Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

gmauros211

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ Η ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΥΛΕΥΕ ΠΕΡΣΥ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΝΑΝΣΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ?Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΚΕΙ...ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΨΙΛΟΜΙLF.....

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
εγω πιστευω οτι βρισκει κανεις αυτο που θελει σε σχεδον ολα τα μαγαζια

μιλας με τη τσατσα τι ζητας ακριβως κ το παιρνεις

αν θες μασαζακι κ  :bigdick: η  :pipa1: η  :zfuck:

ενα δυο τρια προγραμματα, αν δε θες παλι μασαζακι τη πεφτεις κατευθειαν μολις μπει

αλλα για εξομοιωση με τα μπουρδελα καμια σχεση

πρωτα πρωτα εκει πας με το ρολοι κ στα 7' σου χτυπαει η τσατσα τη πορτα
ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΕΙ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΝΙΟ.ΟΥΤΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ.....ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????????ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΙΛΑΩ...
ενω στα μασαζομαγαζα πας χαλαρα αν θες κ με το ποτακι σου

κ αφου κανεις πρωτα κουβεντουλα με τη κοπελα τη γνωριζεις κ μετα προχωρας παρακατω,

πολυ μεγαλη υποθεση αυτο πιστευω

ενω στα μπουρδελα μολις μπει στον βουταει κ τον  :pipa1: κατι που δε χωνεψα ποτε  :jerking:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΗ ΚΑΝΗΣ ΜΠΑΝΙΟ ΟΥΤΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΠΕΛΑ,ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟΥ ΦΙΛΑΝΕ ΟΚ,ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????????????????????????  ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.....ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΗ ΔΙΟΛΟ ΣΕ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣΜΑΣ ΤΑ ΛΕΩ......                 

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΗ ΚΑΝΗΣ ΜΠΑΝΙΟ ΟΥΤΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΠΕΛΑ,ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟΥ ΦΙΛΑΝΕ ΟΚ,ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????????????????????????  ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.....ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΗ ΔΙΟΛΟ ΣΕ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣΜΑΣ ΤΑ ΛΕΩ......                   
τριενα , τακη ή οπως σε λενε , εχεις δικιο , γι αυτο ΔΕΝ φιλαμε ιεροδουλες λογω βρωμιας, οι κοπελες στα μασαζ ομως που κανουν και μπανιο ποσο "καθαρες" ειναι? στα μπου καθε 2 βδομαδες περναν απο γιατρους, στα μασαζ,σιτιτουρ,κολ κλπ. καθε ποτε? :think:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
τριενα , τακη ή οπως σε λενε , εχεις δικιο , γι αυτο ΔΕΝ φιλαμε ιεροδουλες λογω βρωμιας, οι κοπελες στα μασαζ ομως που κανουν και μπανιο ποσο "καθαρες" ειναι? στα μπου καθε 2 βδομαδες περναν απο γιατρους, στα μασαζ,σιτιτουρ,κολ κλπ. καθε ποτε? :think:
                                                                                                                                      καλημερα. σακη με λενε δεν μπορω να μιλησο για ολα τα μαγαζια στο δικο μου ολες εχουνε χαρτια απο γιατρους,μικροβιολογικο ελενχο.καθε 2 μηνες.δεν ειμαστε στην ιδια συχνοτητα πελατων με τα μπουρδελα.μην τρελαθουμε.εμεις δεν εχουμε να κανουμε με τη σαρα και τη μαρα. που λεμε κατα το ρυτον...φυσικα οπου θελει παι ο καθενας.αυτα λοιπον φιλε μαστερ

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
                                                                                                                                      καλημερα. σακη με λενε δεν μπορω να μιλησο για ολα τα μαγαζια στο δικο μου ολες εχουνε χαρτια απο γιατρους,μικροβιολογικο ελενχο.καθε 2 μηνες.δεν ειμαστε στην ιδια συχνοτητα πελατων με τα μπουρδελα.μην τρελαθουμε.εμεις δεν εχουμε να κανουμε με τη σαρα και τη μαρα. που λεμε κατα το ρυτον...φυσικα οπου θελει παι ο καθενας.αυτα λοιπον φιλε μαστερ
ποιο εχεις αν επιτρεπεται?

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
το bodycenter.com.gr εχω. πετερ6969

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Μια ερωτηση εγκυκλοπαιδικου ενδιαφεροντος? Υπαρχει μασατζιδικο στην Δελφων? ξερει κανεις τιποτε γι'αυτο?

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ????? ΚΑΙ ΧΑΡΤΗ ΕΧΕΙ..!!!!!!! ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ..bodycenter.com.gr.AYTO PATA NA DEIS

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
841
Πόντοι
96
Επίσκεψη λοιπόν πρόσφατα σε 25ης Μαρτίου 101.

Υπευθυνός μαγαζιού: Σάκης ή Τρίενας ή Ποσειδώνας ή Γκουσγκούνης (του φέρνει λίγο)

Παρουσίες τρείς: α)Κώνσταντίνα (GR), Ψηλή γεμάτη καστανή, όχι όμορφη, 39 ετών,
                β)Μελίνα (GR) ξανθιά, γεμάτη από τη μέση και κάτω κυρίως, με ωραίο στήθος, καλούτσικο μασαζ, καλούτσικη πίπα
                  και καλή συμετοχή στο υπόλοιπο πρόγραμμα, και
                γ)Σόνια (SL), Κοντούλα με κοντο μαυρο μαλί χωρίς κατι το ιδιαιτερο στην εμφάνιση.

Ο χώρος διαθέτει 2 δωμάτια με ντουζιέρες, και μασαζοκρέβατα χαμηλά ενα εκ΄ των οποίων και διπλό και μεγάλους καθρέπετες στους τοίχους. Είναι αρκετά καθαρός και διακοσμημένος κατάλληλα.

Οι τιμές για τα τρία προγράματα είναι 60-70-80 τις οποίες εξακολουθώ να θεωρώ τουλάχιστον τις δύο πρώτες ακριβές.

Διάρκεια συνεδρίας 45 min.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
ΤΡΙΕΝΑ, κοψε τα κεφαλαια ρε φιλε. βλεπουμε τι γραφεις.

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
ΑΣΧΩΛΗΘΗΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟ..ΑΙΝΤΕ ΠΩΛΗ ΤΟ ΤΡΑΒΙΞΑΤΕ.......ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ.......ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟ ΕΓΩ ΠΛΗΡΟΝΟ ΟΧΙ ΕΣΥ.......bodycenter.com.gr....το αεροπλανο απο γερμανια ηρθε παιχτες.......

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
ΑΣΧΩΛΗΘΗΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟ..ΑΙΝΤΕ ΠΩΛΗ ΤΟ ΤΡΑΒΙΞΑΤΕ.......ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ.......ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟ ΕΓΩ ΠΛΗΡΟΝΟ ΟΧΙ ΕΣΥ.......bodycenter.com.gr....το αεροπλανο απο γερμανια ηρθε παιχτες.......
Ποσα πληρωσες και σε ποιον για να κανεις διαφημιση?

Και επισης καλο ειναι να ακολουθουμε τους κανονες του φορουμ.

Συγκεκριμενα:

4. Απαγορεύεται αυστηρά η ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ. Κινδυνεύετε να δείτε τη δημοσίευσή σας να εξαφανίζεται. Τα κεφαλαία τα χρησιμοποιείτε για να ΤΟΝΙΣΕΤΕ κάτι μέσα στο υπόλοιπο κανονικό κείμενο. Διαφορετικά είναι σα να ΦΩΝΑΖΕΤΕ επί μονίμου βάσεως.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Λοιπόν. Αρκετοί με ξέρετε... είτε προσωπικά, είτε από εδώ μέσα...

Επίσκεψη μπαμ μπαμ στο Body Center. Κοπέλες παρούσες 4. Μελίνα, Μιχαέλα, Σόνια και άλλη μία που δεν θυμάμαι... Συγνώμη. Οι χώροι καθαροί και ευρύχωροι. Λόγω σωματικής διάπλασης έπιασα το δωμάτιο με το διπλό μασαζοκρέβατο. Και βέβαια ενώ στην αρχή μου έκανε ένα κλικ η Μιχαέλα τελικά διάλεξα την Μελίνα... Μπανάκι με ζεστό νερό και μετά από λίγο επίσκεψη από την Μελίνα.

Μασαζάκι πολύ καλό για τους πιασμένους μου μύες, παράλληλα με πολύ καλό social time και μετά στα του αγώνα... Δεν περιγράφω άλλο. Άγχος, στρες και νεύρα έμειναν κάπου εκεί να περιμένουν τον επόμενο... χαχαχαχα

Πολύ καλό ίδρυμα. Τιμές 60€-70€-80€. Χρόνος συνεδρίας σχεδόν μία ώρα παρά μερικά λεπτά...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

ρε κοιτα να δεις που απολογουμαστε για καλες κριτικες .

ελπιζω κυριε δοκιμαστα να γειανατε και να ειστε καλα .

τα σκευη μου . :)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Τα δικά μου σκεύη Ric. Από βδομάδα θα γίνουν όλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom