Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αλλά καμια μέρα αγαπητέ μου treflejack μ αυτά που διαβάζω εδώ μέσα είτε δημόσια είτε ιδιωτικά θα σταματήσω να αστειεύομαι.

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
ok boys συγνωμη δεν ηθελα να διαφημισω καποιο ιδρυμα σαν απλο σχολειο το εγραψα..οντως λαθος μου..πως γινεται νατο διαγραψω τωρα??

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ok boys συγνωμη δεν ηθελα να διαφημισω καποιο ιδρυμα σαν απλο σχολειο το εγραψα..οντως λαθος μου..πως γινεται νατο διαγραψω τωρα??
Δεν γίνεται, αλλά δεν πειράζει. Εξ άλλου ξέρουμε ότι δεν το έγραψες ιδιοτελώς...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλό ειναι όταν κάτι το βρίσκουμε όχι της αρεσκείας μας να μην το παραθετουμε αν δεν εχουμε σκοπό να το διαγραψουμε εντος του χρονικού ορίου των 15 λεπτων(αν θυμαμαι καλά τοσο χρονο δινει το φόρουμ).

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Δεν γίνεται, αλλά δεν πειράζει. Εξ άλλου ξέρουμε ότι δεν το έγραψες ιδιοτελώς...
Κι όμως:
Μπορεί ο φίλος cheef4 και μόνο αυτός να το τροποποιήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχει ουσιαστικά διαγραφεί.

Αρκεί να πάει στο post του και να κάνει ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ.

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
πραγματικα και η σειρα που εβαλα ηταν εντελως τυχαια..sorry παντως,με τα λαθη μαθαινεις.Δεν επρεπε να το σκεφτω τοσο επιπολαια.. :s&m_1: παντως αν υπαρχει τροπος νατο αποσυρο ασ μου τον πει καποιος..{δεν ειμαι και πολυ γνωστης των H/Y.}

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Εγω παντος μπορω να διαγραψω ενα απο τα σχολια μου αν και εχουν περασει 19 λεπτα,μου εχει διαγραφη,δεξια πανω απο το σχολιο

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγω παντος μπορω να διαγραψω ενα απο τα σχολια μου αν και εχουν περασει 19 λεπτα,μου εχει διαγραφη,δεξια πανω απο το σχολιο
1 ώρα είναι το χρονικό περιθώριο που δίνει το site για τροποποιήσεις ή διαγραφή. Μετά δεν γίνεται, εκτός αν παρέμβει κάποιος mod ή ο admin.

Μην το διυλίζουμε άλλο όμως... Όπως θαλεγε κι ο azazel αρκετοί καυγάδες με τις διαγραφές της λίστας Λαγκάρντ. Ας μην αρχίσουμε κι εδώ τα ίδια  :)

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
φιλε gioutsos η μαλακια εγινε τωρα..το κακο ειναι οτι δεν μπορω να το αλαξω.το ψαχνω αλλα εχει αποθηκευτει και δεν σβηνεται το ριμαδι...και παλι sorry... :priest:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
1 ώρα είναι το χρονικό περιθώριο που δίνει το site για τροποποιήσεις ή διαγραφή. Μετά δεν γίνεται, εκτός αν παρέμβει κάποιος mod ή ο admin.

Μην το διυλίζουμε άλλο όμως... Όπως θαλεγε κι ο azazel αρκετοί καυγάδες με τις διαγραφές της λίστας Λαγκάρντ. Ας μην αρχίσουμε κι εδώ τα ίδια  :)

:rockon: :rockon: :rockon: Μα σε ολες τις διαγραφες να γινεται χαμος?

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ok boys συγνωμη δεν ηθελα να διαφημισω καποιο ιδρυμα σαν απλο [size=14pt]σχολειο[/size] το εγραψα..οντως λαθος μου..πως γινεται νατο διαγραψω τωρα??
Όχιιιι πάλιιιι!!!!
Σχόλιοοοοοοοο :grin:

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Το καλύτερο μασάζ μου το έκανε μία Ρουμάνα 20 ετών στο Βουκουρέστι σε ημι-παράνομο μασατζίδικο.
Λάδι-Χάδι-Μουνί-Κ@λος! με 200 Lei (50 eur).
(Έτσι για να αλλάξουμε λίγο κλίμα)

Επί τι ευκαιρία το τροποποίησα λίγο το post μου.... (τόσο απλό)

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Χαλάρωσε σεφ όλα οκ. :)
ξενερωσα τοσο πολυ με την παρτη μου τωρα..παρακολοθθω το σαιτ χρονια τωρα και λιγο πολυ ξερω τους κανονισμους,πως μου'ρθε και το'γραψα  αυτο τωρα....ενας θεος ξερει..μεχρι και την ορθογραφια μου εχασα treflejack...Μην με κοροιδευεις ρε κοπριτη!! :s&m_1: σοκαριστηκες ε?????? :new_shocked:

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
ΑΧ !!! δε με διαβάζεις νέος...δε με διαβάζεις... (πάντως ευχαριστώ έστω και που ασχολήθηκες μαζί μου)

"Πάντως να πω κι εγώ ότι αφού μάζεψα κάποια λεφτάκια και πολύ κουράγιο πήγα στη Στέλλα της Μαριάνας."

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Όχιιιι πάλιιιι!!!!
Σχόλιοοοοοοοο :grin:
:2funny:'
Καλό σας βράδυ κύριοι(και κυρίες).Πάω για κανένα ποτό(Με τα φαντάσματα μετά τις 12 κι εγώ) :grin:
Καλη συνεχεια,μπορει να τα πούμε αργά.... :)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Καλό σας βράδυ κύριοι(και κυρίες).Πάω για κανένα ποτό(Με τα φαντάσματα μετά τις 12 κι εγώ) :grin:
[/quote]

Καλη διασκεδαση και καλο ψωνηστιρι...

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
:2funny:'
καλο βραδυ συν :fuck1:..καλα να περασεις..εμεις οι παντρεμενοι τι να κανουμε...η γυναικα θελει να κανει δουλειες απο το πρωι και κοιμαται..και γω,σαιτ,λαθη,και κρασι διπλα στο σβηστο τζακι βλεποντας Νικολουλη.. :thefinge: :jerking: :bigdick: :bigdick: :bigdick: ωραιος εισαι ρε house....... :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom