poiuytrewq
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Νεμέας παιδια Αννιτα μια μελαχρινη τι παιζει? Τη εχει απρει κανεις? Πηγα προχθες μετα απο Νανσυ (τραγικα ολα) αλλα έφυγα!
και μια και μιλαω για παλι στεκια...
επισκεψη αντιστρες, λενα...
τελειο σωμα, καλη συμμετοχη αν και θα μπορουσε να ειναι καλυτερη.
αλλα μυριζε λιγο το στοματακι της...μια τσιχλιτσα δεν θα εβλαπτε, σωστα? εμενα με ενοχλησε πολυ, με χαλασε ρε παιδι μου...
επισκεψη σεβεν στην ολγας, ελενα.για απλο μασαζ με
τελειο σωμα, τελεια πιπα, αλλα οχι για πολλα περισσοτερα. εννοω, δεν προχωραμε σε
αν και θα γουσταρ τρελα.
επισκεψη μαριαννα. ομορφος ο νεος χωρος. με διαφορα ο καλυτερος στην πολη κατα την γνωμη μου και σε σχεση με οσους εχω παει. και μην μου την πεσει κανεις οτι αβανταρω κτλ, ελεος.
φοιβη. οσοι ξερουν, καταλαβαινουν πως μιλαμε για πολυ καυλα.
επισλεψη εβιτα. ελενα (νομιζω). σουπερ μαμησι. με εσκισε η γκομενα. υπεροχη.
απλα δεν ξερω αν ειναι οντως γυναικα ή σουπερ γαματο trans.δεν κανω πλακα, σε καποιες φασεις αυτο σκεφτομουν. αλλα μιλαμε για σουπερ σωμα και ολα υπεροχα αν και λιγο βιαστικα απο καποιο σημειο και μετα.
οι παραπανω επισκεψεις γινανε σε διαφορα χρονικα σημεια τον τελευταιο καιρο.
επειδη τιποτα δεν με συγκλονησε, περιμενω κατι δυνατο για να πλερωσω, μια και κουραστηκα στα ιδια και τα ιδια.
αν καποιος φιλος ξερει κατι καινουργιο κτλ, εδω ειμαστε...
Θα συμφωνησω για την Ελενα.Αλλα φιλε παρε Ε Λ Λ Η Τα λογια ειναι περιττα. .Καινουργια στην Εβιτα.Τετοιο μωρο αν σαρεσουν οι μελαχρινες μικρες θα σαρεσει πιο πολυ.Εχεικαι μια αλλη καινουργια επισης Ολγα αν θυμαμαι καλα τσεχα ψιλ0καλη.Αλλα Η Ελλη ειναι ζημια.Ενα θα σου πω Βυζαρεςκαιοχι ψευτικες.Εγω εχω κολλησει παντως.Προσωπικη μου βεβαια αποψη.
Κια για οσους εχουν προβλημα με την Εβιτα σορυ αλλα προβλημα τους.Εγω οποτε παω περναω μια χαρα και αυτο μετραει .Δε μπα ναιναι και σαν ιπποποταμος..Εγω παω για τα κοριτσια και γιατι εχει πολυ ωραιο χωρο και ειμαι ηρεμος.
συμφωνεις για ελενα οτι παιζει να ειναι τρανς??????????????????
Τι εννοείς σούπερ σώμα φίλε Δημήτρη; Ηταν μυώδης;
οχι μυωδης. εννοω τελειο σωμα. αδυνατη κτλ.
για να συμφωνει κ η ιδια οποτε τρανςΘα συμφωνησω για την Ελενα.
για να συμφωνει κ η ιδια οποτε τρανς
Περασα απο το "Νεμεας" σημερα και εχω τα εξης νεα:
ΟΧΙ!!! Απλα ειχε σχολασει νωριτερα..(γουστταρες "βαθυ λαρυγγι ε??? ) χαχαχχαχαχαΗ Στέλλα? Τέλος?
Τι αηδίες είναι αυτές ρε φίλε?
πλαστικές πισίνες και λάστιχα και στρώματα θαλάσσης πάνω σε ταράτσα,ποιος τις σκέφτηκε αυτές τις γυφτιές?
απλά το έβαλες σαν κάτι πολύ ωραίο,ενώ είναι η απόλυτη γυφτιά!!!
με καλαμιές πάνω σε ταράτσα????
ποιος θα είναι τόσο βλάκας να μπει εκεί μέσα,και γύρω γύρω γιαγιάδες στα μπαλκόνια να πίνουν καφέ?>????
ειμαι καινουργιος εχει δοκιμασει κανεις to PRINCES
Και ΠΟσο παι