Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)

dimakos020275

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
γιατι ρε trefle μιλας ετσι
εμεις οι καινουργιοι δεν εχουμε δικαιωμα να παμε !!!!
ενα τηλεφωνο απο καλαβρυτων ζητησα γιατι ειναι και κοντα μου
και εχω διαβασει οτι εχει καλα πραγματα εκει

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
γιατι ρε trefle μιλας ετσι
εμεις οι καινουργιοι δεν εχουμε δικαιωμα να παμε !!!!
ενα τηλεφωνο απο καλαβρυτων ζητησα γιατι ειναι και κοντα μου
και εχω διαβασει οτι εχει καλα πραγματα εκει
Έλα ρε, όλα καλά.. Δεν είδες, μπήκε ο μπαμπάς σου μετά και μ' έχεσε..Δεν θα το ξανακάνω

dimakos020275

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Απο οτι καταλαβα καποιοι εδω μεσα δεν ειναι συνπολεμιστες....
και δεν θελουν να ενημερωνουν και τους αλλους....
τελος παντων οποιος γνωριζει και θελει να μου δωσει πληροφοριες ειναι καλοδεχουμενες
ευχαριστω

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
Απο οτι καταλαβα καποιοι εδω μεσα δεν ειναι συνπολεμιστες....
και δεν θελουν να ενημερωνουν και τους αλλους....
τελος παντων οποιος γνωριζει και θελει να μου δωσει πληροφοριες ειναι καλοδεχουμενες
ευχαριστω
Μην το παίρνεις έτσι. Δεν σου δίνουμε πληροφοριες για να σε προφυλάξουμε.

dimakos020275

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ :- :- :- :- :-

bprelli_13

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ορίστε η αγγελία:

Πήρα τηλ. και μου είπε οτι δεν έχει δικό της χώρο και θέλει 100 ευρώ για 1 ώρα σε δικό μου χώρο!
Αυτό παιδιά πρέπει να είναι γραφείο με call girl,αν γκουκγλάρεις το τηλέφωνο βγάζει πολλά αποτελέσματα με το ίδιο τηλέφωνο

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
μην διαμαρτυρεσαι ... εμενα οταν ρωτησα για πληροφοριες με αφησαν μονο να δω τις ΧΧΧ Φωτος...ουτε λογος για τηλεφωνα κλπ κλπ  :grin: :grin:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
Κοίτα να δεις, το πρόγραμμα για τους καινούργιους που κατατάσσονται στο κέντρο στα καλάβρυτα, έχει ως εξής:
-μιά βδομάδα (μπορεί και δυό, αναλόγως πόσο αντιστέκονται) δεν έχει τίποτα
-μετά, έτσι όπως είναι γκαβλωμένοι τους δοκιμάζει η κ. διοικητής
-αν περάσουν το τεστ και επιζήσουν, κρίνονται ικανοί να αναλάβουν μάχιμες θέσεις και υπηρεσίες ποσταρίσματος

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

επιτρεψτε μου να πω δυο πραματακια περι τηλεφωνων.

υπαρχουν δυο περιπτωσεις :

ειτε τα καταστηματα εχουν αγγελια , ειτε είναι "πριβέ" ( δηλαδη δεν έχουν αγγελία )

στην πρωτη περίπτωση ψαξε βρες την αγγελία, θέλει 5 λεπτά αναζήτησης.

στην δεύτερη περίπτωση δεν εχει νόημα να σου δώσει τηλεφωνο. εξηγούμαι : εστω ότι στο δινει κάποιος και παιρνεις . μετα θα πρέπει να απαντησεις στην ερώτηση ποιος σου εδωσε το τηλέφωνο. τι θα πεις ? ενας τύπος απο το ιντερνετ ? αν δεν πεις ποιος σε συστησε κοκό δεν έχει . αρέσει , δεν αρέσει ετσι παει το συστημα.

εγω και πολλοί αλλοι συστασεις κανουμε μονο σε ατομα που ξερουμε προσωπικά . αλλιως δεν .

got it ?

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
επιτρεψτε μου να πω δυο πραματακια περι τηλεφωνων.

υπαρχουν δυο περιπτωσεις :

ειτε τα καταστηματα εχουν αγγελια , ειτε είναι "πριβέ" ( δηλαδη δεν έχουν αγγελία )

στην πρωτη περίπτωση ψαξε βρες την αγγελία, θέλει 5 λεπτά αναζήτησης.

στην δεύτερη περίπτωση δεν εχει νόημα να σου δώσει τηλεφωνο. εξηγούμαι : εστω ότι στο δινει κάποιος και παιρνεις . μετα θα πρέπει να απαντησεις στην ερώτηση ποιος σου εδωσε το τηλέφωνο. τι θα πεις ? ενας τύπος απο το ιντερνετ ? αν δεν πεις ποιος σε συστησε κοκό δεν έχει . αρέσει , δεν αρέσει ετσι παει το συστημα.

εγω και πολλοί αλλοι συστασεις κανουμε μονο σε ατομα που ξερουμε προσωπικά . αλλιως δεν .

got it ?
ωραιος ο ρικ, εδωσε την απαντηση του , οχι σαν τους αλλους κομπλεξικους που επειδη ειναι ολη μερα εδω μεσα νομιζουν οτι τους ανηκει η σελιδα και δεν μπορουν να μπαινουν καινουριοι.
να κανω τωρα κι εγω μια ερωτηση: για ποιο λογο υπαρχει το συγκεκριμενο σαιτ? εγω νομιζω για να δινουμε τις πληροφοριες μας.
υ.γ. ειμαι σιγουρος οτι καποιοι θα παραμιλανε παλι μετα το δικο μου ποστ , λοιπον  :booty: :booty: :booty:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ωραιος ο ρικ, εδωσε την απαντηση του , οχι σαν τους αλλους κομπλεξικους που επειδη ειναι ολη μερα εδω μεσα νομιζουν οτι τους ανηκει η σελιδα και δεν μπορουν να μπαινουν καινουριοι.
να κανω τωρα κι εγω μια ερωτηση: για ποιο λογο υπαρχει το συγκεκριμενο σαιτ? εγω νομιζω για να δινουμε τις πληροφοριες μας.
υ.γ. ειμαι σιγουρος οτι καποιοι θα παραμιλανε παλι μετα το δικο μου ποστ , λοιπον  :booty: :booty: :booty:
θελω να παω για μασαζ στο ανθεων Τ Ω Ρ Α . για βοηθηστε ρε μαγκες , πως θα γινει αυτο?
Επειδή δεν έχω καταλήξει με σένα αν ανήκεις στο group της χοντρής, είσαι βλήμα ή απλά τα θες όλα στο πιάτο, άντε ο κομπλεξικός να κάνει αυτό, που λογικά θάπρεπε να κάνει κάποιος από μιά διμοιρία από προμότορες της χοντρής που βόσκουν εδώ γύρω. Και προς τους οποίους θα έπρεπε να απευθυνόσουν

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αν η μονη πληροφορια που ψαχνεις είναι τηλεφωνα , τότε είσαι σε λαθος site .

τα τηλεφωνα είναι ενα μικρο μερος των πληροφοριών που ανταλλασονται ( ή θα επρεπε να ανταλλασονται ) εδω μεσα . και κατα την γνωμη μου η πιο ασήμαντη.

τεσπα . απλα προσπαθησα να εξηγήσω γιατί οσο και να προσπαθητε δεν θα βρειτε τηλεφωνα για συγκεκριμενα μαγαζια , τι κανετε λαθος και υπονόησα τον τρόπο για να τα πάρετε.

οποιος καταλαβε καταλαβε .

οι υπόλοιποι να συνεχισουν την κλαψα .

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
Ακριβώς γι΄αυτό υπάρχει το forum: για να ενημερωνόμαστε!

Περιμένουμε, λοιπόν, τώρα και από σένα να μας ενημερώσεις με τις πληροφορίες σου και να μην τα ζητάς όλα στο πιάτο! Γκε γκε?

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
καλησπερα !

περασμα απο την Λένα-ελιζα για καφε .

παρατηρησα την παρουσία μιας εξαιρετικοτατης νεαρας δεσποινιδος εν ονόματι Λαρα. μπηκα στον πειρασμο να μπω  :zfuck: , αλλα τεσπαααα . ατιμη κενωνια . :)

και μέχρι να εχουμε την δυνατοτητα να μπαινουμε χωρις πολυ σκεψη ...
... να υγειαινουμε και να  :knockinb:

Tελικα περασες η οχι??Πηρα κι εγω ενα τηλ σημερα και μου ειπανε για μια καινουργια και ετοιμαζομαι να παω!

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Επιβεβαιώνω το φίλο Ρικ.

Εγώ πέρασα,πολύ καλή η Λάρα.

Και ο χώρος από τους καλύτερους που υπάρχουν.

ήσυχος,καθαρός,μοντέρνος.

Δωσε μια περιγραφουλα για το κοριτσακι . Συμφωνω για το χωρο κι εμενα μου αρεσε

toliis

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Κοίτα να δεις, το πρόγραμμα για τους καινούργιους που κατατάσσονται στο κέντρο στα καλάβρυτα, έχει ως εξής:
-μιά βδομάδα (μπορεί και δυό, αναλόγως πόσο αντιστέκονται) δεν έχει τίποτα
-μετά, έτσι όπως είναι γκαβλωμένοι τους δοκιμάζει η κ. διοικητής
-αν περάσουν το τεστ και επιζήσουν, κρίνονται ικανοί να αναλάβουν μάχιμες θέσεις και υπηρεσίες ποσταρίσματος
Θυμηθηκεσ τα νιατα σου στο στρατο ΚΩΛΟΓΕΡΕ???? ΧΑΡΥ σε ζηταει ο διοικητησ  :2funny: :2funny: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

toliis

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή δεν έχω καταλήξει με σένα αν ανήκεις στο group της χοντρής, είσαι βλήμα ή απλά τα θες όλα στο πιάτο, άντε ο κομπλεξικός να κάνει αυτό, που λογικά θάπρεπε να κάνει κάποιος από μιά διμοιρία από προμότορες της χοντρής που βόσκουν εδώ γύρω. Και προς τους οποίους θα έπρεπε να απευθυνόσουν
ΧΑΡΥ οποιοσ δεν συμφωνει με σενα ειναι αντιπαλοσ και τον βριζεισ. Εκτοσ απο ΚΟΝΤΟΣ-ΧΟΝΤΡΟΣ-ΑΣΧΗΜΟΣ-ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ εισαι και ΚΑΚΟΣ. ΑΓΑΜΗΤΕ........ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΕΥΑΣ              V.P για να'ναι οι κοπελεσ καλεσ τισ δοκιμαζει πρωτα η ΚΥΡΑ ΕΥΑ :bottom: :bottom:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δωσε μια περιγραφουλα για το κοριτσακι . Συμφωνω για το χωρο κι εμενα μου αρεσε

ψιλολιγνη καστανη με γλυκια φάτσα. κάτι σαν το πιπινι που βλεπεις στην καφετερια και θες να απαυτωσεις .  :boobies:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Kαλημέρα σε όλους

Ας αφήσουμε τις άκοπες κόντρες και ας ξαμοληθούμε να  :fuck1: για να ηρεμίσουμε λίγο......

'Ορεξη για  :fuck1: υπάρχει, λεφτά δεν υπάρχουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom