Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (6 μέλη και 52 επισκέπτες)

poiuytrewq

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Νεμέας παιδια Αννιτα μια μελαχρινη τι παιζει? Τη  εχει απρει κανεις? Πηγα προχθες μετα απο Νανσυ (τραγικα ολα) αλλα έφυγα!

papnik012

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
και μια και μιλαω για παλι στεκια...

επισκεψη αντιστρες, λενα...
τελειο σωμα, καλη συμμετοχη αν και θα μπορουσε να ειναι καλυτερη.
αλλα μυριζε λιγο το στοματακι της...μια τσιχλιτσα δεν θα εβλαπτε, σωστα? εμενα με ενοχλησε πολυ, με χαλασε ρε παιδι μου...

επισκεψη σεβεν στην ολγας, ελενα.για απλο μασαζ με  :pipa2:
τελειο σωμα, τελεια πιπα, αλλα οχι για πολλα περισσοτερα. εννοω, δεν προχωραμε σε  :fuck1:
αν και θα γουσταρ τρελα.

επισκεψη μαριαννα. ομορφος ο νεος χωρος. με διαφορα ο καλυτερος στην πολη κατα την γνωμη μου και σε σχεση με οσους εχω παει. και μην μου την πεσει κανεις οτι αβανταρω κτλ, ελεος.
φοιβη. οσοι ξερουν, καταλαβαινουν πως μιλαμε για πολυ καυλα.

επισλεψη εβιτα. ελενα (νομιζω). σουπερ μαμησι. με εσκισε η γκομενα. υπεροχη.
απλα δεν ξερω αν ειναι οντως γυναικα ή σουπερ γαματο trans.δεν κανω πλακα, σε καποιες φασεις αυτο σκεφτομουν. αλλα μιλαμε για σουπερ σωμα και ολα υπεροχα αν και λιγο βιαστικα απο καποιο σημειο και μετα.

οι παραπανω επισκεψεις γινανε σε διαφορα χρονικα σημεια τον τελευταιο καιρο.

επειδη τιποτα δεν με συγκλονησε, περιμενω κατι δυνατο για να πλερωσω, μια και κουραστηκα στα ιδια και τα ιδια.

αν καποιος φιλος ξερει κατι καινουργιο κτλ, εδω ειμαστε...

Θα συμφωνησω για την Ελενα.Αλλα φιλε παρε Ε Λ Λ Η  :rockon:Τα λογια ειναι περιττα. :tits: :fuck2: :rockon:.Καινουργια στην Εβιτα.Τετοιο μωρο αν σαρεσουν οι μελαχρινες μικρες θα σαρεσει πιο πολυ.Εχεικαι μια αλλη  καινουργια επισης Ολγα αν θυμαμαι καλα τσεχα ψιλ0καλη.Αλλα Η Ελλη ειναι ζημια.Ενα θα σου πω Βυζαρεςκαιοχι ψευτικες.Εγω εχω κολλησει παντως.Προσωπικη μου βεβαια αποψη.
Κια για οσους εχουν προβλημα με την Εβιτα σορυ αλλα προβλημα τους.Εγω οποτε παω περναω μια χαρα και αυτο μετραει :).Δε μπα ναιναι και σαν ιπποποταμος..Εγω παω για τα κοριτσια και γιατι εχει πολυ ωραιο χωρο και ειμαι ηρεμος.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Θα συμφωνησω για την Ελενα.Αλλα φιλε παρε Ε Λ Λ Η  :rockon:Τα λογια ειναι περιττα. :tits: :fuck2: :rockon:.Καινουργια στην Εβιτα.Τετοιο μωρο αν σαρεσουν οι μελαχρινες μικρες θα σαρεσει πιο πολυ.Εχεικαι μια αλλη  καινουργια επισης Ολγα αν θυμαμαι καλα τσεχα ψιλ0καλη.Αλλα Η Ελλη ειναι ζημια.Ενα θα σου πω Βυζαρεςκαιοχι ψευτικες.Εγω εχω κολλησει παντως.Προσωπικη μου βεβαια αποψη.
Κια για οσους εχουν προβλημα με την Εβιτα σορυ αλλα προβλημα τους.Εγω οποτε παω περναω μια χαρα και αυτο μετραει :).Δε μπα ναιναι και σαν ιπποποταμος..Εγω παω για τα κοριτσια και γιατι εχει πολυ ωραιο χωρο και ειμαι ηρεμος.

συμφωνεις για ελενα οτι παιζει να ειναι τρανς??????????????????

alexski77

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα φιλοι μου.επειδη ειμαι αρκετα καινουργιος στο χομπυ  στο μονο που εχω παει 2 φορες μιας και ειναι χαλαρα τα πραγματα ειναι στο νανσυ κασσανδρου...περασα αρκετα καλα παλιοτερα τωρα εψαχνα παλι να παω καπου. γιατι ψηνομαι ....και ειδα ενα ωραιο μωρο για τα δικα μου γουστα παντα με φοβερα  :tits: :tits: εχει δοκιμασει κανεις....???

Υ.Γ ειδα στο σιτε τους οτι ανοιγει και δευτερο οροφο προσεχως ελπιζω να ειναι ποιο κυριλε απο τον κατω οροφο !!!!

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Περασα απο το "Νεμεας" σημερα και εχω τα εξης νεα:
Νεα κοπελα Αννιτα μελαχροινη με ωραιο σωμα.Δεν δοκιμασα δεν μπορω να πω αλλα Ηταν εκει και η Χριστινα(λογω τεχνικου κωλυ,ατος μονο καλαμακι :(! Βαλανε στη βεραντα δυο πισινες ,η μια ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ,και μπορει κανεις να κανει χρηση με 10 ευρω στο προγραμμα με κερασμενα αναψυκτικα κλπμου ειπανε αλλα δν τα συγκρατησα.Εβγαλα και 2-3 φωτος οπου η Χριστινα προσφερθεικε να ομορφυνει το καδρο και τις ανεβαζω!Δυστυχως η Αννιτα δεν ηθελε να φωτογραφισω . Τελος μου ειπανε οτι συντομα θα εχουν "ονομα" μιας και δεν μπορει πλεον να λεγονται"Νεμεας" αχχαχαχ

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
H Χριστινα στο χωρο με τις πισινες

Συνημμένα

• DSC02078.JPG
    DSC02078.JPG
    128,2 KB · Εμφανίσεις: 42

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
!!!

Συνημμένα

• DSC02080.JPG
    DSC02080.JPG
    107,5 KB · Εμφανίσεις: 39

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τι αηδίες είναι αυτές ρε φίλε?
πλαστικές πισίνες και λάστιχα και στρώματα θαλάσσης πάνω σε ταράτσα,ποιος τις σκέφτηκε αυτές τις γυφτιές?

Minkler

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι καινουργιος εχει δοκιμασει κανεις to PRINCES
Και ΠΟσο παι :pipa1: :fuck2:

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
Τι αηδίες είναι αυτές ρε φίλε?
πλαστικές πισίνες και λάστιχα και στρώματα θαλάσσης πάνω σε ταράτσα,ποιος τις σκέφτηκε αυτές τις γυφτιές?

Δεν ξερω ρε φιλαρακο ποιος τα σκεφτεικε κι αν ειναι γυφτιες!!! Εδω αλλοι δεν ξερουνε ΠΟΥ ειναι η κλειτοριδα και πως να την ερεθισουν εσυ περιμενεις να ξερω εγω ποιος σκεφτεικε και τι?? 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
απλά το έβαλες σαν κάτι πολύ ωραίο,ενώ είναι η απόλυτη γυφτιά!!!

με καλαμιές πάνω σε ταράτσα????

ποιος θα είναι τόσο βλάκας να μπει εκεί μέσα,και γύρω γύρω γιαγιάδες στα μπαλκόνια να πίνουν καφέ?>????

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
απλά το έβαλες σαν κάτι πολύ ωραίο,ενώ είναι η απόλυτη γυφτιά!!!

με καλαμιές πάνω σε ταράτσα????

ποιος θα είναι τόσο βλάκας να μπει εκεί μέσα,και γύρω γύρω γιαγιάδες στα μπαλκόνια να πίνουν καφέ?>????

1ον δεν το εβαλα σαν κατι πολυ ωραιο αλλα σαν ενημερωση!Ωραιο εγραψα μονο για την κοπελλα που οντως ειναι!! και 2ον αν σε καποιον αρεσει κατι που δεν αρεσει σε σενα η σε μενα δεν σημαινει οτι ειναι βλακας!!! Εγω απλα οπου παω ενημερωνω!Θεωρω οτι το να πω ωραιο η ασχημο ειναι υποκειμενικο ενω μια φωτο αφηνει να κρινεις εσυ!Αν με αφησουν τραβαω μια φωτο και την ανεβαζω προς ενημερωση!Αν πω ωραιο μπορει να πας και νατο βρεις γυφτικο!Αν πω γυφτικο εσενα μπορει να σου αρεσει!Γι'αυτο και προτιμω την φωτο και ο καθενας ας διαλεξει τι του αρεσει!!!

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 6ΜΗΝΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΑΞΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ..ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΙΛΗ-ΕΥΑ(ΚΩΛΛΕΤΗ)ΟΠΟΥ ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΔΑΝΑΗ  :fuck2: ΚΑΙ ΜΑΚΗ ANTISTRESS ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΒΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΜΟΝΑ :fuck2:...ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΔΑΝΑΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ SMILE...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΕ PM..ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom