Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (10 μέλη και 43 επισκέπτες)

Marios Ag

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά έχετε κανα νέο απο Antistress;Εχει μαλλον θεματάκι. Χθες εγινε ένα πέσιμο, κρίμα να έχουν τρεχαματα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Λυπήθηκες τζάμπα μάγκα (που έκανες λογαριασμό χτες για να εκφράσεις την συμπαράστασή σου).
Μάλλον δεν πρόκειται γι αυτό.

Ξέρω,ξέρω είσαι πολύ παλιός στα μαγαζιά,μας διαβάζεις πολύ καιρό αλλά δεν έτυχε ποτέ να γράψεις αλλά τώρα που μας βρήκες όπου πας θα μας ενημερώνεις...μπλα μπλα μπλα.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
σήμερα έχω διάθεση λέω να ψαχτώ και να πεταχτώ να ρίξω καμιά ματιά.....και αν δεν δώ τιποτα καλό, η φάω πόρτα με "το κορίτσι κάνει μ'ονο μασάζ" θα την κάνω για τα γνωστά λημέρια......ευελπιστώ να ενημερώσω παλικάρια..... :grin:

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
ψιλολιγνη καστανη με γλυκια φάτσα. κάτι σαν το πιπινι που βλεπεις στην καφετερια και θες να απαυτωσεις .  :boobies:
Ετσι κι αλλοιως θα εκανα την βολτιτσα μου τωρα με εβαλες σε 'γκαζια"! αχχαχαχαχα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Το οτι ειμαι καινουργιος δεν σημενει οτι ειμαι και βλαξ
Τεσπα ηταν 3 κοπελες μην με ρωτας ονοματα εγω πηρα ενα πολυ καλο μελαχρινο και ολα ηταν μια χαρα
για να ενημέρωση κάποιος για το μαγαζί που πήγε θα πρέπει να είναι βλαξ ;  :think:

dimakos020275

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ονοματα δεν θυμαμαι κακο ειναι;
Αυτη που πηρα εγω ηταν 27-30 μελαχρινη ωραιο κορμι και πολυ ζεστη σε ολα
Τι να σας πω δευτερη φορα πηγα θα ηταν καλυτερα εαν ειχε ριξει τις τιμες

dimakos020275

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα απο εθνικοτητα δεν ξερω κατι για καρδιτσα μου ελεγε
αν δεν κανω και λαθος βεβαια

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
αφου δε θυμασαι ονοματα τουλαχιστον τα χαρακτηριστικα τους κ ηλικιακα που βρισκονται περιπου

κ φυσικα οταν λες ακριβα τι εννοεις γιατι ακουσα καποιον που ειπε για 80 κ τοσο ειναι παντου

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
843
Πόντοι
96
Τωρα απο εθνικοτητα δεν ξερω κατι για καρδιτσα μου ελεγε
αν δεν κανω και λαθος βεβαια
Θέλω να δω τι ενημερωση θα κάνεις μετά απο την επισκεψή σου στη χοντρή κι αν θα μας πεις πόσα πλήρωσες κι αν θα θυμάσαι λεπτομέριες!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ψέμματα σου είπε , απ τη Λάρισα ειναι .

Βρε δε γαμιέστε να κάνετε όνομα !

prince23

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη την περασμενη βδομαδα σε Μαρια-Λαδαδικα πηγα μετα της 14:30 για να ειναι ολο το team των κορασιδων τα ονοματα που θυμαμαι ηταν Μαρακι,Δαναη,Αλεξια,Χριστινα
βολιδοσκοπησα τη Δαναη μετα απο τη συμβουλη συν/στη το κατεχει το αθλημα και  :pipa1: :pipa2: καλα το κοριτσι :dancing: δεν λεω παντως περασα τελεια τιμη 100 :fuck1: :kissass: :fuck2: θα τους ξαναεπισκεφτω μολις παρουμε τη δοση απο το ΔΝΤ χαχαχαχαχα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Συνάδελφε 100 το  :pipa1: ή  :knockinb:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Επισκεψη την περασμενη βδομαδα σε Μαρια-Λαδαδικα πηγα
....
παντως περασα τελεια τιμη 100 :fuck1: :kissass: :fuck2: θα τους ξαναεπισκεφτω μολις παρουμε τη δοση απο το ΔΝΤ χαχαχαχαχα

Μήπως είναι μαλακία τέτοια και κάθε εποχή να δίνουμε σε οποιαδήποτε Μαρία 100 Euro?  :think:

munitis_kalirois

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, νέα από το Escape η Αλεξία ψηλό ξανθό ρωσσιδακι με μακρύ μαλλι. Μασαζ και  :pipa1: πηρα. πολύ καλή πίπα η γκόμενα, βαθύ λαρύγγι χωρις πολύ χέρι και το κυριωτερο τα καταπινει όλα!!!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
843
Πόντοι
96
Αφού άνοιξες ειδικό θέμα για το ESCAPE γιατι εκθέτεις εδώ τα νέα απο το συγκεκριμένο μαγαζί; :offtopic:

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Γριά κότα με ζουμί. Πέρασα απο τα λημέρια της Δωδεκανήσου και συνεβρέθηκα με  μια εκ των συνεταίρων. Όντως υπάρχει μια νέα ευπαρουσίαστη νεαρά που σε άλλες εποχές ευχαρίστως θα περνούσα αλλά παίδες sorry δεν είναι εποχή για test drive.Με την Έλενα τουλάχιστον δε χάνεις τα λεφτά σου. Μεσ'τη καύλα είναι παρά τα χρονάκια της. Μόνο ρε παληκάρια κάποιος κάπου κάποτε πρέπει να τη ξεκόλιασε και απο τότε δε μας αφήνει ούτε να τον δούμε το κώλο της όχι να τον αγγιξουμε κιόλας.Πρεπει να πέρασε δύσκολα αλλιώς δεν εξηγείτε. Κατά τα άλλα πάρα πολύ ωραία πίπα γλυψιμο παντού και περιέργως στενό ωραίο petit μουνάκι.Και 0-2 γκολ. Τι άλλο να θέλει ο άνθρωπος για να περάσει ένα ευχάριστο 60λεπτο;  
dbaba,  πως μπορούμε να γνωρίσουμε το εν λόγω ίδρυμα. Μάλλον. αξίζει να το επισκεφτούμε. Αν είναι εύκολο κανένα πμ

fugees

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη χθες στη γνωστή από τα παλιά Milf Ερικα-Δημητρα. Καλό μασάζ και με τα  μεγάλα :tits: και μετά πέρασμα στο παρασύνθημα με υπέροχη  :pipa2: και καλό  :knockinb:. Τελικά κάποιες αξίες παραμένουν αναλοίωτες...

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
ακομη μια βολτα στης Ευας στο τζαμπο..μετα απο την προηγουμενη επισκεψει οπου πηρα το προγραμμα με  :pipa1: αποφασισα να προχωρησο και στο τριτο και τελευταιω της νουμερο  :knockinb:.. μετριο εως διεκπερεωτικο.. θελω να ευχαριτησω δημοσια τον φιλο και συναγωνιστη( δεν θα πω το ονομα του,αυτος θα το καταλαβη)που με καθοδηγησε... αυτα και ενα καλο σαββατοκυριακο σε ολους μας :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom