treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
re paidia dikio exei o make kai thellw na rwtisw ti paizei apo basili kolleth kserei kapoios na pei;
Καμμιά άλλη ερώτηση;re paidia kserei kaneis ti paizei basili kolleth;
re paidia dikio exei o make kai thellw na rwtisw ti paizei apo basili kolleth kserei kapoios na pei;
Καμμιά άλλη ερώτηση;re paidia kserei kaneis ti paizei basili kolleth;
re paidia kserei kaneis ti paizei basili kolleth;
[/quote
αν θελεις να σου δωσω πληροφοριες για body center που εχει και μουναρες
Αφεντικό, άντε μάζεψε την τώρα...αν μπορείςAΦΕΝΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.(ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ)τωρα με χαζοπραγματα δεν θα ασχοληθω.ΤΕΛΟΣ
re paidia kserei kaneis ti paizei basili kolleth;
[/quote
αν θελεις να σου δωσω πληροφοριες για body center που εχει και μουναρες
εμεις δε θελουμε μουναρες,
μουνακια θελουμε μη χωραμε κ ολοκληροι μεσα,
εχετε απ αυτα??
Πέρασμα σήμερα απο Ανθέων 51 Νέα άφιξη Έλενα ψηλή ξανθιά πάνω απο 1,75 και ζουμερη με καμπύλες. Κουκλάρα στο πρόσωπο και με βυζάρες
πολύ καλή στο στοματικό χωρίς πολύ χέρι και ισπανικο στο φουλ με τετοια βυζια . Δυνατή στο μασάζ και λόγω μεγέθους την έχει τη δύναμη.
Εβίτα the next generation...Καλημέρα πέρασμα από Ανθέων 51 Αμάντα ψηλή ξανθια ουκρανή με βυζί σιλικονάτο ωραία συννενόηση μιας και μιλάει άπταιστα ελληνικά.
50€ το πρόγραμμα φουλ πολύ συμμετοχή στο μου τον έκανε πύραυλο V.F.M.
Λεωνίδα ποιός απ' όλους είσαι συ είπαμε;Καλημέρα φίλε. Συνεχίζεις να με περιλαμβάνεις στις λίστες. Αλλους όμως που γράφουν εντοπισμένα όπως λες κι εσύ για ένα μαγαζί...
Ενημερώνω πως σύντομα τοτε στην παρεα θα πουν ο Πατερ Προβελέγγιος, ο Νικος ο πετούγιας, ο Δημήτρης ο Φαλτσέτας και κλασσικά ο Μπάμπης ο Σουγιάς
Εξαρτάται απ την κοπέλα παίχτη.Σε όσα πήγες,αν θες μας λες σε ποιά,δεν πήρες ροδέλα?
όχι φυσικά,ρητορική ήταν η ερώτηση.περιμένεις απάντηση?
όχι φυσικά,ρητορική ήταν η ερώτηση.
Τα άλλα 5 τι ήταν? Πλάγιες ερωτήσεις?
Π.Χ. "Ρε σεις πως θα ήθελα να ξέρω,αν γνωρίζει κανεις..."Αλλά χωρίς ερωτηματικό στο τέλος.