Πρωτα ματωνεις καλα με τα 80αρια και μετα οταν εισαι πλεον εμπειρος στο χωρο μπαινεις και στα 50αρια αλλα για να μπεις πρωτα πρεπει να ιδρωσεις τη φανελα σου στην ενεργο δραση και οχι απο το site πισω απο το Pc ευκολη λυση μαγκας ειναι αυτος που μπορει να βρει το τηλ μεσα απο τα κονε του και οχι απο το site....
Τότε να πετάξουμε όλοι τους τηλεφωνικούς καταλόγους από τα σπίτια και τα κινητά μας και όταν θέλουμε το τηλέφωνο κάποιου να ρωτάμε τους γνωστούς μας μήπως και το ξέρουνε!
Δεν νομίζω ότι κάνουμε διαγωνισμό μαγκιάς για το ποιος έχει τα καλύτερα κονέ. Ο σκοπός του site, αν δεν κάνω λάθος, είναι να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες και τις πληρφορίες μας. Αν το θές αλλιώς, πες ότι το site είναι ένα ανώνυμο "κονέ". ;)
Αυτο πρεπει να σταματησει δλδ ελεος μιλουσα χθες με την κοπελα και μου ειπε οτι δεν θελει αλλους πελατες STOP και ειδικα ετσι απο το Site Διαβαζω καιρο βλεπω και λεω αν ειναι δυνατον γιατι ειναι λιγο οικονομικη ολοι τρεχουν στην ευκολη λυση......
Δεν νομίζω ότι την υποχρεώνει κανείς να δεχθεί νέους πελάτες με το ζόρι. Αν πάλι θέλει να μειώσει την πελατεία (
) μπορεί να δηλώσει ότι η τιμή είναι 50 μόνο για τους παλιούς πελάτες και για τους νέους να το κάνει 80. Να δεις για πότε θα σταματήσουν οι νέες προσελεύσεις