Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Προς Nikakhs kilod

Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο μαγαζί της Μαριάννας. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ίντριγκα και αντιπαράθεση γι' αυτό το μαγαζί. Είναι από αυτά που είναι φόρα παρτίδα, με ηλεκτρονικές διαφημίσεις με γλαφυρότατες  περιγραφές. Αφού όμως το θες, να πω την άποψη μου:
Το εν λόγω μαγαζί ακολούθησε την (μάλλον επιτυχημένη, τουλάχιστον στην αρχή) πολιτική, που λανσάρισε ο Βασίλης (νυν Κωλέτη), όπου η Μαριάννα ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές της. Δηλαδή μειωμένες τιμές, χρόνος στην 1 ώρα (θεωρητικά τουλάχιστον) και χρήση κανονικού διπλού κρεβατιού αντι των παραδοσιακών τραπεζιών μασάζ. Το τελευταίο προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει (πολλοί όμως έχουν την εντελώς αντίθετη άποψη). Η ατμόσφαιρα παραπέμπει μάλλον σε studio παρά σε μασάζ. Υπάρχει δε ένας επαγγελματισμός με την καλή και την κακή έννοια ταυτόχρονα (δηλαδή θα ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σου σ' ένα όχι κακό περιβάλλον, μ' έναν όμως λίγο ρουτινιάρικο τρόπο).
φιλε η διαφορετικοτητα που εχουν και πουλαν τα μασατζιδικα ειναι οτι ολη η ιστορια γινεται στο κρεβατι του μασαζ...μπορει να ειναι στενο και μη πρακτικο αλλα αυτο ειναι που σε ελκυει να πας σε μασατζιδικο.η διαφορετικοτητα που προσφερει.σε διπλο κρεβατι κατ ευθειαν χανει το σασπενς που εχει η συναντηση σε κρεβατι του μασαζ και αν ειναι ετσι καλυτερα πας σε καποιο στουντιο που θας χεις και καλο περιβαλλον χωρις συστασεις και μεγαλυτερη ποικιλια

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
871
Πόντοι
96
ΥΓ ακόμα γελάω με αυτούς που όταν δούλευε η ίδια,μας την είχαν παρουσιάσει ως Μιλφάρα....
τί γούστα έχουν δεν μπορώ να καταλάβω....
Αφου δεν μπορείς να καταλάβεις τα γούστα μας σταμάτησε τουλάχιστον να τα κρίνεις.
Κι οταν δεν έχεις δοκιμάσει κατι μη μιλάς γι΄αυτό! Γκε γκε?

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα στους συναδελφους απο Θεσσαλονικη.

κατεβαινω αθηνα απο τα βορεια κ λεω να κανω μια σταση για χαλαρωση :-)
με ενδιαφερει το καλο μασαζ και εκτονωση οχι κατ ανααγκη φουλ. θα περναω απο την πολη κατα τιε 3-3:30 σημερα κυριακη. θα τσεκαρω πμ κ φορουμ για τυχών προτάσεις σας. αν αυτό το εγχείρημα πετύχει θα γράψω κριτική.

φιλικά

salonica28

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλε η διαφορετικοτητα που εχουν και πουλαν τα μασατζιδικα ειναι οτι ολη η ιστορια γινεται στο κρεβατι του μασαζ...μπορει να ειναι στενο και μη πρακτικο αλλα αυτο ειναι που σε ελκυει να πας σε μασατζιδικο.η διαφορετικοτητα που προσφερει.σε διπλο κρεβατι κατ ευθειαν χανει το σασπενς που εχει η συναντηση σε κρεβατι του μασαζ και αν ειναι ετσι καλυτερα πας σε καποιο στουντιο που θας χεις και καλο περιβαλλον χωρις συστασεις και μεγαλυτερη ποικιλια
Μα δεν είναι μόνο το θέμα του κρεβατιού η διαφορά?
Η μεγαλύτερη και η πιο ουσιαστική διαφορά για μένα είναι ΤΟ ΜΑΣΣΑΖ.Στα μασατζίδικα,ένα μέρος του προγράμματος το οποίο μπορεί να το καθορίσει ο πελάτης ,καταναλώνεται στο ΜΑΣΑΖ.Σε όλα τα κανονικά μασατζίδικα όλες οι κοπέλες ξέρουν να προσφέρουν ένα πρόγραμμα χαλάρωσης ,το οποίο ανάλογα πάντα με την κοπέλα μπορεί να βαθμολογηθεί από τουλάχιστον μέτριο εώς πολύ καλό.
Για μένα πρέπει να διαχωριστεί εντελώς στο forum το είδος των μαγαζιών.Φυσικά και επιθυμώ στο μέλλον να υπάρχουν και οι 2 τύποι ,φυσικά και επιθυμώ και στα κανονικά μασατζίδικα να υπάρχει και φουλ πρόγραμμα.

Παναγιώτη Χατζητέτοιε ,ούτε νομίζω ότι έχουμε κοινά ενδιαφέροντα,ούτε ψάχνω παρέα μέσα από εδώ με σκοπό γνωριμία και τσάρκες σε μασατζίδικα!Πιστευω ότι μπορώ νσ προσφέρω πολύ περισσότερα ,με δύναμη την ανωνυμία μου σαυτό το forum το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα μέσο επικοινωνίας μεταξύ πελατών και μαγαζάτορων ,ώστε να καταλαβουν τι καλό και τι κακό υπαρχει στο μαγαζί τους και να κάνουν προσπάθεια να το βελτιώσουν.

Παρόλα αυτά δεν έχω πρόβλημα,στο μέλλον εαν το studio που με το ζόρι πάτε να το βγάλετε μασατζίδικο,φέρει κάτι καινούργιο ,να πάω και να το δοκιμάσω  και να αποκαλύψω στο αφεντικό το ποιος είμαι

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
καλησπέρα παιδιά

από τις επισκέψεις μου στα μαγαζιά του κυρίου Σταύρου (Ευζώνων, Σοφούλη και Εγνατίας με Αγ.Σοφίας) μόνο με μια κοπέλα έμεινα ευχαριστημένος από το μασάζ της που ήταν στο τρίτο από αυτά που λέω

κύριε Σταύρο κατανοώ ότι το κόστος είναι χαμηλό, αλλά τουλάχιστον βάλε κοπέλες που όντως να ξέρουν μασάζ και όχι απλά να χαϊδεύουν χωρίς τίποτα περισσότερο στο πρόγραμμά τους, στο φινάλε τέτοιο μασάζ κάνουν και στα μαγαζιά με τα παραπάνω προγράμματα 

από το εντελβάϊς της Εύας καλές εντυπώσεις έχω από την μελαχρινή κατά τα γούστα μου γλυκούλα στο πρόσωπο και ελαφρώς γεματούλα Ζέτα,

οι υπόλοιπες κοπέλες που είδα στην υποδοχή εμφανισιακά με άφησαν αδιάφορο, 

παρεπιπτόντως η ξανθιά milf κυρία Ελένη με προϋπηρεσία σε Βασίλη-smile, Μαριάννα κλπ εργάζεται πλέον στην Εύα 

να είμαστε όλοι καλά

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
  Ειχα αποφασισει να μην ξαναγραψω μιας και ειδα οτι ενω απλα ανεβαζα φωτος χωρις να περιγραφω και απλα βοηθουσα να δει ο καθε ενδιαφερωμενος και να αποφασισει αν θελει να παει με ονομασανε αφεντικο προμοτορα κλπκλπκλπ!! Εκανα μερες να διαβασω λογω ταξειδιου στο εξωτερικο και αποψε διαβασα πολλες σελιδες.Καπου ο Παλερμο γραφει αν θελεις ενα καλο milf πηγαινε "στις πισινες του Μητσου Δημητρη να βρεις την Καιτη" Ειχα παρει και απο αυτην φωτο να σας δειξω αλλα ξενερωσα και δεν την ανεβασα.Παρ'ολα αυτα επειδη συμφωνω κι εγω οτι η Καιτη ειναι δυναμιτης και εχω φωτο σας την ανεβαζω και ελπιζω αυτην τη φορα να μην δεχτω παλι πυρα γιατι θα ειναι και η τελευταια! Και οχι φιλε Παλερμο δεν ειναι δικες μου οι πισινες ειμαι πελατης οπου σκαλωσα γιατι δεν ηθελε συστασεις μιας και δεν εχω κονε αλλου και εμεινα ευχαριστημενος απο το σερβις! Ειδου λοιπον  η Καιτη η "milfara"!!!

Συνημμένα

• 28062012007.jpg
    28062012007.jpg
    324,1 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 28062012006.jpg
    28062012006.jpg
    366,1 KB · Εμφανίσεις: 25

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
οι φωτο που έβαλες φίλε δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικές
είναι πολύ καλύτερη στην πραγματικότητα
βασικά όταν μια γυναίκα είναι 1.75 και έχει κωλάρα,την βγάζεις όρθια....

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
οι φωτο που έβαλες φίλε δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικές
είναι πολύ καλύτερη στην πραγματικότητα
βασικά όταν μια γυναίκα είναι 1.75 και έχει κωλάρα,την βγάζεις όρθια....
Φιλε μου ειναι σε ενα περιβαλλων με ελλειπη φωτισμο, με κινητο και ειναι ισα ισα να δωσω μια γευση!!Αλλα η ρωγαρα της φαινεται τελεια δεν εχεις παραπονο!!!
 Για πες σ'αυτην εχεις λιγο καλυτερη απωψη ???Σκεφτομαι αυτες τις μερες να παω μια βολτα κι αν ειναι εκει θα της ζητησω να την βγαλω και ορθια!

Συνημμένα

• 28062012010.jpg
    28062012010.jpg
    336 KB · Εμφανίσεις: 24

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Kοίτα να μαθαίνεις!

Συνημμένα

• iiy.jpg
    iiy.jpg
    43,2 KB · Εμφανίσεις: 28

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
Φιλε μου ειναι σε ενα περιβαλλων με ελλειπη φωτισμο, με κινητο και ειναι ισα ισα να δωσω μια γευση!!Αλλα η ρωγαρα της φαινεται τελεια δεν εχεις παραπονο!!!
 Για πες σ'αυτην εχεις λιγο καλυτερη απωψη ???Σκεφτομαι αυτες τις μερες να παω μια βολτα κι αν ειναι εκει θα της ζητησω να την βγαλω και ορθια!
δωστε τα φωτα σας γτ μια τετοια ψαχνω....καλοκαιριατικα που ειμαι μονος...εχετε ιδια πειρα δλδ?

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
αυτη η τελευταια παλερμο ειναι η ιδια? ρε θα μας τρελανετε βραδυατικα  τι εισται εσεις ρε...

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
καλα χωρις να δω προσωπο? ειναι η οχι ?ποια ειναι αυτη παλερμο?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πρέπει να δεις πρόσωπο?
το χρώμα δεν σου λέει τίποτα?

αυτή είναι μια αλανιάρα.από άλλο ανέκδοτο!

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
ελεγα μηπως φταιει ο φωτισμος παλερμο....αλανιαρες κοτες οι πιο νοστιμες  δωσε και σε μας να τσιμπησουμε μαγκα...ολα για παρτη σου?χαχαχαχα

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
μονο μπουτι εβαλες...το στηθος δεν ειδαμε :tits: :tits:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αύριο
δεν βάζω κώλο,γιατί θα προκληθούν εμφράγματα.....
καληνύχτα

Εγγρ.
20 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Προς Nikakhs kilod

Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο μαγαζί της Μαριάννας. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ίντριγκα και αντιπαράθεση γι' αυτό το μαγαζί. Είναι από αυτά που είναι φόρα παρτίδα.
Φιλε η Μαριαννα για να δεχτει καποιον στον χωρο της πρεπει να τον γνωριζει(ΠΕΛΑΤΗΣ)Οι αγνωστοι τρωνε (οχι πετσετα) πορτα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αγαμία τέχνας κατεργάζεται ή αλλιώς "αν ήταν το πουλί βιολί".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom