Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
 Επισκεψη νωριτερα στο Ελενα-Ελιζα. Παρουσες(εκτος των "καταστηματαρχων") 4 κορασιδες!!!
1. Λυδια  ψιλη -πληθωρικη γνωστη απο παλιοτερες επισκεψεις
2.Αννα (gr) κοκκινομαλα μετριου αναστηματοςτην ειδα λιγο μολις εβγαινε απο προγραμμα
3.Μαρια (gr-24) μελαχροινο με κατι το ευθυμο στη φατσα
4. Σονια  Ξανθουλα καλουτσικη
Προτιμηθεικε Μαρια για το χαρουμενο προσωπο και θα ελεγα η επιλογη με δικαιωσε! Βασικα η κοπελιτσα το 'χει καλα απο μασαζ!!!! Απο οτι μαλιστα μου 'πε δουλευε σε "πετσεταδικο"  :2funny: :2funny:  αρα ειναι φυσικο να το'χει με το μασαζ μιας και εκει δεν προσφερε και τπτ αλλο!! Στο επομενο σκελος ειναι το αξιοσημειωτο!!!!!Τωρα πρωτοδουλευει στα επομενα προγραμματα οποτε ειναι λιγο τρακαρισμενη αλλα αυτο εχει και τη γλυκα του!!Παντως θεωρω οτι με λιγη προπονηση θα γινει αστερας μιας και εχει ορεξη και "ταλεντο" χαχαχχα
Να'στε ολοι καλα και να περνατε καλα!

sierakilo

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2013
Κριτικές
6
Like
18
Πόντοι
0
καλησπέρα και καλη χρονια σε ολους.

εχω πολυ μικρη εμπειρια απο μασατζιδικα.. 2 μονο επισκεψεις στο [glow=red,2,300]body free.[/glow]

η πρωτη ηταν λιγο μετα το καλοκαιρι και επελεξα μια ελληνιδα, κοντα στα 30-32(μαλλον χριστινα αλλα μπορει να κανω λαθος) εμφανησιμη με αρκετα καλο service και πολυ καλο μασαζ.

μου αρεσε αρκετα η ολη φαση για αυτο ξαναπηγα αλλα μου ειπαν οτι ειχε σταματησει.
τη δευτερη φορα δεν ειχε πολλες κοπελες,, 2 + την υπευθηνη εκει, δαναη που την πρωτη φορα δεν εκανε προγραμμα , αλλα τη δευτερη με ειδε μαλον οτι ηθελα να φυγω και προσφερθηκε να κανει μαζι μου το προγραμμα των 80ε (φουλ δεν εκανε) .. δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος.. ισως ξαναπω μια τελευταια φορα μηπως και περασω καλα.

αν εχει κανεις να μου προτεινει κανενα αλλο, ας μου στηλει π.μ.

ΥΓ:το προφιλ ειναι καινουριο γιατι αλλαξα ονομα.. το παλιο (sugerkilo)

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
  2 + την υπευθηνη εκει, δαναη που την πρωτη φορα δεν εκανε προγραμμα , αλλα τη δευτερη με ειδε μαλον οτι ηθελα να φυγω και προσφερθηκε να κανει μαζι μου το προγραμμα των 80ε (φουλ δεν εκανε) .. δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος.. 

ΥΓ:το προφιλ ειναι καινουριο γιατι αλλαξα ονομα.. το παλιο (sugerkilo)

δηλ. το φουλ ποσο?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Μηπως γνωριζετε αν η Ελενα - δωδεκανησου ειναι ανοιχτα και Σαββατο?

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Μήτσο Δημήτρη,σε όλα μέσα είσαι!! κάνε μια αναφορά στα  αξιόλογα ιδρύματα! Έχω την εντύπωση  ότι στη όμορφη Θεσσαλονίκη έχει ακόμη πολλά διακριτικά στέκια που θα πρέπει να  μνημονεύονται

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μήτσο Δημήτρη,σε όλα μέσα είσαι!! κάνε μια αναφορά στα  αξιόλογα ιδρύματα! Έχω την εντύπωση  ότι στη όμορφη Θεσσαλονίκη έχει ακόμη πολλά διακριτικά στέκια  που θα πρέπει να  μνημονεύονται
Δεν θα πάψουν τότε να είναι διακριτικά;  :think:
...Εντάξει, αστειεύομαι...

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Μήτσο Δημήτρη,σε όλα μέσα είσαι!! κάνε μια αναφορά στα  αξιόλογα ιδρύματα! Έχω την εντύπωση  ότι στη όμορφη Θεσσαλονίκη έχει ακόμη πολλά διακριτικά στέκια που θα πρέπει να  μνημονεύονται
Καλημερα.Δεν ειμαι μεσα σε ολα φιλαρακο μου!Απλα διαβαζω αρκετα και καθε εποχη εχω καποιο που παω σταθερα!Αυτη τη στιγμη το συγκεκριμενο ειναι η επιλογη μου και ετσι ξερω κατι παραπανω!Αλλα εχει πολλα πιστευω καλα η πολη μας και μεχρι στιγμης φολα δεν εφαγα!!!Βασικα θελει οταν πας να εισαι σε θεση να ψυχολογησεις την διαθεση τους!(θελουν να κανουν πελατια η να παρουν την επισκεψη??) και οταν μπειες μεσα να εχεις καταλαβει οτι εχεις να κανεις με ανθρωπο και οχι με μηχανη!Αν περιμενεις απλα να τιμησει τα λεφτα που θα παρει θα ειναι καλαο!Αν την κανεις να νοιωσει ομορφα μαζι σου(λιγο γελιο λιγο ευχαριστη ατμοσφαιρα θα περασεις ακομη καλυτερα)Οσο για αναφορα αλλα ιδρυματα που εχω παει και εμεινα επεισης ικανοποιημενος Ητανε η Μαριαννα στο Ιπποκρατειο,ο Λαζαρος(πρωην Νεμεας),ο Γιαννης στην Ολγας με Μαρτιου Σε αυτα τα 4 μονο εχω παει και εμεινα σε ολα ευχαριστημενος! Καλη Χρονιααααααααα σε ολους!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημέρα σε όλους
και να μην ξεχνάμε αυτό που είπε ο Mitsos dimitris "και οταν μπειες μεσα να εχεις καταλαβει οτι εχεις να κανεις με ανθρωπο και οχι με μηχανη"

:thumbsup:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Βόλτα πριν καμμια βδομάδα απο το Bodycenter σε γενικές γραμμές καλή η Μελίνα, μικρούλα με καμπύλες και λίγα κιλάκια παραπάνω αλλα εμένα δεν με χαλάνε.
Καλό μασάζ καλό φραπέ  :pipa1:και σε γενικές γραμμές καλή και στο φούλ :knockinb:. Καλή αλλα δεν ξετρελάθηκα κιολας...

Εχω την εντύπωση πως το δυνατό χαρτί ειναι η Μιχαέλα η οποία έλειπε ακόμα...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
τελικα η Εφη η "Αμαρυλις" περασε απο κει η ηταν παραμυθι

Nickolino

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γράφετε πολύ καλά λόγια για την Έλενα στην Δωδεκανήσου. Υπάρχει κάποιος να μου στείλει σε p.m το τηλέφωνο; Σήμερα θα ήθελα να πάω μια βόλτα.

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Γράφετε πολύ καλά λόγια για την Έλενα στην Δωδεκανήσου. Υπάρχει κάποιος να μου στείλει σε p.m το τηλέφωνο; Σήμερα θα ήθελα να πάω μια βόλτα.
φιλε στείλε και εμένα P.M.. Ευχαριστώ!

thegeopi

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πήρα σε αγγλόφωνη αγγελία απο αγγελιοφορο. Ρουμανα 28 χρόνων με καλουτσικο κορμι. 50€ χωρίς μασάζ, καλη σκουφατη πιπα κ στενό νιμου. Δεν θα ξανά πήγαινα σε γενικές γραμμές

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

περασα να ευχηθω καλη χρονια στα κοριτσια Ελενα - Ελιζα .

εκτος απο αυτες ηταν η αννα που δειχνει να μονιμοποιείται .

εντυπωση εκανε η μελαχροινη νεαρα δεσποινης εν ονοματι Μαρία με το ομορφο χαμογελο και τις χυμωδεις καμπυλες της  :boobies: .

καλη χρονια , να υγειαινουμε και να ... μυοχαλαρωνουμε !  :)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Πήρα σε αγγλόφωνη αγγελία απο αγγελιοφορο. Ρουμανα 28 χρόνων με καλουτσικο κορμι. 50€ χωρίς μασάζ, καλη σκουφατη πιπα κ στενό νιμου. Δεν θα ξανά πήγαινα σε γενικές γραμμές
Και γω τηλεφωνησα.24 χρονων μου ειπε.Καπου στη Κασσανδρου μενει?Σωστα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom