Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Στείλε πμ σε Giannis Sperminator,Giannakis32,Mouni tis kalirois,ΕΥΖΕΙΝ,2,3,4,5
Eλπίζω να μην ξέχασα κανέναν.
Τον Λεωνίδα Ράφτη....
Τόσες μαζικές προσλήψεις πιά.. ούτε δημόσιος τομέας σε παλιές καλές προεκλογικές περιόδους νάταν.
Α, και τον αυτοαπασχολούμενο εξωτερικό συνεργάτη Τόλη Τσάκα.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα
θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δοσει το τηλεφωνο και πληροφοριες απο το escape ψαχνω και δεν βρισκω τιποτα
ευχαριστω
Στην πάνω αριστερή γωνία κοίταξες; Το δείχνει το κόκκινο βέλος

Πάντως προσπάθησε να το αποφύγεις. Αν βρεθείς στην ανάγκη να το πατήσεις, συνήθως την έχεις ήδη πατήσει  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 0542793.jpg
    0542793.jpg
    13 KB · Εμφανίσεις: 19

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
υπαρχη κανεις που να εχει  :knockinb: την ευα απο τζαμπο?? η πεταμε τζαμπα τα ευρω μας??εκτος του γνωστου db..

pantera72

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ.ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ Μ'ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ,ΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟ ΑΝΘΟΣ.ΚΟΠΕΛΕΣ 5 Η 6 ΝΟΜΙΖΩ.ΜΙΑ ΗΡΩ,ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ(ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝΕ),ΜΙΑ ΞΑΝΘΟΥΛΑ ΜΙΛΦ,ΚΑΝΑ 2 ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΣΕΧΑ(ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ)ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΕΤΡΑ.ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ,ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ Ν'ΑΦΗΣΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ,ΑΔΥΝΑΤΗ,ΜΕ ΑΨΟΓΟ ΣΩΜΑ(ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΣΙΛΙΚΟΝΙΤΣΑ) ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΜΠΛΕ ΜΑΤΙ(ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΑΚΟΙ?).ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ Η ΤΥΠΙΣΣΑ,ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ(ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ).ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,ΣΥΝΕΧΕΣ,ΒΑΘΥ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΜΑ,ΑΡΧΙΔΟΓΛΥΨΙΜΟ,ΑΡΧΙΔΟΡΟΥΦΗΓΜΑ,ΠΟΥΤΣΟΣΚΑΜΠΙΛΑ,ΚΑΡΦΩΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ.ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΥΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ,"ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ,ΟΠΟΥ ΘΕΣ"!ΜΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΥΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ!ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙ,ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΦΕΥΓΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΝΤΥΘΩ ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΙΟΣΟ ΝΤΥΝΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ,ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΞΩ,ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΙΛΟΠΙΠΩΝΕ ΠΑΛΙ!ΤΡΕΛΑ!Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΕΛΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
υπαρχη κανεις που να εχει  :knockinb: την ευα απο τζαμπο?? η πεταμε τζαμπα τα ευρω μας??εκτος του γνωστου db..
Εκ πρώτης όψεως μόνο σαν ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί η ερώτηση   :o
Πάντως επειδή απ' ότι φαίνεται αυτό το ερώτημα απασχολεί σοβαρά πολλούς, να πω κι εγώ στα σοβαρά ότι:
-η Εύα έχει ένα ένδοξο παρελθόν γεμάτο  :knockinb: διακρίσεις.
-η εμπειρία μαζί της (κατά τη γνώμη μου φυσικά) ήταν, να το πω ευγενικά, διεκπεραιωτική. Η δε ικανότητα της ως διευθύνουσα συναγωνίζοταν επί τα χείρω την αντίστοιχη ως εργαζόμενη.
-η τελευταία φορά που την είδα ήταν προ 3ετίας περίπου (πριν κλείσει τα προηγούμενα μαγαζιά της), δεν έχω επισκεφθεί τον καινούργιο χώρο της.
-Άν τώρα το γύρισε  στο ότι ΄δεν κάνω κάτι παραπάνω', τι να πω....Ενδεχομένως να έχει τους λόγους της  :dunno:

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
603
Πόντοι
86
καλημερα σε ολους. Επισκεψη λοιπον στο Μαρτιου 101 , καταρχας να αναφερω οτι το σαιτ που εχουν φτιαξει ειναι ακριβεστατο και οι φωτογραφιες τραβηγμενες μεσα απο τον χορο. Εχω αναφερθει στο παρελθον για τονχορο και δεν χρειαζετε να επαναλαμβανομε, απλα για μενα με ελαχιστη εμπρειρια στα καταστηματα τον βρισκο αξιοπρεπεστατο. Οι καναπεδιασμενες κοπελες 4 αν θυμαμε καλα , η Μικαελα η Μελινα και δυο αλλες που ειναι με φοτο στο σαιτ αλλα δεν θυμαμε τα ονοματα τους. Αυτη τη φορα επελεξα την Μελινα ηλικια 25-30 εκει μεσα, επικοινονιακοτατη, με πολυ καυλα στον αγωνα. το προγραμμα των 70 με αφησε απολητα ικανοποιημενο καθως η κοπελα δεν θελει και πολλα για να καταλαβει τι θελεις και στο κανει απλοχερα. Δεν ακουσα ουτε ενα γκουκ-μουκ. Το υδρωνει το κρεβατι. Ως προς το μασαζ αφου της ειπα οτι θελω μονο στα ποδια ηταν φυσηκο να με ικανοποιησει στον χρονο πουειχαμε αν και τελικα και κρινοντας απο το αποτελεσμα ξερει να μασαζαρει ποδια που ταλεπορουντε απο το περπατημα. Αυτα με Μαρτιου 101 και Μελινα.

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
εμεις δε θελουμε μουναρες,

μουνακια θελουμε μη χωραμε κ ολοκληροι μεσα,

εχετε απ αυτα??
κανεις μια δοκιμη ! βαζεις τα χερια σου μεσα στο μουνι και χτυπας παλαμακια ! αν δεν μπορεις τοτε καταλαβαινεις οτι ειναι στενη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
αυτό είπε κι ο σ/φος, ρε αφεντικό....

υδρω(νει)-μασαζ...
ok. ολα καλα :) :) (εγραψα οχι για το ΦΙΛΟ :) τριφιλτζακ.αλλα για τα αλλα νικ που ξερω που γραφουνε χαζα.και κριβονται απο πισο και μονο να συκοφαντουνε ξερουνε) :) :) Ο ΝΟΟΝ ΝΟΙΤΟ...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
871
Πόντοι
4.535
спасибо. Ευχαριστώ σύντροφε.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.563
Πόντοι
2.356
συντροφος???

ανοιξες κ συ μαγαζι κ δεν ειπες τπτ?

πουσε χαμενος εσυ ωρε  :think:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
871
Πόντοι
4.535
συντροφος???

ανοιξες κ συ μαγαζι κ δεν ειπες τπτ?

πουσε χαμενος εσυ ωρε  :think:

Νταβάριτς, καμαράτ... Σε λίγο που θα γίνουμε κομμουνιστική χώρα να μην ξέρετε πως να φωνάζουμε ο ένας τον άλλο? Θα σε πάρω από βδομάδα τηλ να σου πω για μένα...

Αν ανοίξω κάποτε μαγαζί θα το μάθεις από τους πρώτους. Ποιος άλλος θα μου κάνει ποδαρικό? Εσύ και μερικοί ακόμα από δω μέσα!

toliis

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Στην πάνω αριστερή γωνία κοίταξες; Το δείχνει το κόκκινο βέλος

Πάντως προσπάθησε να το αποφύγεις. Αν βρεθείς στην ανάγκη να το πατήσεις, συνήθως την έχεις ήδη πατήσει  :2funny: :2funny: :2funny:
Ασχολεισου με το μαγαζακι του πονου και φοβου(ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥ) και ασε τ΄αλλα μαγαζια ΧΟΝΤΡΕ ΠΙΝΟΚΙΟ  :2funny: :2funny: Y.P εντελβαισ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ..

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Στο tolis tsakas απάντα  απευθείας η Χοντή?
Εβίτα τι κάνεις?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom