Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (8 μέλη και 55 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλημέρα σε όλούς τους συν  :fuck1:

Καλήμερα House, humax

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

http://[URL unfurl="true"]www.milfservice.com/mulligans/9d21c5//03.jpg[/img[/URL]]

Το τελευταίο 15μέρο πραγματοποιηώ μια μακρά έρευνα- επί πλήρωμη μου  :banghead:-
για τις προ-milf και της milf που έχουμε στα μασαζομάγαζα της Θεσσαλονίκης μας,
αυτά που πηγαίνω εγώ, και πιστεύω σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί να είμαι σε θέση
να την παρουσιάσω, ολοκληρωμένη για χάρη των φίλων μου του bordela.com,
με κοινά ΜιλΦγούστα. Αναμένετε...

Υ.Γ. Η φώτογραφία που "ανέβασα" είναι εντελώς τυχαία, και δεν έχει καμία σχέση με κάποια κοπέλα του χώρου.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
50 ευρώ το hand job με "Happy Ending" ειναι παντού, τι "οικονομική" και παπαριές?
Καλημέρα είπαμε?

Καλημέρα!

Όντως είναι η πιο οικονομική, φίλε! 50 ευρώ το φουλ και πολύ καλό μασαζ, με διαρκεια συνεδρίας 1 ώρα!

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εγω παλι που μιλησα με τη κοπελα μου ειπε πως θελει οποτε εσυ κρατα το τηλ για τη παρτυ σου θα το δωσω εγω

εσυ πας στην οικονομικη λυση αλλοι να μη πανε??

καλημερα house  :)
Εγω για καφε παω δεν παω για προγραμμα..... Οσοι ωρα καθομουν εκει την ειχαν παρει 5 ατομα απο αθηνα και θελανε ραντεβου γλυφαδα,βουλα και παει λεγοντας.Ολα αυτα τα εγραψα πανω στα νευρα μου πιο πολυ γιατι βλεπω πολλους απο εδω μεσα οτι θελουν να παρουν πληροφοριες χωρις να ειναι του <<Χωρου>> και υπαρχουν ατομα που δινουν στοιχεια με ευκολεια χωρις πρωτα να γνωριζουν τον αλλον.....

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
http://[URL unfurl="true"]www.milfservice.com/mulligans/9d21c5//03.jpg[/img[/URL]]

Το τελευταίο 15μέρο πραγματοποιηώ μια μακρά έρευνα- επί πλήρωμη μου  :banghead:-
αυτά που πηγαίνω εγώ, και πιστεύω σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί να είμαι σε θέση

Υ.Γ. Η φώτογραφία που "ανέβασα" είναι εντελώς τυχαία, και δεν έχει καμία σχέση με κάποια κοπέλα του χώρου.

[/quote]

:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Εγω για καφε παω δεν παω για προγραμμα..... Οσοι ωρα καθομουν εκει την ειχαν παρει 5 ατομα απο αθηνα και θελανε ραντεβου γλυφαδα,βουλα και παει λεγοντας.Ολα αυτα τα εγραψα πανω στα νευρα μου πιο πολυ γιατι βλεπω πολλους απο εδω μεσα οτι θελουν να παρουν πληροφοριες χωρις να ειναι του <<Χωρου>> και υπαρχουν ατομα που δινουν στοιχεια με ευκολεια χωρις πρωτα να γνωριζουν τον αλλον.....
το ποιος γνωριζει ποιον δε το ξερεις οποτε καλυτερα να μιλας ειδικα κ οχι γενικα κ αοριστα

κ μεχρι στιγμης δεν εχουμε καψει κανενα μαγαζι στα τοσα χρονια που ειμαστε στο σαιτ αυτο

τι σχεση εχει η ελενα με την αθηνα αυτο δε το καταλαβα ακομα

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Αυτο πρεπει να σταματησει δλδ ελεος μιλουσα χθες με την κοπελα και μου ειπε οτι δεν θελει αλλους πελατες STOP και ειδικα ετσι απο το Site Διαβαζω καιρο βλεπω και λεω αν ειναι δυνατον γιατι ειναι λιγο οικονομικη ολοι τρεχουν στην ευκολη λυση......

Kavlouridis νομίζω ότι το τηλ της συγκεκριμένης σου το έστειλα εγώ με πμ το οποίο και έχω κρατημένο.
Οπότε από εμένα έχεις ένα άκυρο πλέον...

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Kavlouridis νομίζω ότι το τηλ της συγκεκριμένης σου το έστειλα εγώ με πμ το οποίο και έχω κρατημένο.
Οπότε από εμένα έχεις ένα άκυρο πλέον...
Καλα Φιλε Οτι Πεις Καντο Copy Paste Και Μετα Τα Λεμε....

BOUBIS 55

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Το τελευταίο 15μέρο πραγματοποιηώ μια μακρά έρευνα- επί πλήρωμη μου  :banghead:-

[/quote]

:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: αναμενουμε με αγωνία... ;) ;) ;)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
κι εσύ τώρα τι θίχτηκες???

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πρωτα ματωνεις καλα με τα 80αρια και μετα οταν εισαι πλεον εμπειρος στο χωρο μπαινεις και στα 50αρια αλλα για να μπεις πρωτα πρεπει να ιδρωσεις τη φανελα σου στην ενεργο δραση και οχι απο το site πισω απο το Pc ευκολη λυση μαγκας ειναι αυτος που μπορει να βρει το τηλ μεσα απο τα κονε του και οχι απο το site....
Τι ανόητη προσέγγιση είναι αυτή! Έλεος δηλαδή, η κατά τα άλλα συμπαθής Έλενα αποτελεί το επόμενο ή/και ανώτατο επίπεδο μασαζοϋπέρβασης και μασαζοτελείωσης;; Που για να το φτάσει κάποιος πρέπει να κολλήσει αρκετά ένσημα πληρώνοντας παραπάνω λεφτά ('πρόστιμα'); :headbang:

Όσον αφορά δε το τηλέφωνο αν πρέπει να δίνεται ή όχι, βασικά είναι ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ αν θα λειτουργεί πριβέ ή όχι. Αν αποφασίσει το πρώτο, μπορεί:
-Ν' αλλάξει τηλέφωνο
-Να μην δέχεται αγνώστους
Κάτι που απλά κάνουν τα αντίστοιχα πριβέ μαγαζιά. Δηλαδή προσπαθεί η Έλενα ν' ανακαλύψει την Αμερική τώρα;

Νομίζω ότι η κρίση μάς έχει θολώσει την κρίση...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλησπέρα.
Εχει χαθεί λίγο η μπάλα ή ιδεα μου?  :coffee:

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολη την παρεα!το γρψαμε το μεροκαματο του πονου και σημερα,αυριο παλι ;) treflejack πραγματικα ρε φιλε τα γραφομενα σου σπανε κοκαλα!! :knuppel: εχεις μια απιστευτη εφραδια λογου ετσι νομιζω πως γραφετε με αποτελεσμα να τους βαζεις ολους στη θεση τους.αυτο ειναι προνομιο κανονικος χειμαρος.Εισαι ΩΡΑΙΟΣ  :thumbsup:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ humax τι γινεται ολα καλα??

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πάντως απ ότι βλέπω και ακούω πολύ λίγα μαγαζια πια εχουν κάτι πραγματικά "φρέσκο" κι αξιόλογο.
Δε γίνεται να επιβιώνουν τα πάντα στην καμπούρα της καύλας μας. Πολύ ανακύκλωση βρε φιλαράκι.
Σε λίγο καθε μασατζίδικο θα εχει κι από ένα μπλε κάδο στην είσοδο.

cheef4

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2013
Like
154
Πόντοι
1

[/quote]αναμενουμε αλκινο με ματια ανοιχτα  :new_shocked: και τα οπλα αναχειρας  :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom