απαντω
με καθιστεριση...γιατη ειχα πιο σημαντικα πραγματα να κανω...και οπως θα προσεξατε δεν ειμουνα στο θρεντ μεσα...για χαρα σε ολους.....
Κοίτα, από τις επισκέψεις μου πάνε κάποιοι μήνες. Αν όντως με θυμάσαι, για να λες οτι δεν με πας (έστω κι αν δεν έδειξες κάτι τέτοιο τότε...), θα θυμάσαι επίσης πως το ότι "δεν μου αρέσει να είναι άντρας-υπεύθυνος του μαγαζιού" στο είχα αναφέρει και προσωπικά σε μια γενική συζήτηση που είχαμε για τους χώρους , στην ΠΡΩΤΗ μου κιόλας επίσκεψη.
Δεν ήταν προσωπικό, γι' αυτό και ξανατσέκαρα το μαγαζί σου.
Είναι μια ΓΕΝΙΚΗ προτίμηση μου για τα ιδρύματα. Αντ' αυτού εσύ επιτίθεσαι επί προσωπικού...
Πρόσεξε το αυτό, γιατί έτσι δείχνεις σε κάθε νέο υποψήφιο πελάτη πως αν δεν γράψει μια κριτική όπου όλα είναι ωραία και ρόδινα για το μαγαζί σου, εσύ τον αρχίζεις "στα κεριά, τα λιβάνια και τα καντήλια". Αυτό μόνο καλό δεν είναι για έναν μαγαζάτορα που πλασάρεται μέσω ίντερνετ...
Στην κριτική για ένα μαγαζί, δεν είναι απαραίτητο να είναι ούτε όλα θετικά, ούτε όλα αρνητικά.
Αντί να εστιάσεις στα θετικά μου σχόλια (χώρος υποδοχής, Μιχαέλα), ή κι ακόμα να βελτιώσεις τα αρνητικά (πχ τοποθέτηση άνετων κρεβατιών αντί αυτών των πολύ στενών μασαζοκρέβατων), εσύ προτιμάς τα κεριά, τα λιβάνια και τα καντήλια.
Δεν πάει έτσι το πράγμα τρίενα...
ΥΓ- Έξυπνο αλλά και πολύ παλιό το κόλπο τα καντήλια να τα χώνεις με τροποποιήσεις στην παράθεση της κριτικής μου, στο προτελευταίο σου μύνημα...όπου δεν μπορεί να γίνει copy/paste...