House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αλλά καμια μέρα αγαπητέ μου treflejack μ αυτά που διαβάζω εδώ μέσα είτε δημόσια είτε ιδιωτικά θα σταματήσω να αστειεύομαι.
Δεν γίνεται, αλλά δεν πειράζει. Εξ άλλου ξέρουμε ότι δεν το έγραψες ιδιοτελώς...ok boys συγνωμη δεν ηθελα να διαφημισω καποιο ιδρυμα σαν απλο σχολειο το εγραψα..οντως λαθος μου..πως γινεται νατο διαγραψω τωρα??
Κι όμως:Δεν γίνεται, αλλά δεν πειράζει. Εξ άλλου ξέρουμε ότι δεν το έγραψες ιδιοτελώς...
πραγματικα και η σειρα που εβαλα ηταν εντελως τυχαια..sorry παντως,με τα λαθη μαθαινεις.Δεν επρεπε να το σκεφτω τοσο επιπολαια.. παντως αν υπαρχει τροπος νατο αποσυρο ασ μου τον πει καποιος..{δεν ειμαι και πολυ γνωστης των H/Y.}Δεν γίνεται, αλλά δεν πειράζει. Εξ άλλου ξέρουμε ότι δεν το έγραψες ιδιοτελώς...
1 ώρα είναι το χρονικό περιθώριο που δίνει το site για τροποποιήσεις ή διαγραφή. Μετά δεν γίνεται, εκτός αν παρέμβει κάποιος mod ή ο admin.Εγω παντος μπορω να διαγραψω ενα απο τα σχολια μου αν και εχουν περασει 19 λεπτα,μου εχει διαγραφη,δεξια πανω απο το σχολιο
Το χιούμορ μου το ξέρεις. Πάντα φίλοι.Αγαπητέ μου, γάτε, δεν θα το έκανα πότε αυτό σε σένα, ούτε για πλάκα, πίστεψε με.
1 ώρα είναι το χρονικό περιθώριο που δίνει το site για τροποποιήσεις ή διαγραφή. Μετά δεν γίνεται, εκτός αν παρέμβει κάποιος mod ή ο admin.
Μην το διυλίζουμε άλλο όμως... Όπως θαλεγε κι ο azazel αρκετοί καυγάδες με τις διαγραφές της λίστας Λαγκάρντ. Ας μην αρχίσουμε κι εδώ τα ίδια
Όχιιιι πάλιιιι!!!!ok boys συγνωμη δεν ηθελα να διαφημισω καποιο ιδρυμα σαν απλο [size=14pt]σχολειο[/size] το εγραψα..οντως λαθος μου..πως γινεται νατο διαγραψω τωρα??
ξενερωσα τοσο πολυ με την παρτη μου τωρα..παρακολοθθω το σαιτ χρονια τωρα και λιγο πολυ ξερω τους κανονισμους,πως μου'ρθε και το'γραψα αυτο τωρα....ενας θεος ξερει..μεχρι και την ορθογραφια μου εχασα treflejack...Μην με κοροιδευεις ρε κοπριτη!! σοκαριστηκες ε??????Χαλάρωσε σεφ όλα οκ.
ΑΧ !!! δε με διαβάζεις νέος...δε με διαβάζεις... (πάντως ευχαριστώ έστω και που ασχολήθηκες μαζί μου)ΣΤΕΛΑ ;)
'Όχιιιι πάλιιιι!!!!
Σχόλιοοοοοοοο
καλο βραδυ συν ..καλα να περασεις..εμεις οι παντρεμενοι τι να κανουμε...η γυναικα θελει να κανει δουλειες απο το πρωι και κοιμαται..και γω,σαιτ,λαθη,και κρασι διπλα στο σβηστο τζακι βλεποντας Νικολουλη.. ωραιος εισαι ρε house.......'
Καλό σας βράδυ κύριοι(και κυρίες).Πάω για κανένα ποτό(Με τα φαντάσματα μετά τις 12 κι εγώ)
Καλη συνεχεια,μπορει να τα πούμε αργά....