Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (5 μέλη και 48 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ακου ΕΥΖΗΝ.Και λοιποί.
Σήμερα με πέτυχες στις καλές μου και σου κάνω πλακίτσα να περναμε όμορφα με καφέ και τσιγάρο.
Την επόμενη φορά δεν ξέρω πως θα έχω ξυπνήσει.
Άντε παιδάκι μου στη δουλίτσα σου κι όλα καλά ναι?

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
οπως θελεις. εγω θα συνεχιζω να ρωταω και να τοποθετουμε. αν θελεις να συμμετεχεις με μεγαλη μου χαρα να τα ξαναπουμε. εγω χαρηκα παντως που τα ειπαμε...

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
Καλησπέρα. Επίσκεψη πρόασφατα σε Β. Όλγας 135. Όνομα Μασαζοϊδρύματος από τούδε:  Αλεξάνδρα

Χωρος καινούριος καθαρός με δυο δωμάτια και άνετο χώρο υποδοχής. Τα δωμάτια διαθέτουν μασαζοκρέβατα χωρίς ανάκληση. Υπάαρχει και κοινό μπάνιο. Η Αλεξάνδρα (RO)  είναι υπευθυνη του χώρου και δυστυχώς δεν κάνει προγράμματα. Κατα δηλωσή της, υπηρεσίες παρέχουν τα υπόλοιπα τρία κορίτσια από τα οποία συνάντησα μόνο το ένα. Πρόκειται για τη γνωστή Μαρία (GR) παοκτσού, ψηλή (173cm), μελαχροινή, με ικανοποιητικο μασαζ αλλά μετρίων αποδόσεων σε όλα τα υπόλοιπα.
Οι τιμές 40-50-60-70-80 είναι κατα τη γνώμη μου ακριβές γι αυτό και στη αξιολόγηση του VFM του ιδρύματος θα βάλω βαθμό 6 με άριστα το 10.

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
γιατι πρεπει ναναι νταβατζης, ιδιοκτητης η΄οτι αλλο στον πουτσο θελετε να τον ονομασετε και πιστευεται οτι πρεπει ναχει καποιος καποια ταυτοτητα για να γραψει εδω μεσα? αν εσεις εξυπηρετειται μαγαζια και συμφεροντα καλα κανετε. αφηστε εμας να κρινουμε που θα παμε και τι θα προτιμησουμε. αλλα δεν νομιζω ουτε αυτη τη φορα να εγινε κατανοητο...ειμαι σχεδον βεβαιος!
"φιλε ΕΥΖΕΙΝ" ... :think:
μιας και απο οτι φαινεται δεν λες να καταλαβεις.. σου το λεω εγω.." :headbang:φιλικα".. εμφανιζεσαι ως νεος " :helpplea: :uglystupid:συναγωνιστης?"¨...ωραια ενημερωσε κκαι θα ενημερωθεις.. ουσιαστικα δωσε πληροφοριες αμεροληπτα και οχι κατευθυνομενα και κανεις δεν προκειται να σου πει κατι...
ως νεος που ειμαι κι εγω εν ξερω οτι ουδεν ξερω..
mhn maw pernaw gia malakewβρες ψαξε ενημερωσε...μιας που το θυμηθηκα..κατι ξερω κι εγω..
στην ναπολι λενε...when you think you fuck them!! is when you get fucked!!!
οποτε μην υποτιμας την νοημοσυνη μας..

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Εμφάνιση μουνάρα,ψηλή,ξανθιά,γαλανομάτα,στήθος 3-4 φυσικό με ρώγα κάγκελο.Μασάζ μέτριο αλλά δεν θα πας για το μασάζ της απ όσο κατάλαβα.Φιλάει βαθειά με γλώσσα,γουστάρει να της μιλάς πρόστυχα,τον παίρνει στο στόμα ως τη ρίζα,αντέχει το σφυροκόπημα,δίνει κώλο αν δε τον έχεις πάνω από 25 εκατοστά(εγώ τον έχω μικρό οπότε μου έδωσε),τα παίρνει στο στόμα και φυσικά τα καταπίνει.Στο τέλος έκανε και μμμμμμμμμ.Κι όλα αυτά μόνο με 30 ευρώ.
Με έβαλε να υπογράψω κι ένα χαρτί που έγραφε κάτι "τα πνευματικά δικαιώματα απ αυτό το video παραχωρούνται για οποιαδήποτε χρήση..." αλλά πάνω στην καύλα μου δεν έδωσα και πολύ σημασία και το υπέγραψα.Με λευκή μελάνη για να είναι ανεξίτηλο.
Για οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε για να σε ενημερώσουμε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Αν δεν σε τάισε Hous of Fun με τα χεράκια της όπως εμένα, τότε μάλλον εσένα σου την έφερε.

Και το τραπέζι, ρε εσύ, και αυτό μέσα, στα 30 EURO.  :headbang2: :new_shocked: :headbang2:

Θα ξαναπάω, χαζός είμαι  :think:  :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Επίσκεψη πρόασφατα σε Β. Όλγας 135. Όνομα Μασαζοϊδρύματος από τούδε:  Αλεξάνδρα

Χωρος καινούριος καθαρός με δυο δωμάτια και άνετο χώρο υποδοχής. Τα δωμάτια διαθέτουν μασαζοκρέβατα χωρίς ανάκληση. Υπάαρχει και κοινό μπάνιο. Η Αλεξάνδρα (RO)  είναι υπευθυνη του χώρου και δυστυχώς δεν κάνει προγράμματα. Κατα δηλωσή της, υπηρεσίες παρέχουν τα υπόλοιπα τρία κορίτσια από τα οποία συνάντησα μόνο το ένα. Πρόκειται για τη γνωστή Μαρία (GR) παοκτσού, ψηλή (173cm), μελαχροινή, με ικανοποιητικο μασαζ αλλά μετρίων αποδόσεων σε όλα τα υπόλοιπα.
Οι τιμές 40-50-60-70-80 είναι κατα τη γνώμη μου ακριβές γι αυτό και στη αξιολόγηση του VFM του ιδρύματος θα βάλω βαθμό 6 με άριστα το 10.
telika kapoios krivete piso apo to mouni mias roumanas. ton xazepse i roumana.

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Το προβλημα ειναι πρακτικο.Μικρη ψωλη με χοντρη βουβαλα δεν γινεται λεμε.Ασε που πρεπει να την κυλησεις σε αλευρι και να κλασει μετα για να βρεις τρυπα.Τι να λεμε τωρα  :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

POYTANIARIS 69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Like
8
Πόντοι
1
Πάντως πέρα από το κράξιμο που τρώει η χοντρή η Ζέτα είναι για πολλά  :pipa1: :knockinb: :pipa3: :fuck2:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Καλησπέρα. Επίσκεψη πρόασφατα σε Β. Όλγας 135. Όνομα Μασαζοϊδρύματος από τούδε:  Αλεξάνδρα

Χωρος καινούριος καθαρός με δυο δωμάτια και άνετο χώρο υποδοχής. Τα δωμάτια διαθέτουν μασαζοκρέβατα χωρίς ανάκληση. Υπάαρχει και κοινό μπάνιο. Η Αλεξάνδρα (RO)  είναι υπευθυνη του χώρου και δυστυχώς δεν κάνει προγράμματα. Κατα δηλωσή της, υπηρεσίες παρέχουν τα υπόλοιπα τρία κορίτσια από τα οποία συνάντησα μόνο το ένα. Πρόκειται για τη γνωστή Μαρία (GR) παοκτσού, ψηλή (173cm), μελαχροινή, με ικανοποιητικο μασαζ αλλά μετρίων αποδόσεων σε όλα τα υπόλοιπα.

Ένα μπράβο στον ρεπόρτερ-κασκαντέρ. Κοινό μπάνιο και μασαζοκρέβατα χωρίς ανάκλιση? Και η Μαρία η Μπαοκτζού που έχει εμπειρία σε ιδρύματα ε??? Μάλιστα...

Άρα μπαίνει στην λίστα... Μετά την Μάγκυ και τον Βασίλη.

Giannis Sperminator

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα ενημέρωση απο το αγαπημένο σας μαγαζί :P to Escape.
Πληροφορήθηκα πως αύριο μετά τις 14:00 θα έχει δυο νέες κοπέλες τσεχες κάτω των 20 χρονών νέες στην πόλη. Η Κάτια 1,75 με μακρια ξανθά μαλλιά κανονικά κιλά babyface kai γαλανά μάτια.
Η Γιάννα 1,65 λεπτή με φυσικό στήθος πολύ παιχνιδιάδα και επικοινωνική, μιλάει ελληνικά. Εγω πήρα τη Ζωή Ελληνιδα με καστανο μακρύ καρέ μελαχροινή με φυσικο πλουσιο στήθος χωρίς κανένα ταμπού κάνει τα πάντα και γλείφει παντού...

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πληροφορήθηκα πως αύριο μετά τις 14:00 θα έχει δυο νέες κοπέλες τσεχες κάτω των 20 χρονών νέες στην πόλη (...)
από την Δ/ση Τροχαίας ανακοινώθηκαν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις σχετικά. Έτσι η κυκλοφορία θα διακοπεί σταδιακά από τις 13.30 στην παραλιακή λεωφόρο, την οδό Γ. Παπανδρέου, όπου γύρω στις 13.45 οι δύο VIP αφίξεις θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό στο εκεί παράρτημα, και ακολούθως δια της οδού Αδριανουπόλεως και Καλαβρύτων θα καταλήξουν στο νούμερο 26. Τιμές θα αποδώσει εκεί το γνωστό team αρθρογραφίας του καταστήματος. Προς τούτο εξάλλου έχουν ανακληθεί όλες οι άδειες.  :rockon: :rockon:
ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω της αναμενόμενης κοσμοσυρροής, η πρόσβαση θα επιτρέπεται μόνο σε άτομα που είναι εφοδιασμένα με ειδικές προσκλήσεις, φέρουσες ιδιόχειρη υπογραφή της λατρεμένης...

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
ποιος σακης και μαλακιες ? η μελινα ειναι ! μονο αυτη ηξερε για τη δαναη και απαντησε προ καιρου ! ακαρμαν και hoyse of fun μην την φαμε και ετσι! ρε  τριενα βαλε και καμια αληθεινη φωτογραφια  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quotτι εγινε gamikos????????επεστρεψες απο Γερμανια?????????τελικα εισαι πολυ μεγαλος ψευτης...........και εισαι και για πολυ κραξιμο τωρα πλεον ειμαι σιγουρη οτι δεν εισαθι πελατης αλλα σιγουρα ΑΦΕΝΤΙΚΟ......αν κρινω και απο τις παπαριες που με ρωτουσες σε p.m. ρε αρχιψευταρα ποτε ηρθες στο μαγαζι και διαπιστωσες οτι οι φωτο του μαγαζιου δεν ειναι αλληθινες αλλα ψευτικες???????????εμεις δε4ν εχουμε αναγκη να κοροιδεψουμε τον κοσμο με ψευτιες για να ερθει στο μαγαζι και παρακαλω να παρουν θεση οσοι εχουν ερθει στο χωρο και να επιβεβαιωσουν πως οτι δειχνει το σαιτ ειναι αληθινο.... center.com.gr....μην ασχολεισαι μαζι μας ριχνωντας μας λασπη..ασχολεισου με το μαγαζι σου που παει για κλεισιμο και αν εχεις αρχιδια φερε και εσυ τετοιες γυναικες...εχεις??????????οποιος ασχολειται με τα πιτορα στο τελος τον τρωνε οι κοτες........ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΣΤΓΩΜΑ :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
Η ΜΕΛΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
Μελινοτατη αφεντικο εχουν μονο τα σκυλια ! εσυ γραφεις μια σαν χαρλαμπισος και μια σαν τριενα μια κανεις τον πελατη μια το μαγαζατορα γραφοντας καπου καπου ανορθωγραφα ! ουτε μια στο εκατομυριο πιστευω οτι ειναι ο σακης ! gamikos ειμαι και θα ειμαι !και στην γερμανια πηγα αλλα δεν εκατσε η φαση ! ( περασα τουλαχιστον καλα ! εγραψα σε αλλα ποστ ) και στη μαρτιου 101 ηρθα και πηρα τη μιχαελα την σλοβακα ! ξυνυσες τα μουτρα αλλα μια στο αντιστρες και μια κωλετη μαζι σου φτανουν ! οσο για τις φωτογραφιες βαλατε τις ντουζιερες και μια με ενα τριανταφυλο ! τον κωλο σου που ειναι σαν σαγρε και το τατουαζ πανω απο το κωλομερη δεν ειδαμε ! κοιτα να κανεις και εσυ την μπαζα σου (οπως αναφερεις για αλλες) γιατι σε λιγο καιρο θα εισαι για τα μπαζα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πληροφορήθηκα πως αύριο μετά τις 14:00 θα έχει δυο νέες κοπέλες τσεχες κάτω των 20 χρονών νέες στην πόλη. Η Κάτια 1,75 με μακρια ξανθά μαλλιά κανονικά κιλά babyface kai γαλανά μάτια.
Η Γιάννα 1,65 λεπτή με φυσικό στήθος πολύ παιχνιδιάδα και επικοινωνική, μιλάει ελληνικά. Εγω πήρα τη Ζωή Ελληνιδα με καστανο μακρύ καρέ μελαχροινή με φυσικο πλουσιο στήθος χωρίς κανένα ταμπού κάνει τα πάντα και γλείφει παντού...
Αυτή την παιχνιδιάδα,επικοινωνική και την άλλη την μελαχροινή με το καστανό μακρύ καρέ λέω να τις δοκιμάσω κι εγώ,μ έπεισε ο "παίχτης".

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Α ρε μπουρδέλα κομ,σήμερα(πριν 5 λεπτά για την ακρίβεια,εκτός κι αν είχε κίνηση)έφτασαν οι κοπέλες κι εσείς ξέρετε από χτες εμφάνιση και τα γούστα τους χάρη στους "ενημερωμένους συναδέλφους μας".
Τρέχτε λέμε να προλάβετε.

dimakos020275

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα
θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δοσει το τηλεφωνο και πληροφοριες απο το escape
ψαχνω και δεν βρισκω τιποτα
ευχαριστω

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366