Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (8 μέλη και 58 επισκέπτες)

neus71

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
1. Ευα, Angel Spa, Ποσειδώνος, Carefour
2. Μάκης, Antistres, Παντελη  Χορν, Βουλγαρη
3. Γιάννης, 7ος Ουρανός, Β. Ολγας 158
4. Εβίτα, Εscape, Καλαβρυτων 26, Καλαμαριά,  Μ Α Κ Ρ Ι Α
5. Golden body spa, Β. Ολγας 126
6. Seven, Β. Ολγας 93
7. Body Center, 25ης Μαρτιου 101
8. Βασίλης, Smile, Κ. Καραμανλη 120
9. Νίκος, Βody free, K. Καραμανλή 84, Μ Α Κ Ρ Ι Α
10.Μαριαννα, Κ. Καραμανλή
11.Relax,  Κ. Καραμανλη 143
12.Entelweiss,   Β. Ολγας 52
13.Resort,  Β. Ολγας  44
14.Μάγγυ, Εγνατιας 136
15.Νανσυ, Κασσανδρου 47,  Μ Α Κ Ρ Ι Α
16.Λαζαρος, Κ. Καραμανλή 149
17.Μαρία, Spa in the  city, Λαδαδικα
18.Βασιλης, Κωλεττη
19.Γιάννης, Belami, Α. Γεωργιου 4
20.Δήμητρα, Αγίων Πάντων  Μ Α Κ Ρ Ι Α
Γειά χαρά σε όλους.Οσον αφορά το 5ο(Golden body spa, Β. Ολγας 126) τώρα πλέον λέγεται olga's day spa,έχει site,το τηλέφωνο παραμένει το ίδιο.Αν και τελείως πρωτάρης στο θέμα 'εκτόνωση',με το που πήγα η κοπέλα (θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στα περιοδικά μόδας με το κορμί που έχει) έδωσε επιλογές και τιμές αμέσως.30 χαλαρωτικό,50 με 'εκτόνωση'.Εχω εμπειρία από μασάζ.Πολλές φορές που...'κυμάτιζε' η πετσέτα(σε μαγαζιά που φωνάζουν από μακριά πως δεν προσφέρουν τίποτα άλλο πέρα απο μασάζ) σκεφτόμουν πως θα ήταν μέγκλα να συνδυαστεί και με μια 'εκτόνωση'!Χωρίς δεύτερη σκέψη είπα ναι.
Η κοπέλα ξεκίνησε αυτό που έκανε-δε μου πάει να γράψω μασάζ μιας κι έχω δει γιαγιάδες στον Μαμαλάκη να λαδώνουν το ταψί για την τυρόπιτα με περισσότερο αισθησιασμό!-πρώτα πόδια,μετά πλάτη.Υστερα ξαναπήγε χαμηλά,χάιδεψε μισό λεπτό τ'α..πίδια,μετά 'γυρίστε'.Αυτή ήταν και η πρώτη λέξη της απ' την στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο!Ξεκίνησε και συνέχισε με ένα ρυθμό,η ακρίβεια του οποίου θα έκανε Ελβετό ρολογά να ξετρελλαθεί.Ισως κι εμένα στα 24 μου.Σήμερα όμως που τα νούμερα της ηλικίας μου είναι μεν τα ίδια,αλλά με άλλη σειρά,όντας παντρεμένος κι όχι στη στάνη για να βλέπω θηλυκό κάθε 2 μήνες,όταν μια όμορφη αλλά εξαιρετικά κρύα και αγουροξυπνημένη γκόμενα πιάνει το πουλί μου και τελείως μηχανικά προσπαθεί να το κάνει να χύσει,το μυαλό μου πάει στις εξετάσεις σπέρματος.Χρειάστηκε να φανταστώ διάφορα,μεταξύ αυτών και μια συγκεκριμένη κοπέλα που μου κάνει μασάζ(μασάζ όμως) και που χωρίς να αγγίζει τ'αχαμνά μου το κοντάρι ανεμίζει την πετσέτα!
Δεν μπορώ να γενικεύσω,δεν είδα άλλες κοπέλες.Δεν έχω εμπειρία,μπορεί κι εγώ να μην το χειρίστηκα καλά το θέμα.
Γεγονός είναι πως σ'αυτή τη διεύθυνση έχει 'εκτόνωση'.Και το γράφω γιατί κάποια στιγμή έπεσα σε ανάρτηση μέλους που έλεγε με σιγουριά πως το στούντιο αυτό-βέβαια με το παλιό του όνομα (Golden body spa)-έχει μεν πολύ καλό μασάζ αλλά όχι εκτόνωση....
Επειδή είμαι καινούργιος θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως μπορώ να ανοίξω δικό μου θέμα ή πως να προσθέτω στον κατάλογο δική μου ανάρτηση?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
Κανε κλικ στο [μεταπηδηση σε] που ειναι λιγο πιο κατω,μπες σε συγγενικο θεμα μαυτο που θες να ανοιξεις και μετα κλικαρε σε[ νεο θεμα].

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πήρα σε αγγλόφωνη αγγελία απο αγγελιοφορο. Ρουμανα 28 χρόνων με καλουτσικο κορμι. 50€ χωρίς μασάζ, καλη σκουφατη πιπα κ στενό νιμου. Δεν θα ξανά πήγαινα σε γενικές γραμμές
Και γω τηλεφωνησα.24 χρονων μου ειπε.Καπου στη Κασσανδρου μενει?Σωστα?
Σωστά, περί αυτής πρόκειται. Decadence κατάσταση με το μωρό και τον σύζυγο/γκόμενο/συγγενή παραπλεύρως. Δεν νομίζω ν΄ανήκει στο topic των μασατζίδικων

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γειά χαρά σε όλους.Οσον αφορά το 5ο(Golden body spa, Β. Ολγας 126) τώρα πλέον λέγεται olga's day spa,έχει site,το τηλέφωνο παραμένει το ίδιο.Αν και τελείως πρωτάρης στο θέμα 'εκτόνωση',με το που πήγα η κοπέλα (θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στα περιοδικά μόδας με το κορμί που έχει) έδωσε επιλογές και τιμές αμέσως.30 χαλαρωτικό,50 με 'εκτόνωση'.Εχω εμπειρία από μασάζ.Πολλές φορές που...'κυμάτιζε' η πετσέτα(σε μαγαζιά που φωνάζουν από μακριά πως δεν προσφέρουν τίποτα άλλο πέρα απο μασάζ) σκεφτόμουν πως θα ήταν μέγκλα να συνδυαστεί και με μια 'εκτόνωση'!Χωρίς δεύτερη σκέψη είπα ναι.
Η κοπέλα ξεκίνησε αυτό που έκανε-δε μου πάει να γράψω μασάζ μιας κι έχω δει γιαγιάδες στον Μαμαλάκη να λαδώνουν το ταψί για την τυρόπιτα με περισσότερο αισθησιασμό!-πρώτα πόδια,μετά πλάτη.Υστερα ξαναπήγε χαμηλά,χάιδεψε μισό λεπτό τ'α..πίδια,μετά 'γυρίστε'.Αυτή ήταν και η πρώτη λέξη της απ' την στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο! Ξεκίνησε και συνέχισε με ένα ρυθμό,η ακρίβεια του οποίου θα έκανε Ελβετό ρολογά να ξετρελλαθεί.Ισως κι εμένα στα 24 μου.Σήμερα όμως που τα νούμερα της ηλικίας μου είναι μεν τα ίδια,αλλά με άλλη σειρά, όντας παντρεμένος κι όχι στη στάνη για να βλέπω θηλυκό κάθε 2 μήνες, όταν μια όμορφη αλλά εξαιρετικά κρύα και αγουροξυπνημένη γκόμενα πιάνει το πουλί μου και τελείως μηχανικά προσπαθεί να το κάνει να χύσει, το μυαλό μου πάει στις εξετάσεις σπέρματος.Χρειάστηκε να φανταστώ διάφορα,μεταξύ αυτών και μια συγκεκριμένη κοπέλα που μου κάνει μασάζ(μασάζ όμως) και που χωρίς να αγγίζει τ'αχαμνά μου το κοντάρι ανεμίζει την πετσέτα!
Δεν μπορώ να γενικεύσω,δεν είδα άλλες κοπέλες.Δεν έχω εμπειρία,μπορεί κι εγώ να μην το χειρίστηκα καλά το θέμα.
Γεγονός είναι πως σ'αυτή τη διεύθυνση έχει 'εκτόνωση'.Και το γράφω γιατί κάποια στιγμή έπεσα σε ανάρτηση μέλους που έλεγε με σιγουριά πως το στούντιο αυτό-βέβαια με το παλιό του όνομα (Golden body spa)-έχει μεν πολύ καλό μασάζ αλλά όχι εκτόνωση....
Επειδή είμαι καινούργιος θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως μπορώ να ανοίξω δικό μου θέμα ή πως να προσθέτω στον κατάλογο δική μου ανάρτηση?
Μ' άρεσαν οι χιουμοριστικές αναφορές. Επειδή διακρίνω συγγραφική δεινότητα θα σου πρότεινα:
-Ένα καινούργιο θέμα θα πρέπει (κατά τη γνώμη μου) να είναι βιώσιμο. Στην πράξη τα περισσότερα (πλην του κυρίως thread) εκφυλίζονται μετά από λίγο.
-Μην αντιγράφεις ολόκληρα post-σεντόνια χωρίς ιδιαίτερο λόγο (πάντα κατά τη γνώμη μου), δυσκολεύει τη ροή του thread. Μπορείς να κρατήσεις μόνο το κομμάτι που ενδιαφέρει. Το ότι αντιγράφω ολόκληρο το δικό σου post, αποτελεί ηθελημένη εξαίρεση.

Επί της ουσίας τώρα:
Το συγκεκριμένο μαγαζί ξεκίνησε αρχικά σαν 'μόνο μασάζ', προχώρησε σε 'μασάζ και εκτόνωση', ελέω κρίσης εμπλούτισε το μενού και με 'στοματικό', προσφάτως όμως γράφτηκε (Palermo) ότι το απέσυρε και ξαναγύρισε στα παλιά.
Βλ. και σελ. 1604 και 1434

neus71

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ panioan15 και treflejack για τη βοήθεια και τα σχόλιά σας.

mpaoktzis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γράφετε πολύ καλά λόγια για την Έλενα στην Δωδεκανήσου. Υπάρχει κάποιος να μου στείλει σε p.m το τηλέφωνο;
Ευχαριστω προκαβολικα. javascript:void(0);

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!Πριν λιγες μερες πηρα τηλ την Μαριαννα αλλά το τηλ έδειχνε να μη χρησιμοποιείται,εχω 2 αριθμούς  που λήγουν σε 791 και 804 αντιστοιχα, μήπως ξέρει κανεις αν ισχύουν ?και αν όχι να μου στειλει αυτο που χρησιμοποιει τώρα? Ευχαριστω προκαταβολικά!!!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εσεις που παιρνετε τηλεφωνα μεσω πμ , πειτε και κανα ευχαριστω .

δεν ειν κακο .

νασται καλα .

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
εσεις που παιρνετε τηλεφωνα μεσω πμ , πειτε και κανα ευχαριστω .

δεν ειν κακο .

νασται καλα .
Παρτε και καμμια εφημεριδα,δεν κανει κακο,ψαξτε λιγο,μη τα περιμενετε ολα ετοιμα.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Έχω την εντύπωση ότι η Μαριάννα μετακομίζει και μάλλον εκει οφείλετε το κλειστό τηλέφωνο.

emounitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Ρε φιλος τωρα που πηρες το τηλ απο Δωδεκανήσου, δεν το κανεις και μια προωθηση προς τα δω ? Ευχαριστω εκ των προτερων...

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
843
Πόντοι
96
Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα!Πριν λιγες μερες πηρα τηλ την Μαριαννα αλλά το τηλ έδειχνε να μη χρησιμοποιείται,εχω 2 αριθμούς  που λήγουν σε 791 και 804 αντιστοιχα, μήπως ξέρει κανεις αν ισχύουν ?και αν όχι να μου στειλει αυτο που χρησιμοποιει τώρα? Ευχαριστω προκαταβολικά!!!
Δοκίμασε ξανα συνάδελφε. Τα τηλέφωνα ισχύουν. Απλά ηταν κλειστα τις προηγούμενες ημέρες.

SpirosPsyPit

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καμια μασατζου να παιζει σε πριβε φαση παιζει? εννοω να ξερει και καλο μασαζ και να της αρεσει να τον περνει. φαση σαν τις ασιατισες που βγαζουν κατι ωραιες τσοντες τετοιες.

Άρτεμης! ΝΙΜΟΥ ! μιλάμε για πολυ τσαπου.. συνέχεια υγρή και πλήρες πρόγραμμα,
με όλη την ευχέρεια του χρόνου σου και πριβέ. Εμένα προσωπικά μου έκανε πολυ καλόμασαζ και με το  :tits2: .. είναι το ταυλανδέζικο!
Να ΄ναι καλά η κα Μαριάννα που την .. ανακάλυψε! ! !  :rockon:

creep61

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς την τύχη του belami και του παραρτήματος ολγας με μαρτίου;;;;
Έκλεισαν η άλλαξαν τηλέφωνα;
Αναζητω το λαρυγγι Στέλλα.

Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς την τύχη του belami και του παραρτήματος ολγας με μαρτίου;;;;
Έκλεισαν η άλλαξαν τηλέφωνα;
Αναζητω το λαρυγγι Στέλλα.
φιλε αν κανεις τον κοπο να δεις το σαιτ του αγγελιοφορου υπαρχει η αγγελια τους.

1 / 4
Δημοσίευση: 8/1/2013
ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ελληνίδες πρόσχαρες και με απεριόριστη διάθεση προσφέρουν αισθησιακό μασάζ με διάφορα προγράμματα στον πολυτελή χώρο τους Λειτουργούν καθημερινά 11.30-21.00 Δεχονται ραντεβού στο 699-8706366 694-8369511

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Άρτεμης! ΝΙΜΟΥ ! μιλάμε για πολυ τσαπου.. συνέχεια υγρή και πλήρες πρόγραμμα,
με όλη την ευχέρεια του χρόνου σου και πριβέ. Εμένα προσωπικά μου έκανε πολυ καλόμασαζ και με το  :tits2: .. είναι το ταυλανδέζικο!
Να ΄ναι καλά η κα Μαριάννα που την .. ανακάλυψε! ! !  :rockon:
φίλε αν μπορεισ στείλε P.M. με το τηλ. και για το αν χρειάζονται συστάσεις. ευχαριστώ!!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
φίλε αν μπορεισ στείλε P.M. με το τηλ. και για το αν χρειάζονται συστάσεις. ευχαριστώ!!
Μάλιστααα... Το συγκεκριμένο τηλέφωνο καλώς ή κακώς έχει γραφεί:
-μισό και ολόκληρο (κακώς!),
-σε δύο thread,
-από τουλάχιστον 3 μέλη.
Και όλα αυτά το τελευταίο 5νθήμερο...

:headbang: :headbang: :headbang:

Φυσικά, πού να τρέχουμε τώρα 4 (ολογράφως: ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ) σελίδες πίσω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom