You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (10 μέλη και 36 επισκέπτες)
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Συναγωνιστές μιας και παρασκευή θα επισκεφθώ την θεσσαλονίκη θα ήθελα αν κάποιος έχει το τη από το κατάστημα του Γιάννη 7ος Ουρανός, στην Β. Ολγας 158 να μου στείλει ένα πμ γιατί το έχασα. Ευχαριστώ πολύ.
καλησπερα !
καταρχην, να απευθύνω χαιρετισμό στον συναδελφο που ειμασταν μαζι στο ανσασερ για το μαγαζι της Έλενας-ελιζας σημερα το μεσημερακι .
ε, τωρα που γνωριστηκαμε να τα λεμε .
παρουσες οι σταθερες αξιες Λυδια και Άννα .
η παντα χαμογελαστή δεσποινης Μαρια .
και καινουργια παρουσια η νεαρά σεξυ ξανθομαλλουσα δεσποινης σονια .
Στα αρχίδια μου για την Μαριάννα, που περνάει από ανάκριση ! Πήγα στο body center και μετά απο συνεδρία με τη Μιχαελα μπορώ να πω ότι την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Καλό μασάζ, Καλή ασκούφωτη , είχαμε και λίγο . Μπορώ να πώ ότι ξαναπάω στην ίδια ξανά για
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 863
- Πόντοι
- 96
Μιας και επισκέπτεσε συχνά το χώρο καμια πιο αναλυτική περιγραφή των επιδόσεων των κορασίδων στο άθλημα θα μας κάνεις? ή πάς μόνο για καφέ στο εν λόγω ίδρυμα?ηπια μοσχομυριστο καφε απο τα χερακια της ελενης . κερασε και σοκολατάκι .
αμαν όλα θελετε να τα μαθενετε . ευχαριστημενος ?
Μιας και επισκέπτεσε συχνά το χώρο καμια πιο αναλυτική περιγραφή των επιδόσεων των κορασίδων στο άθλημα θα μας κάνεις?
ήταν ξεκαθαρη η ενημερωση μου . δεν έχω να προσθεσω κάτι άλλο .
Επίσκεψη στο νέο χώρο της Μαριαννας!!!Καλαίσθητο και με πολύ γούστο!πολλές κοπέλες για όλα τα γούστα( δεν μπορώ να θυμηθώ ονόματα)! Πηρα Φοιβη με τις θανατηφόρες καμπύλες και την υπομονετική !!! Η κοπέλα τα τιμάει τα λεφτά της!αυτή η Μαριαννα ειναι τελικα κυνηγος ταλεντων....
Ξέρει κανεις τιποτα για αυτη την αγγελια? πηρα και μου ειπε 40 ευρω για μια ώρα περιπου και βρησκετε Ολγας 240 κάτι ...η ιδια που κάνει μασαζ το σηκωσε... για MILF μου φάνηκε ... www.freelist.gr/ad.php?adId=80653-6&cityId=16&subcatId=65]http://www.freelist.gr/ad.php?adId=80653-6&cityId=16&subcatId=65[/url]
tonymontana23
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
ρε παιδες με το νανσυ στην κασσανδρου τι εγινε τελικα?? δεν ξανανοιξε ή ανοιξε καπου αλλου??
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 863
- Πόντοι
- 96
Φιλε Leopard σου συνιστώ να μείνεις μακρια! Προκειται για κυρία 189 Kg όπως έχω αναφέρει και παλιότερα η οποία κάνει μέχρι και φραπέ! Προσωπικά ακόμα τρέχω! Την κατάλαβα από το νούμερο που υπάρχει στην άλλη φωτο της αγγελίας!Ξέρει κανεις τιποτα για αυτη την αγγελια? πηρα και μου ειπε 40 ευρω για μια ώρα περιπου και βρησκετε Ολγας 240 κάτι ...η ιδια που κάνει μασαζ το σηκωσε... για MILF μου φάνηκε ... www.freelist.gr/ad.php?adId=80653-6&cityId=16&subcatId=65]http://www.freelist.gr/ad.php?adId=80653-6&cityId=16&subcatId=65[/url]
Φιλε Leopard σου συνιστώ να μείνεις μακρια! Προκειται για κυρία 189 Kg όπως έχω αναφέρει και παλιότερα η οποία κάνει μέχρι και φραπέ! Προσωπικά ακόμα τρέχω! Την κατάλαβα από το νούμερο που υπάρχει στην άλλη φωτο της αγγελίας!
μια που ηταν κοντα στο πεζοδρομο της Καλαμαριας? αν ειναι ιδια μιλαμε για κανονικο τανκερ
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 863
- Πόντοι
- 96
Μπράβο! Στην Τραπεζούντος! Το τηλ. της φωτογραφίας είναι δικό της!μια που ηταν κοντα στο πεζοδρομο της Καλαμαριας? αν ειναι ιδια μιλαμε για κανονικο τανκερ
Μάλλον λίγα Kg υπολόγισα! Πρέπει να είναι παραπάνω!
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πάντως αγγελία με το γνωστό σταθερό τηλέφωνο ξαναβάλανε. Σεμνά και ταπεινά....Τώρα αν επαγγέλονται την επανίδρυση του (arpa kola) κράτους (τους), δεν το γνωρίζωρε παιδες με το νανσυ στην κασσανδρου τι εγινε τελικα?? δεν ξανανοιξε ή ανοιξε καπου αλλου??
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
(....)γνωριζετε καποια κορασιδα στ'αγαπημενα μας ιδρυματα που να προσφερει κουλουρακι?αν ειναι και petite η εστω στα κυβικα των προαναφερομενων θεραπαινιδων,καλοδεχουμενη η συνδρομη σας!
-η μεν Σοφία επέστρεψε στο Edelweiss (Φυσικά κορασίδα δεν θα την έλεγες ούτε προ 15ετίας)(....) Σίγουρα
-η Σοφία στη Μαριάννα
-και η Μαρία με τον δικέφαλο και τα τατού, που αναφέρθηκε πρόσφατα
-η δε Μαρία εθεάθη προ μηνός περίπου στο Αλεξάνδρα, Β. Όλγας 135.
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 863
- Πόντοι
- 96
[quote author=treflejack link=topic=936.msg4308305#
-η μεν Σοφία επέστρεψε στο Edelweiss (Φυσικά κορασίδα δεν θα την έλεγες ούτε προ 15ετίας)
-η δε Μαρ
[/quote]Ποτε επεστρεψε ρε φίλε; Σήμερα; Γιατί εχθές μόλις την πετυχα στη Μαριάννα !
-η μεν Σοφία επέστρεψε στο Edelweiss (Φυσικά κορασίδα δεν θα την έλεγες ούτε προ 15ετίας)
-η δε Μαρ
[/quote]Ποτε επεστρεψε ρε φίλε; Σήμερα; Γιατί εχθές μόλις την πετυχα στη Μαριάννα !