Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
  Μεσημεριανή επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα στο body center. Στο σαλόνι τρεις κοπέλες, η γνωστή Μελινοτάτη, μία ξανθούλα petite με ωραίο σωματάκι (το όνομα νομίζω Βίκυ), αλλά λίγο άχρωμη στην υποδοχή, και προτιμήθηκε η Μικαέλα από τη Σλοβακία. Ωραίο προσωπάκι, σχετικά μαυρισμένο δέρμα, μετρίου μεγέθους στήθος και ωραίο, τροφαντό κωλαράκι. Το δωμάτιο καθαρό, με δύο κολλητά μασαζοκρέβατα και καθρέφτες στους δύο τοίχους γύρω από το κρεββάτι. Στα πολύ θετικά κατά τη γνώμη μου, ότι η κοπέλα κάνει μπάνιο μέσα στο δωμάτιο, παρουσία του πελάτη.

Στα του αγώνα, το social time σηκώνει βελτίωση, καθώς η Μικαέλα φαίνεται ότι δεν κατέχει ακόμα πολύ καλά τα ελληνικά. Το μασάζ αρκετά καλό για αυτού του τύπου τα ιδρύματα. Η  :pipa1: πολύ καλή, βαθιά, με αρκετή περιποίηση όλης της περιοχής και καλή συμμετοχή στο  :fuck2:, το οποίο χωρίς να είναι κάτι το συγκλονιστικό δεν μπορώ να πω ότι με άφησε παραπονεμένο.  ;)

Στα θετικά και η τιμή (80 ευρώ το full πρόγραμμα) γιατί σε καιρό κρίσης έστω και τα 20 ευρώ διαφορά μετράνε για μένα.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
περασα σημερα απο Ελίζα-Έλενα, Δωδεκανήσου 10Β αλλα δεν βρηκα το κουδουνι...μπορει να βοηθησει καποιος?

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα...Νασια παπαφη οff...ειναι εκτος...την εκανε για Κυπρο αλλα οχι για πολυ....παιζει κανεις να εχει το τηλεφωνο απο Ελενα στο κεντρο Β.Ηρακλειου???
εαν το χει καποιος ας βοηθησειη που μπορω να το βρω απο Αγγελιοφορο?

Μεσα στο μυαλο μου εισαι συναδελφε? Ακριβως το ιδιο θα ρωτουσα και εγω! Και καμια συντομη περιγραφη της καταστασης εκει επισης .....

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εστί αδύνατη ξανθιά Βουλγάρα, στα 30+ (εγώ την γνώρισα σαν Ουκρανή πάντως) η οποία κατά σειρά (αν δεν ξεχνάω κάτι)εργάστηκε στο Edelweiss (Όλγας), Sanel (Μητροπόλεως), Relax (Καραμανλή), και τώρα αυτοαπασχολείται. Δεν είχα την τιμή να την γνωρίσω στενότερα, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά, είναι ευγενική, φημολογείται ότι είναι εξαιρετική στο μασάζ και συνεργάσιμη στα υπόλοιπα

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Χρόνια Πολλά συναγωνιστές!!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
http://images.watchit.gr/?h=719&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/00/00/santa/sexy3.jpg[/img[/URL]]

X Ρ Ο Ν Ι Α  Κ Α Λ Α,

Πολλές και καλές επιλογές σε όλους μας...

jok

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η έλενα νομίζω ήταν AVIS-SANEL-RELAX και τώρα Β Ηρακλείου

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Την Μαριάννα γιατί την έχετε βγ'αλλει τελευταία απο το χρηματιστήριο;
Ποια κορίτσια δουλεύουν τώρα εκεί;
Έχω καιρό να περάσω.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Έχω καιρό να περάσω.

Μου θύμισες miloss πρόσφατη επίσκεψη μου στην Μαριάννα, με την Φοίβη.
Η Φοίβη συνέχώς  βελτιώνεται  :bounce: ,
μπράβο  Α Σ Τ Ε Ρ Α Κ Ι  Φοίβη,  σε ευχαρισστώ...
Καλά Χριστούγεννα ! ! !

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Έχω καιρό να περάσω.

'ο,τι είναι σάπιο,γρήγορα πέφτει...

mavropanat

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
χρονια πολλα καλα χριστουγεννα

ξερει κανεις τηλ απο ελιζα δωδεκανησου? εχει αλλαξει κατι?

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Οχι δεν πρεπει να αλαξε!ΠΟτε πηρες?Σημερα παντως ητανε κλειστα

mavropanat

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
κανεις τηλεφωνο απο ελενα βασιλεως ηρακλειου? παρακαλω πμ

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
:s&m_1:

Έχω καιρό να περάσω.

Τη τελευταία φορά πριν λίγες μέρες είχε τρεις παλιές και δυο καινούριες. Η σοφία η μελαχροινή του αλκινου και η ξανθιά με τις fake φωνές στο δωμάτιο απο τις παλιές και από καινούριες μια ηλικιωμένη που δοκιμάστηκε με μεγάλη επιτυχία και μια μπουλντόζα καθόλου του γούστου μου που δε θα δοκιμαστεί και ποτέ. Ονόματα όπως πάντα δε το έχω και πολύ. Η ηλικιωμένη πάντως έχει ενδιαφέρων αν και οπτικά δε γεμίζει το μάτι. Θα μου πείτε τώρα ή σοφία το γεμίζει!!!

mavropanat

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ξερεις κανεις μια μασατζου που ειναι απεναντι απο τον σταθμο, μια Ευα αρκετα λεπτη?

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ξερεις κανεις μια μασατζου που ειναι απεναντι απο τον σταθμο, μια Ευα αρκετα λεπτη?
Ναι, έχω σχολιάσει σχετικά. Αν εξακολουθεί να βάζει αγγελία, τηλ. σε 216
(...)Είναι Ελληνίδα, 30ρίζουσα, οστεώδης, με μάλλον ταλαιπωρημένα χαρακτηριστικά.  Είναι όμως επικοινωνιακή, φιλική και σπερματοτραφής μέχρι τελευταίας ρανίδος ;). Ο χώρος της είναι απέναντι από το σταθμό. Τιμές 40-50-60, θεωρητικά για μισή ώρα, σχετικά εύκολα όμως μπορείς να την κάνεις να ξεχαστεί. Μια καλή λύση για τους λάτρεις των ελευθέρας βοσκής που δεν δίνουν και πολλή βάση σε θέματα ομορφιάς.

ΥΓ. Το link δεν λειτουργεί πια, η λεγάμενη όμως συνεχίζει να βάζει αγγελίες κατά καιρούς.(...)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
:s&m_1:

Τη τελευταία φορά πριν λίγες μέρες είχε τρεις παλιές και δυο καινούριες. Η σοφία η μελαχροινή του αλκινου και η ξανθιά με τις fake φωνές στο δωμάτιο απο τις παλιές και από καινούριες μια ηλικιωμένη που δοκιμάστηκε με μεγάλη επιτυχία και μια μπουλντόζα καθόλου του γούστου μου που δε θα δοκιμαστεί και ποτέ. Ονόματα όπως πάντα δε το έχω και πολύ. Η ηλικιωμένη πάντως έχει ενδιαφέρων αν και οπτικά δε γεμίζει το μάτι. Θα μου πείτε τώρα ή σοφία το γεμίζει!!!

δοκίμασες δλδ Μυρτώ ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom