Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.682
Πόντοι
3.487
Έχεις μεγάλη πλάκα ρε καβλουρίδη μπράβο. Γελάσαμε.Παντως ξέρω και κάτι άλλα κορίτσια που θέλουν προστασία και proderm  να σου στείλω διευθύνσεις και τηλέφωνα ή είσαι busy.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.682
Πόντοι
3.487
Alkinoe θέλεις να μοιραστούμε τη δουλειά αυτή. Είμαι μέσα να βοηθήσω. Πάω για κυνήγι milf και ειδικά αν είναι για το κοινό συμφέρον. Οτι σου εχει μείνει πες να το σκουπίζω και κάνω οικονομία απο την άλλη 'βδομάδα.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• κουτσουμπας.jpg
    κουτσουμπας.jpg
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 19

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Τι ανόητη προσέγγιση είναι αυτή! Έλεος δηλαδή, η κατά τα άλλα συμπαθής Έλενα αποτελεί το επόμενο ή/και ανώτατο επίπεδο μασαζοϋπέρβασης και μασαζοτελείωσης;; Που για να το φτάσει κάποιος πρέπει να κολλήσει αρκετά ένσημα πληρώνοντας παραπάνω λεφτά ('πρόστιμα'); :headbang:

Όσον αφορά δε το τηλέφωνο αν πρέπει να δίνεται ή όχι, βασικά είναι ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ αν θα λειτουργεί πριβέ ή όχι. Αν αποφασίσει το πρώτο, μπορεί:
-Ν' αλλάξει τηλέφωνο
-Να μην δέχεται αγνώστους
Κάτι που απλά κάνουν τα αντίστοιχα πριβέ μαγαζιά. Δηλαδή προσπαθεί η Έλενα ν' ανακαλύψει την Αμερική τώρα;

Νομίζω ότι η κρίση μάς έχει θολώσει την κρίση...

Συμφωνω απολυτα μαζι σου........δυστηχως υπαρχει ακομα το συνδρομο του Ελληνικου Στρατου εδω μεσα...παλιοι και νεεοι....

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Alkinoe θέλεις να μοιραστούμε τη δουλειά αυτή. Είμαι μέσα να βοηθήσω. Πάω για κυνήγι milf και ειδικά αν είναι για το κοινό συμφέρον. Οτι σου εχει μείνει πες να το σκουπίζω και κάνω οικονομία απο την άλλη 'βδομάδα.

Mέσα dbaba, εσύ αναλαμβάνεις τον Δυτικό τομέα?  :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημέρα σε όλους καλή ποδοσφαιρική Κυριακή..

http://[URL unfurl="true"]www.milfservice.com/mulligans/9d21c5/06.jpg[/img[/URL]]

Σήμερα το πρωί, που έλεγα να γράψω την έρευνα μου για τα αξιόλογα, κατά την γνώμη μου, προ-ΜιλΦ και ΜιλΦ
την υπέροχης πόλης μας, έχω την εντύπωση πως κάτι μα κάτι μου λείπει... για να είναι ολοκληρωμένη.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Όπως αυτό....
Τα σχόλια είναι εκ του...περισσού.  :cheesy:
Μόνο που ξεχνάς, φίλε, πως το μαγαζί αυτό δεν είναι σαν τα άλλα... Δεν είναι καν μαγαζί.

Τι ήθελες να κάνουμε? Να βάλουμε κανένα "φρέσκο" πολιτικό απατεώνα όπως ο Αλέξης που είναι έξω κουκλα και μέσα πανούκλα?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Μόνο που ξεχνάς, φίλε, πως το μαγαζί αυτό δεν είναι σαν τα άλλα... Δεν είναι καν μαγαζί.

Τι ήθελες να κάνουμε? Να βάλουμε κανένα "φρέσκο" πολιτικό απατεώνα όπως ο Αλέξης που είναι έξω κουκλα και μέσα πανούκλα?

Tην Καλησπέρα μου Αγαπητέ Akarman, έχεις πολλούς χαιρετισμούς από την φίλη σου την Άρτεμη.
Συγχαρητήρια και καλή δύναμη στον νέο σας Γενικό Γραμματέα.
"Αντέχεις" ν ΄ακούσεις και μια άλλη άποψη?

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Tην Καλησπέρα μου Αγαπητέ Akarman, έχεις πολλούς χαιρετισμούς από την φίλη σου την Άρτεμη.
Εντάξει αφού επισκέφθηκες και τη φίλη μου τώρα μπορώ να αποδεχθώ την εγκυρότητα της έρευνας που θα παρουσιάσεις! :rockon:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Αστέρι φυσικά!

Αλωστε εσύ έγραψες και τους πρώτους διθυράμβους γι΄αυτή!

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.682
Πόντοι
3.487
Mέσα dbaba, εσύ αναλαμβάνεις τον Δυτικό τομέα?  :2funny: :2funny: :2funny:

Ξεκινάω αύριο απο κέντρο και δυτικά. Με ρίχνεις βέβαια αλλά τι να κάνω θα παλέψω στην άγονη γραμμή.
Καλή εβδομάδα να έχουμε.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Τι ήθελες να κάνουμε? Να βάλουμε κανένα "φρέσκο" πολιτικό απατεώνα όπως ο Αλέξης που είναι έξω κουκλα και μέσα πανούκλα?[sup]*[/sup]
Το ποστ ήταν φυσικά χιουμοριστικής βάσεως, στα πλαίσια της αγαπημένης μου θεματολογίας 'πολιτικοποίηση του μασάζ και μασαζοποίηση της πολιτικής'. Δεν εννοούσα κάτι στα σοβαρά, ούτε είχα πρόθεση να θίξω πρόσωπα και κόμματα. Συγγνώμη... και να συνεχίσω λίγο ακόμα  :grin:

[sup]*[/sup]Πού να χάθηκε κι αυτός ο σεβασμιότατος  :tickedoff: :huh: Να μασαζοποιεί άραγε την πολιτική στον δρόμο για το συνέδριο του δικού τους μαγαζιού, ή μήπως πολιτικοποιεί το μασάζ σε 'αλλου είδους συνεδρίες και μαγαζιά' :huh: :huh:

;)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους καλή ποδοσφαιρική Κυριακή..
Σήμερα το πρωί, που έλεγα να γράψω την έρευνα μου για τα αξιόλογα, κατά την γνώμη μου, προ-ΜιλΦ και ΜιλΦ
την υπέροχης πόλης μας, έχω την εντύπωση πως κάτι μα κάτι μου λείπει... για να είναι ολοκληρωμένη.
Μήπως αυτό;

Συνημμένα

• paok_dikefalos.jpg
    paok_dikefalos.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 27

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων (ας μην μασαζοποιήσουμε και το ποδόσφαιρο….) και για να μιλήσω σοβαρά, επίκειται το άνοιγμα ενός ακόμη ιδρύματος μάλλον στην περιοχή της Καλαμαριάς. Διευθύνουσα η γνωστή Μαρία, με το γνωστό έμβλημα στο μπράτσο…

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Να και ένα μέρος που δεν πρόκειται ποτέ να πάω...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Συμφωνώ κύριε δοκιμαστή, αλλά δεν θα με χαλούσε καθόλου να διαβώ τις πύλες του, μου αρέσουν τα ματς εκτός έδρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom