Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

AlexDarK

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Συγνωμη Λαθος εθνικοτητα..παντος Σαβινα την λενε εχεις δικιο φιλε.
Η Δαναη-Eλπιδα ειναι ακομη στη Μαρια στα λαδαδικα?Ας με πει καποιος αν ξερει..

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Καλημέρα σε όλους! Να ενημερώσω πως μαζί με την Άρτεμη βρίσκονται στον χώρο η Βίκη η οποία είναι Πόντια και όποιος την έχει δει ή τη δει θα το καταλάβει.Πολυ καλη στο  :pipa1: οπως η Φοίβη στον Βασίλη και η Σαββίνα που μετα από διακοπές ξεκίνησε πάλι εχθές η οποία είναι Κυπριο-Ουγγαρέζα. Επίσης οποιος τη δει ή την ακουσει θα το καταλάβει. Όντως πολυ καλή σε όλα! Δοκιμάστηκε εχθές μόλις ήρθε  :fuck2: Δεν υπάρχει Ρουμάνα στην Αρτεμη.
Δοκιμάστηκε και η Ζωή στην Μαριάννα, πολυ καλός ο νέος χώρος αλλά προσωπικά πολυ προσποιήση το κορίτσι κι εμένα δε μου αρέσουν τα fake ουτε οι λαπαδες και τα πηγαδια..
Καλη συνεχεια σε ολους.
Οταν λες Βικυ, εννοεις την Βικυ που δουλευε παλια στο edelweiss? Αυτη που ειχε παει να κανει μονη της κατι και την πιασανε?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Οταν λες Βικυ, εννοεις την Βικυ που δουλευε παλια στο edelweiss? Αυτη που ειχε παει να κανει μονη της κατι και την πιασανε?

είναι η Βίκυ μιλφ που δούλευε στου βασίλη , Κων.Καραμανλή .

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• mikri_nyfitsa.jpg
    mikri_nyfitsa.jpg
    7 KB · Εμφανίσεις: 25

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
είναι η Βίκυ μιλφ που δούλευε στου βασίλη , Κων.Καραμανλή .
Όντως αυτή είναι αλλα στο Βασίλη άκουγε  στο  όνομα  Μάρθα . Πάντως η συνεδρία μαζί της ήταν απογοητευτική  για  μένα !!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πόσοι εδώ μέσα πρόλαβαν και πήγαν στο Τρολλ,Εθνικής Αντιστάσεως???

μαγαζί θρύλος!η απόλυτη παρακμή!

emounitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δοκιμάστηκε και η Ζωή στην Μαριάννα, πολυ καλός ο νέος χώρος αλλά προσωπικά πολυ προσποιήση το κορίτσι κι εμένα δε μου αρέσουν τα fake ουτε οι λαπαδες και τα πηγαδια..
Καλη συνεχεια σε ολους.
Καλημέρα σ όλους.
Η Ζωή μπορεί να μην έχει τον σωματότυπο μοντέλου αλλά προσποιητή,τουλάχιστον σ εμένα , δεν ήταν ποτέ. Είναι απ τις λίγες γυναίκες του χώρου που έχουν μια φυσική ευγένεια.Κι απ όσο έχω μιλήσει μαζί της κι απ τα πιο ξηγημένα άτομα που έχω γνωρίσει στην...μικρή μου πορεία στα μαγαζιά.Κι από πρόγραμμα σ εμένα ήταν σούπερ.

SpirosPsyPit

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σ όλους.
Η Ζωή μπορεί να μην έχει τον σωματότυπο μοντέλου αλλά προσποιητή,τουλάχιστον σ εμένα , δεν ήταν ποτέ. Είναι απ τις λίγες γυναίκες του χώρου που έχουν μια φυσική ευγένεια.Κι απ όσο έχω μιλήσει μαζί της κι απ τα πιο ξηγημένα άτομα που έχω γνωρίσει στην...μικρή μου πορεία στα μαγαζιά.Κι από πρόγραμμα σ εμένα ήταν σούπερ.

Καλημέρα φίλε και σορρυ, απλά εγώ αλλιώς την έκοψα και δεν ήταν του γούστου μου γενικά.

SpirosPsyPit

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Όντως αυτή είναι αλλα στο Βασίλη άκουγε  στο  όνομα  Μάρθα . Πάντως η συνεδρία μαζί της ήταν απογοητευτική  για  μένα !!

ναι έτσι λεγόταν στον Βασίλη. Να πω την αλήθεια δεν την έχω πάρει μόνη της αν και την προωθεί αρκετά η Άρτεμης. Τις πήρα και τις δύο μαζί και έβγαλαν τέλειο προγραμμα, έτρωγε η μία την άλλη με πολύ πολύ ερωτισμο. Ζαλάδα! και το πως έπεσαν και οι δυο επάνω μου .. ασχολίαστο.
Τώρα που το σκέφτομαι λέω να το ξαναδοκιμάσω!!

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Ρε παίδες έφαγα πόρτα τηλεφωνική  :2funny: .Πήρα τηλέφωνο για να γευτώ και εγώ της υπηρεσίες της Μαριάννας από τηλέφωνο που βρήκα από εδώ μέσα και έφαγα πόρτα !!! Δεν μπορεί να με δεχτεί στο χώρο αν δεν τηλεφωνήσει κάποιος για εμένα να με εγγυηθεί, όπως είπε. Άντε τώρα να βγάλεις άκρη παντρεμένος άνθρωπος  :headbang: 

AlexDarK

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες έφαγα πόρτα τηλεφωνική  :2funny: .Πήρα τηλέφωνο για να γευτώ και εγώ της υπηρεσίες της Μαριάννας από τηλέφωνο που βρήκα από εδώ μέσα και έφαγα πόρτα !!! Δεν μπορεί να με δεχτεί στο χώρο αν δεν τηλεφωνήσει κάποιος για εμένα να με εγγυηθεί, όπως είπε. Άντε τώρα να βγάλεις άκρη παντρεμένος άνθρωπος  :banghea

mallon tis akoustikes periergos i pires lathos..filos simera pige proti fora, petseta pantos den efage..kai  :fuck2: gia xanadokimase file!

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291

mallon tis akoustikes periergos i pires lathos..filos simera pige proti fora, petseta pantos den efage..kai  :fuck2: gia xanadokimase file!
[/quote]

πήρα τηλ στο .............791 και από απόκρυψη, θα ξαναπάρω αύριο χωρίς!! Ξερει κανείς αν έχει αγγελία?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Μα με απόκρυψη? Και περίμενες άλλη αντιμετώπιση? Και εμένα να έπαιρνες από απόκρυψη δεν θα σου μιλούσα και φιλικά...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
πήρα τηλ στο .............791 και από απόκρυψη, θα ξαναπάρω αύριο χωρίς!! Ξερει κανείς αν έχει αγγελία?
Υπάρχει μια ξεχασμένη αγγελία (προφανώς κι από την ίδια τη Μαριάννα :2funny:), που τείνει πλέον να έχει συλλεκτική αξία.  :grin:
Αν θες να την χρησιμοποιήσεις σαν 'άλλοθι'...

AlexDarK

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
kalispera se olous!!paw mia gyra k to vtady tha enhmerwsw,exei kaneis na protinei kanena kalo mlfaki pera apo ta gnosta???

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Tα gnosta ποια είναι ρε παίχτη που τα έχεις πάρει και όλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom