You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (10 μέλη και 43 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Λυπήθηκες τζάμπα μάγκα (που έκανες λογαριασμό χτες για να εκφράσεις την συμπαράστασή σου).
Μάλλον δεν πρόκειται γι αυτό.
Ξέρω,ξέρω είσαι πολύ παλιός στα μαγαζιά,μας διαβάζεις πολύ καιρό αλλά δεν έτυχε ποτέ να γράψεις αλλά τώρα που μας βρήκες όπου πας θα μας ενημερώνεις...μπλα μπλα μπλα.
Μάλλον δεν πρόκειται γι αυτό.
Ξέρω,ξέρω είσαι πολύ παλιός στα μαγαζιά,μας διαβάζεις πολύ καιρό αλλά δεν έτυχε ποτέ να γράψεις αλλά τώρα που μας βρήκες όπου πας θα μας ενημερώνεις...μπλα μπλα μπλα.
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
σήμερα έχω διάθεση λέω να ψαχτώ και να πεταχτώ να ρίξω καμιά ματιά.....και αν δεν δώ τιποτα καλό, η φάω πόρτα με "το κορίτσι κάνει μ'ονο μασάζ" θα την κάνω για τα γνωστά λημέρια......ευελπιστώ να ενημερώσω παλικάρια.....
Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Ετσι κι αλλοιως θα εκανα την βολτιτσα μου τωρα με εβαλες σε 'γκαζια"! αχχαχαχαχαψιλολιγνη καστανη με γλυκια φάτσα. κάτι σαν το πιπινι που βλεπεις στην καφετερια και θες να απαυτωσεις .
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
για να ενημέρωση κάποιος για το μαγαζί που πήγε θα πρέπει να είναι βλαξ ;Το οτι ειμαι καινουργιος δεν σημενει οτι ειμαι και βλαξ
Τεσπα ηταν 3 κοπελες μην με ρωτας ονοματα εγω πηρα ενα πολυ καλο μελαχρινο και ολα ηταν μια χαρα
dimakos020275
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ονοματα δεν θυμαμαι κακο ειναι;
Αυτη που πηρα εγω ηταν 27-30 μελαχρινη ωραιο κορμι και πολυ ζεστη σε ολα
Τι να σας πω δευτερη φορα πηγα θα ηταν καλυτερα εαν ειχε ριξει τις τιμες
Αυτη που πηρα εγω ηταν 27-30 μελαχρινη ωραιο κορμι και πολυ ζεστη σε ολα
Τι να σας πω δευτερη φορα πηγα θα ηταν καλυτερα εαν ειχε ριξει τις τιμες
dimakos020275
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τωρα απο εθνικοτητα δεν ξερω κατι για καρδιτσα μου ελεγε
αν δεν κανω και λαθος βεβαια
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Θέλω να δω τι ενημερωση θα κάνεις μετά απο την επισκεψή σου στη χοντρή κι αν θα μας πεις πόσα πλήρωσες κι αν θα θυμάσαι λεπτομέριες!Τωρα απο εθνικοτητα δεν ξερω κατι για καρδιτσα μου ελεγε
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ψέμματα σου είπε , απ τη Λάρισα ειναι .
Βρε δε γαμιέστε να κάνετε όνομα !
Βρε δε γαμιέστε να κάνετε όνομα !
prince23
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επισκεψη την περασμενη βδομαδα σε Μαρια-Λαδαδικα πηγα μετα της 14:30 για να ειναι ολο το team των κορασιδων τα ονοματα που θυμαμαι ηταν Μαρακι,Δαναη,Αλεξια,Χριστινα
βολιδοσκοπησα τη Δαναη μετα απο τη συμβουλη συν/στη το κατεχει το αθλημα και καλα το κοριτσι δεν λεω παντως περασα τελεια τιμη 100 θα τους ξαναεπισκεφτω μολις παρουμε τη δοση απο το ΔΝΤ χαχαχαχαχα
βολιδοσκοπησα τη Δαναη μετα απο τη συμβουλη συν/στη το κατεχει το αθλημα και καλα το κοριτσι δεν λεω παντως περασα τελεια τιμη 100 θα τους ξαναεπισκεφτω μολις παρουμε τη δοση απο το ΔΝΤ χαχαχαχαχα
prince23
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συνάδελφε 100 το ή
Ολο το πακετο συν το μασαζ=1 ωρα
Επισκεψη την περασμενη βδομαδα σε Μαρια-Λαδαδικα πηγα
....
παντως περασα τελεια τιμη 100 θα τους ξαναεπισκεφτω μολις παρουμε τη δοση απο το ΔΝΤ χαχαχαχαχα
Μήπως είναι μαλακία τέτοια και κάθε εποχή να δίνουμε σε οποιαδήποτε Μαρία 100 Euro?
munitis_kalirois
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, νέα από το Escape η Αλεξία ψηλό ξανθό ρωσσιδακι με μακρύ μαλλι. Μασαζ και πηρα. πολύ καλή πίπα η γκόμενα, βαθύ λαρύγγι χωρις πολύ χέρι και το κυριωτερο τα καταπινει όλα!!!
dbaba, πως μπορούμε να γνωρίσουμε το εν λόγω ίδρυμα. Μάλλον. αξίζει να το επισκεφτούμε. Αν είναι εύκολο κανένα πμΓριά κότα με ζουμί. Πέρασα απο τα λημέρια της Δωδεκανήσου και συνεβρέθηκα με μια εκ των συνεταίρων. Όντως υπάρχει μια νέα ευπαρουσίαστη νεαρά που σε άλλες εποχές ευχαρίστως θα περνούσα αλλά παίδες sorry δεν είναι εποχή για test drive.Με την Έλενα τουλάχιστον δε χάνεις τα λεφτά σου. Μεσ'τη καύλα είναι παρά τα χρονάκια της. Μόνο ρε παληκάρια κάποιος κάπου κάποτε πρέπει να τη ξεκόλιασε και απο τότε δε μας αφήνει ούτε να τον δούμε το κώλο της όχι να τον αγγιξουμε κιόλας.Πρεπει να πέρασε δύσκολα αλλιώς δεν εξηγείτε. Κατά τα άλλα πάρα πολύ ωραία πίπα γλυψιμο παντού και περιέργως στενό ωραίο petit μουνάκι.Και 0-2 γκολ. Τι άλλο να θέλει ο άνθρωπος για να περάσει ένα ευχάριστο 60λεπτο;
ακομη μια βολτα στης Ευας στο τζαμπο..μετα απο την προηγουμενη επισκεψει οπου πηρα το προγραμμα με αποφασισα να προχωρησο και στο τριτο και τελευταιω της νουμερο .. μετριο εως διεκπερεωτικο.. θελω να ευχαριτησω δημοσια τον φιλο και συναγωνιστη( δεν θα πω το ονομα του,αυτος θα το καταλαβη)που με καθοδηγησε... αυτα και ενα καλο σαββατοκυριακο σε ολους μας