Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

tsitsiridis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα κ χρονια πολλα σε ολους
καποιος ν μ δοσει πληροφοριεσ ν πας καποθ για καλο μασσαζ τηλ κτλ
ευχαριστω

Theofan3454

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παιδιά. Μήπως θα μπορούσε να μου στείλει κάποιος σε pm το τηλέφωνο από escape; Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα (αν κατάλαβα από τις αναζητήσεις μου στο internet πρέπει να παίζει prive κατάσταση)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

τι εγινε ρε παιδια ? τελειωσε το 2012 και ειπατε να το ριξετε λιγο εξω ?

σημερα το μεσημερι που ειμουνα στης Έλενας-Ελιζας για καφε δεν ειχαν που να τους βαλουν .

παρούσες εκτος απο τις προαναφερθησες η αψηλή Λυδια και πρωτη εμφανιση σε αυτο το μαγαζί μια μελαχροινη δεσποινης η Αννα.

αυτιαπομενα και ελπιζω το 13 να κανουμε καμια ...  :knockinb: μυοχαλαρωση παραπανω .... 

koulalex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
38
Πόντοι
0
Καλη χρονια σε ολο το forum, να ειμαστε γεροι και να μυοχαλαρωνουμε οσο μπορουμε!!! Ευχες αε ολους!

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.736
Πόντοι
3.487
Τις καλύτερες ευχές μου για ένα πλούσιο 13 με τσέπες φουσκωμένες και κατεβασμένα φερμουάρ!!!

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
Κωλεττη ξερουμε τι παιζει αυτο τον καιρο ??

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.533
Πόντοι
216
Καλησπέρα και χρονια πολλά. Πρόσφατη επίσκεψη σε Μαριάννα και παρα την ειρήνη. Εχει υπομονή με καλό τσιμπουκι, αλλα απο Μασαζ μέτρια πράγματα. Καλά πέρασαν. Την επόμενη θα δοκιμασω Σοφία. Μου φάνηκε εντυπωσιακή γυναίκα για την ηληκια της.

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα κ καλη χρονια να εχετε ολοι
υπαρχει καμμια προσφατη ενημερωση για escape ???

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
919
Πόντοι
96
'Αρτεμης λοιπόν, όμορφη κοπέλα γλυκό πρόσωπο, μακριά σπαστά κόκκινα μαλλιά, άσπρο δέρμα, γύρω στα 35, με 2 :tits:, πλούσιο  :kissass2: και καλά πιασηματάκια χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι χοντρή.

Από την πρώτη οπτίκη επαφή, μέχρι τώρα που την έχω δει 3 φορές στον Smile, μου έχουν μείνει 2 πράγματα για την Άρτεμη, το πρώτο είναι η γλυκίτητα της που είναι πηγαία, διακρίνεται μέσα στο πρόσωπο της και βγαίνει μέσα από το ναζιάρικο και ταυτόχρονα παραπονιάρικο βλέμα της.

Το δεύτερο, σ΄αυτό κυρίως ήθελα να αναφερθώ, είναι το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ της ΝΤΥΣΙΜΟ. Ελκιστικό, Πρακλιτικό, όμορφο. Όλα προσεγμένα. Από τις γόβες, το στρίγκ με την πλαστική αλυσιδίτσα στο κόλο της και τις "σταθερά" μαύρες, δαντελοτές κάλτσες μέχρι το φόρεμα. Η Άρτεμη ντύνεται επαγγελματικά ΑΨΟΓΑ. Ενώ μεμονομένα τα κομμάτια είναι πρόστυχα, ο τρόπος που θα καθίσει, θα φερθεί και θα μιλήσει η Άρτεμη απενοχοποιούν σαν σύνολο τον ντύσιμο της και το κάνουν να φαίνεται κυριλέ και ελκυστικό αλλά σε καμία περίπτωση πρόστυχο και πυτανέ. Είναι η δεύτερη Ελληνίδα κοπέλα, που συναντάω ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
Μπράβο ΑΡΤΕΜΗ ! ! !

Λοιποί κύριοι Επιχειρηματίες των Μασαζο :fuck1:, παρακαλώ να στείλεται τα αστέρια σας για σεμινάριο επαγγελματικής ενδυματολογίας στην Άρτεμη. Η δουλειά θα δυσκολεύει και οι κοπέλες σας, με την βοήθεια σας θα πρέπει να προσέχουν πως ντύνονται. Από το τι εσώρουχα φοράνε, μέχρι το φόρεμα ή το παντελόνι με το τοπ. Το ντύσιμο τους, χωρίς σε καμία περίπτσωση να είναι "φτηνό" και "πεταμένο",  όπως τώρα, ή πρόστυχο και ημίγυμνο σαν να υποδέχονται πελάτη σε οίκο αναχής σε κάθε περίπτωση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ. Δεν μπορεί να μιλάμε μόνο για όμορφο χώρο αλλά και για όμορφα ντυμένες κοπέλες.

Στα του  :fuck2: τώρα, βγάζει αυτήν την γλυκίτητα στην επαφή με τον πελάτη, μέτρια στο μασάζ, όπως άλλωστε όλες που εκ των πραγμάτων δεν το γνωρίζουν. Πολύ καλή στο γλύψιμο, όλα τα γλύφω όλα τα γιαλίζω  :2funny:. Παιχνιδιάρα γυναίκα  :sperm:, της αρέσει να την παίζεις  :bounce:. Δυνατή στο  :fart-in-bed:, αντέχει πια και στο σφιροκόπημα και σε πλυμιρίζει τον πο.τσο υγρά, δείνωντας σου την ευχαρίστηση της.

Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά σε ΌΛΟΥΣ (ακόμη και στους κλώνους)!

Λοιπόν φίλε Αλκίνοε και λοιποί συναγωνιστές έχω να αναφέρω οτι η Άρτεμις συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της έχοντας αυτονομηθεί σε δικό της χώρο συνεπικουρούμενη και από άλλες 2 milf. Επισκευθηκα προσφατα το χώρο της (Β. Ολγας)και απήλαυσα ξανά τις υπηρεσίες της.
Η επίσκεψη μου θύμισε την παραπάνω αναφορά του Αλκίνοου!

tzekos78

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Χάσαμε πια τον μπούσουλα με τόσα μαγαζιά.
Σε λίγο θα ψάχνουμε τις οικοδομές που ΔΕΝ έχει μασατζίδικο.

vre7876

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά σε ΌΛΟΥΣ (ακόμη και στους κλώνους)!

Λοιπόν φίλε Αλκίνοε και λοιποί συναγωνιστές έχω να αναφέρω οτι η Άρτεμις συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της έχοντας αυτονομηθεί σε δικό της χώρο συνεπικουρούμενη και από άλλες 2 milf. Επισκευθηκα προσφατα το χώρο της (Β. Ολγας)και απήλαυσα ξανά τις υπηρεσίες της.
Η επίσκεψη μου θύμισε την παραπάνω αναφορά του Αλκίνοου!

Κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία μπορούμε να έχεουμε; Ακόμη κι αν δε μπορείς να δώσεις τηλέφωνο π. χ. που μπορούμε να βρούμε αγγελία...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Πού εδρεύει η Άρτεμις ρε παιδιά...; :rockon:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Βασ.Ολγας γύρω στο 70 ? 75 ?  έχει ενα παρκάκι , εκει που ειναι ο αρβανιτιδης
Σωστά. Γιά περισσότερα, Αγγελιοφόρος:

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ την πηγή του μασαζ φτανοντας στην κορυφή! Χαλαρωσε και απολαυσέ το στο νεο μας χώρο!!!! Μονο με ραντεβού στο XXX-XXXX368

Προγράμματα 40-80 Ευρώ διάρκειας 45-60'. Κατάσταση heavy duty. Επίσης όσοι δεν είναι γνωστοί της διευθύνουσας, να είναι προετοιμασμένοι για ανακρισούλα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom