φίλε η αγγελία από πού? Αν μπορείς στειλε την σε P.m. σε περίπτωση που περάσομε ανάκριση να ξέρουμε και κάτι. Ευχαριστώ και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός.δεν θυμαμε τι γραφει αλλα το τηλ ειναι το 6943 408368 , το εχει αλλωστε και στην αγγελια της
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.488
- Πόντοι
- 34.538
Πηγα μια βολτα απο ΕΛΕΝΑ-ΕΛΙΖΑ,πως λεγονται.Ο χωρος πολυ καλος, μοντερνος,με ολες τις ανεσεις οπως και του φιλου μας του ΤΡΙΕΝΑ.
Αψογη και η υποδοχη.Ειδα Λυδια,Αννα,Μαρια.Η τελευταια αστερι αλλα ρεζερβε εκεινη την ωρα.Συνεδρια με τη πρωτη.Μιλφοφερνει,καλη συνεδρεια,χανει στο σωμα.
Θα ξανατιμηθει ο χωρος.
Αψογη και η υποδοχη.Ειδα Λυδια,Αννα,Μαρια.Η τελευταια αστερι αλλα ρεζερβε εκεινη την ωρα.Συνεδρια με τη πρωτη.Μιλφοφερνει,καλη συνεδρεια,χανει στο σωμα.
Θα ξανατιμηθει ο χωρος.
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 855
- Πόντοι
- 96
Έλεος πια ρε jonh!! Αν σε περάσει από ανάκριση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πείς την αλήθεια! Οτι βρήκες το τηλ. από το site. Και μην ξεχάσεις να μας πείς πως περασες!φίλε η αγγελία από πού? Αν μπορείς στειλε την σε P.m. σε περίπτωση που περάσομε ανάκριση να ξέρουμε και κάτι. Ευχαριστώ και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός.
Επισκεψη στην Μαριαννα...Περασα και παλι με Φοιβη. Περιτες οι λεπτρομεριες..ειναι απλα πολυ πολυ πολυ καλη, Στο χωρο επισης και η Μυρτω, milfaki ξανθια καλο σωμα προσωπο δεν λεει και πολλα αλλα κανει καλυ εντυπωση.Η Ζωη...ψιλη και ομορφη και στο δωματιο επισης πολυ καλη. Αλλες δεν ειδα αν και νομιζω ηταν και η Ειρηνη και μια καινουργια. Επισης επισκεψη σε Αρτεμις. Πολυ καλη επισης, το θεμα ειναι να νιοθεις ανετα και με αυτες τις δυο νιωθεις.Αυτα. καλημερα σε ολους.
prince23
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξερει κανεις που βρισκεται η Δαναη—Ελπιδα
Τελευταια φορα που την ειδα και την πηρα τελη Νοεμβριου ηταν στη Μαρια στα λαδαδικα
munitis_kalirois
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα και καλη χρονιά!!! Επιστροφή στις αγαπημενες μας συνήθειες παλι
xristos1981
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας παίδες...,λοιπόν επίσκεψη στη Μαριάννα χθες, ο καινούριος χώρος πολύ καλός θα έλεγα, η Μαριάννα σκέτη καύλα, αλλά όπως μου είπε έχει άξια αντικαταστάτρια και αποφάσισε να μην ξανακάνει πρόγραμμα...εκτός και αν έχει καύλες....αντικαταστάτρια η όλια...μου την περιέγραψε σαν τσουνάμι...ότι είναι τέλεια στο γαμήσι. Λοιπόν από τεμάχια...Μαρία, καστανή, με μέτριο πρόσωπο, καλό σώμα αλλά όχι τέλειο. Αφροδίτη, νεανίς...ξανθιά δεν με εντυπωσίασε, η Μαριάννα είπε ότι γαμιέται καλά, ελίζα, όμορφη, ξανθιά με ωραίο σώμα, αυτή διάλεξα αλλά τελικά δεν την πήρα. Ζήτησα από την Μαριάννα καλό μασάζ και καλό τσιμπούκι και μου είπε ότι μετρ σε κάτι τέτοιο είναι η Μαρία...τελικά δεν ενθουσιάστηκα, σκληρό μεν αλλά κακό μασάζ για όσους ξέρουν, από πίπα φιλότιμη αλλά με πολύ δόντι κάτι που με χαλάει...χύσιμο στο στόμα και το καλύτερο την ώρα που με πίπωνε μπαίνει μέσα στο δωμάτιο με μια πετσέτα η όλια που την ώρα που πήγα γαμούσε ενάν συναγωνιστή.....συμπέρασμα : θα ξαναπάω, αλλά θα πάρω κάποια απο τις άλλες....μάλλον την ελίζα που μου γέμισε το μάτι....φυσικά θα προτιμούσα την Μαριάννα....
Επισκεψη στην Μαριαννα...Περασα και παλι με Φοιβη. Περιτες οι λεπτρομεριες..ειναι απλα πολυ πολυ πολυ καλη, Στο χωρο επισης και η Μυρτω, milfaki ξανθια καλο σωμα προσωπο δεν λεει και πολλα αλλα κανει καλυ εντυπωση.Η Ζωη...ψιλη και ομορφη και στο δωματιο επισης πολυ καλη. Αλλες δεν ειδα αν και νομιζω ηταν και η Ειρηνη και μια καινουργια. Επισης επισκεψη σε Αρτεμις. Πολυ καλη επισης, το θεμα ειναι να νιοθεις ανετα και με αυτες τις δυο νιωθεις.Αυτα. καλημερα σε ολους.
Mαζί είμασταν mindthess? Εσύ ήσουν ο βιαστικός?
Που να το ξέρα να σε γνωρίσω και από κοντά.
Επίσκεψη Μαριάννα, στο νέο χώρο.
Τα σχόλια για το χώρο, άνετος, ζεστός, θεματικός, πολυτελής και ιδιαίτερος, χωρίς να είναι κιτς.
Νομίζω κορυφαίος σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Επίσκεψη με την Είρηνη, το μικρό εργατικό και δυναμικό κορίτσι. Ωραίο σώμα, γυμνασμένο, 2άρη στητό ,
το έχει το άθλημα , για αυτό και δουλεύει και καλά.
Το κουαρτέτο Φοίβη, Ζωή, Ειρήνη και Νίνα είναι για 4πλό.
Το έκανε κανείς?
Τα σχόλια για το χώρο, άνετος, ζεστός, θεματικός, πολυτελής και ιδιαίτερος, χωρίς να είναι κιτς.
Επίσκεψη με την Είρηνη, το μικρό εργατικό και δυναμικό κορίτσι. Ωραίο σώμα, γυμνασμένο, 2άρη στητό ,
Το έκανε κανείς?
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 855
- Πόντοι
- 96
Και οι δύο πάντως επιλέξατε τα στανταρ!Mαζί είμασταν mindthess? Εσύ ήσουν ο βιαστικός?
Που να το ξέρα να σε γνωρίσω και από κοντά.
Για τις καινούριες Αφροδίτη και Μυρτώ ποιός έχει δοκιμάσει για να μας ενημερώσει?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ PETITE ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ,ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣ,ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΩ ΚΙΝΗΣΗΣ.ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΑ ΕΥΑΓΗ ΜΑΣΑΖΟΙΔΡΥΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΛΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΩΝ ΚΙΟΛΑΣ,ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΜΠΙΚΟΥΛΑΣ Σ'ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΙΡΙΝΑ,Ο ΚΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!THANKS ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
Επίσκεψη Μαριάννα, στο νέο χώρο.
Το έκανε κανείς?
Xαχαχαχα!! Το πιο πιθανο να ημουν εγω. Παντα βιαστικος ειμαι...Η δουλεια βλεπεις και οι υποχρεωσεις..Παντως αληθεια περασα πολυ καλα.Καποια κοριτσια το εχουν, βεβαια ειναι και η χημεια ετσι? Πολλες κοπελες δεν ειναι με ολους το ιδιο ''παραγωγικές''.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το συγκεκριμένο πετσετάδικο της Εγνατίας, του γνωστού ομίλου, Ευζώνων, Σοφούλη κλπ., προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στην Κ. Καραμανλή με 28ης Οκτωβρίου. Δεν διακρίνεται κάποια αλλαγή πολιτικής πάντος...kalispera paidia eimai neos stin parea...tha ithela na rwtisw ti paizei me to spa venus, euxaristw
Καλησπερα, καλη χρονια σε ολους τους συναθλητες και τα κοριτσια μας!!! Επισκεψη bodycenter πηρα την Μελινα καλο μασαζ καλο καλη σε γενικεσ γραμμες και στο θαξαναπροτειμηθει!! επισης πεσασα απο Αρτεμη, διαλεξα την ρουμανα που δεν θυμαμαι δυστηχως το ονομα της καλο μασαζ καλο κ η πισω κινηση τα σπαει!!πολυ καλο μωρο κ ανοιχτη σε ολα!σιγουρα θα ξαναπαω..
[quote author=ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑΣ link=topic=936.msg4255318#msg4255318 date=1356129077]
Συναγωνιστές ... γνωριζει κανείς αν η Ιόλη κυκλοφορεί και πού??? ( τι να γίνει γουστα ειναι αυτα) ;) ;)
[/quote]
Την Ιολη την ειδα στην Αρτεμη προχθες ,εχασε κιλα κ αλλαξε αρκετα μου ειπε οτι δεν ασχοληται με το αθλημα εδω και καιρο αλλα οτι θα επανελθει στο χωρο δυναμικα!! για να δουμε...αναμενουμε..
Συναγωνιστές ... γνωριζει κανείς αν η Ιόλη κυκλοφορεί και πού??? ( τι να γίνει γουστα ειναι αυτα) ;) ;)
[/quote]
Την Ιολη την ειδα στην Αρτεμη προχθες ,εχασε κιλα κ αλλαξε αρκετα μου ειπε οτι δεν ασχοληται με το αθλημα εδω και καιρο αλλα οτι θα επανελθει στο χωρο δυναμικα!! για να δουμε...αναμενουμε..
καλημερα κ χρονια πολλα σε ολους
καποιος ν μ δοσει πληροφοριεσ ν πας καποθ για καλο μασσαζ τηλ κτλ
ευχαριστω
για καλο ,μασαζ.. Ηρω στο edelweiss στην ολγας φιλε μου.το κοριτσι το εχει!!!
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα! Δυναμικό και ορεξάτο ξεκίνημα του νέου μέλους. Μπράβο!για καλο ,μασαζ.. Ηρω στο edelweiss στην ολγας φιλε μου.το κοριτσι το εχει!!!
Για την συγκεκριμένη πάντως να πω ότι φέρεται να έχει σταματήσει. Προσωρινά; Ίδωμεν
SpirosPsyPit
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
επισης πεσασα απο Αρτεμη, διαλεξα την ρουμανα που δεν θυμαμαι δυστηχως το ονομα της καλο μασαζ καλο κ η πισω κινηση τα σπαει!!πολυ καλο μωρο κ ανοιχτη σε ολα!σιγουρα θα ξαναπαω..
Καλημέρα σε όλους! Να ενημερώσω πως μαζί με την Άρτεμη βρίσκονται στον χώρο η Βίκη η οποία είναι Πόντια και όποιος την έχει δει ή τη δει θα το καταλάβει.Πολυ καλη στο οπως η Φοίβη στον Βασίλη και η Σαββίνα που μετα από διακοπές ξεκίνησε πάλι εχθές η οποία είναι Κυπριο-Ουγγαρέζα. Επίσης οποιος τη δει ή την ακουσει θα το καταλάβει. Όντως πολυ καλή σε όλα! Δοκιμάστηκε εχθές μόλις ήρθε Δεν υπάρχει Ρουμάνα στην Αρτεμη.
Δοκιμάστηκε και η Ζωή στην Μαριάννα, πολυ καλός ο νέος χώρος αλλά προσωπικά πολυ προσποιήση το κορίτσι κι εμένα δε μου αρέσουν τα fake ουτε οι λαπαδες και τα πηγαδια..
Καλη συνεχεια σε ολους.