Γειά χαρά σε όλους.Οσον αφορά το 5ο(Golden body spa, Β. Ολγας 126) τώρα πλέον λέγεται olga's day spa,έχει site,το τηλέφωνο παραμένει το ίδιο.Αν και τελείως πρωτάρης στο θέμα 'εκτόνωση',με το που πήγα η κοπέλα (θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στα περιοδικά μόδας με το κορμί που έχει) έδωσε επιλογές και τιμές αμέσως.30 χαλαρωτικό,50 με 'εκτόνωση'.Εχω εμπειρία από μασάζ.Πολλές φορές που...'κυμάτιζε' η πετσέτα(σε μαγαζιά που φωνάζουν από μακριά πως δεν προσφέρουν τίποτα άλλο πέρα απο μασάζ) σκεφτόμουν πως θα ήταν μέγκλα να συνδυαστεί και με μια 'εκτόνωση'!Χωρίς δεύτερη σκέψη είπα ναι.1. Ευα, Angel Spa, Ποσειδώνος, Carefour
2. Μάκης, Antistres, Παντελη Χορν, Βουλγαρη
3. Γιάννης, 7ος Ουρανός, Β. Ολγας 158
4. Εβίτα, Εscape, Καλαβρυτων 26, Καλαμαριά, Μ Α Κ Ρ Ι Α
5. Golden body spa, Β. Ολγας 126
6. Seven, Β. Ολγας 93
7. Body Center, 25ης Μαρτιου 101
8. Βασίλης, Smile, Κ. Καραμανλη 120
9. Νίκος, Βody free, K. Καραμανλή 84, Μ Α Κ Ρ Ι Α
10.Μαριαννα, Κ. Καραμανλή
11.Relax, Κ. Καραμανλη 143
12.Entelweiss, Β. Ολγας 52
13.Resort, Β. Ολγας 44
14.Μάγγυ, Εγνατιας 136
15.Νανσυ, Κασσανδρου 47, Μ Α Κ Ρ Ι Α
16.Λαζαρος, Κ. Καραμανλή 149
17.Μαρία, Spa in the city, Λαδαδικα
18.Βασιλης, Κωλεττη
19.Γιάννης, Belami, Α. Γεωργιου 4
20.Δήμητρα, Αγίων Πάντων Μ Α Κ Ρ Ι Α
Η κοπέλα ξεκίνησε αυτό που έκανε-δε μου πάει να γράψω μασάζ μιας κι έχω δει γιαγιάδες στον Μαμαλάκη να λαδώνουν το ταψί για την τυρόπιτα με περισσότερο αισθησιασμό!-πρώτα πόδια,μετά πλάτη.Υστερα ξαναπήγε χαμηλά,χάιδεψε μισό λεπτό τ'α..πίδια,μετά 'γυρίστε'.Αυτή ήταν και η πρώτη λέξη της απ' την στιγμή που μπήκε στο δωμάτιο!Ξεκίνησε και συνέχισε με ένα ρυθμό,η ακρίβεια του οποίου θα έκανε Ελβετό ρολογά να ξετρελλαθεί.Ισως κι εμένα στα 24 μου.Σήμερα όμως που τα νούμερα της ηλικίας μου είναι μεν τα ίδια,αλλά με άλλη σειρά,όντας παντρεμένος κι όχι στη στάνη για να βλέπω θηλυκό κάθε 2 μήνες,όταν μια όμορφη αλλά εξαιρετικά κρύα και αγουροξυπνημένη γκόμενα πιάνει το πουλί μου και τελείως μηχανικά προσπαθεί να το κάνει να χύσει,το μυαλό μου πάει στις εξετάσεις σπέρματος.Χρειάστηκε να φανταστώ διάφορα,μεταξύ αυτών και μια συγκεκριμένη κοπέλα που μου κάνει μασάζ(μασάζ όμως) και που χωρίς να αγγίζει τ'αχαμνά μου το κοντάρι ανεμίζει την πετσέτα!
Δεν μπορώ να γενικεύσω,δεν είδα άλλες κοπέλες.Δεν έχω εμπειρία,μπορεί κι εγώ να μην το χειρίστηκα καλά το θέμα.
Γεγονός είναι πως σ'αυτή τη διεύθυνση έχει 'εκτόνωση'.Και το γράφω γιατί κάποια στιγμή έπεσα σε ανάρτηση μέλους που έλεγε με σιγουριά πως το στούντιο αυτό-βέβαια με το παλιό του όνομα (Golden body spa)-έχει μεν πολύ καλό μασάζ αλλά όχι εκτόνωση....
Επειδή είμαι καινούργιος θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως μπορώ να ανοίξω δικό μου θέμα ή πως να προσθέτω στον κατάλογο δική μου ανάρτηση?