Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1

Έχει κάποιος να αναφέρει κατι για την κάτωθι?

καλησπέρα

είχα δει την αγγελία της τέλη Οκτωβρίου, περι μασάζ στην Θεσ-νίκη, αν δεν κάνω λάθος στο adoos.gr

επειδή μου άρεσε πάρα πολύ η εικόνα αυτή έστω και αν δεν δείχνει πρόσωπο, μου προξένησε το ενδιαφέρον να επικοινωνήσω

παρόλο που τηλεφώνησα πολλές φορές σε διαφορετικές ώρες για αρκετές μέρες, ήταν συνέχεια απενεργοποιημένο

έτσι από τότε δεν ξαναεπιχείρησα νεότερη επικοινωνία, δεν ξέρω αν ξαναέβαλε πιο πρόσφατα αγγελία

Giannakis 32

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα επισκεψη στην Καλαβρυτων Escape αυτή τη φορά δοκίμασα την Χριστίνα μικρή Τσέχα ξανθιά λεπτό σώμα, με φυσική ομορφιά άβαφη, επιτέλους όχι άλλο σοβά. Ωραίο μουνί και πλούσιο φυσικό στήθος αρκετά καλη στ  :knockinb:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα επισκεψη στην Καλαβρυτων Escape αυτή τη φορά δοκίμασα την Χριστίνα μικρή Τσέχα ξανθιά λεπτό σώμα, με φυσική ομορφιά άβαφη, επιτέλους όχι άλλο σοβά. Ωραίο μουνί και πλούσιο φυσικό στήθος αρκετά καλη στ  :knockinb:
Αρκετά καλή; Μόνο;; :think:
Α, Γιαννάκη να βγεις παραπονούμενος :tickedoff: . Ήρθαν οι νέοι και αφήσαν εσένα την παλιοσειρά να παλεύεις με την πλέμπα! Ντροπή! Έχει καταλυθεί κάθε έννοια ιεραρχίας.

Giannakis 32

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αρκετά καλή; Μόνο;; :think:
Α, Γιαννάκη να βγεις παραπονούμενος :tickedoff: . Ήρθαν οι νέοι και αφήσαν εσένα την παλιοσειρά να παλεύεις με την πλέμπα! Ντροπή! Έχει καταλυθεί κάθε έννοια ιεραρχίας.

τόπο στα νιάτα

toliis

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Άστα αυτά.. έπρεπε να μπει ο παλιός Tsoli Skatas, με το απαράμιλλο στυλ του, για να σε ξελασπώσει
α,ρε τρελοχαρυ τι κανει η αγαμια γερασεσ και το μυαλο σου ειναι σκατα φατα για να χορτασεισ απο την αγαμια επειγοντωσ σεξ.....  :crazy: :piss: :piss: :shit: :shit:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
859
Πόντοι
96

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα !

περασμα απο την Λένα-ελιζα για καφε .

παρατηρησα την παρουσία μιας εξαιρετικοτατης νεαρας δεσποινιδος εν ονόματι Λαρα. μπηκα στον πειρασμο να μπω  :zfuck: , αλλα τεσπαααα . ατιμη κενωνια . :)

και μέχρι να εχουμε την δυνατοτητα να μπαινουμε χωρις πολυ σκεψη ...
... να υγειαινουμε και να  :knockinb:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Επιβεβαιώνω το φίλο Ρικ.

Εγώ πέρασα,πολύ καλή η Λάρα.

Και ο χώρος από τους καλύτερους που υπάρχουν.

ήσυχος,καθαρός,μοντέρνος.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ξανάνοιξε ο Μοναστηρίου, παραπλεύρως Holiday Inn?

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
επισκεψειευα τζαμπο.. μετα απο μερικες προσπθειες πρωχορισαμε στο παρασυνθημα... δεν πειρα φουλ ειχα τις αμφιβολιες μου ως προσ την ξεπετα που εχω ακουση απο διαφορους.. επελεξα προγραμμα μασαζ και  :pipa2:.. μετριοτατη υπαρχει ομως μια διαθεση βελτιωσεις... ο πληρων τελικα  νικα... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom