You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (9 μέλη και 49 επισκέπτες)
Ναι γαμησε τα φιλε.Τι να κανω.Δεν ειμαι νταβατζης να χω πολλες οπως ο house αλλα απ το γυναικακι κατι βγαζωτοσο χαλια ειναι τα πραγματα και την εβγαλες στη βυζιτα??? η αληθεια ειναι οτι καθε μερα ακουμε διαφορα...αν υπαρχει θεμα και οποιος μπορει να βοηθησει...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Επειδή είναι μουνάρα την έβγαλε ρε παίχτη.όλοι τη ζητάνε.Μετά παίρνει τα 100άρια(απ τις βίζιτες) και περιμένει εσένα να του πεις ποια να πάει να γαμήσει στην Εβίτα.
Επειδή είναι μουνάρα την έβγαλε ρε παίχτη.όλοι τη ζητάνε.Μετά παίρνει τα 100άρια(απ τις βίζιτες) και περιμένει εσένα να του πεις ποια να πάει να γαμήσει στην Εβίτα.
Μα τα καλα και τα σωστα πρεπει να λεγονται...(Πως κρατιεμαι ακομα ο μαλακας...)ποσο χαιρομαι επισης που υπαρχει τοσο υποστηριξη μεταξυ καποιων μελων στο forum...μολις γραψει κατι ενας, αμεσως και ο αλλος να επιβραβευσει!!! ευγε!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Είπα να είμαι ευγενικός σήμερα,καλησπέρα DukeΟλοι αυτοι οι διαλογοι για να του πειτε απλα να παει να γαμηθει???
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Είσαι αλλού νυχτωμένος(η).χαχααχαχαχα παντως αυτη η εβιτα που λες πρεπει να σουκανε μεγαλο κακο!!! ενα καλο λογο δεν ακουσα...
Ο μόνος που μπορεί να μου κάνει "κακό" είναι ο εαυτός μου.
Την κυρία ούτε την ξέρω ούτε με ξέρει.
Με τις μαλακίες μας έφτασες τα 13 ποστ.Σε λίγο θα θεωρείσαι και παλιός κι αξιόπιστος παίχτης τρομάρα σου.
Βρε δεν πας να γαμηθείς(παρά λίγο θα το ξεχνούσα)
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα,εγω ξεφυγα λιγο,δεν ειμαι της ευγενειας.Ρε μεγαλε 3 ωρες περιμενεις να μαθεις το προγραμμα της Ιταλιδας απο εδω μεσα?Τα τηλεφωνα γιατι τα χουμε?Και μια επισκεψη επι τοπου δεν θα σε χαλουσε φανταζομαι,αντι να μας τα πρηζεις τοση ωρα απο εδω...και που σαι,την επομενη φορα να βαλεις και καμια φωτο της,να δω ποια ειναι,αν την εχω παρει θα σε ενημερωσω...Είπα να είμαι ευγενικός σήμερα,καλησπέρα Duke
και γιατι να παω να γαμηθω? επειδη δεν ειμαι της παρεας? η επειδη αναφερομαι σε κατι που δεν σας εξυπηρετει?Ολοι αυτοι οι διαλογοι για να του πειτε απλα να παει να γαμηθει???
αν σου τα πρηζω αραξε και απολαυσε τους διαλογους μου με τους υπολοιπους....!!Καλησπερα,εγω ξεφυγα λιγο,δεν ειμαι της ευγενειας.Ρε μεγαλε 3 ωρες περιμενεις να μαθεις το προγραμμα της Ιταλιδας απο εδω μεσα?Τα τηλεφωνα γιατι τα χουμε?Και μια επισκεψη επι τοπου δεν θα σε χαλουσε φανταζομαι,αντι να μας τα πρηζεις τοση ωρα απο εδω...και που σαι,την επομενη φορα να βαλεις και καμια φωτο της,να δω ποια ειναι,αν την εχω παρει θα σε ενημερωσω...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Καλησπερα,εγω ξεφυγα λιγο,δεν ειμαι της ευγενειας.Ρε μεγαλε 3 ωρες περιμενεις να μαθεις το προγραμμα της Ιταλιδας απο εδω μεσα?Τα τηλεφωνα γιατι τα χουμε?Και μια επισκεψη επι τοπου δεν θα σε χαλουσε φανταζομαι,αντι να μας τα πρηζεις τοση ωρα απο εδω...και που σαι,την επομενη φορα να βαλεις και καμια φωτο της,να δω ποια ειναι,αν την εχω παρει θα σε ενημερωσω...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Κοιτα,να εισαι καλοπροαιρετος.Παρ'το σαν ευχη!και γιατι να παω να γαμηθω? επειδη δεν ειμαι της παρεας? η επειδη αναφερομαι σε κατι που δεν σας εξυπηρετει?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δε μου κάθεται γιατί είμαι άσχημος και την έχω μικρή.
Το προβλημα ειναι πρακτικο.Μικρη ψωλη με χοντρη βουβαλα δεν γινεται λεμε.Ασε που πρεπει να την κυλησεις σε αλευρι και να κλασει μετα για να βρεις τρυπα.Τι να λεμε τωραενταξει και αυτη δεν νομιζω να εχει απαιτησεις...κανεις δεν ειναι τελειος!