Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
   Επισκεψη στον Βασιλη Κωλετη .Στον καναπε  η Νορα και η Λιζα  .Η Νορα εχει τιμηθει αλλες φορες γιαυτο προτιμηθηκε η Λιζα .Μελαχρινη μετριου ανασηματος MΙLF ,δεν εχει το σωμα φωτια της Νορας αλλα ξερει πως να κανει εναν αντρα να χαμογελαει  :knockinb:,δεν λεει μη  μα μου και τετοια και το καλυτερο κανει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μασαζ ,Για μενα προσωπικα το τελευταιο ειναι που μετραει περησοτερο γιατι εχω φαει ΙΖΟΛΑ στη μαπα απο κορμια απο αυτα που τα φωτογραφιζει η πιρελι για τα ημερολογια της ουκ ολιγες φορες .Βλεπεις ενα κομρμι φωτια στο σαλονι και πας στο δωματιο και μετα οχι εκει μη εδω και τελος στο μασαζ σαν τη γιαγια που ανοιγει φυλλα για στριφτη τυροπιοτα .Παντως τα 80 ειναι πολλα ακομη και για φουλ ,ακι φυσικα ετεθει θεμα στον σεριφη γαι χερρκουτ  :) διοτι οι εποχες ειναι δυσκολες και τα οβολα βγαινουν και αυτα δυσκολα.
Αυτα OILBOYS να περνατε καλα και παντα λαδωμενοι  :)

Kαλημέρα σε όλους τους συν :fuck1:

Εκτός από Νόρα και Λ;iza milf, PARTIZAN, είχε καμία άλλη?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
καλημερα σε ολους
με αρεσε πολυ ο χωρος σου τριενα κ ειδικα τα κοριτσια σου
η σωστη δουλεια να λεγεται
παιζει να εισαι κ 1ος ποθ εχει site κ προβαλει ετσι το σπορ που αγαπαμε
μ αρεσεις

only milfs καμία όμορφη milf είχε το φιλαράκι σου?  :2funny:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Milf στον Τρίενα; Έχετε πολύ αδύνατη μνήμη...
Πουυυυτέ!  :2funny:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΑ ΜΙΛΦ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ......ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΚΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ...ΘΑ ΑΚΙΣ ΚΠΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΛΦ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΚΑΙ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΑ....ΟΚ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  ΕΝΤΑΞΗ ΚΣΕΡΟ ΠΟΛΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟ (80,90.100,ΚΙΛΑ ΓΥΝΕΚΕΣ) ΚΟΙΝΟΣ ΜΙΛΦ..ΑΦΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΠΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ.....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..ΤΩΤΑ :) :)
milf milf sto xωριο μου σιμενη η χοντρεσ (μπαλες) η γριες......ικανοπειηθικεσ τωρα... :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :bigdick: :ak: :ak: :ak: :ak:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φαγωθήκατε με τον Triena σε τελική ανάλυση ο άνθρωπος το σπίτι του πενεύει....δεν κάνει κάτι κακό....και όπως είπα εγω ,ο akarnan και ο onlymilfs φαντάζομαι και άλλοι απλά ανέφερα τον akarnan γιατί είναι πιο αξιόπιστος από μένα που είμαι "άγνωστος" .

Και όπως είπαν και οι υπόλοιποι έχει όντως έναν πολύ καλό χώρο και οι 2 που ηταν την μέρα που έκανα εγώ την επίσκεψη ήταν σχετικά καλές ....οι δυνατές παρουσίες έλειπαν....α και η βίκυ θεωρείται milf αλλα είναι σχετικά καλό milf

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
839
Πόντοι
96
Εντάξει τώρα δεν φαγώθηκε κανένας με τον Σάκη. Απλά επειδή δεν απάντησε κανείς επί της ουσίας στην ερώτηση του Αλκίνοου για το αν ο Σάκης έχει καμια μιλφ στο μαγαζί του ο treflejack θεωρησε σκόπιμο να του θυμίσει την άποψη του Σακη για τις μιλφ.

Τελικά Αλκίνοε, ο Σάκης έχει προφανώς αναθεωρήσει την αποψή του για τις μιλφ τωρα μάλιστα που δεν τις μπερδέυει με τα μιλφέιγ!

ROZPANTHIRAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Eπισκεψη  για πρωτη φορα στην Ανθεων,,,συνοπτικές διαδικασίες ...μασσέζ 3...Ναταλία ,Κορίνα( για αλλη Κορίνα πήγαινα) και αλλη μία λεπτή ψηλή ..ονομα δεν...( αρχές αλσχαιμερ μάλλον)...επελέγη Ναταλία ( πηγαμε που πήγαμε...)η οποία απο μασσάζ δεν( αλλα δεν πας εκεί για μασσαζ) αλλα στα υπολοιπα πολύ φιλοτιμη προσπάθεια.. value for money πολυ καλό....

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Milf στον Τρίενα; Έχετε πολύ αδύνατη μνήμη...
Πουυυυτέ!  :2funny:
μη τρωγαισε τριφλετζακ και μην οδυρεσαι. :2funny: :2funny: :2funny: επειδη ειμαι στης καλεσμου αααιιντε θα κανω μια εξερεσι και θα φερω και ενα μιλφ 88 κιλα να γουσταρεις μερες που ειναι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:....καλες γιορτες να εχουμε και καλη χρονια....

Giannakis 32

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Βόλτα χθες από Ανθέων 51 για ενα μασαζ με την Κορίνα ελληνιδα καστανή. Πολύ άνετα στο δωμάτιο με το κρεβάτι και οικονομικά. Εκει και η αγιοβασιλιτσα

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
μη τρωγαισε τριφλετζακ και μην οδυρεσαι. :2funny: :2funny: :2funny: επειδη ειμαι στης καλεσμου αααιιντε θα κανω μια εξερεσι και θα φερω και ενα μιλφ 88 κιλα να γουσταρεις μερες που ειναι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:....καλες γιορτες να εχουμε και καλη χρονια....
Άμα είναι να κάνεις τέτοια εξαίρεση για μένα, με συγκίνησες ρε φίλε.. Μπορεί κι εγώ τότε να κάνω μια εξαίρεση και να περάσω απ' το απέναντι πεζοδρόμιο

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
μεταξυ μας πραγματι τρωγαισε τριφλετζακ  :headbang: :headbang:

τι τραβανε τα ματακια μας κ δε το μαρτυρανε

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Άμα είναι να κάνεις τέτοια εξαίρεση για μένα, με συγκίνησες ρε φίλε.. Μπορεί κι εγώ τότε να κάνω μια εξαίρεση και να περάσω απ' το απέναντι πεζοδρόμιο
                                                                                                                                    μονο να με ενηρωσεις ποτε θα περνας για να βγω στο μπαλκονι να σου πεταξω ενα μιλφειγ μιας και οι τουρτες μου τελειωσαν.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: προμοτορα της κακιας ωρας και τροχονομος του σαιτ της κακιας ωρας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
839
Πόντοι
96
Σάκη πρόσεχε τα λόγια σου! Τώρα που έμαθες να γράφεις με πεζά δεν σημαίνει οτι μπορείς να λές οτι θές χωρίς συνέπειες.
Κοιτα λοιπόν το μαγαζί σου και άσε την κριτική για εμάς τους πελάτες!  :ak: :uzi:

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
ακαρναν. 1ον. μιλαω σε φιλο μου που τον ξερω τουλαχιστον 7 χρονια τον τριφιλτζακ..... τελικα πιο ειναι το προβλημα??????????????????? το οτι βγηκα και μιλαω.????? οπως οπως μου μιλατε και εσεις............????????

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Ρε ΤΡΙΕΝΑ περα απο ολα αυτα γιατι δεν ανοιγεις δικο σου θρεντ να ειναι ολες οι ενημερωσεις μαζεμενες να μην ψαχνουν οσοι θελουν πληροφοριες
για το μαγαζι σου ολες τις σελιδες?

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
839
Πόντοι
96
ακαρναν. 1ον. μιλαω σε φιλο μου που τον ξερω τουλαχιστον 7 χρονια τον τριφιλτζακ..... τελικα πιο ειναι το προβλημα??????????????????? το οτι βγηκα και μιλαω.????? οπως οπως μου μιλατε και εσεις............????????
Ενταξει, αν είναι έτσι τότε με συγχωρείς. Δεν κατάλαβα οτι το σχόλιο σου ήταν ειρωνικό. Όλα καλά που λές και σύ!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Τρίενα πιωμένος είσαι ή αποσκοπείς κάπου (π.χ. να καταλάβεις ποιός είμαι); και φυσικά ΔΕΝ γνωριζόμαστε, όχι 7 χρόνια, αλλά ούτε 7 μήνες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom