Είναι ακριβώς όπως το είπες φίλε...ο κάθε καθυστερημένος γράφει ότι μαλακία γουστάρει...κι όχι μόνο δεν υπάρχουν κανόνες, αλλά τον χαιδεύει κι ο admin. Το πιο βαρύ που του είπε ήταν "γερο-παράξενε" τόσο καιρό τώρα που κάνει μπάχαλο το φόρουμ ο συγκεκριμένος. Προφανώς αντίστοιχο είναι και το επίπεδό του...Εγώ δεν έχω συναντήσει ρατσιστή να μη βρωμάει από τα σκατά που έχει στο κεφάλι του.
Μέχρι εδώ έφτασε η μπόχα.
Αν γουστάρεις κάπου πας αν όχι δεν πας.
Μπορεί ο κάθε καθυστερημένος να γράφει ότι μαλακία γουστάρει ή υπάρχουν κάποιοι κανόνες εδώ μέσα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
Αλλαξε χωρο τελικά? Εχουμε καμμια ενημερωση?
Καλησπέρα σε όλους.
Είχα την χαρά να ξαναδώ την Μαριάννα σήμερα, στο νέο χώρο της.
Ευχάριστος άνθρωπος, χαίρεσαι να μιλάς μαζί της.
Μαριάννα ευχάριστος άνθρωπος!!!!!!Χαίρεσαι να μιλάς μαζί της!!!!!!!
Εμ βέβαια αφού βρίσκει κορόιδα να πάνε να σκάνε 60 ευρώ για αυτήν και τις άλλες χαζοχαρούμενες που αν τις δείς στον δρόμο θα πέις....να ξεράσω ή να χέσω?
ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ Η ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΡΕΛΑ?
Εμ βέβαια αφού βρίσκει κορόιδα να πάνε να σκάνε 60 ευρώ για αυτήν και τις άλλες χαζοχαρούμενες που αν τις δείς στον δρόμο θα πέις....να ξεράσω ή να χέσω?
ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ Η ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΡΕΛΑ?
Καλημερα.Δηλαδη τωρα ρε παιδια αυτο ειναι κριτικη και ενημερωση που μασ βοηθαει?Ε μην τρελαθουμε τωρα ρε alkino και επιβεβαιωνεις και αυτους που κακως βεβαια αλλα γραφουν μαλακιες για σενα και για το σαιτ.Αλλα με κατι τετοια που γραφεισ τι να πω .Γραψε αφου σε ρωτανε που ειναι ο χωρος της πες για τις κοπελες και τελος.Στο λεω με καλη διαθεση και σκεψου αν εχω δικιο.Οσο για τον geres φιλε δεν ειναι σωστο να βριζουμε ετσι κανεναν.Ετσι χανεις και το δικιο που εχεισ εν μερει βεβαιαΚαλησπέρα σε όλους.
Είχα την χαρά να ξαναδώ την Μαριάννα σήμερα, στο νέο χώρο της.
Ευχάριστος άνθρωπος, χαίρεσαι να μιλάς μαζί της.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ασφαλώς και φαίνεται ποιός είναι καθυστερημένος:humax τράβα στη μαριάννα να την κάνεις πλούσια....εξάλλου το ποιός είναι καθυστερημένος φαίνεται...διότι όταν φεύγεις από την Μαριάννα πίσω από την πλάτη σου αυτή λέι "Καλώς τον τον ΜΑΛΑΚΑ"
Όταν φεύγεις από κάπου δεν σου λένε 'καλώς τον..'. Αυτό στο λένε όταν έρχεσαι.
Κρίμα, ακόμα και στη πάσχεις....
Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
ρε geres επειδη ακρη δε βγαινει αποτι φαινεται
μηπως εχεις καμια πηγη εσυ που δινεις λιγοτερα να μας τη πεις κ μας,
γιατι για να γραφεις εδω παει να πει οτι καπου τα ακουμπας εσυ
χαχαχχαχααχ κι εγω το ζητησα απο τον Τζεκο αυτο και μου προτεινε ενα με 80 το καλαμακι (δεν εχει σεξ στο εν λογω μαγαζι) και μαλιστα επρεπε να το παιξω και ανετος για να μην φαω πετσετα! χαχαχαχ
Εχει στηθεί ένα απίστευτο σκηνικό αλλαξοκωλιάς μεταξύ μασάζ,κολόμπαρων,βιζιτών,ανεξαρτήτων κλπ
Όπου και να πας,γνωστές βλέπεις!με άλλα ονόματα,με άλλα μαλλιά,κρύβονται,αλλάζουν εθνικότητες...
στέρεψε η πηγή?....καινούρια κοπέλα έχω να δω κάτι χρόνια
αν και πλέον αποφάσισα να αποχωρήσω από τον χωρο των μασάζ,εδώ και μήνες
όσο σκέφτομαι ότι πλήρωσα 80 ευρώ για κάποιες,χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο!
πχ Ελενα αλβανίδα από Εντελβαις,Σοφία από Ριζόρτ,Γιώτα-Ελίζα από Βασίλη σμάιλ κα...
Όπου και να πας,γνωστές βλέπεις!με άλλα ονόματα,με άλλα μαλλιά,κρύβονται,αλλάζουν εθνικότητες...
στέρεψε η πηγή?....καινούρια κοπέλα έχω να δω κάτι χρόνια
αν και πλέον αποφάσισα να αποχωρήσω από τον χωρο των μασάζ,εδώ και μήνες
όσο σκέφτομαι ότι πλήρωσα 80 ευρώ για κάποιες,χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο!
πχ Ελενα αλβανίδα από Εντελβαις,Σοφία από Ριζόρτ,Γιώτα-Ελίζα από Βασίλη σμάιλ κα...
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Σήμερα στο ΧΑΝΙ:
Ωραίο ,καλόσχηματισμένο σώμα και ένα κουκλίστικο και άκρως συμπαθήτικο και χαμογελαστό πρόσωπακι. Ηλικία 25 χρόνων (όπως μου είπε). Πέρασα αμέσως αφού συμφώνησα στην τιμή των 60 ευρώ για μισή ώρα. Το πρώτο τέταρτο είχε μασάζ. Αρκετά καλό μπορώ να πω . Με χαλαρώσε αρκετά και μάλιστα προερχόμουν και από πιασιμο λόγω γυμναστηρίου. Στα του σεξ τώρα δεν μπορώ να πω ότι το ευχάριστηθηκα όσο θα ήθελα. Μου πήρε πίπα με προφυλακτικό, η οποία στην αρχή ήταν πολύ καλή όμως στη συνέχεια χρησιμοποίησε πολύ δόντι. Στο κυρίως πιάτο του σεξ δεν μπόρεσα να βολεύτω στο στενό πάγκο του μασάζ. Αλλάξαμε 3-4 στάσεις αλλά παρόλα αυτά δεν μπορούσα καλά να λειτουργήσω. Έτσι καταλήξαμε σε (παρολίγο τελειωτικό) ελεύθερο στοματικό στον καναπέ. Στη συνέχεια έκανα ντους πλήρωσα κι έφυγα. Γενικά δεν θα την έλεγα άσχημη εμπειρία. Η κοπέλα μου άρεσε πολύ και θα την ξανάτιμησω. Απλώς εγώ ήμουν άπειρος και δεν μπορούσα να λειτουργήσω καλά σε αυτό το χώρο. Αυτά.
Ωραίο ,καλόσχηματισμένο σώμα και ένα κουκλίστικο και άκρως συμπαθήτικο και χαμογελαστό πρόσωπακι. Ηλικία 25 χρόνων (όπως μου είπε). Πέρασα αμέσως αφού συμφώνησα στην τιμή των 60 ευρώ για μισή ώρα. Το πρώτο τέταρτο είχε μασάζ. Αρκετά καλό μπορώ να πω . Με χαλαρώσε αρκετά και μάλιστα προερχόμουν και από πιασιμο λόγω γυμναστηρίου. Στα του σεξ τώρα δεν μπορώ να πω ότι το ευχάριστηθηκα όσο θα ήθελα. Μου πήρε πίπα με προφυλακτικό, η οποία στην αρχή ήταν πολύ καλή όμως στη συνέχεια χρησιμοποίησε πολύ δόντι. Στο κυρίως πιάτο του σεξ δεν μπόρεσα να βολεύτω στο στενό πάγκο του μασάζ. Αλλάξαμε 3-4 στάσεις αλλά παρόλα αυτά δεν μπορούσα καλά να λειτουργήσω. Έτσι καταλήξαμε σε (παρολίγο τελειωτικό) ελεύθερο στοματικό στον καναπέ. Στη συνέχεια έκανα ντους πλήρωσα κι έφυγα. Γενικά δεν θα την έλεγα άσχημη εμπειρία. Η κοπέλα μου άρεσε πολύ και θα την ξανάτιμησω. Απλώς εγώ ήμουν άπειρος και δεν μπορούσα να λειτουργήσω καλά σε αυτό το χώρο. Αυτά.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.051
- Πόντοι
- 2.356
το ΧΑΝΙ εχει διπλο κρεββατι αποτι θυμαμαι αν κ εχω να παω κατι μηνεςΣήμερα στο ΧΑΝΙ:
αν μιλαμε για της γραβιας φυσικα
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Πρώτη φορά πήγα και απότι φαίνεται με βάλανε σε χώρο χωρίς κρεβάτι.... Άς πρόσεχα. δεν ήξερα... δεν ρώταγα!
το ΧΑΝΙ εχει διπλο κρεββατι αποτι θυμαμαι αν κ εχω να παω κατι μηνες
αν μιλαμε για της γραβιας φυσικα
Καλημέρα σε όλους,Καλημερα.Δηλαδη τωρα ρε παιδια αυτο ειναι κριτικη και ενημερωση που μασ βοηθαει?Ε μην τρελαθουμε τωρα ρε alkino και επιβεβαιωνεις και αυτους που κακως βεβαια αλλα γραφουν μαλακιες για σενα και για το σαιτ.Αλλα με κατι τετοια που γραφεισ τι να πω .Γραψε αφου σε ρωτανε που ειναι ο χωρος της πες για τις κοπελες και τελος.Στο λεω με καλη διαθεση και σκεψου αν εχω δικιο.Οσο για τον geres φιλε δεν ειναι σωστο να βριζουμε ετσι κανεναν.Ετσι χανεις και το δικιο που εχεισ εν μερει βεβαια
Αγαπητέ koulith, μάλον μπερδεύτηκες.
Δεν έκανα κριτική ή παρουσίαση, απλά έδωσα μια απάντηση, σε ένα ερώτημα συναδέλφου - την οποία παραθέτω παραπάνω, από την απάντηση μου.
Η ερώτηση του, μου "κέντρησε" την περιέργεια και ασχολήθηκα, πήγα είδα κια έκρινα ότι έπρεπε να ενημερώσω τους συναδέλφους μου. Πιστεύω και εγώ, όπως όλοι, προσφέρουν στην ενημέρωση.
Υ.Γ. Αγαπητέ koulith,κριτική και παρουσίαση χούρου, με την γνωστή "γλαφυρότητα" της γραφής μου, στο άμεσο μέλλλον.
Πρώτη φορά πήγα και απότι φαίνεται με βάλανε σε χώρο χωρίς κρεβάτι.... Άς πρόσεχα. δεν ήξερα... δεν ρώταγα!
Τα 3 δώματια που ξέρω, εγώ έχουν όλα κρεβάτι από 2πλό ώς 3πλό.
Δεν ξέρω αν πήγες αλλά αν ξαναπάς, θα σου πρότεινα, να ζητήσεις το δωμάτιο στο τέρμα του διαδρόμου. Τέρμα μέσα στο δεξί σου χερί όπως μπαίνεις(αντίθετη κατεύθυνση από το σαλονάκι που κάθησες) 3πλό κρεβάτι, ειλικρινά χάνεσααααααααααααααααααιιιιιιιι/
Για δ'ωσε, όνομα και εθνικότητα της κοπέλας που πήγες? Να μάθουμε τι καλό έχει αυτήν την εβδομάδα.
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Τα 3 δώματια που ξέρω, εγώ έχουν όλα κρεβάτι από 2πλό ώς 3πλό.
Δεν ξέρω αν πήγες αλλά αν ξαναπάς, θα σου πρότεινα, να ζητήσεις το δωμάτιο στο τέρμα του διαδρόμου. Τέρμα μέσα στο δεξί σου χερί όπως μπαίνεις(αντίθετη κατεύθυνση από το σαλονάκι που κάθησες) 3πλό κρεβάτι, ειλικρινά χάνεσααααααααααααααααααιιιιιιιι/
Για δ'ωσε, όνομα και εθνικότητα της κοπέλας που πήγες? Να μάθουμε τι καλό έχει αυτήν την εβδομάδα.
Την λένε Ελένη και δεν ξέρω από που είναι (μαλλόν απο την προφορά για Αλβανιδα μου φανηκε).
Έχει εκφυλο προσωπο, σγουρα μαλλια κοκκινα με ανταυγιες ειναι καλίγραμμη με μικρό στηθος αλλά το βασικότερο διαθετει φοβερη κωλάρα. Ηλικία 25 περίπου.
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
...
Στα του αγώνα η Ελένη μολις εβγαλε τα ρούχα της πράγματι φανερωσε ενα αδυνατο και πολυ καλλιγραμμο κορμι. Δινει φιλια ειναι αρκετά ζεστή αν της φερθείς αναλογα και υπομονετική. την πηρα στο μασαζοκρέβαττο και στα ορθια με θεα την απιστευτη κωλαρα της , την οποια δεν ρωτησα αν δινει...
το μουνακι της πολυ καθαρο και υγρό , χωρις μυρωδιες, ατριχο ...
το τελειωμα εγινε με στοματικο (με λάστιχο). Αρκετα καλο στοματικό οχι κορυφάιο όμως.
Μασαζακι μου έκανε αργοτερα λιγο αλλα δεν το κατεχει και τοσο καλα αν και προσπαθει...
Στα του αγώνα η Ελένη μολις εβγαλε τα ρούχα της πράγματι φανερωσε ενα αδυνατο και πολυ καλλιγραμμο κορμι. Δινει φιλια ειναι αρκετά ζεστή αν της φερθείς αναλογα και υπομονετική. την πηρα στο μασαζοκρέβαττο και στα ορθια με θεα την απιστευτη κωλαρα της , την οποια δεν ρωτησα αν δινει...
το μουνακι της πολυ καθαρο και υγρό , χωρις μυρωδιες, ατριχο ...
το τελειωμα εγινε με στοματικο (με λάστιχο). Αρκετα καλο στοματικό οχι κορυφάιο όμως.
Μασαζακι μου έκανε αργοτερα λιγο αλλα δεν το κατεχει και τοσο καλα αν και προσπαθει...
Γαμω το σπιτι μου δηλαδη.Παντου καμερες.Δεν ξερουμε απο που να φυλαχτουμε.Θυμαστε που τα λεγαμε και για τα μασατζιδικα?Κανονικα ουτε εξωτερικα στην εισοδο δεν πρεπει να εχουν για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.Γιατι αυτοι λενε οτι τις εχουν για δικη τουσ προστασια αλλα εμας δεν μας εγγυαται κανεις τον πραγματικο λογο