Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• mythos.jpg
    mythos.jpg
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 16

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
trefl,επειδή ξέρεις ηλικίες και ΑΦΜ όλων των κοριτσιών που δουλεύουν,στρώσου και πές μας ποιο μαγαζί ήταν!!!
Να υποβάλλω πόρισμα; Δεν έχω όμως εξετάσει κανένα μάρτυρα, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος...

bodynotfree

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Να υποβάλλω πόρισμα; Δεν έχω όμως εξετάσει κανένα μάρτυρα, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος...

bodynotfree
Δεν νομιζω φιλε,γιατι το εν λογω ιδρυμα δεν βρισκεται στο κεντρο και εκει σπανιζουνε οι ελληνικες παρουσιες.τι να πω παντως...μ'αυτα ασχολουνται τα μπατσακια κι οχι με ακρως σοβαροτερα κι επικινδυνοτερα θεματα.να μας κοψουν κι αυτο το χομπι θελουνε,να σαλταρουμε τελειως μετα...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σιγά μην ενδιαφέρονται για τις ακολασίες ( λίγες ακολασίες έχει ο τόπος ) απλά δάχτυλος του Υπουργείου οικονομικών είναι, οι άνθρωποι είναι τεχνοκράτες μέχρι το μεδούλι. Στόχος είναι τα λεφτά, σου λένε γιατί να πληρώνει  ο Έλληνας την μυοχαλάρωση του-φροντίζουμε εμείς με ένα καλό σιδέρωμα στις πορείες-και τα λεφτά στην συνέχεια περισσεύουν για να πληρώσεις εφορίες, χαράτσια, δόσεις κοινός το κράτος και τους υπαλλήλους του. Όντως είναι είναι να τρελαθείς, όσο για την ανάπτυξη περιμένουμε ακόμη…

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί να είναι και ταξικό το Θέμα :περιόριζουμε τη μικροαστική κατηγόρια των μασαζόπρογράμματων των 80-100 ευρώ για να δράσει ανεξέλεγκτα το Διεθνώς οργανωμένο κεφαλαιοκρατικό σύστημα των συνοδών..... Μία άποψη :sunglasses:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καθόλου απίθανη θεωρία, θεωρία που πάει να γίνει μοντέλο  για κάποιους δηλαδή η παραγωγή υπεραξίας, η οργάνωση δηλαδή της κοινωνικής παραγωγής μέσω της σχέσης κεφαλαίου και εργασίας.

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αφού αρέσκεσθε στα σενάρια συνωμοσίας:

"...και ότι υπήρχε ειδική τηλεφωνική σύνδεση για τα ραντεβού..."

Θέλει κάτι να πει ο ποιητής;  :hmm:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
Καλημέρα και καλό μήνα συναγωνιστές!

w3w5.jpg

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
[size=12pt]Θεσσαλονίκη: 57χρονος μετέτρεψε το διαμέρισμά του σε οίκο ανοχής[/size]
Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013 12:36

Στη σύλληψη 57χρονου, που είχε μετατρέψει το διαμέρισμά του σε οίκο ανοχής, προχώρησαν χθες αστυνομικοί του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι στο διαμέρισμα, στο κέντρο της πόλης, λειτουργούσε παράνομος οίκος ανοχής, στον οποίο εκδίδονταν επ’ αμοιβή τρεις Ελληνίδες 37, 33 και 40 ετών και μία 39χρονη αλλοδαπή και ότι υπήρχε ειδική τηλεφωνική σύνδεση για τα ραντεβού.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 57χρονος ιδιοκτήτης παραχώρησε το διαμέρισμα για να χρησιμοποιηθεί ως οίκος ανοχής, παρόλο που δεν πληροί τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό κατ’ επάγγελμα την ασέλγεια μεταξύ άλλων.
Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν χρηματικό ποσό 1.630 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα, σημειωματάριο με αναγραφόμενες ημερομηνίες και γυναικεία ονόματα, απόδειξη ταμειακής μηχανής και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε βάρος των τεσσάρων γυναικών βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις, επειδή εκδίδονταν χωρίς να υποβάλλονται στους προβλεπόμενους εργαστηριακούς και κλινικούς ελέγχους και χωρίς να έχουν την σχετική άδεια από την αρμόδια Αρχή.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία για «διευκόλυνση ακολασίας άλλων» που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

Καλό ΜΗΝΑ σε όλους, αν και μαύρα μαντάτα για τον χώρο...

Ας ,ευχηθούμε  οι επιθέσεις και τα κλεισίματα στα μαγαζία να μην έχουν συνέχεια.

Προσοχή! ! ! Από όλους μας στο ποιούς συστήνουμε και ιδιαίτερα οι μαγαζάτορες να μην δέχονται αγνώστους, για κάποιο δίάστημα.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
καλημερα και καλο μηνα σε ολους.......

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα Σάκη, η Αλεξάνδρα γύρισε…

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
Αυτό που μας τρώει ο δαίμωνας...

35d9o94.jpg

Dinoel

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2011
Like
39
Πόντοι
0
Καλησπέρα!!!! Επίσκεψη στον Βασιλη (πρωην κωλλετη). Οι κοπέλες τρεις σε αριθμό.Νορα ηλεκτρα και συλβια.
Για νορα και ηλεκτρα έχω να πω τα καλύτερα. Πολύ καλές δεν θα μπω σε λεπτομερειες γιατι εχουν γραφτεί πολλά για αυτές τις δυο
Γνωρίζει κανείς για την συλβια τι παίζει??

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.940
Πόντοι
7.095
Προσοχή! ! ! Από όλους μας στο ποιούς συστήνουμε και ιδιαίτερα οι μαγαζάτορες να μην δέχονται αγνώστους, για κάποιο δίάστημα.
εσένα κι εμένα περιμένουν τα στρουμφ για να κάνουν ντου...μεγάλοι άνθρωποι σε ηλικία αυτά πιστεύετε?

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Μαρια, αν δεν εχεις δοκιμάσει!

τοσο καλη ειναι αυτη η μαρια? και η μαριαννα την συστηνει ανεπιφυλακτα, αλλα καμια φορα αυτο ειναι δικοπο μαχαιρι...κ αν εχουμε πεσει σε φολες...

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Αυτό που σου έγραψα εμμέσως πλην σαφώς ειναι:Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Αυτό που εσένα σου αρέσει εμένα μπορεί να μου φέρνει αναγούλα και αντίστροφα.
Για τις τιμές. Εγώ μπορεί να χρυσοπληρώνω κάποια που εσύ δε θα γάμαγες ούτε τζάμπα ή και το αντίστροφο.
Την καλημέρα μου.

σωστοτατος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom