οτι δεν εχω κανενα προβλημα που περναι καλα ο καθε ενας....απο οτη βλεπο αλοι εχουνε τετιο προβλημα και πολλα αλλα....και θα εκφραζομε οποτε το θελο εγω καταλαβατε ......αααααα και κατι αλλο και εγω βγαζο κοκινι καρτα στο μαγαζη μου... γουστο μου ειναι....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Τριενα κατουρα και λιγο

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
triena ποτε μετακομιζεις ? και προς τα που αν επιτρεπεται ??

ευτυχως γιατι το παλιο σου ηταν απο τα χειροτερα στην πολη ( απο πλευρας χωρου και διακοσμησης )

η αληθεια να λεγεται ...  ( φιλικα και με καθε ενδειξη σεβασμου και ταπεινοφροσυνης )

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
νικακις ειπαμε γουστα ειναι αυτα......και αποπσει του καθενος...

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
μπαρμπαρα....εση τη εισε ??? τροχονομος στη τουαλετα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.676
Πόντοι
7.095
Μα τι αστείος που είσαι ρε Σάκη...(τροχονόμος στην τουαλέτα)
η αλήθεια είναι πως από κοντά είσαι καλύτερος τύπος οπότε μην το τραβάς.
οι καιροί είναι δύσκολοι και το ξέρεις κι εσύ και όλοι.
όντως είναι μαγαζί σου, αλλά το να είσαι ευγενικός και να μη μας πετάς ατάκες του στυλ "άμα δε γουστάρεις μην έρχεσαι" είναι νομίζω υποχρέωσή σου.
Έχεις ήδη μια κίτρινη ή κόκκινη κάρτα από πολλούς με την αρχική παπαριά που έκανες που εμφανίστηκες ως πελάτης.
Κατά τα άλλα είσαι καλός τύπος αν και φωνακλάς από κοντά και έχεις και 2-3 καλά κομμάτια.
Στα λέω φιλικά από εδώ μιας που όταν και αν ξαναέρθω από κοντά δεν θα σου πω ότι εγώ είμαι ο gagarin,αυτά ας τα κάνουν άλλοι για να γλυτώσουν 20-30 ευρώ ή να κερδίσουν 10-20 λεπτά.

Mr Night

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εδω μεσα ολοι εκφραζουνε γνωμη.και οταν λεεεεμεεεε ολοι ενοουμε οοοοοοολοιιιιιιιι....τωρα αβανταδορε μιστερ ναιτ.εσενα σε καθισε για καλα στο λαιμο σου.οτι ειμαι αφεντικο και σηκονο και τηλεφωνο.εχεις κανα προβλημα τη θα κανο στο μαγαζη μου :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:javascript:void(0); τελλος στης μαλακιες του καθε ενος. καταλαβες.... ο νοον νοιτο. ξερουνε πολη καλα οτι δεν εχω κανενα προβλημα που περναι καλα ο καθε ενας....απο οτη βλεπο αλοι εχουνε τετιο προβλημα και πολλα αλλα....και θα εκφραζομε οποτε το θελο εγω καταλαβατε ......αααααα και κατι αλλο και εγω βγαζο κοκινι καρτα στο μαγαζη μου... γουστο μου ειναι....

Το να εκφράζουνε γνώμη όλοι εδώ μέσα, απέχει πολύ από το να βγαίνει το αφεντικό να καντηλιάζει τον πελάτη που έκανε κριτική.

Χειροτερεύει τα πράγματα για το μαγαζί του έτσι.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Το να εκφράζουνε γνώμη όλοι εδώ μέσα, απέχει πολύ από το να βγαίνει το αφεντικό να καντηλιάζει τον πελάτη που έκανε κριτική.

Χειροτερεύει τα πράγματα για το μαγαζί του έτσι.
  που το ειδες το καντιλιασμα εση παλη??????? αμα γραφετε εσεις.ολα καλα αμα γραφο εγω ολα σκατα....γραφετε οτι θελετε. αλλα διαβαστε προσεχτικα τη γραφο... το θεμα ειναι παντα επι προσοπικου. και οχι για ολους..

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
γγαγγαριν δλδ εγω να μην απανταο????!!!!! διαβασε λιγο πιο προσεχτικα επι πρωσοπικου που αναφερετε ο μιστερ ναιτ. και δεν αναφερομε σε ολους φυσικα προς θεου.....ευκολο ειναι να καταλαβετε ολοι τη γραφο και προς τα που...

Mr Night

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εχεις κανα προβλημα τη θα κανο στο μαγαζη μου :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:javascript:void(0); τελλος στης μαλακιες του καθε ενος. καταλαβες.... ο νοον νοιτο.

που το ειδες το καντιλιασμα εση παλη???????

Ρε άνθρωπε, τον εαυτό σου κοροιδεύεις; Καταντάς γελοίος.

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
triena προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν πρεπει να απαντας στον καθενα
ο καθενας απο εμας εχει την δικη του προσωπικη αποψη δεν γινετε να συμφωνουμε ολοι σε ολα
με τον τροπο σου κ χωρις να το καταλαβαινεις βγαζεις ενα μενος , ενα ιχνος αντιπαθειας χωρις λογο κ αιτια
ας ηρεμησουμε ολοι κ ας δουμε τα πραγματα πιο ψυχρα . οτι ειναι να γινει θα γινει .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom