Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
869
Πόντοι
96
80 για μία ώρα ωραίο πρόγραμμα και με αλλα 20 θα ειχα κουλούρι αλλά μου λείπαν τα 20 next time.

Όταν ήταν στη Μαριάννα το κουλούρι περιλαμβάνονταν στην τιμή!

Τώρα θέλει και εικοσάρικο? ή η χοντρή θέλει να βγάζει κι από τα κουλούρια?

munitis_kalirois

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όπως λένε, Εβίτα η συλφίδα...
:2funny: :2funny:

Μήπως trefle γουσταρεις την εβίτα πλάκα πλάκας μιας και έχω ακούσει πως κυκλοφορείς με ρωσσίδουλα από την Εύα που δεν την λες απλα γεματη....

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μήπως trefle γουσταρεις την εβίτα πλάκα πλάκας μιας και έχω ακούσει πως κυκλοφορείς με ρωσσίδουλα από την Εύα που δεν την λες απλα γεματη....
Καλώς τον...πάνω που νόμιζα ότι μας εγκατέλειψες....

Ακολουθώντας την άποψη Palermo, δεν θα γράψω διδακτορικό για να πω απλά ότι είσαι μαλάκας. Και να προσέχεις τ' αυτιά σου, η πολλή μαλακία φαίνεται ότι βαράει...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.718
Πόντοι
7.095
Φήμες λένε ότι ο trefle είναι πρωταγωνιστής σε ταινία

Sexomanis33

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτη φορά την προυγούμενη εβδομάδα έκανα επίσκεψη στο Olgas Day Spa όπου με περιποιηθηκε η Silvia με έναν φραπέ στα 50 ευρώ. Άπειρος ντε εγώ δεν ήξερα τι παίζει και απόλαυσα κανονικό μασάζ για πολύ ώρα.

Πάντος η Silvia είναι πολύ απίστευτο μωρό.

Έχει πάει κανείς άλλος εκεί και σε ποιά κοπέλα? Τι υπηρεσίες πείρε και σε τι κόστος.

Σκέφτομαι να πάω ξανά αλλά θα ήθελα τουλάχιστον πίπα για να μην πω γαμήσι.

Μήπως έχει κανείς να προτείνει κάποιο αλλο μαγαζί και πιο και ποια κοπέλα? ¨οσα πιο πολλά κάνει τόσο καλύτερα αλλά εννοείτε να μην είναι χοντρή ή μπάζο

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλή Πνευματική Ημέρα σε όλους μας, εργαζόμενους και μη... :2funny: :2funny: :2funny:

Αφιερωμένο σε μια φίλη του χώρου, που είδα εξ αποστάσεως το Σάββατο το μεσημέρι στην Καραμανλή.

Υ.Γ. Γουστάρω πολύ τ'άτομα που ένω τα οικονόμισαν από τον χώρο,
δεν ξεπάστηκαν, δεν άλλαξαν αυτοκίνητο
και πάνω από όλα, κατά δήλωση τους, βοηθούν τους δικούς τους ανθρώπους,
πολύ σημαντικό στην εποχή μας...

Φιλιά Κούκλα, Πάντα το μαλλί έτσι...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Πνευματική μέρα σήμερα, ξέρει κανείς αν δουλεύει "χειρονακτικά"  κανένα μασαζο-μαγαζί?

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα Αλκίνοε, το Α.Πνεύμα να μας φωτίζει συνέχεια….
ΥΓ πάρε τηλέφωνο να μάθεις, εγώ θα σου τα λέω…

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημέρα Αλκίνοε, το Α.Πνεύμα να μας φωτίζει συνέχεια….
ΥΓ πάρε τηλέφωνο να μάθεις, εγώ θα σου τα λέω…

Καλημέρα ΓΕΩΡΓΟ, Καλοφοτισμένος.... και γρήγορα για εκλεισιαμό στην Αγία Τριάδα.

Xωρίς εσένα ΓΕΩΡΓΟ θα είμασταν ένα τίποτα, Χωρίς εσένα δεν θα είμασταν ΜΕΓΑΛΟΙ ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα ΓΕΩΡΓΟ, Καλοφοτισμένος.... και γρήγορα για εκλεισιαμό στην Αγία Τριάδα.
Τρελάθηκες, θες να κολαστούμε ημέρα που είναι, ξέρεις τι μιλφάκια θα έχουν μαζευτεί….

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πρώτη φορά την προυγούμενη εβδομάδα έκανα επίσκεψη στο Olgas Day Spa όπου με περιποιηθηκε η Silvia με έναν φραπέ στα 50 ευρώ. Άπειρος ντε εγώ δεν ήξερα τι παίζει και απόλαυσα κανονικό μασάζ για πολύ ώρα.

Πάντος η Silvia είναι πολύ απίστευτο μωρό.

Έχει πάει κανείς άλλος εκεί και σε ποιά κοπέλα? Τι υπηρεσίες πείρε και σε τι κόστος.

Σκέφτομαι να πάω ξανά αλλά θα ήθελα τουλάχιστον πίπα για να μην πω γαμήσι.
(..)
Στο συγκεκριμένο μαγαζί, όπως και στο ιδίων συμφερόντων 'ΕΥ ΖΗΝ', θα είναι έκπληξη αν πάρεις κάτι παραπάνω. Γαμήσι με τίποτα, για πίπα και πάλι χλωμό το βλέπω. Διάβασε και το σχετικό θρεντάκι

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Όταν ήταν στη Μαριάννα το κουλούρι περιλαμβάνονταν στην τιμή!

Τώρα θέλει και εικοσάρικο? ή η χοντρή θέλει να βγάζει κι από τα κουλούρια?

πάντως το θέμα είναι ότι κάποια έξτρα πρέπει να πλερώνονται ατάκα κ επιτόπου ... ετσι είναι το σωστό και σίγουρα πρέπει να είναι πάντα της κοπέλας. Τώρα εάν η όποια κοπέλα θελήσει για δικούς της λόγους - συμπάθειας ή ότι είναι τακτικός της πελάτης- να τα προσφέρει στην στάνταρτ τιμή , τότε τουμπεκί...!!!!  :uglystupid:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Κανονικά το κουλούρι είναι το φαγητό του κάθε σεμνού και ταπεινού, θα έπρεπε να μην είναι έξτρα αλλά να συμπεριλαμβάνεται στο πρωινό  η απογευματινό μενού.

Sexomanis33

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Στο συγκεκριμένο μαγαζί, όπως και στο ιδίων συμφερόντων 'ΕΥ ΖΗΝ', θα είναι έκπληξη αν πάρεις κάτι παραπάνω. Γαμήσι με τίποτα, για πίπα και πάλι χλωμό το βλέπω. Διάβασε και το σχετικό θρεντάκι

Ευχαριστώ για την απάντηση. Πιο θα προτείνατε για γαμήσι από την πρώτη φορά (θα πρέπει να πω κάτι ή δεν χρειάζεται;) και πια να ζητήσω? Κόστος? Εάν δεν μπορείτε να απαντήσετε εδώ τότε ένα ΡΜ θα ήταν ευπρόσδεκτο

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το πιό πιθανό ήταν ότι του πιάσαν τον κώλο του Νικητάκη

Καλησπέρα κόσμε. Μια βόλτα προχθές από το Escape Σαββίνα η κυπριοπολονέζα που είχα πάρει σε διπλό με τη Ζέτα ήρθε η ώρα να την πάρω μόνη της. Ωραιο λεπτό σωμα με μικρό στήθος μαυρομάλλα με μακριά μαλλιά. 80 για μία ώρα ωραίο πρόγραμμα και με αλλα 20 θα ειχα κουλούρι αλλά μου λείπαν τα 20 next time.
(...)
Τον βρήκαν μπόσικο και έψαχνε ο καημένος για 20ρικα.. Δεν ρωτούσε τον..... Νικητάκη!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Αυτός το πήρε στo στάνταρτ πρόγραμμα

Καλημέρα και απο εμένα. (...)Σαββίνα μισή πολωνέζα μισή κύπρια μαυρα μακριά μαλλιά μετρίου αναστήματος μικρό στήθος αλλά το αναπληρώνει με κουλούρι στο στάνταρ πρόγραμμα. (...)

:2funny:
Τους βάρεσε άραγε η ζέστη στην Καλαβρύτων;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ευχαριστώ για την απάντηση. Πιο θα προτείνατε για γαμήσι από την πρώτη φορά (θα πρέπει να πω κάτι ή δεν χρειάζεται;) και πια να ζητήσω? Κόστος? Εάν δεν μπορείτε να απαντήσετε εδώ τότε ένα ΡΜ θα ήταν ευπρόσδεκτο

μην περιμένεις τίποτα φίλε,μιας και στο μαγαζί αυτό δουλεύουν παρθένες!
μόνο η Νανσυ κάνει στάνταρ πίπα,άμα την βρεις στο άλλο μαγαζί με τις πισίνες,το ολγας σπα..ή και σε αυτό,καθώς πολλές φορές πήγαινοέρχονται από το ένα στο άλλο λόγω ρεπό κλπ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.558
Πόντοι
34.538
Το πιό πιθανό ήταν ότι του πιάσαν τον κώλο του Νικητάκη
Τον βρήκαν μπόσικο και έψαχνε ο καημένος για 20ρικα.. Δεν ρωτούσε τον..... Νικητάκη!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Αυτός το πήρε στo στάνταρτ πρόγραμμα

:2funny:
Τους βάρεσε άραγε η ζέστη στην Καλαβρύτων;
Τι ειστε εσεις ρε παιδι μου!!!!!!!!!!!!!
Δεν παιζεστε!!!!!!!Δεν αφηνετε τιποτα να πεσει χαμω.....

Sexomanis33

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μην περιμένεις τίποτα φίλε,μιας και στο μαγαζί αυτό δουλεύουν παρθένες!
μόνο η Νανσυ κάνει στάνταρ πίπα,άμα την βρεις στο άλλο μαγαζί με τις πισίνες,το ολγας σπα..ή και σε αυτό,καθώς πολλές φορές πήγαινοέρχονται από το ένα στο άλλο λόγω ρεπό κλπ

Ευχαριστώ!!! Άλλο μαγαζί έχει να προτείνει κανείς για να ξελαμπικάρουμε σήμερα ή αύριο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom