You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τσιράκι της Εύας ε; Πραγματικά δεν ξέρω τι είναι θλιβερότερο:Α ! ! ! Οι νεότεροι, θα γράψουν κάποια πληροφορία και κάποιο σχόλιο για να ενημερωθούμε όλοι.
Ή θα αφήσουν αυτήν την δουλειά στα τσιράκια της Εβίτας και της Εύας?
-Η ύπαρξη τσιρακιών και υβριστών εδώ μέσα; ή
-Η ισοπεδωτική αντίληψη που εμπεδώνεται, ελαφρά τη καρδία, και βάζει στην ίδια μοίρα θύτες και θύματα;
Όταν δε το forum (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) προτιμά να ανέχεται ανήθικα ποσταρίσματα, ενώ δείχνει μια εύκολη διάθεση απαξίωσης σε προσπάθειες διαλεκτικής άμυνας, η υπόθεση είναι χαμένη.
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου δωσει πληροφοριες για το εν λογω στουντιο (εστω και με pm)?καλησπερα !
περασμα απο την Λένα-ελιζα για καφε .
παρατηρησα την παρουσία μιας εξαιρετικοτατης νεαρας δεσποινιδος εν ονόματι Λαρα. μπηκα στον πειρασμο να μπω , αλλα τεσπαααα . ατιμη κενωνια .
και μέχρι να εχουμε την δυνατοτητα να μπαινουμε χωρις πολυ σκεψη ...
... να υγειαινουμε και να
Αγαπητέ treflejack καταλαβαίνω πως νιώθει κάποιος που προσπαθεί να συμβάλει στην ενημέρωση και βοηθάει όλους τους υπόλοιπους,
όταν η οποιαδήποτε Εβίτα τον κατηγορεί για στημένο...
γιατί το έχω "υποστεί" και εγώ από άλλους συναδέλφους, εδώ μέσα.
Από την πλευρά μου, σε καμία περίπτωση δεν σε θεωρώ στημένω, και sorry αν αφέθηκε να ενοηθεί κάτι τέτοιο από τα γραφόμενα μου.
Συνέχισε την προσπάθεια σου, σε ευχαριστούμε.
όταν η οποιαδήποτε Εβίτα τον κατηγορεί για στημένο...
γιατί το έχω "υποστεί" και εγώ από άλλους συναδέλφους, εδώ μέσα.
Από την πλευρά μου, σε καμία περίπτωση δεν σε θεωρώ στημένω, και sorry αν αφέθηκε να ενοηθεί κάτι τέτοιο από τα γραφόμενα μου.
Συνέχισε την προσπάθεια σου, σε ευχαριστούμε.
αν και καθημενοι μιλησατε ορθως....
απλα ανατρεχοντας και εγω στις προσωπικες μου τοποθετησεις γιατι καλως κακως απο ενα μαγαζι ετυχε να εχω εμπειρια, πεσαν ολοι να με φανε και να με κατηγορησουνε οτι υποστηριζω και περνω θεσεις υπερ καποιου...
απλα ανατρεχοντας και εγω στις προσωπικες μου τοποθετησεις γιατι καλως κακως απο ενα μαγαζι ετυχε να εχω εμπειρια, πεσαν ολοι να με φανε και να με κατηγορησουνε οτι υποστηριζω και περνω θεσεις υπερ καποιου...
αν και καθημενοι μιλησατε ορθως....
Ε! Πάνε και εσύ και σε κανένα άλλο, να πλουτίσεις με εμπειρίες ! ! !
Υ.Γ. Εβίτα μην με
dimakos020275
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απο εχθες εψαχνα να βρω μια ακρη απο ολους εδω τους συμπολεμιστες να παω στο escape τελικα πηγα στο bodyfree ολα μια χαρα αλλα οπως παντα ακριβα
σημερα θα προσπαθησω να παω στο escape ελπιζω να μην φαω πορτα γιατι τα λεφτα απο το στοιχιμα που κερδισα τελειωνουν > >
σημερα θα προσπαθησω να παω στο escape ελπιζω να μην φαω πορτα γιατι τα λεφτα απο το στοιχιμα που κερδισα τελειωνουν > >
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Για κάνε μια ενημέρωση για το bodyfree παίχτη.
Τι κοπέλες είχε,ποια πήρες?
Για κάνε μια ενημέρωση για το bodyfree παίχτη.
To άλλο με την Εβίτα το ξέρεις House of Fun ?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Το ξέρω αλλά περνάω πολύ καλά τελευταία κι είμαι στις καλές μου.To άλλο με την Εβίτα το ξέρεις House of Fun ?
Θα έχεις παρατηρήσει ότι έχω μέρες να βρίσω.
Αντε σ όλα τα προμοτοράκια να αφιερώσω και το παρακάτω ανέκδοτο
Ο Χρήστος, γεμάτος ενθουσιασμό, πάει στο δάσος για να κυνηγήσει. Βλέπει μια μικρή καφετιά αρκούδα, τη σημαδεύει και τη σκοτώνει. Τότε νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο, γυρίζει και βλέπει μια μεγάλη μαύρη αρκούδα η οποία του λέει:
- Χρήστο, έχεις δύο επιλογές, ή σου χυμάω και σε σκοτώνω, ή κάνουμε σεξ.
Ο Χρήστος αποφασίζει ότι προτιμά τη ζωή, οπότε σκύβει μπροστά και δίνεται στη μαύρη αρκούδα.
Επί δύο εβδομάδες πονούσε, αλλά όταν έγινε καλά, ο Χρήστος ορκίστηκε να εκδικηθεί!
Πηγαίνει πάλι στο δάσος, βρίσκει τη μαύρη αρκούδα και τη σκοτώνει. Νιώθει πάλι κάποιος να τον κτυπάει στον ώμο.
Αυτή τη φορά είναι ένα τεράστιο γκρίζλι.
- Έκανες ένα τεράστιο λάθος, Χρήστο, του λέει το γκρίζλι... Διάλεξε τι θες, ή σε ξεσκίζω με νύχια και με δόντια, ή κάνουμε άγριο σεξ.
Για άλλη μια φορά ο Χρήστος σκέφτηκε πως ήταν καλύτερα να υποκύψει. Χρειάστηκε κάμποσες εβδομάδες για να συνέλθει, αλλά εξαγριωμένος πια ο Χρήστος, ξαναγυρίζει στο δάσος, βρίσκει το γκρίζλι και το σκοτώνει.
Αισθάνεται ότι επιτέλους, πήρε εκδίκηση, όταν νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο. Γυρίζει και βλέπει μια τεράστια πολική αρκούδα.
- Παραδέξου το, Χρήστο, του λέει η αρκούδα, δεν έρχεσαι στο δάσος για το κυνήγι, έτσι;
POYTANIARIS 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
χαχαχαχαχαχαχαχαχα Ωραιο!!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Ήταν ένας κυνηγός και ήθελε να σκοτώσει μια αρκούδα
, αλλά δεν ήξερε τον τρόπο. Πάει σε έναν γνωστό του, έμπειρο κυνηγό που γνώριζε και αυτός του λέει:
- Θα πας έξω από τη σπηλιά και θα φωνάξεις "Ουουου!" Η αρκούδα θα απαντήσει και θα κάνει και αυτή "Ουουου!" Στη συνέχεια θα ξανακάνεις "Ουουου!", αν σου ξαναπαντήσει τότε σήκωσε το όπλο σου και σημάδεψε μέσα στη σπηλιά και μόλις βγει ριχ'της!
Περνάει ένας μήνας.. Όμως ο γνωστός του δεν είχε ακούσει νέα του κυνηγού. Με τα πολλά μαθαίνει ότι ήταν στο νοσοκομείο.
Τρέχει λοιπόν εκεί.. και τον βρίσκει στο κρεβάτι σοβαρά χτυπημένο.
- Τι έγινε?
- Θυμάσαι που σε είχα ρωτήσει πώς να κυνηγήσω την αρκούδα?
- Ναι..
- Εε, πήγα έξω απο τη σπηλιά, όπως με συμβούλευσες και έκανα "Ουουου!"
Μου απάντησε:
- Ωραία..
- Ξανακάνω ουουου, μου ξανακάνει ουουου.
- Ναι..
- Σηκώνω το όπλο και περιμένω να βγει να της ρίξω..
- Και μετά?
-
-
-
- Μετά, βγήκε το τρένο!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.655
- Πόντοι
- 2.356
καλειται κ παλι ο [size=10pt][size=10pt]Αντισθενης[/size][/size] να ριξει μια ματια στις IP κ να ξεκαθαρισει το τοπιο
κ μια ενημερωση για τους νεους που ρωτανε
παλια μπαινανε ρωτουσανε παιρνανε τις πληροφοριες τους κ ξανα δεν εμφανιζοταν
οποτε πρωτα θα μας λετε τη δικη σας εμπειρια απο οποιοδηποτε μαγαζι κ μετα να ρωτατε
κ μια ενημερωση για τους νεους που ρωτανε
παλια μπαινανε ρωτουσανε παιρνανε τις πληροφοριες τους κ ξανα δεν εμφανιζοταν
οποτε πρωτα θα μας λετε τη δικη σας εμπειρια απο οποιοδηποτε μαγαζι κ μετα να ρωτατε
dimakos020275
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το οτι ειμαι καινουργιος δεν σημενει οτι ειμαι και βλαξΓια κάνε μια ενημέρωση για το bodyfree παίχτη.
Τεσπα ηταν 3 κοπελες μην με ρωτας ονοματα εγω πηρα ενα πολυ καλο μελαχρινο και ολα ηταν μια χαρα
dimakos020275
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απλα πονεσα λιγο με το
dimakos020275
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απλα πονεσα λιγο με το 100αρικο αλλα δεν ολα καλα
dimakos020275
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ολα καλα
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Πως ήταν οι κοπέλες?Δε ρώτησα ονόματα.Το οτι ειμαι καινουργιος δεν σημενει οτι ειμαι και βλαξ
Τεσπα ηταν 3 κοπελες μην με ρωτας ονοματα εγω πηρα ενα πολυ καλο μελαχρινο και ολα ηταν μια χαρα
Εμφάνιση,ηλικία,εθνικότητα ρώτησα.
Αυτή που πήρες πως ήταν?Τι πρόγραμμα έκανε?Δε θυμάσαι τίποτα?Αφού πέρασες τόσο ωραία όλο και κάτι θα θυμάσαι.
Μπες στο σάιτ του Νικόλα μπας και ...θυμηθεις στην τελική.
Οχι τίποτα άλλο αλλά να ενημερωνόμαστε κι εμείς οι άσχετοι.
Γριά κότα με ζουμί. Πέρασα απο τα λημέρια της Δωδεκανήσου και συνεβρέθηκα με μια εκ των συνεταίρων. Όντως υπάρχει μια νέα ευπαρουσίαστη νεαρά που σε άλλες εποχές ευχαρίστως θα περνούσα αλλά παίδες sorry δεν είναι εποχή για test drive.Με την Έλενα τουλάχιστον δε χάνεις τα λεφτά σου. Μεσ'τη καύλα είναι παρά τα χρονάκια της. Μόνο ρε παληκάρια κάποιος κάπου κάποτε πρέπει να τη ξεκόλιασε και απο τότε δε μας αφήνει ούτε να τον δούμε το κώλο της όχι να τον αγγιξουμε κιόλας.Πρεπει να πέρασε δύσκολα αλλιώς δεν εξηγείτε. Κατά τα άλλα πάρα πολύ ωραία πίπα γλυψιμο παντού και περιέργως στενό ωραίο petit μουνάκι.Και 0-2 γκολ. Τι άλλο να θέλει ο άνθρωπος για να περάσει ένα ευχάριστο 60λεπτο;
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Άξιος dbaba ,πάντα τέτοια παίχτη ;)