Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

naosartemidos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Tην Καλησπέρα μου Αγαπητέ Akarman, έχεις πολλούς χαιρετισμούς από την φίλη σου την Άρτεμη.

Την Καλημέρα απο εμένα αγαπητέ μου Αλκίνοε!
Θέλω να προσθέσω πως ξεχάσατε να δώσετε στον φίλο μας Ακαρνάν, χαιρετισμους και απο την γλυκιά του Ιόλη !!

naosartemidos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
...η μεγάλη της Μαριάννας σχολή...  :thumbsup:

Επιτρέψτε μου να προσθέσω, πως όλοι καλος ή κακός από κάπου ξεκινάμε.
Από κει και πέρα κάνουμε τις επιλογές μας σαν ελεύθερα άτομα .. (αν υποθέσουμε) .. και το θέμα είναι να το έχεις κι όλας .. σ΄αυτό που επιλέγεις .. Αν όχι, γνωρίζετε, σε όποια σχολή και να πας όλα μαθαίνονται, παπαγαλία .. αλλά αν το έχεις κι όλας, είναι πιο αληθινό !!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Όσοι εκπαιδεύτηκαν, όχι μόνο αυτοί είναι ευτυχισμένοι και το νοικοκυριό τους διοικούν καλά, μα και τους άλλους ανθρώπους ωφελούν-ΣΩΚΡΑΤΗΣ

naosartemidos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους λοιπόν και μία καλή εβδομάδα εύχομαι!
Δεν ήθελα να μπω στο τρυπάκι να γράψω κάτι, έκανα την σελίδα μου εδώ πριν ένα χρόνο όπως βλέπετε για ένα δυο φίλους που είχα και για να μπορώ να δω κάποια σχόλια που δεν μπορούσα να τα δω, αν δεν γινόμουν μέλος. Αφού λοιπόν ξέρετε πλέον πως είμαι και μέλος ίσως ν΄απαντώ σε κάποια σχόλια, αν κρίνω κατ΄εμού πως πρέπει. Σίγουρα πάντως, πολύ σπάνια ίσως να ξανασυμβεί αυτό και σιγουρότατα δεν θέλω να πάρω μέρος σε καμία σας συζήτηση. Ευχαριστώ!
Δεν θ΄απαντώ σε προσωπικά μηνύματα αν δεν γνωρίζω κάποιον ή αν κρίνω πως δεν πρέπει. Δεν είμαι εδώ για διαφήμηση δική μου αλλά για ενημέρωση δική μου και μόνο. Για να δω τι χρειάζεστε και να προσπαθήσω να κάνω τον χώρο μου ιδανικό για κάποιους.
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε καλύτερα!!
κι επειδή βλέπω πως γίνονται διάφορες συζητήσεις εδώ π.χ. πολιτικά κτλ κτλ ..
να σας χαρίσω ένα βιντεάκι ! σαν Έλληνες που είμαστε !
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν δεν αρέσει σε κάποιους, εγώ το κάνω μόνο με καλή διάθεση!!
Έτσι κι αλλιώς τα γούστα διαφέρουν ...

Καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά  ;)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(...)Δεν ήθελα να μπω στο τρυπάκι να γράψω κάτι, έκανα την σελίδα μου εδώ πριν ένα χρόνο όπως βλέπετε για ένα δυο φίλους που είχα και για να μπορώ να δω κάποια σχόλια που δεν μπορούσα να τα δω, αν δεν γινόμουν μέλος. Αφού λοιπόν ξέρετε πλέον πως είμαι και μέλος ίσως ν΄απαντώ σε κάποια σχόλια, αν κρίνω κατ΄εμού πως πρέπει.(....)
Ναι καλέ, με το ζόρι μπήκατε...και σε εξαιρετικά ανύποπτο χρόνο  :grin:

(...) Δεν είμαι εδώ για διαφήμηση δική μου αλλά για ενημέρωση δική μου και μόνο. Για να δω τι χρειάζεστε και να προσπαθήσω να κάνω τον χώρο μου ιδανικό για κάποιους. (...)
Σωωωωωώπαααα  :o

(...)Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα μόνον αν υπάρχει κάτι που αξίζει στον σκοπό!!
Να υποθέσουμε ότι η υπογραφή σας έχει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή εν προκειμένω;  :huh:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Την Καλημέρα απο εμένα αγαπητέ μου Αλκίνοε!
Θέλω να προσθέσω πως ξεχάσατε να δώσετε στον φίλο μας Ακαρνάν, χαιρετισμους και απο την γλυκιά του Ιόλη !!

Καλημέρα Άρτεμη

Θεωρώ πολύ σημαντικό να βγαίνουν και να μιλούν οι κοπέλες και τα αφεντικά του ΄μασαζοχώρου.
Ενημερώνουν τους πελάτες, πιστεύυω, καλύτερα από τον καθένα μας για τα κορίτσια και τις υπηρεσίες που παρέχουν.
Παράλληλα είναι καλό και γι' αυτά, γιατί έτσι "ψαρεύουν" καλύτερα πελατεία σε ασφαλή γι' αυτούς χώρο.

Μπράβο ΣΑΚΗ ! ! !, Μπράβο ΜΕΛΙΝΑ ! ! !, Μπράβο ΑΡΤΕΜΗ ! ! !
ίσως ήρθε η ώρα και για τους άλλες που το επιθυμούν.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
771
Πόντοι
4.535
Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι.

Και εγώ το ίδιο πιστεύω. Ότι είναι πολύ καλό και για τον ανταγωνισμό και για μας στην τελική να έχουμε τους ιδιοκτήτες να μας ενημερώνουν, και μετά να μπορούμε ιδίοις όμμασι να βλέπουμε τις κοπέλες από κοντά και να χαιρόμαστε υπηρεσίες.

alkine και εγώ για το ίδιο τατού δεν θέλω... Όσο μου αρέσουν τα τατουάζ εν γένει, το συγκεκριμένο στον λαιμό μου κάθεται...

Andreas76

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα,
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στην Ελίζα. Δοκιμάστηκε μία Ηλιάνα, μελαχρινή, Ελληνίδα, καλό κορμί, πολύ καλό μασάζ και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει στα υπόλοιπα χωρίς όμως την τεράστια επιτυχία.

Smith Poulos

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Like
32
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω με τους προ-λαλήσαντες alkinos32 και dokimazo, όσον αφορά την ενημέρωση που καλό είναι να υπάρχει στο χώρο!  Ωραία είναι να διαβάζουμε περιγραφές από συναγωνιστές, αλλά νομίζω καλύτερα είναι να βλέπουμε ιδίοις όμμασι τη ποιότητα των διαφόρων παρόχων υπηρεσιών (χωρίς βέβαια να θέλω να θίξω τις όποιες κριτικές γράφονται στο φόρουμ!).  Και αυτό πιστεύω γίνεται ακόμα ποιο αναγκαίο, όταν οι εποχές ζορίζουν και τα €€€ λιγοστεύουν στη τσέπη...

Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχετε όλοι σας!

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Καλημέρα Άρτεμη

Θεωρώ πολύ σημαντικό να βγαίνουν και να μιλούν οι κοπέλες και τα αφεντικά του ΄μασαζοχώρου.
Ενημερώνουν τους πελάτες, πιστεύυω, καλύτερα από τον καθένα μας για τα κορίτσια και τις υπηρεσίες που παρέχουν.
Παράλληλα είναι καλό και γι' αυτά, γιατί έτσι "ψαρεύουν" καλύτερα πελατεία σε ασφαλή γι' αυτούς χώρο.

Μπράβο ΣΑΚΗ ! ! !, Μπράβο ΜΕΛΙΝΑ ! ! !, Μπράβο ΑΡΤΕΜΗ ! ! !
ίσως ήρθε η ώρα και για τους άλλες που το επιθυμούν.
καλημερα αλκινε. και σε οσους-οσες μας παρακολουθουνε στο σαιτ.. να περνατε καλα.. :dancing: :rockon:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλημέρα Σάκη, ΑΡΧΟΝΤΑ με τα κουκλιά σου.  :thumbsup:

Ποιές έχεις σήμερα?  :think:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
καλημερα αλκινε.. αλεξανδρα και μονικα..σημερα

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
καλημερα αλκινε.. αλεξανδρα και μονικα..σημερα

Ευχαριστώ για ενημέρωση, ίσως προλάβουμε να τα πούμε TRIENA, 
βλέπω πια γράφεις άψογα , μπράβο σου ! ! ! ,αν και χωρίς τόνους  :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα σ όλες κι όλους  :coffee:

creep61

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερες...
αυτη η Ελενα Βασ. Ηρακλειου εχει αγγελια?
ψαχνω στις πισω σελιδες αλλα δεν βρηκα καμια πληροφορια κανενα link.

καμια βοηθεια κανεις???

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: μαθε γερο γραματα τωρα στα γεραματα  :2funny: :2funny: ;) η γαματα με μεγαλα γραματα :2funny::2funny::2funny::2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γεια σου Σάκη άρχοντα, φιλιά σ ολα τα κορίτσια σου.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
γεια σου χαους...αρχοντα.. επισης  :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories