Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (5 μέλη και 49 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θα κάνω δίαιτα,θα γραφτώ γυμναστήριο,θα κάνω επιμήκυνση πέους,θα κάνω μεταμόσχευση μαλλιών,ότι γουστάρει πέστης.
Αν φυσικά την ξέρεις και μιλάτε.

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχαχα δεν εχεις και αδικο!! ναι αλλα αυτο που λενε οτι οι χοντρες γαμιουνται καλυτερα?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ΕΥΖΗΝ έλα σου έχω φρέσκα νέα για την "Ιταλίδα" σου.
Μικρή και άβγαλτη μου είπε ένα πουλάκι πως είναι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μα το έγραψα πιο πάνω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γιατί δε ρωτάς τη φιλενάδα σου πόσο είναι?Αφού εγώ δεν είμαι αξιόπιστος  :2funny:

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
τελικα αποφασιστε!! μικρη και αβγαλτη ή 45αρα πιπα κωλο εμπλοκη?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.620
Πόντοι
7.095
Λοιπόν πρέπει επιτέλους να καταλάβατε ότι ο house είναι νταβατζής φθηνιάρης κιόλας.
Θέλει να κλείσουν όλα τα μαγαζιά για να πηγαίνει ο κόσμος μόνο στα ΔΙΚΑ ΤΟΥ (γιατί έχει και πολλά)

Ευτυχώς που υπάρχουν ανιδιοτελείς συναγωνιστές όπως ΕΥΖΗΝ,TRIENA (μην τρώτε τον παπά ότι είναι αφεντικό) κτλ.

House σε πήρανε χαμπάρι μέχρι και οι πετσέτες ρε!!!

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί δε ρωτάς τη φιλενάδα σου πόσο είναι?Αφού εγώ δεν είμαι αξιόπιστος  :2funny:
αν εννοεις την εβιτα τοποθετηθηκα με την εισοδο στο φορουμ σχετικα...απο την αλη εγω ζητησα απλα μια πληροφορια.και ξαναεπανερχομαι στα πρωινα! αν ξερεις κατι μου λες αν οχι καλως! τελεια και παυλα!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο ΤΡΙΕΝΑ είναι αφεντικό,τον ξέρω προσωπικά φίλε gagarin.Γνωριζόμαστε σχεδόν 10 χρόνια.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τι να κάνω ρε συ gagarin με όλους αυτούς που έχω μπλέξει.

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
αυτο θα πει υπομονη!!
χαρας στο κουραγιο σας που ασχολειστε ακομη με τον ΕΥΖΕΙΝ!!
Ενα απλο μυνημα ενημερωσης οτι ειναι προμοτορας απο εμας σε καθε σελιδα αρκει για να μην την πατησουν οι νεοι και απο εκει κι επειτα ας τον να ανακυκλωνει οσα θελει να ισχυριζεται και να λεει.. απο παπαρολογιες του καθενα που δεν εχει τι να κακανει και ποσταρει απλα και μονο γιατι εχει βιτσια και δεν μπορει να κανει κατι αλλο.. χορτασαμε..
ΕΥΖΕΙΝ αεφοσον εισαι προμοτορακι-αφεντικακι-παπαγαλακι-....ακι γραψε μας τι προσφερεις ως υπηρεσια και βαλε φωτο του ροστερ σου και μην μας πρηζεις..ειδαλλως αραξε και μην μας ζαλιζεις τον ερωτα!!
η φαφλατολογιες σου δεν προσφερουν τιποτε.. πολυ περισσοτερο αυτα που ελπιζεις να αποκομισεις απο εδω εμμεσα η αμεσα.. συνετισου και δειξε σεβασμο σε ενα φορουμ που εχει ενα σκοπο!! να ενημερωωνει.. η εποχη της λαμογιας τελειωσε και σε αυτο συμβαλουν και οι φιλοι συναγωνιστες που ειναι απο τα ατομα που κρατανε ζωντανη την πληροφορια και ενημερωση ωστε καποιοοι να μπορουν να μπαινουν εδω και να ενημερωνονται ωστε να αποφευγουν τις "κακες υπηρεσιες" και τα δηθεν που ολων των τυχαρπαστων που θελουν να πουλανε ανθρακες για θυσαυρο!!..
συνηθως δεν γραφω αν δεν θελω κατι η εχω κατι να πω..αλλα στην προκειμενη για τον καθενα μας ισχυει η συνετισου  ( συμφωνα με τους κανονες του φορουμ που διαφυλασουν οι παλιοτεροι και επιβαλουν οι διαχειριστες αυτου του φορουμ) η γαμησου!!

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
ΑΑΑΑ μαν πια.. με σκασατε ειμαι και σε κρισιμη ηλικια  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
γιατι πρεπει ναναι νταβατζης, ιδιοκτητης η΄οτι αλλο στον πουτσο θελετε να τον ονομασετε και πιστευεται οτι πρεπει ναχει καποιος καποια ταυτοτητα για να γραψει εδω μεσα? αν εσεις εξυπηρετειται μαγαζια και συμφεροντα καλα κανετε. αφηστε εμας να κρινουμε που θα παμε και τι θα προτιμησουμε. αλλα δεν νομιζω ουτε αυτη τη φορα να εγινε κατανοητο...ειμαι σχεδον βεβαιος!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
γιατι πρεπει ναναι νταβατζης, ιδιοκτητης η΄οτι αλλο στον πουτσο θελετε να τον ονομασετε και πιστευεται οτι πρεπει ναχει καποιος καποια ταυτοτητα για να γραψει εδω μεσα? αν εσεις εξυπηρετειται μαγαζια και συμφεροντα καλα κανετε. αφηστε εμας να κρινουμε που θα παμε και τι θα προτιμησουμε. αλλα δεν νομιζω ουτε αυτη τη φορα να εγινε κατανοητο...ειμαι σχεδον βεβαιος!
Μην χρησιμοποιεις χυδαιους χαρακτηρισμους εδω μεσα.Ακου ιδιοκτητης!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom