dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 927
- Πόντοι
- 4.535
Γάτε μην μασάς, αυτό μόνο ο δοκιμαστής θα το έκανε.....
Δεν κατάλαβα που είναι το κακό στο να ζητάς λεπτομέρειες εξωτερικής εμφάνισης μιας κοπέλας...
Γάτε μην μασάς, αυτό μόνο ο δοκιμαστής θα το έκανε.....
Kαταρχήν χαιρόμαστε να περνάς ομορφα και χαλαρωτικά.Επίσκεψη στο Edelweiss - γνωστό και ως Άνθος.
Διάλεξα την Στέλλα, που όπως ανέφερα προηγουμένως είναι "σκυλί του έρωτα".
Τρίτον. Σκυλί του έρωτα? Πολύ με άρεσε η ιδιότητα αυτη όπως και η χαρακτηριολογική σας ανάλυση κε Δοκιμαστή.
Μαζί σου. Εξάλου αυτό δεν ψάχνουμε λίγο πολύ όλες κι όλοι.?HoF να την πω σκυλί της #ούτσας? θα φανεί άσχημο... γουστάρει να κάνει ότι κάνει και το δείχνει με τον τρόπο της!
αστα να παν house εχω φρικαρει ισως αποτελω την <εξερεση του κανονα> εν καιρο κρισης να εχουμε τοσο πολυ δουλεια!!!φτου!φτου!φτου!!!cheef4 με τους ρυθμούς που πας εσυ κινδυνεύουμε κι εμεις στο τέλος![]()
όντως δεν τον βαζει βαθεια (αεροπιπα) ειναι γλυκουλα αλλα απο εκει και περα ολα κρεμασμενα τα εχει
Η Μελίνα που χάθηκε;
Δεν την βλέπω ούτε στις φωτο του site.
αστα να παν house εχω φρικαρει ισως αποτελω την <εξερεση του κανονα> εν καιρο κρισης να εχουμε τοσο πολυ δουλεια!!!φτου!φτου!φτου!!!![]()
Καλόν είναι να αποφεύγονται τέτοιες κατατάξεις...ακόμη κι αν υποτεθεί ότι υπήρχαν κάποια 'αντικειμενικά' κριτήρια.επισης εχω να προσθεσω οτι τον τελευταιο καιρο απο οτι παρατηρω![]()
τα top!ιδρυματα ειναι..
ΜΑΡΙΑΝΑ.Ν.1.
ΕΛΕΝΑ.Β.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.Ν.2.
ΕΛΕΝΑ-ΕΛΙΖΑ.Ν.3.
BODY CENTER.N.4.
οι περισοτεροι γι'αυτα μιλανε..
Μπραβο στα κοριτσια και στα ιδρυματα!!![]()
Καλόν είναι να αποφεύγονται τέτοιες κατατάξεις...ακόμη κι αν υποτεθεί ότι υπήρχαν κάποια 'αντικειμενικά' κριτήρια.
Πολύ δε περισσότερο όταν η 'λίστα' μάς δηλώνεται 'θεόπνευστα'
![]()
Υποθέτω ότι αστειεύεσαι...Ας πούμε μια λίστα μαγαζιών Under, Over πελατων ανά ημέρα. Που να βάζαμε το όριο?