dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 771
- Πόντοι
- 4.535
Γάτε μην μασάς, αυτό μόνο ο δοκιμαστής θα το έκανε.....
Δεν κατάλαβα που είναι το κακό στο να ζητάς λεπτομέρειες εξωτερικής εμφάνισης μιας κοπέλας...
Γάτε μην μασάς, αυτό μόνο ο δοκιμαστής θα το έκανε.....
Kαταρχήν χαιρόμαστε να περνάς ομορφα και χαλαρωτικά.Επίσκεψη στο Edelweiss - γνωστό και ως Άνθος.
Διάλεξα την Στέλλα, που όπως ανέφερα προηγουμένως είναι "σκυλί του έρωτα".
Τρίτον. Σκυλί του έρωτα? Πολύ με άρεσε η ιδιότητα αυτη όπως και η χαρακτηριολογική σας ανάλυση κε Δοκιμαστή.
Μαζί σου. Εξάλου αυτό δεν ψάχνουμε λίγο πολύ όλες κι όλοι.?HoF να την πω σκυλί της #ούτσας? θα φανεί άσχημο... γουστάρει να κάνει ότι κάνει και το δείχνει με τον τρόπο της!
αστα να παν house εχω φρικαρει ισως αποτελω την <εξερεση του κανονα> εν καιρο κρισης να εχουμε τοσο πολυ δουλεια!!!φτου!φτου!φτου!!!cheef4 με τους ρυθμούς που πας εσυ κινδυνεύουμε κι εμεις στο τέλος
όντως δεν τον βαζει βαθεια (αεροπιπα) ειναι γλυκουλα αλλα απο εκει και περα ολα κρεμασμενα τα εχει
Η Μελίνα που χάθηκε;
Δεν την βλέπω ούτε στις φωτο του site.
αστα να παν house εχω φρικαρει ισως αποτελω την <εξερεση του κανονα> εν καιρο κρισης να εχουμε τοσο πολυ δουλεια!!!φτου!φτου!φτου!!!
Καλόν είναι να αποφεύγονται τέτοιες κατατάξεις...ακόμη κι αν υποτεθεί ότι υπήρχαν κάποια 'αντικειμενικά' κριτήρια.επισης εχω να προσθεσω οτι τον τελευταιο καιρο απο οτι παρατηρω τα top!ιδρυματα ειναι..
ΜΑΡΙΑΝΑ.Ν.1.
ΕΛΕΝΑ.Β.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.Ν.2.
ΕΛΕΝΑ-ΕΛΙΖΑ.Ν.3.
BODY CENTER.N.4.
οι περισοτεροι γι'αυτα μιλανε..
Μπραβο στα κοριτσια και στα ιδρυματα!!
Καλόν είναι να αποφεύγονται τέτοιες κατατάξεις...ακόμη κι αν υποτεθεί ότι υπήρχαν κάποια 'αντικειμενικά' κριτήρια.
Πολύ δε περισσότερο όταν η 'λίστα' μάς δηλώνεται 'θεόπνευστα'
Υποθέτω ότι αστειεύεσαι...Ας πούμε μια λίστα μαγαζιών Under, Over πελατων ανά ημέρα. Που να βάζαμε το όριο?