Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Έφυγε η Ζωή από το Relax?
Μήπως έφυγε και η Έλενα η Βουλγάρα που κάνει φοβερό μασάζ σιάτσου?

Έλενα είχε Βουγλάρα το Relax?
Eγώ μια Κατερίνα ξανθομάλα, αδύνατη, ασχημούλα θυμάμμαι που έκανε πρόγραμμα ήταν και υπεύθυνη. Αυτή έφυγε.

Την Έλενα δεν την ξέρω.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Μπαράβο, Mitsos dimitris για ενημέρωση με φωτογραφίες.
Νομίζω ενημερώνεις άψογα, αν και μονόπλευρα.
Περιμένουμε φωτογραφίες και από άλλα μαγαζία, για να μην σε κατηγορούν για μονομερή διαφήμιση.

Σε κάθε περίπτωση, συνέχιε ν' ανεβάζεις φώτο και μην μασάς.
Ας μασίζουν, οι λοιποί μαγαζάτορες, που δεν ανεβάζουν και ας μας δώσουν το δικαίωμα να τραβίξουμε εμέις και να την ανεβάσουμε για να ενημερώνουμε καλύτερα τους φίλους μας.

μασαζοtester

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Κυριοι καλησπερα...Μηπως υπαρχει το τηλ της κυρα-Μαριαννας διαθεσιμο???

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 6ΜΗΝΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΑΞΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ..ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΙΛΗ-ΕΥΑ(ΚΩΛΛΕΤΗ)ΟΠΟΥ ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΔΑΝΑΗ  :fuck2: ΚΑΙ ΜΑΚΗ ANTISTRESS ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΒΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΜΟΝΑ :fuck2:...ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΔΑΝΑΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ SMILE...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΕ PM..ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ..
το μαγαζί είναι πριβε αν δε σε ξέρουν τρως πετσέτα

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
1
Μπαράβο, Mitsos dimitris για ενημέρωση με φωτογραφίες.
Νομίζω ενημερώνεις άψογα, αν και μονόπλευρα.
Περιμένουμε φωτογραφίες και από άλλα μαγαζία, για να μην σε κατηγορούν για μονομερή διαφήμιση.

Σε κάθε περίπτωση, συνέχιε ν' ανεβάζεις φώτο και μην μασάς.
Ας μασίζουν, οι λοιποί μαγαζάτορες, που δεν ανεβάζουν και ας μας δώσουν το δικαίωμα να τραβίξουμε εμέις και να την ανεβάσουμε για να ενημερώνουμε καλύτερα τους φίλους μας.
  Δυστυχως εχω παει μονο 1 φορα Μαριαννα με το παλιο τηλ και δεν εχω το καινουργιο!!!Επεισης εχω τηλ απο ενα ακομη χωρο οπου εργαζεται η κοπελα που ειχα παρει στη Μαριαννα αλλα δεν αδειασα να παω!Σ'αυτο πηγα 3 φορες γιατι ειχα περασει καλα και ηθιελα να περασω απο ολες(ακομη 2 μενουν χαχαχαχ) κατα τα αλλα αν παω αλλου θα ρωτησω και αν μου επιτρεψουν θα βγαλω φωτος!

aplas1990

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν από λίγες μέρες στο ''Νεμέας'', και συνεδρία με Χριστίνα. Θα συμφωνήσω με τα σχόλια των προηγούμενων. Καλή εμφάνιση, ψιλή με 2-2,5 στήθος και συμπαθητικό προσωπάκι. Καλή και κατά την ώρα της συνεδρίας. Κόστος στα 80. Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει το τηλέφωνο, σε pm, από Εβίτα; Ενδιαφέρομαι για συνεδρία με Έλλη ή Έλενα.

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Η ελενα ειναι ακομα στη μαριαννα?

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Δε με λέτε ρε?

Στο BEL AIR στην Αν.Γεωργίου 4 δεν πάει κανείς?

Μόνο εγώ έφαγα το λάχανο?  :birdman:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
527
Πόντοι
7.135
Δε με λέτε ρε?

Στο BEL AIR στην Αν.Γεωργίου 4 δεν πάει κανείς?

Μόνο εγώ έφαγα το λάχανο?  :birdman:

Εσύ δεν μας είχες πει ότι για πρώτη φορά εκεί δεν παίζει φουλ; Τι νόημα έχει να πάμε :/

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Εσύ δεν μας είχες πει ότι για πρώτη φορά εκεί δεν παίζει φουλ; Τι νόημα έχει να πάμε :/
Ναι εγώ το είπα αυτό. Απλά είναι κάποιοι που κάνουν και το 1ο - 2ο πρόγραμμα (και αν γουστάρουν στην 2η συνάντηση να κάνουν το 3ο).

Τεσπα. Απλά ήθελα να μάθω αν βελτιώθηκε τίποτα ή αν φέρανε κανα αξιόλογο τεμάχιο.

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ρε η ελενα στη μαριαννα ειναι ακομα πειτε ρε μλκς. :tickedoff:

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η Έλενα είναι γύρω στα 40+ με ωραίο σώμα μικρό και σφιχτό στήθος  πολλή καλό μασάζ  πολλή δυνατή  :pipa1: :knockinb: είναι καλή περίπτωση  :helpplea:

συμφωνώ και επαυξάνω.

Επίσκεψη μετά την ψήφο, και αφού από αύριο θα μας γαμήσουνε,λέω. Δεν πάμε να γαμήσουμε τουλάχιστον εμείς πρώτοι ;)

Το στήθος τώρα, δεν το λές και σφιχτό, για την ηλικία της όμως αντικειμενικά καλό, για τους λάτρεις του μικρού.

Στα θετικά δεν κοιτάει να σε ξεπετάξει, μασάζ για τουλάχιστον 20 λεπτά, αν πεις κι όλας ότι για σένα μετράει αυτή η υπηρεσία, θα έλεγα περισσότερο από αποδεκτό.Στα λοιπά, :pipa2: :rockon: μούδιασε η γλώσσα μου!! είχαν πολύ καιρό να μου τον περιποιηθούν τόσο. Ωραίο γλύψιμο περιφερειακά, πίπα βαθειά χωρίς δόντι, ρούφιγμα όσο πρέπει να σπαρταράς.

***Τα γούστα βέβαια είναι πάντα προσωπικά (περί ορέξεως...)

καλά να περνάμε  και να μυοχαλαρώνουμε

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ε τι κουφαλα...Εκει θελει συστασεις?Δεν οπως πηγαινες μαριαννα ε?

Μλκς θα πάρεις τηλέφωνο και θα πείς ότι ξέρεις την Έλενα,
έχεις ξαναπάει μαζί της,
αν την ξέρεις πραγματικά μλκς δεν θα φας πετσέτα,
θα σε δεχτούν.  :thumbsup:

tsakist

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Έλενα γύρω στα 40........τιμή 80 ευρώ!!!!!!!!!!!!
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ............ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΑ

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η Έλενα είναι γύρω στα 40+ με ωραίο σώμα μικρό και σφιχτό στήθος  πολλή καλό μασάζ  πολλή δυνατή  :pipa1: :knockinb: είναι καλή περίπτωση  :helpplea:
Έλενα γύρω στα 40........τιμή 80 ευρώ!!!!!!!!!!!!
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ............ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΑ
Ρε geres, δεν αναφέρεται τιμή.. Από πού το ξέρεις εσύ ότι είναι 80 ευρώ;; :think:
Εκτός εάν.... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom