Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (9 μέλη και 49 επισκέπτες)

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
και γιατι να σου στειλω πμ? οτι πληροφορια θελω μια χαρα μου την δινεις και ενημερωνεις παραλληλα και τον υπολοιπο κοσμο με τις εμπειριες σου!

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
τοσο χαλια ειναι τα πραγματα και την εβγαλες στη βυζιτα??? η αληθεια ειναι οτι καθε μερα ακουμε διαφορα...αν υπαρχει θεμα και οποιος μπορει να βοηθησει...
Ναι γαμησε τα φιλε.Τι να κανω.Δεν ειμαι νταβατζης να χω πολλες οπως ο house αλλα απ το γυναικακι κατι βγαζω :jerking:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Επειδή είναι μουνάρα την έβγαλε ρε παίχτη.όλοι τη ζητάνε.Μετά παίρνει τα 100άρια(απ τις βίζιτες) και περιμένει εσένα να του πεις ποια να πάει να γαμήσει στην Εβίτα.

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
χαχααχαχαχα παντως αυτη η εβιτα που λες πρεπει να σουκανε μεγαλο κακο!!! ενα καλο λογο δεν ακουσα...

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
ποσο χαιρομαι επισης που υπαρχει τοσο υποστηριξη μεταξυ καποιων μελων στο forum...μολις γραψει κατι ενας, αμεσως και ο αλλος να επιβραβευσει!!! ευγε!!

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ποσο χαιρομαι επισης που υπαρχει τοσο υποστηριξη μεταξυ καποιων μελων στο forum...μολις γραψει κατι ενας, αμεσως και ο αλλος να επιβραβευσει!!! ευγε!!
Μα τα καλα και τα σωστα πρεπει να λεγονται...(Πως κρατιεμαι ακομα ο μαλακας...)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ολοι αυτοι οι διαλογοι για να του πειτε απλα να παει να γαμηθει???

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
και αλλος στην παρεα της υποστηριξης... καλως τον! και να σκεφτεις πως εγω μια απλη ερωτηση εκανα και δες που φτασαμε! 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
χαχααχαχαχα παντως αυτη η εβιτα που λες πρεπει να σουκανε μεγαλο κακο!!! ενα καλο λογο δεν ακουσα...
Είσαι αλλού νυχτωμένος(η).
Ο μόνος που μπορεί να μου κάνει "κακό" είναι ο εαυτός μου.
Την κυρία ούτε την ξέρω ούτε με ξέρει.
Με τις μαλακίες μας έφτασες τα 13 ποστ.Σε λίγο θα θεωρείσαι και παλιός κι αξιόπιστος παίχτης τρομάρα σου.

Βρε δεν πας να γαμηθείς(παρά λίγο θα το ξεχνούσα)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Είπα να είμαι ευγενικός σήμερα,καλησπέρα Duke  :)
Καλησπερα,εγω ξεφυγα λιγο,δεν ειμαι της ευγενειας.Ρε μεγαλε 3 ωρες περιμενεις να μαθεις το προγραμμα της Ιταλιδας απο εδω μεσα?Τα τηλεφωνα γιατι τα χουμε?Και μια επισκεψη επι τοπου δεν θα σε χαλουσε φανταζομαι,αντι να μας τα πρηζεις τοση ωρα απο εδω...και που σαι,την επομενη φορα να βαλεις και καμια φωτο της,να δω ποια ειναι,αν την εχω παρει θα σε ενημερωσω...

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα,εγω ξεφυγα λιγο,δεν ειμαι της ευγενειας.Ρε μεγαλε 3 ωρες περιμενεις να μαθεις το προγραμμα της Ιταλιδας απο εδω μεσα?Τα τηλεφωνα γιατι τα χουμε?Και μια επισκεψη επι τοπου δεν θα σε χαλουσε φανταζομαι,αντι να μας τα πρηζεις τοση ωρα απο εδω...και που σαι,την επομενη φορα να βαλεις και καμια φωτο της,να δω ποια ειναι,αν την εχω παρει θα σε ενημερωσω...
αν σου τα πρηζω αραξε και απολαυσε τους διαλογους μου με τους υπολοιπους....!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
:2funny: :thumbsup:

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
τελικα δεν μου ειπες ρε συ house? τι κακο σου εκανε η εβιτα? γιατι πρεπει να σου εκανε μεγαλο κακο...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δε μου κάθεται γιατί είμαι άσχημος και την έχω μικρή.

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
ενταξει και αυτη δεν νομιζω να εχει απαιτησεις...κανεις δεν ειναι τελειος!

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει και αυτη δεν νομιζω να εχει απαιτησεις...κανεις δεν ειναι τελειος!
Το προβλημα ειναι πρακτικο.Μικρη ψωλη με χοντρη βουβαλα δεν γινεται λεμε.Ασε που πρεπει να την κυλησεις σε αλευρι και να κλασει μετα για να βρεις τρυπα.Τι να λεμε τωρα  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom