φιλε η διαφορετικοτητα που εχουν και πουλαν τα μασατζιδικα ειναι οτι ολη η ιστορια γινεται στο κρεβατι του μασαζ...μπορει να ειναι στενο και μη πρακτικο αλλα αυτο ειναι που σε ελκυει να πας σε μασατζιδικο.η διαφορετικοτητα που προσφερει.σε διπλο κρεβατι κατ ευθειαν χανει το σασπενς που εχει η συναντηση σε κρεβατι του μασαζ και αν ειναι ετσι καλυτερα πας σε καποιο στουντιο που θας χεις και καλο περιβαλλον χωρις συστασεις και μεγαλυτερη ποικιλιαΠρος Nikakhs kilod
Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο μαγαζί της Μαριάννας. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ίντριγκα και αντιπαράθεση γι' αυτό το μαγαζί. Είναι από αυτά που είναι φόρα παρτίδα, με ηλεκτρονικές διαφημίσεις με γλαφυρότατες περιγραφές. Αφού όμως το θες, να πω την άποψη μου:
Το εν λόγω μαγαζί ακολούθησε την (μάλλον επιτυχημένη, τουλάχιστον στην αρχή) πολιτική, που λανσάρισε ο Βασίλης (νυν Κωλέτη), όπου η Μαριάννα ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές της. Δηλαδή μειωμένες τιμές, χρόνος στην 1 ώρα (θεωρητικά τουλάχιστον) και χρήση κανονικού διπλού κρεβατιού αντι των παραδοσιακών τραπεζιών μασάζ. Το τελευταίο προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει (πολλοί όμως έχουν την εντελώς αντίθετη άποψη). Η ατμόσφαιρα παραπέμπει μάλλον σε studio παρά σε μασάζ. Υπάρχει δε ένας επαγγελματισμός με την καλή και την κακή έννοια ταυτόχρονα (δηλαδή θα ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σου σ' ένα όχι κακό περιβάλλον, μ' έναν όμως λίγο ρουτινιάρικο τρόπο).
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 871
- Πόντοι
- 96
Αφου δεν μπορείς να καταλάβεις τα γούστα μας σταμάτησε τουλάχιστον να τα κρίνεις.ΥΓ ακόμα γελάω με αυτούς που όταν δούλευε η ίδια,μας την είχαν παρουσιάσει ως Μιλφάρα....
τί γούστα έχουν δεν μπορώ να καταλάβω....
Κι οταν δεν έχεις δοκιμάσει κατι μη μιλάς γι΄αυτό! Γκε γκε?
καλησπερα στους συναδελφους απο Θεσσαλονικη.
κατεβαινω αθηνα απο τα βορεια κ λεω να κανω μια σταση για χαλαρωση :-)
με ενδιαφερει το καλο μασαζ και εκτονωση οχι κατ ανααγκη φουλ. θα περναω απο την πολη κατα τιε 3-3:30 σημερα κυριακη. θα τσεκαρω πμ κ φορουμ για τυχών προτάσεις σας. αν αυτό το εγχείρημα πετύχει θα γράψω κριτική.
φιλικά
κατεβαινω αθηνα απο τα βορεια κ λεω να κανω μια σταση για χαλαρωση :-)
με ενδιαφερει το καλο μασαζ και εκτονωση οχι κατ ανααγκη φουλ. θα περναω απο την πολη κατα τιε 3-3:30 σημερα κυριακη. θα τσεκαρω πμ κ φορουμ για τυχών προτάσεις σας. αν αυτό το εγχείρημα πετύχει θα γράψω κριτική.
φιλικά
salonica28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μα δεν είναι μόνο το θέμα του κρεβατιού η διαφορά?φιλε η διαφορετικοτητα που εχουν και πουλαν τα μασατζιδικα ειναι οτι ολη η ιστορια γινεται στο κρεβατι του μασαζ...μπορει να ειναι στενο και μη πρακτικο αλλα αυτο ειναι που σε ελκυει να πας σε μασατζιδικο.η διαφορετικοτητα που προσφερει.σε διπλο κρεβατι κατ ευθειαν χανει το σασπενς που εχει η συναντηση σε κρεβατι του μασαζ και αν ειναι ετσι καλυτερα πας σε καποιο στουντιο που θας χεις και καλο περιβαλλον χωρις συστασεις και μεγαλυτερη ποικιλια
Η μεγαλύτερη και η πιο ουσιαστική διαφορά για μένα είναι ΤΟ ΜΑΣΣΑΖ.Στα μασατζίδικα,ένα μέρος του προγράμματος το οποίο μπορεί να το καθορίσει ο πελάτης ,καταναλώνεται στο ΜΑΣΑΖ.Σε όλα τα κανονικά μασατζίδικα όλες οι κοπέλες ξέρουν να προσφέρουν ένα πρόγραμμα χαλάρωσης ,το οποίο ανάλογα πάντα με την κοπέλα μπορεί να βαθμολογηθεί από τουλάχιστον μέτριο εώς πολύ καλό.
Για μένα πρέπει να διαχωριστεί εντελώς στο forum το είδος των μαγαζιών.Φυσικά και επιθυμώ στο μέλλον να υπάρχουν και οι 2 τύποι ,φυσικά και επιθυμώ και στα κανονικά μασατζίδικα να υπάρχει και φουλ πρόγραμμα.
Παναγιώτη Χατζητέτοιε ,ούτε νομίζω ότι έχουμε κοινά ενδιαφέροντα,ούτε ψάχνω παρέα μέσα από εδώ με σκοπό γνωριμία και τσάρκες σε μασατζίδικα!Πιστευω ότι μπορώ νσ προσφέρω πολύ περισσότερα ,με δύναμη την ανωνυμία μου σαυτό το forum το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα μέσο επικοινωνίας μεταξύ πελατών και μαγαζάτορων ,ώστε να καταλαβουν τι καλό και τι κακό υπαρχει στο μαγαζί τους και να κάνουν προσπάθεια να το βελτιώσουν.
Παρόλα αυτά δεν έχω πρόβλημα,στο μέλλον εαν το studio που με το ζόρι πάτε να το βγάλετε μασατζίδικο,φέρει κάτι καινούργιο ,να πάω και να το δοκιμάσω και να αποκαλύψω στο αφεντικό το ποιος είμαι
καλησπέρα παιδιά
από τις επισκέψεις μου στα μαγαζιά του κυρίου Σταύρου (Ευζώνων, Σοφούλη και Εγνατίας με Αγ.Σοφίας) μόνο με μια κοπέλα έμεινα ευχαριστημένος από το μασάζ της που ήταν στο τρίτο από αυτά που λέω
κύριε Σταύρο κατανοώ ότι το κόστος είναι χαμηλό, αλλά τουλάχιστον βάλε κοπέλες που όντως να ξέρουν μασάζ και όχι απλά να χαϊδεύουν χωρίς τίποτα περισσότερο στο πρόγραμμά τους, στο φινάλε τέτοιο μασάζ κάνουν και στα μαγαζιά με τα παραπάνω προγράμματα
από το εντελβάϊς της Εύας καλές εντυπώσεις έχω από την μελαχρινή κατά τα γούστα μου γλυκούλα στο πρόσωπο και ελαφρώς γεματούλα Ζέτα,
οι υπόλοιπες κοπέλες που είδα στην υποδοχή εμφανισιακά με άφησαν αδιάφορο,
παρεπιπτόντως η ξανθιά milf κυρία Ελένη με προϋπηρεσία σε Βασίλη-smile, Μαριάννα κλπ εργάζεται πλέον στην Εύα
να είμαστε όλοι καλά
από τις επισκέψεις μου στα μαγαζιά του κυρίου Σταύρου (Ευζώνων, Σοφούλη και Εγνατίας με Αγ.Σοφίας) μόνο με μια κοπέλα έμεινα ευχαριστημένος από το μασάζ της που ήταν στο τρίτο από αυτά που λέω
κύριε Σταύρο κατανοώ ότι το κόστος είναι χαμηλό, αλλά τουλάχιστον βάλε κοπέλες που όντως να ξέρουν μασάζ και όχι απλά να χαϊδεύουν χωρίς τίποτα περισσότερο στο πρόγραμμά τους, στο φινάλε τέτοιο μασάζ κάνουν και στα μαγαζιά με τα παραπάνω προγράμματα
από το εντελβάϊς της Εύας καλές εντυπώσεις έχω από την μελαχρινή κατά τα γούστα μου γλυκούλα στο πρόσωπο και ελαφρώς γεματούλα Ζέτα,
οι υπόλοιπες κοπέλες που είδα στην υποδοχή εμφανισιακά με άφησαν αδιάφορο,
παρεπιπτόντως η ξανθιά milf κυρία Ελένη με προϋπηρεσία σε Βασίλη-smile, Μαριάννα κλπ εργάζεται πλέον στην Εύα
να είμαστε όλοι καλά
Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Ειχα αποφασισει να μην ξαναγραψω μιας και ειδα οτι ενω απλα ανεβαζα φωτος χωρις να περιγραφω και απλα βοηθουσα να δει ο καθε ενδιαφερωμενος και να αποφασισει αν θελει να παει με ονομασανε αφεντικο προμοτορα κλπκλπκλπ!! Εκανα μερες να διαβασω λογω ταξειδιου στο εξωτερικο και αποψε διαβασα πολλες σελιδες.Καπου ο Παλερμο γραφει αν θελεις ενα καλο milf πηγαινε "στις πισινες του Μητσου Δημητρη να βρεις την Καιτη" Ειχα παρει και απο αυτην φωτο να σας δειξω αλλα ξενερωσα και δεν την ανεβασα.Παρ'ολα αυτα επειδη συμφωνω κι εγω οτι η Καιτη ειναι δυναμιτης και εχω φωτο σας την ανεβαζω και ελπιζω αυτην τη φορα να μην δεχτω παλι πυρα γιατι θα ειναι και η τελευταια! Και οχι φιλε Παλερμο δεν ειναι δικες μου οι πισινες ειμαι πελατης οπου σκαλωσα γιατι δεν ηθελε συστασεις μιας και δεν εχω κονε αλλου και εμεινα ευχαριστημενος απο το σερβις! Ειδου λοιπον η Καιτη η "milfara"!!!
Συνημμένα
Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Φιλε μου ειναι σε ενα περιβαλλων με ελλειπη φωτισμο, με κινητο και ειναι ισα ισα να δωσω μια γευση!!Αλλα η ρωγαρα της φαινεται τελεια δεν εχεις παραπονο!!!οι φωτο που έβαλες φίλε δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικές
είναι πολύ καλύτερη στην πραγματικότητα
βασικά όταν μια γυναίκα είναι 1.75 και έχει κωλάρα,την βγάζεις όρθια....
Για πες σ'αυτην εχεις λιγο καλυτερη απωψη ???Σκεφτομαι αυτες τις μερες να παω μια βολτα κι αν ειναι εκει θα της ζητησω να την βγαλω και ορθια!
Συνημμένα
δωστε τα φωτα σας γτ μια τετοια ψαχνω....καλοκαιριατικα που ειμαι μονος...εχετε ιδια πειρα δλδ?Φιλε μου ειναι σε ενα περιβαλλων με ελλειπη φωτισμο, με κινητο και ειναι ισα ισα να δωσω μια γευση!!Αλλα η ρωγαρα της φαινεται τελεια δεν εχεις παραπονο!!!
Για πες σ'αυτην εχεις λιγο καλυτερη απωψη ???Σκεφτομαι αυτες τις μερες να παω μια βολτα κι αν ειναι εκει θα της ζητησω να την βγαλω και ορθια!
αυτη η τελευταια παλερμο ειναι η ιδια? ρε θα μας τρελανετε βραδυατικα τι εισται εσεις ρε...
σου φαίνεται να είναι η ίδια?
Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Kοίτα να μαθαίνεις!
αυτη ποια ειναι??? εγω μαρτυραω ρε γειτονακι δεν τα κραταω για παρτη μου!! χαχαχαχχαχα
panagioths hatzistefenou
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φιλε η Μαριαννα για να δεχτει καποιον στον χωρο της πρεπει να τον γνωριζει(ΠΕΛΑΤΗΣ)Οι αγνωστοι τρωνε (οχι πετσετα) πορταΠρος Nikakhs kilod
Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο μαγαζί της Μαριάννας. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ίντριγκα και αντιπαράθεση γι' αυτό το μαγαζί. Είναι από αυτά που είναι φόρα παρτίδα.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αγαμία τέχνας κατεργάζεται ή αλλιώς "αν ήταν το πουλί βιολί".