You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μπα μουνάρα είναι και τα κάνει όλα με 30 ευρώ.
Αν θες να σε συστήσω για να μη φας πετσέτα στείλε μου πμ.
τα θεμα ειναι να με ενημερωσει καποιος αμεροληπτος...Μπα μουνάρα είναι και τα κάνει όλα με 30 ευρώ.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Εγώ δεν είμαι αμερόληπτος ρε παίχτη?Γιατί ξηγιέσαι έτσι?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
2 ή 20?
20 φιλε και θα σε παρακαλεσω αλλη φορα να εισαι αμεροληπτος.Ρε δεν γαμιομαστε λεω εγω2 ή 20?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ρε δεν γαμιομαστε λεω εγω
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Γι αυτό είσαι εσύ(και οι κλώνοι σου)εδώ για να μας ενημερώνεις εμάς τους άσχετους.τελικα δεν καταλαβα....ξερετε κατι ή δεν ξερετε? δεν ειναι κακο να μην τα ξερετε ολα!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ξέρω είπαμε κι εγώ και ο φίλτατος Koulith.Δεν διάβασες παραπάνω.Τα κάνει όλα.Τιμή 20 ευρώ.Εμένα μου πήρε 30 γιατί δεν είμαι συχνός πελάτης.Θες σύσταση ή όχι?Εσείς οι νέοι στο φόρουμ όλα έτοιμα τα θέλετε ρε πούστη μου.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Εμφάνιση μουνάρα,ψηλή,ξανθιά,γαλανομάτα,στήθος 3-4 φυσικό με ρώγα κάγκελο.Μασάζ μέτριο αλλά δεν θα πας για το μασάζ της απ όσο κατάλαβα.Φιλάει βαθειά με γλώσσα,γουστάρει να της μιλάς πρόστυχα,τον παίρνει στο στόμα ως τη ρίζα,αντέχει το σφυροκόπημα,δίνει κώλο αν δε τον έχεις πάνω από 25 εκατοστά(εγώ τον έχω μικρό οπότε μου έδωσε),τα παίρνει στο στόμα και φυσικά τα καταπίνει.Στο τέλος έκανε και μμμμμμμμμ.Κι όλα αυτά μόνο με 30 ευρώ.
Με έβαλε να υπογράψω κι ένα χαρτί που έγραφε κάτι "τα πνευματικά δικαιώματα απ αυτό το video παραχωρούνται για οποιαδήποτε χρήση..." αλλά πάνω στην καύλα μου δεν έδωσα και πολύ σημασία και το υπέγραψα.Με λευκή μελάνη για να είναι ανεξίτηλο.
Για οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε για να σε ενημερώσουμε.
Με έβαλε να υπογράψω κι ένα χαρτί που έγραφε κάτι "τα πνευματικά δικαιώματα απ αυτό το video παραχωρούνται για οποιαδήποτε χρήση..." αλλά πάνω στην καύλα μου δεν έδωσα και πολύ σημασία και το υπέγραψα.Με λευκή μελάνη για να είναι ανεξίτηλο.
Για οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε για να σε ενημερώσουμε.
Α φιλε εγω περασα υπεροχα.Βεβαια ειμαι και παιδαρας παρολα τα χρονακια μου.Και house χωρις παρεξηγηση μαλλον εισαι χαλιαμουτρας γι αυτο σου πηρε 30λογικο δεν ειναι? αν δεν μας ανοιξετε τα ματια εσεις οι παλιοι εμεις τι να κανουμε? απο προγραμμα τι λεει?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αυτό,δυστυχώς,είναι αλήθειαΚαι house χωρις παρεξηγηση μαλλον εισαι χαλιαμουτρας γι αυτο σου πηρε 30
Εχω εγω τη γυναικα μου.100 ευρουλακια για σεναξενερωμα εντελως ρε συ house!!!! ξανθια ειναι η γυναικα μου και δεν γουσταρω καθολου!!! κατι σε μελαχροινο εχεις?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ναι ρε φίλε πως δεν έχω,τα πάντα έχω.Δεν πήρες τις πληροφορίες σου?Είμαι ο καλύτερος νταβατζής της πόλης.Εντάξει είμαι λίγο άσχημος και την έχω μικρή αλλά θα τα βρούμε.Ότι θες,στείλε πμ,χαρά μου να βοηθάω τους ανιδιοτελείς παίχτες εδώ.ξενερωμα εντελως ρε συ house!!!! ξανθια ειναι η γυναικα μου και δεν γουσταρω καθολου!!! κατι σε μελαχροινο εχεις?