Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

petros132

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
0
διπλο στην Μαριαννα ποιες κοπελες κανουν , και ποσο στοιχιζει;

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αποκλειστική λήψη από την προχθεσινή εκδήλωση υποδοχής στα Καλαβρέζικα. Η μία εκ των δύο προσκεκλημένων VIP εκ Τσεχίας γίνεται θερμά δεκτή από την πολιτική ηγεσία

Συνημμένα

• λατρεμενη.jpg
    λατρεμενη.jpg
    25,6 KB · Εμφανίσεις: 27

wrestl

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αδερφια λεω να εκδραμω στην ανθεων αξιζει τον κοπο?  μπορει να δωσει  καποιος καμια πληροφορια

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Καλημέρα σε όλους, καλή μας εβδομάδα.

Καλημέρα Εβίτα.  :2funny: :2funny: :2funny:

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
αδερφια λεω να εκδραμω στην ανθεων αξιζει τον κοπο?  μπορει να δωσει  καποιος καμια πληροφορια
κανε υπομονη μεχρι καποιος απο τους παλιους με εμπειρια μπορει να σε κατατοπησει... οι φημες λενε πως το μαγαζι εχει τους ιδιους "ιδιοκτητες" με το escape...αλλα και παλι μην σε παρω στο λαιμο μου.

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Kαλημερα συντροφοι,μαγαζατορες,προμοτορες ,τσιρακια και δεν ξερω κι εγω τι αλλο.Πρωινη ενημερωση απο Κωλεττη.4 κοπελες.Λιζα,Ναντια,Νορα και Συλβια.Δεν ειχα δοκιμασει Λιζα και Συλβια.Πηρα Συλβια για δευτερο προγραμμα.Πολυ αγχωμενη πρωτη φορα στη δουλεια ειπε και φαινεται στο δωματιο αυτο.Ψηλη με πιασιματα οσο πρεπει και φατσαρα.Οταν την καυλωσα και λυθηκε αρκετα φαινεται οτι γουσταρει την πουτσα.Ωραια γλωσσοφιλα και γλειψιμο της περιξ περιοχης του πεους με αρκετο σαλιωμα.Φανηκε οτι ειναι νεα στο χωρο γιατι δεν ηταν καθολου επαγγελματιας με την καλη εννοια.Θα εχει εξελιξη το μικρο αρκει να μην μου το γυρισει στο καθαρα επαγγελματικο με την κακη την εννοια μολις φαει αρκετες πουτσες.Βραδακι φευγω Αθηνα τριημερο και θα ανεβασω και κριτικες απο 2 μαγαζια που εχω καιρο να παω.Βιβη στη Γλυφαδα και παρακμη Εξαρχεια που θα με παει φιλος και μου χει πει τα καλυτερα.Θα τις ανεβασω και εδω για φιλους που πανε Αθηνα και ψαχνουν κατι και απο εκει

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα φιλε μου.Ολα καλα?Λοιπον αν ισχυουν οι φημες για τις τιμες και τα προγραμματα στην Αθηνα που μου λενε φιλοι οταν επιστρεψω θα κανω το παζαρι του αιωνα σε ολους.Να δω πρωτα υπηρεσιες και κοπελουδια ομως

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Kαλησπέρα,να περάσεις όμορφα στην Αθήνα με ωραία μουνιά στην πούτσα σου.

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
θελω να παω για μασαζ στο ανθεων Τ Ω Ρ Α . για βοηθηστε ρε μαγκες , πως θα γινει αυτο?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
θελω να παω για μασαζ στο ανθεων Τ Ω Ρ Α . για βοηθηστε ρε μαγκες , πως θα γινει αυτο?
Τι πως θα πας? Αν δεν εχεις αυτοκινιτο με ΤΑΞΙ η παρε λεοφωρειο. Το 5,6 περνανε απο κει. :S :S :S :S :S

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αποκλειστική λήψη από την προχθεσινή εκδήλωση υποδοχής στα Καλαβρέζικα. Η μία εκ των δύο προσκεκλημένων VIP εκ Τσεχίας γίνεται θερμά δεκτή από την πολιτική ηγεσία

xa xa
Πώς βρήκες φάτσα ολόιδια η Εβίτα??δεξιά όπως βλέπουμε

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ενθουσιασμός επικράτησε στο σημερινό Eurogroup για τον δυναμικά αναπτυσσόμενο τομέα του μασάζ στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην πόλη μας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η πολύωρη διαπραγμάτευση ωφείλετο στην πραγματικότητα στην αθρόα υποβολή αιτήσεων για εργασία στον τομέα αυτό. Από τις πρώτες που έσπευσε (μετά τη σχετική ιδιαίτερη συνομιλία που είχε με τον κ. Στουρνάρα) να δείξει το ενδιαφέρον της για εργασία στον κλάδο είναι και η εικονιζόμενη 37χρονη, προερχόμενη από χώρα του Ευρωπαϊκού βορρά.

Συνημμένα

• jutta.jpg
    jutta.jpg
    180 KB · Εμφανίσεις: 34

toliis

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
xa xa
Πώς βρήκες φάτσα ολόιδια η Εβίτα??δεξιά όπως βλέπουμε
εχεισ φαντασια μεγαλη εσυ δεν εχεισ παει ποτε καλαβρυτων πωσ γνωριζεισ την  ιδιοκτητρια και τισ κοπελεσ?? αρα εισαι η ομαδα στηριξεισ του (treflejack).Οταν απουσιαζει αυτοσ γραφεισ εσυ. :think: :idiot: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom