Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (10 μέλη και 36 επισκέπτες)

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Συναγωνιστές μιας και παρασκευή θα επισκεφθώ την θεσσαλονίκη θα ήθελα αν κάποιος έχει το τη από το κατάστημα του Γιάννη 7ος Ουρανός, στην Β. Ολγας 158 να μου στείλει ένα πμ γιατί το έχασα. Ευχαριστώ πολύ.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συναγωνιστές μιας και παρασκευή θα επισκεφθώ την θεσσαλονίκη θα ήθελα αν κάποιος έχει το τη από το κατάστημα του Γιάννη 7ος Ουρανός, στην Β. Ολγας 158 να μου στείλει ένα πμ γιατί το έχασα. Ευχαριστώ πολύ.

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Να σαι καλά treflejack!!! Σε ευχαριστώ πολύ.

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
εχει να προτεινει κανεις για σημερα καλο μασαζακι, σιγουρο, χωρις πετσετα, για φραπεδακι κλπ? κατα κυριο λογο σε μιλφ ι προμιλφ...
δεν εχω μεγαλη εμπειρία σα αυτο το θεμα.... πμ πλιζ...  :tits2:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλησπερα !

καταρχην, να απευθύνω χαιρετισμό στον συναδελφο που ειμασταν μαζι στο ανσασερ για το μαγαζι της Έλενας-ελιζας σημερα το μεσημερακι .
ε, τωρα που γνωριστηκαμε να τα λεμε .  :)

παρουσες οι σταθερες αξιες Λυδια και Άννα .

η παντα χαμογελαστή δεσποινης Μαρια .

και καινουργια παρουσια η νεαρά σεξυ ξανθομαλλουσα δεσποινης σονια . 

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
863
Πόντοι
96
Καφέ ήπιαμε από τα χεράκια κάποιας από αυτές που αναφέρεις ή δεν καταδέχτηκαν ούτε καφέ να σε κεράσουν?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

ηπια μοσχομυριστο καφε απο τα χερακια της ελενης . κερασε και σοκολατάκι .

αμαν όλα θελετε να τα μαθενετε . ευχαριστημενος ?  :grin:

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Στα αρχίδια μου για την Μαριάννα, που περνάει από ανάκριση  :s&m_2: ! Πήγα στο body center και μετά απο συνεδρία με τη Μιχαελα μπορώ να πω ότι την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Καλό μασάζ, Καλή ασκούφωτη  :pipa2:  , είχαμε και λίγο  :humpleg:  . Μπορώ να πώ ότι ξαναπάω στην ίδια ξανά για  :tits:  :cum:     

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
863
Πόντοι
96
ηπια μοσχομυριστο καφε απο τα χερακια της ελενης . κερασε και σοκολατάκι .

αμαν όλα θελετε να τα μαθενετε . ευχαριστημενος ?  :grin:
Μιας και επισκέπτεσε συχνά το χώρο καμια πιο αναλυτική περιγραφή των επιδόσεων των κορασίδων στο άθλημα θα μας κάνεις? ή πάς μόνο για καφέ στο εν λόγω ίδρυμα?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μιας και επισκέπτεσε συχνά το χώρο καμια πιο αναλυτική περιγραφή των επιδόσεων των κορασίδων στο άθλημα θα μας κάνεις?

ήταν ξεκαθαρη η ενημερωση μου . δεν έχω να προσθεσω κάτι άλλο .

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
1
Επίσκεψη στο νέο χώρο της Μαριαννας!!!Καλαίσθητο και με πολύ γούστο!πολλές κοπέλες για όλα τα γούστα( δεν μπορώ να θυμηθώ ονόματα)! Πηρα Φοιβη με τις θανατηφόρες καμπύλες και την υπομονετική  :pipa2:!!! Η κοπέλα τα τιμάει τα λεφτά της!αυτή η Μαριαννα ειναι τελικα κυνηγος ταλεντων....

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
1

tonymontana23

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
14
Πόντοι
0
ρε παιδες με το νανσυ στην κασσανδρου τι εγινε τελικα?? δεν ξανανοιξε ή ανοιξε καπου αλλου??

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
863
Πόντοι
96
Ξέρει κανεις τιποτα για αυτη την αγγελια? πηρα και μου ειπε 40 ευρω για μια ώρα περιπου και βρησκετε Ολγας 240 κάτι ...η ιδια που κάνει μασαζ το σηκωσε... για MILF μου φάνηκε ... www.freelist.gr/ad.php?adId=80653-6&cityId=16&subcatId=65]http://www.freelist.gr/ad.php?adId=80653-6&cityId=16&subcatId=65[/url]
Φιλε Leopard σου συνιστώ να μείνεις μακρια! Προκειται για κυρία 189 Kg όπως έχω αναφέρει και παλιότερα η οποία κάνει μέχρι και φραπέ! Προσωπικά ακόμα τρέχω! Την κατάλαβα από το νούμερο που υπάρχει στην άλλη φωτο της αγγελίας!

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
146
Πόντοι
1
Φιλε Leopard σου συνιστώ να μείνεις μακρια! Προκειται για κυρία 189 Kg όπως έχω αναφέρει και παλιότερα η οποία κάνει μέχρι και φραπέ! Προσωπικά ακόμα τρέχω! Την κατάλαβα από το νούμερο που υπάρχει στην άλλη φωτο της αγγελίας!

μια που ηταν κοντα στο πεζοδρομο της Καλαμαριας? αν ειναι ιδια μιλαμε για κανονικο τανκερ  :grin:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
863
Πόντοι
96
μια που ηταν κοντα στο πεζοδρομο της Καλαμαριας? αν ειναι ιδια μιλαμε για κανονικο τανκερ  :grin:
Μπράβο! Στην Τραπεζούντος! Το τηλ. της φωτογραφίας είναι δικό της!
Μάλλον λίγα Kg υπολόγισα! Πρέπει να είναι παραπάνω!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδες με το νανσυ στην κασσανδρου τι εγινε τελικα?? δεν ξανανοιξε ή ανοιξε καπου αλλου??
Πάντως αγγελία με το γνωστό σταθερό τηλέφωνο ξαναβάλανε. Σεμνά και ταπεινά....Τώρα αν επαγγέλονται την επανίδρυση του (arpa kola) κράτους (τους), δεν το γνωρίζω  :grin:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(....)γνωριζετε καποια κορασιδα στ'αγαπημενα μας ιδρυματα που να προσφερει κουλουρακι?αν ειναι και petite η εστω στα κυβικα των προαναφερομενων θεραπαινιδων,καλοδεχουμενη η συνδρομη σας!
(....) Σίγουρα
-η Σοφία στη Μαριάννα
-και η Μαρία με τον δικέφαλο και τα τατού, που αναφέρθηκε πρόσφατα
-η μεν Σοφία επέστρεψε στο Edelweiss (Φυσικά κορασίδα δεν θα την έλεγες ούτε προ 15ετίας)
-η δε Μαρία εθεάθη προ μηνός περίπου στο Αλεξάνδρα, Β. Όλγας 135.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
863
Πόντοι
96
[quote author=treflejack link=topic=936.msg4308305#
-η μεν Σοφία επέστρεψε στο Edelweiss (Φυσικά κορασίδα δεν θα την έλεγες ούτε προ 15ετίας)
-η δε Μαρ
[/quote]Ποτε επεστρεψε ρε φίλε; Σήμερα; Γιατί εχθές  μόλις  την πετυχα στη Μαριάννα !

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
χαχα
καρφώνεσαι ρε βαλέ!