Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπα μουνάρα είναι και τα κάνει όλα με 30 ευρώ.
Αν θες να σε συστήσω για να μη φας πετσέτα στείλε μου πμ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εγώ δεν είμαι αμερόληπτος ρε παίχτη?Γιατί ξηγιέσαι έτσι?

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ε ας ενημερωσω εγω που ειμαι αμεροληπτος.Ηοθσε λες οτι να ναι.2ο ευρω παιρνει η κοπελα.Μην την καις λοιπον  :grin: :grin: :grin:

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
τελικα δεν καταλαβα....ξερετε κατι ή δεν ξερετε? δεν ειναι κακο να μην τα ξερετε ολα!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
τελικα δεν καταλαβα....ξερετε κατι ή δεν ξερετε? δεν ειναι κακο να μην τα ξερετε ολα!!!
Γι αυτό είσαι εσύ(και οι κλώνοι σου)εδώ για να μας ενημερώνεις εμάς τους άσχετους.

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
ή τα ελληνικα μου δεν ειναι καλα ή κατι δεν καταλαβαινεις... ξερεις κατι ή δεν ξερεις? μπορεις να απαντησεις σε αυτο και μονο?
τι δδδεν καττττααλλλλλαβββενεις???

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ξέρω είπαμε κι εγώ και ο φίλτατος Koulith.Δεν διάβασες παραπάνω.Τα κάνει όλα.Τιμή 20 ευρώ.Εμένα μου πήρε 30 γιατί δεν είμαι συχνός πελάτης.Θες σύσταση ή όχι?Εσείς οι νέοι στο φόρουμ όλα έτοιμα τα θέλετε ρε πούστη μου.

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
λογικο δεν ειναι? αν δεν μας ανοιξετε τα ματια εσεις οι παλιοι εμεις τι να κανουμε? απο προγραμμα τι λεει?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εμφάνιση μουνάρα,ψηλή,ξανθιά,γαλανομάτα,στήθος 3-4 φυσικό με ρώγα κάγκελο.Μασάζ μέτριο αλλά δεν θα πας για το μασάζ της απ όσο κατάλαβα.Φιλάει βαθειά με γλώσσα,γουστάρει να της μιλάς πρόστυχα,τον παίρνει στο στόμα ως τη ρίζα,αντέχει το σφυροκόπημα,δίνει κώλο αν δε τον έχεις πάνω από 25 εκατοστά(εγώ τον έχω μικρό οπότε μου έδωσε),τα παίρνει στο στόμα και φυσικά τα καταπίνει.Στο τέλος έκανε και μμμμμμμμμ.Κι όλα αυτά μόνο με 30 ευρώ.
Με έβαλε να υπογράψω κι ένα χαρτί που έγραφε κάτι "τα πνευματικά δικαιώματα απ αυτό το video παραχωρούνται για οποιαδήποτε χρήση..." αλλά πάνω στην καύλα μου δεν έδωσα και πολύ σημασία και το υπέγραψα.Με λευκή μελάνη για να είναι ανεξίτηλο.
Για οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε για να σε ενημερώσουμε.

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
λογικο δεν ειναι? αν δεν μας ανοιξετε τα ματια εσεις οι παλιοι εμεις τι να κανουμε? απο προγραμμα τι λεει?
Α φιλε εγω περασα υπεροχα.Βεβαια ειμαι και παιδαρας παρολα τα χρονακια μου.Και house χωρις παρεξηγηση μαλλον εισαι χαλιαμουτρας γι αυτο σου πηρε 30 :idiot:

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
ξενερωμα εντελως ρε συ house!!!! ξανθια ειναι η γυναικα μου και δεν γουσταρω καθολου!!! κατι σε μελαχροινο εχεις?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ξενερωμα εντελως ρε συ house!!!! ξανθια ειναι η γυναικα μου και δεν γουσταρω καθολου!!! κατι σε μελαχροινο εχεις?
Ναι ρε φίλε πως δεν έχω,τα πάντα έχω.Δεν πήρες τις πληροφορίες σου?Είμαι ο καλύτερος νταβατζής της πόλης.Εντάξει είμαι λίγο άσχημος και την έχω μικρή αλλά θα τα βρούμε.Ότι θες,στείλε πμ,χαρά μου να βοηθάω τους ανιδιοτελείς παίχτες εδώ.

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
τοσο χαλια ειναι τα πραγματα και την εβγαλες στη βυζιτα??? η αληθεια ειναι οτι καθε μερα ακουμε διαφορα...αν υπαρχει θεμα και οποιος μπορει να βοηθησει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom