Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

eyzhn28

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
αδερφια λεω να εκδραμω στην ανθεων αξιζει τον κοπο?  μπορει να δωσει  καποιος καμια πληροφορια
αν πας θα ηθελα να σε ενημερωσω υστερα απο το τελευταιο update που μου δωσανε πως εχει ερθει η αλεξια, ρωσακι, μωρο κανονικο ειναι δεν ειναι 20-21 χρονων με φυσικο στηθος και ρωγα καγκελο, μαλλι ξανθο σαν το ηλιο και κολαρακι μια σταλια....! σημερα θα παω μαλλον απο εκει...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πλυντήριο βάλανε?
Ε αν είναι να ενημερώνεις να μας τα λες όλα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα σ όλες κι όλους.

dimakos020275

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

θα ηθελα καποιος να μου δοσει ενα τηλεφωνο για καλαβρυτων
ευχαριστω

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Επίσκεψη πρόασφατα σε Β. Όλγας 135. Όνομα Μασαζοϊδρύματος από τούδε:  Αλεξάνδρα

Χωρος καινούριος καθαρός με δυο δωμάτια και άνετο χώρο υποδοχής. Τα δωμάτια διαθέτουν μασαζοκρέβατα χωρίς ανάκληση. Υπάαρχει και κοινό μπάνιο. Η Αλεξάνδρα (RO)  είναι υπευθυνη του χώρου και δυστυχώς δεν κάνει προγράμματα. Κατα δηλωσή της, υπηρεσίες παρέχουν τα υπόλοιπα τρία κορίτσια από τα οποία συνάντησα μόνο το ένα. Πρόκειται για τη γνωστή Μαρία (GR) παοκτσού, ψηλή (173cm), μελαχροινή, με ικανοποιητικο μασαζ αλλά μετρίων αποδόσεων σε όλα τα υπόλοιπα.
Οι τιμές 40-50-60-70-80 είναι κατα τη γνώμη μου ακριβές γι αυτό και στη αξιολόγηση του VFM του ιδρύματος θα βάλω βαθμό 6 με άριστα το 10.
40-50-60-70-80 ????? πολλα προγραμματα ρε φιλε ... τρια γνωριζαμε , τα υπολοιπα τι ειναι ?

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
αν πας θα ηθελα να σε ενημερωσω υστερα απο το τελευταιο update που μου δωσανε πως εχει ερθει η αλεξια, ρωσακι, μωρο κανονικο ειναι δεν ειναι 20-21 χρονων με φυσικο στηθος και ρωγα καγκελο, μαλλι ξανθο σαν το ηλιο και κολαρακι μια σταλια....! σημερα θα παω μαλλον απο εκει...
Σκεφτηκα να πάω και εγώ σήμερα απο κεί αλλά πήρα τηλεφωνο και το σήκωσε η χοντρή, οπότε χαλάστηκα και δεν πήγα!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
40-50-60-70-80 ????? πολλα προγραμματα ρε φιλε ... τρια γνωριζαμε , τα υπολοιπα τι ειναι ?
Τρία είναι τα προγράμματα απλά οι διφορετικές τιμές αφορούν τη χρήση προφυλακτικού κατα την πεοληχία!

Επίσκεψη προσφατα σε Κ. Καραμανλή 112.
Δυστυχώς ο χώρος αποτελλεί μετεγκατάσταση στην ουσία του μαγαζιού που βρισκόταν στο ρετιρέ της Κ. Καραμανλή 149. Το έμψυχο δυναμικό παραμένει το ίδιο, συνεπώς. Κάτια (RU) ψηλή ξανθιά μιλφ για την οποία γράφτηκαν παλιότερα αρκετά καλά λόγια αλλά δεν επιβεβαίωσε τίποτα από αυτά. Σκέτη ξεπέτα. Ανιτα (GR) και Τζένη (GR) αδιαφορες παρουσίες λεπτές μελαχροινές αμφότερες αλλά και αδύναμες.
Επί της υποδοχής μια Λίτσα. Ο χώρος δεν είναι καθαρός: Σεντόνια δεν αλάζονται και τα κρεβάτια είναι καναπέδες που γίνονται κρεβάτια.
Τιμές ακριβές: 40-50-60-70-80.
Συνιστώ λοιπόν στους συναδέλφους να παραμείνουν ΜΑΚΡΙΑ από το συγκεκριμένο χώρο.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
845
Πόντοι
96
εχεισ φαντασια μεγαλη εσυ δεν εχεισ παει ποτε καλαβρυτων πωσ γνωριζεισ την  ιδιοκτητρια και τισ κοπελεσ?? αρα εισαι η ομαδα στηριξεισ του (treflejack).Οταν απουσιαζει αυτοσ γραφεισ εσυ. :think: :idiot: :uglystupid:
Εσύ που τη γνωρίζεις τι λές? Δεν της μοιάζει?

Όσο για το "ιδιοκτήτρια" ας μου επιτρέψεις να αμφιβάλω λίγο!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(...)
(...) Κάτια (RU) ψηλή ξανθιά μιλφ για την οποία γράφτηκαν παλιότερα αρκετά καλά λόγια αλλά δεν επιβεβαίωσε τίποτα από αυτά. Σκέτη ξεπέτα. (...)
Palermo, τι λέει αυτός εδώ; :think:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Antistress, αρκετός κόσμος, νεαρής ηλικίας (<30), άπασες (σχεδόν) αλλοδαπής προελεύσεως.
-Η γνωστή Ρουμάνα Βίκυ
-Η επίσης Ρουμάνα Τίνα, νομίζω καινούργια, καστανή, καμπυλωτή, χαμογελαστή.
-Μαρία και Ελένη, Ρωσσίδες (ή κάτι παρόμοιο), μελαχρινή και ξανθιά, γεματούλα και αδύνατη
-Νεφέλη (Κύπρια λέει) και Βερόνικα, ξανθιές.
-και η γνωστή Ελληνίς, Λένα, η οποία, προφανώς, αφού δοκιμάσει την τύχη της και αλλού, επιστρέφει στη βάση της

Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τρία είναι τα προγράμματα απλά οι διφορετικές τιμές αφορούν τη χρήση προφυλακτικού κατα την πεοληχία!

Δυστυχώς ο χώρος αποτελλεί μετεγκατάσταση στην ουσία του μαγαζιού που βρισκόταν στο ρετιρέ της Κ. Καραμανλή 149. Το έμψυχο δυναμικό παραμένει το ίδιο, συνεπώς. Κάτια (RU) ψηλή ξανθιά μιλφ για την οποία γράφτηκαν παλιότερα αρκετά καλά λόγια αλλά δεν επιβεβαίωσε τίποτα από αυτά. Σκέτη ξεπέτα. Ανιτα (GR) και Τζένη (GR) αδιαφορες παρουσίες λεπτές μελαχροινές αμφότερες αλλά και αδύναμες.
Επί της υποδοχής μια Λίτσα. Ο χώρος δεν είναι καθαρός: Σεντόνια δεν αλάζονται και τα κρεβάτια είναι καναπέδες που γίνονται κρεβάτια.
Τιμές ακριβές: 40-50-60-70-80.
Συνιστώ λοιπόν στους συναδέλφους να παραμείνουν ΜΑΚΡΙΑ από το συγκεκριμένο χώρο.

δηλαδη το ρετιρε εκλεισε , και μετακομισε καραμανλη 112?

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
ενταξει ρε συ τωρα ειναι ενταξει  bodycenter.com.gr

Stories

Νέο!

Stories