plouton
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
καλησπέρα αυτό είναι το Νο 21 του μασαζοκαταλόγου με τηλ που τελειώνει σε 7121;
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ναι φίλε μου αυτό είναι ....
καλησπέρα αυτό είναι το Νο 21 του μασαζοκαταλόγου με τηλ που τελειώνει σε 7121;
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ναι φίλε μου αυτό είναι ....
εγω πιστευω οτι βρισκει κανεις αυτο που θελει σε σχεδον ολα τα μαγαζια
μιλας με τη τσατσα τι ζητας ακριβως κ το παιρνεις
αν θες μασαζακι κ η η
ενα δυο τρια προγραμματα, αν δε θες παλι μασαζακι τη πεφτεις κατευθειαν μολις μπει
αλλα για εξομοιωση με τα μπουρδελα καμια σχεση
πρωτα πρωτα εκει πας με το ρολοι κ στα 7' σου χτυπαει η τσατσα τη πορτα
ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΕΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΝΙΟ.ΟΥΤΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ.....ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????????ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΙΛΑΩ...
ενω στα μασαζομαγαζα πας χαλαρα αν θες κ με το ποτακι σου
κ αφου κανεις πρωτα κουβεντουλα με τη κοπελα τη γνωριζεις κ μετα προχωρας παρακατω,
πολυ μεγαλη υποθεση αυτο πιστευω
ενω στα μπουρδελα μολις μπει στον βουταει κ τον κατι που δε χωνεψα ποτε
τριενα , τακη ή οπως σε λενε , εχεις δικιο , γι αυτο ΔΕΝ φιλαμε ιεροδουλες λογω βρωμιας, οι κοπελες στα μασαζ ομως που κανουν και μπανιο ποσο "καθαρες" ειναι? στα μπου καθε 2 βδομαδες περναν απο γιατρους, στα μασαζ,σιτιτουρ,κολ κλπ. καθε ποτε?ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΗ ΚΑΝΗΣ ΜΠΑΝΙΟ ΟΥΤΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΠΕΛΑ,ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟΥ ΦΙΛΑΝΕ ΟΚ,ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???????????????????????? ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.....ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΗ ΔΙΟΛΟ ΣΕ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣΜΑΣ ΤΑ ΛΕΩ......
καλημερα. σακη με λενε δεν μπορω να μιλησο για ολα τα μαγαζια στο δικο μου ολες εχουνε χαρτια απο γιατρους,μικροβιολογικο ελενχο.καθε 2 μηνες.δεν ειμαστε στην ιδια συχνοτητα πελατων με τα μπουρδελα.μην τρελαθουμε.εμεις δεν εχουμε να κανουμε με τη σαρα και τη μαρα. που λεμε κατα το ρυτον...φυσικα οπου θελει παι ο καθενας.αυτα λοιπον φιλε μαστερτριενα , τακη ή οπως σε λενε , εχεις δικιο , γι αυτο ΔΕΝ φιλαμε ιεροδουλες λογω βρωμιας, οι κοπελες στα μασαζ ομως που κανουν και μπανιο ποσο "καθαρες" ειναι? στα μπου καθε 2 βδομαδες περναν απο γιατρους, στα μασαζ,σιτιτουρ,κολ κλπ. καθε ποτε?
ποιο εχεις αν επιτρεπεται?καλημερα. σακη με λενε δεν μπορω να μιλησο για ολα τα μαγαζια στο δικο μου ολες εχουνε χαρτια απο γιατρους,μικροβιολογικο ελενχο.καθε 2 μηνες.δεν ειμαστε στην ιδια συχνοτητα πελατων με τα μπουρδελα.μην τρελαθουμε.εμεις δεν εχουμε να κανουμε με τη σαρα και τη μαρα. που λεμε κατα το ρυτον...φυσικα οπου θελει παι ο καθενας.αυτα λοιπον φιλε μαστερ
vraia που ειναι αυτο? εχει τηλ? σελιδα στο ιντερνετ?το bodycenter.com.gr εχω. πετερ6969
Διαφημιση κανει ο ανθρωπος.Θελει να κανει μπαμ.ΤΡΙΕΝΑ, κοψε τα κεφαλαια ρε φιλε. βλεπουμε τι γραφεις.
Ποσα πληρωσες και σε ποιον για να κανεις διαφημιση?ΑΣΧΩΛΗΘΗΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟ..ΑΙΝΤΕ ΠΩΛΗ ΤΟ ΤΡΑΒΙΞΑΤΕ.......ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ.......ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟ ΕΓΩ ΠΛΗΡΟΝΟ ΟΧΙ ΕΣΥ.......bodycenter.com.gr....το αεροπλανο απο γερμανια ηρθε παιχτες.......