Αναφερόμαστε στην Ελενα στην δωδεκανήσου ή αυτή είναι άλλη??Εστί αδύνατη ξανθιά Βουλγάρα, στα 30+ (εγώ την γνώρισα σαν Ουκρανή πάντως) η οποία κατά σειρά (αν δεν ξεχνάω κάτι)εργάστηκε στο Edelweiss (Όλγας), Sanel (Μητροπόλεως), Relax (Καραμανλή), και τώρα αυτοαπασχολείται. Δεν είχα την τιμή να την γνωρίσω στενότερα, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά, είναι ευγενική, φημολογείται ότι είναι εξαιρετική στο μασάζ και συνεργάσιμη στα υπόλοιπα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
Tα gnosta ποια είναι ρε παίχτη που τα έχεις πάρει και όλα?
Α ρε House τι δε καταλαβένεις;
τα gnosta είναι αυτά που ξέρουμε
τα pera apo ta gnosta είναι αυτά που περνώντας τα gnosta δύο στενά μετά τα βλέπεις
Ξεκάθαρα πράγματα. η ερώτηση ήταν σαφέστατη
kalispera se olous!!paw mia gyra k to vtady tha enhmerwsw,exei kaneis na protinei kanena kalo mlfaki pera apo ta gnosta???
Καλησπέρα σε όλους.
Ενημέρωση δεν είδαμε ακόμα AlexDarK.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για την εν λόγω κυρία. Εχει πολύ κριτικές για το μασάζ της. Ευχαριστω.Εστί αδύνατη ξανθιά Βουλγάρα, στα 30+ (εγώ την γνώρισα σαν Ουκρανή πάντως) η οποία κατά σειρά (αν δεν ξεχνάω κάτι)εργάστηκε στο Edelweiss (Όλγας), Sanel (Μητροπόλεως), Relax (Καραμανλή), και τώρα αυτοαπασχολείται. Δεν είχα την τιμή να την γνωρίσω στενότερα, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά, είναι ευγενική, φημολογείται ότι είναι εξαιρετική στο μασάζ και συνεργάσιμη στα υπόλοιπα
Tα gnosta ποια είναι ρε παίχτη που τα έχεις πάρει και όλα?
ta perissotera kala ta exw parei re paixti..pou akrivos einai to thema sou??
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μα... για να προτείνει κάποιος κάτι πέρα από τα γνωστά, πρέπει να γνωρίζει ποιά είναι τα 'γνωστά'. Elementary my dear AlexDarK...kalispera se olous!!paw mia gyra k to vtady tha enhmerwsw,exei kaneis na protinei kanena kalo mlfaki pera apo ta gnosta???
ΥΓ. Grafe ellinikos pls
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.168
- Πόντοι
- 7.095
μη τον ακούς ρε τύπε...ο house δεν έχει προσφέρει τίποτα ποτέ...καλά που είσαι κι εσύ και κάποιοι ακόμα εδώ...ο house είναι πουθενάς αγνόησε τονta perissotera kala ta exw parei re paixti..pou akrivos einai to thema sou??
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Tι είναι αυτό?Ξερει κανείς? Πέρα απ τις ψεύτικες φωτογραφίες.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Με κάποια επιφύλαξη (αν δεν μπερδεύω το τηλέφωνο) πρέπει να βρίσκεται στη Π. Συνδίκα. Ελληνίδα (νομίζω), μικρή, με μεγάλο στήθος και γλυκούλα στο πρόσωπο. 70 Ευρώ για full πρόγραμμα.Tι είναι αυτό?Ξερει κανείς? Πέρα απ τις ψεύτικες φωτογραφίες.
Αν είναι (όπως νομίζω) αυτή, είναι καλή επιλογή για τους fun των βυζαχταρμάδων...
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
ειναι λιγο πιο μπαμπατσικια απο τις φωτο αλλα γλυκουλα και φιλοτιμη στον αγωνα.. 80αρι...μια χαρα τα ειπες treflejack
απλα να συμπληρωσω οτι δουλευε στο αντιστρες με το ονομα ζετα
οσο για τις φωτο ειναι αληθινες
δεν τη δοκιμασα για να πω τη γνωμη μου αλλα τα ξερω απο πρωτο χερι
Καλημερα και καλη μασαζοεβδομαδα σε ολους τους συναγωνιστες!εστω και καθυστερημενη αναφορα για την παρασκευιατικη επισκεψη μου για πρωτη φορα στο καινουργιο ιδρυμα της μαριαννας και δευτερη μετα απο πολυ καιρο.χωρος και συμπεριφορα αψογη οφειλω να ομολογησω.οι νεανιδες που εμφανιστηκαν τρεις.ειρηνη,μια ξανθουλα που μου διαφευγει τ'ονομα της και η φοιβη.μου ανεφερε και μια αλλη μικρη που ομως ειναι διαθεσιμη στον αγωνα μετα τις 5.επελεξα για την συνεδρια την φοιβη.με μια λεξη,απιστευτη!συμπεριφορα αψογη,ακρως αισθησιακη,απιστευτο,συνεχες,ακουραστο,βαθυλαρυγγο κλαρινο παντα φυσικα με την καταλληλη περιποιηση και στους 2 κολλητους του μεγαλου,δυνατη κι ενεργο συμμετοχη στο .το να την εχεις στα και να εχεις αυτην την υπεροχη θεα ειναι εμπειρια ζωης.και μην ξεχασω την καταθεση των πρωτεινωνστο καβλιαρικο προσωπακι της με eye to eye contact!ελπιζω συντομα να υπαρχουν τα απαιτουμενα φραγκα για επανακαταθεση στην αξιεπαινη αυτη κορασιδα η και στην ειρηνη που ελπιζω να αποδειχτει κι αυτη ανταξια της συναγωνιστριας της!τελος να επαναλαβω μια ερωτηση που εχω κανει και δεν πηρα καμια απαντηση συναδερφοι.γνωριζετε καποια κορασιδα στ'αγαπημενα μας ιδρυματα που να προσφερει κουλουρακι?αν ειναι και petite η εστω στα κυβικα των προαναφερομενων θεραπαινιδων,καλοδεχουμενη η συνδρομη σας!
masterblaster1270
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Με κάποια επιφύλαξη (αν δεν μπερδεύω το τηλέφωνο) πρέπει να βρίσκεται στη Π. Συνδίκα. Ελληνίδα (νομίζω), μικρή, με μεγάλο στήθος και γλυκούλα στο πρόσωπο. 70 Ευρώ για full πρόγραμμα.
Αν είναι (όπως νομίζω) αυτή, είναι καλή επιλογή για τους fun των βυζαχταρμάδων...
σωστος σωστος και ειναι τοσο χαλια που αν και τοσο μικρη εφυγα τρεχοντας και ας ηθελα μονο φραπε
Μα... για να προτείνει κάποιος κάτι πέρα από τα γνωστά, πρέπει να γνωρίζει ποιά είναι τα 'γνωστά'. Elementary my dear AlexDarK...
ΥΓ. Grafe ellinikos pl
πολυ καλησπερα φιλε μου, εχειε δικιο...τα πολυ γνωστα λοιπον κ καλα για μενα ειναι ελενη δωδεκανισου, σονια edelweisss. αννα στην μαριαννα βανα στο smile δαναη στη μαρια σαβινα στην αρτεμη μελινα στον σακη και κανενα δυο ακομη ποθ μοθ διαφεθγουν τςρα...
ενημερςση..περασα τελικα απο μαριαννα, πηρα παλι την αννα ...τι να πω ...η γκομενα το χει!!φιλοτιμη κ ανεκτικη σε ολα!!!οσοι την πηραν το ξερουν...αλλα παλι ρε φιλε στα ιδια πηγα...θελω καμια καλη δοκιμασμενη προταση...ευχαριστω
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 6.835
Τωρα με αυτη την προσφορα τι παιρνω ? Με 16 ευρω λεει 45 λεπτα full body relax masaz. Χουφτωμα παιζει η θα φαω ξυλο?
Μα... για να προτείνει κάποιος κάτι πέρα από τα γνωστά, πρέπει να γνωρίζει ποιά είναι τα 'γνωστά'. Elementary my dear AlexDarK...
ΥΓ. Grafe ellinikos pl
πολυ καλησπερα φιλε μου, εχειε δικιο...τα πολυ γνωστα λοιπον κ καλα για μενα ειναι ελενη δωδεκανισου, σονια edelweisss. αννα στην μαριαννα βανα στο smile δαναη στη μαρια σαβινα στην αρτεμη μελινα στον σακη και κανενα δυο ακομη ποθ μοθ διαφεθγουν τςρα...
ενημερςση..περασα τελικα απο μαριαννα, πηρα παλι την αννα ...τι να πω ...η γκομενα το χει!!φιλοτιμη κ ανεκτικη σε ολα!!!οσοι την πηραν το ξερουν...αλλα παλι ρε φιλε στα ιδια πηγα...θελω καμια καλη δοκιμασμενη προταση...ευχαριστω
μυρτω οχι αννα.... λαθος
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Λίγο με μπερδεύεις. Η ερώτηση σου ήταν για 'milf'. Πώς αντιλαμβάνεσαι αυτόν τον (καρα-αμερικάνικο) όρο; Με όποια έννοια πάντως και να τον εννοείς, σίγουρα δεν τον πληρούν όλες οι αναφερόμενες (π.χ. η κοκκινισμένη).πολυ καλησπερα φιλε μου, εχειε δικιο...τα πολυ γνωστα λοιπον κ καλα για μενα ειναι ελενη δωδεκανισου, σονια edelweisss. αννα στην μαριαννα βανα στο smile δαναη στη μαρια σαβινα στην αρτεμη μελινα στον σακη και κανενα δυο ακομη ποθ μοθ διαφεθγουν τςρα...
μυρτω οχι αννα.... λαθος
ΥΓ. Για να μην μπαίνει η απάντηση σου μέσα στο γκριζαρισμένο πλαίσιο, φρόντισε να είναι μετά το τελευταίο [/quote]
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Παίζει, αλλά δεν νομίζω ότι το καλύπτει το κουπόνιΤωρα με αυτη την προσφορα τι παιρνω ? Με 16 ευρω λεει 45 λεπτα full body relax masaz. Χουφτωμα παιζει η θα φαω ξυλο?
Βλ. και σελ 1611, 1604 και 1434