Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

jim_hrist

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους..... Ρε παιδιά έχασα την Μαριάννα,δεν το σηκώνει σε κανένα από τα δυο κινητά και τελευταία φορά που πήγα στο μαγαζί δεν ήταν κανείς. Μπορεί κάποιος να μου στείλει σε πμ την καινούργια διεύθυνση ή το τηλέφωνο της.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
Καλημέρα σας αγαπητοί συνάδελφοι. Μετα απο μακρά απουσία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έκανα επιτέλους come back. Ήμουν ρωσσια για δουλειές όπου μη χαίρεστε το σεξ εκει έχει διπλασιάσει τις τιμές του. Μάλλον είναι στη φάση της φούσκας οι σύντροφοι και όλα κάνουν επι δύο και βάλε.
Επίσκεψη Νάνσυ υπουργείο. Νέος χώρος όχι κάτι ιδιαίτερο αλλα καμία σχέση με τα παλιά άθλια διαμερίσματα. Roster που πιθανά πηγαινοέρχονται με Datsun αλλα καθαρές και φθηνές. Πήρα μια βυζομπαλού γύφτισσα και οργιασα στα βυζιά της μια και δεν Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτές. Έτσι για σεφτέ και ξεφωρτομα. Πάντως θα αργησω να ξαναπάω. Μετά Μαριάννα με νέο χώρο ωραίο και με πολυ διακριτικά δωμάτια με prive μπάνιο. Θέλει νέο αίμα και θα είναι πρώτη. Προτίμησα μια κατασπρη πιτσιρικα η οποία μου δωσε το πουλι στο χέρι. Μπράβο της και μπήκα τελείως ντεκαβλέ μόνο και μόνο μη στεναχώρησε το μαριαννακι. Η πληροφορία της ημέρας. Μη Γελάσει κανείς αν το έμαθα τελευταίος και το καταθέτω σαν blue chip. Όσες φορές προλαβενεις στην ώρα σου πηδάς και όχι μόνο μια. Κουφαλες αν το ξέρατε και δε μιλούσαμε τόσο καιρό ντροπή σας.
Πήγα και βασίλη Καραμανλή όπου έγιναν μεταγραφές. Προτιμήθηκε η σταθερή αξία της Έλενας που είναι και κατα τη γνώμη μου η πιο HOT θεία της πόλης.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και καλό καλοκαίρι.

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Πρόκειται για 2 διαφορετικές Έλενες 40+ ετών έκαστη. Η μία παίρνει 60 και η άλλη 80 ευρώ.

Ρε geres, δεν αναφέρεται τιμή.. Από πού το ξέρεις εσύ ότι είναι 80 ευρώ;; :think:
Εκτός εάν.... :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
Με τόσα λεφτά δεν νομίζω να αξίζει... Συν τα λεφτά του "Lux" ξενοδοχείου... δεν έχω δοκιμάσει οπότε δεν ξέρω...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.692
Πόντοι
25.165
Με τόσα λεφτά δεν νομίζω να αξίζει... Συν τα λεφτά του "Lux" ξενοδοχείου... δεν έχω δοκιμάσει οπότε δεν ξέρω...

Οι αλλες απο τηλεφωνο στα 100ε και καμια φορα χωρις 2η εκτονωση ειναι, αυτο λεει 120 στον χωρο σου.

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
ΠΑΙΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5ΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΙΜΗΣΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΟΠΕΛΕΣ  :knockinb:(25 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ) ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΥΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΝΤΙΒΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΕΣ:think:

papnik012

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
λες ε? ακομα και ετσι να ειναι, βαζει κατω ολες τις αλλες, mate.

Φιλε μαλλον παρεξηγηση εγινε.Οταν ειπα συμφωνω για Ελενα εννοουσα οτι ειναι πολυ καλη σαυτο που κανει και οχι οτι ειναι τρανς.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Θα συμφωνησω για την Ελενα.Αλλα φιλε παρε Ε Λ Λ Η  :rockon:Τα λογια ειναι περιττα. :tits: :fuck2: :rockon:.Καινουργια στην Εβιτα.Τετοιο μωρο αν σαρεσουν οι μελαχρινες μικρες θα σαρεσει πιο πολυ.Εχεικαι μια αλλη  καινουργια επισης Ολγα αν θυμαμαι καλα τσεχα ψιλ0καλη.Αλλα Η Ελλη ειναι ζημια.Ενα θα σου πω Βυζαρεςκαιοχι ψευτικες.Εγω εχω κολλησει παντως.Προσωπικη μου βεβαια αποψη.
Κια για οσους εχουν προβλημα με την Εβιτα σορυ αλλα προβλημα τους.Εγω οποτε παω περναω μια χαρα και αυτο μετραει :).Δε μπα ναιναι και σαν ιπποποταμος..Εγω παω για τα κοριτσια και γιατι εχει πολυ ωραιο χωρο και ειμαι ηρεμος.

σχετικά με έλλη συμφωνώ κ εγω οτι ειναι κορμαρα σφιχτη , ψηλομούνα κ φυσικοτατες βυζάρες. Αλλα σε καμια περιπτωσε δεν ειναι τσεχα... εκτος κ εαν στην βουλγαρια υπαρχει κ περιοχη που λεγεται τσεχια...  :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny:

papnik012

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους.Μια ερωτηση εχω.Γνωριζει κανεις να μου πει αν αληθευει αυτο που ακουσα οτι παιζουν μικροφωνα στα δωματια του αντιστρες στη Βουλγαρη?

Παντως ρε παιδια απο παντου ο big brother μας κατασκοπευει.Μικροφωνα καμερες χαμος.

papnik012

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
σχετικά με έλλη συμφωνώ κ εγω οτι ειναι κορμαρα σφιχτη , ψηλομούνα κ φυσικοτατες βυζάρες. Αλλα σε καμια περιπτωσε δεν ειναι τσεχα... εκτος κ εαν στην βουλγαρια υπαρχει κ περιοχη που λεγεται τσεχια...  :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλησπερα.Να σου πω κατι?Προσωπικα δεν με ενδιαφερει απο που ειναι.Δεν εχει και σημασια αλλωστε.Το κοριτσακι τα σπαει και αυτο ειναι που μετραει για μενα ;)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Από τις τελευταίες μου επισκέψεις σε ιδρύματα επί της Κ. Καραμανλή έχω να αναφέρω τα εξής:
Μαριάννα: (4 κορίτσια): α)Φοίβη(GR): Μελαχροινή με ωραία πιασίματα 28 ετών και γύρω στο 1,60. β)Ειρήνη (GR): "η κάτασπρη πιτσιρίκα" γυμνάστρια με ωραίο σώμα αλλα μικρή εμπειρία και περιορισμένη συμετοχη, γ)Ηρώ (GR), Όμορφη καστανή με καλή διάθεση και μικρό στήθος, και δ) Μαρίνα (GR): Μελαχροινή γύρω στα 35 λεπτή αλλά πεσμένο στήθος και σφριγιλότητα μηδέν. 
Τιμές:40-60-80

Βασίλης Smile:(5 κορίτσια) α) Βάνα: Ξανθιά γεμάτη με καλή συμετοχή και βαθύ λαρύγγι.β) Σιμόνα (RO):Mελαχροινη γύρω στα 30 με τέλειο σώμα αλλά μέτρια συμετοχή.γ)Έλενα: Ξανθιά με καλή συμετοχή αλλά almost gilf, δ)Κλειώ (GR):Μελανούρι γλυκο κορίτσι με ωράιο σώμα λίγο γεμάτη (για την συγκεκριμένη έχω μόνο οπτική εμπειρία) και ε) Ελπίδα (GR): (πρώην Δανάη), μελαχροινή γύρω στα 25 με ωραίο σώμα αλλά μέτρια συμετοχή. H Ιόλη(GR) και η Γιώτα(GR) έχουν καιρό να εμφανιστουν στο εν λόγω μαγαζί.
Τιμές: 70-80

Relax:(4 κορίτσια):α) Μαρία(?): κάνει και τη υπευθυνη του μαγαζιού λεπτή κοντή και αδύναμη δεν σε προδιαθέτει για κάτι καλό, β) Ξένια (ΤR + GR): Γυρω στα 35 γεμάτη με κακή συμετοχή (μακριά), γ)Σόνια (ΑL): Μικρή ξανθιά κοντό μαλι γύρω στα 22 με καλή πίπα και σφιχτό ωράιο σώμα και δ) Έλενα(BG) γυρώ στα 35-40 με καθόλου στήθος και στενό μουνί, ξανθιά με πολύ καλό μασάζ.
Τιμές: 45-50-60

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Καλησπερα.Να σου πω κατι?Προσωπικα δεν με ενδιαφερει απο που ειναι.Δεν εχει και σημασια αλλωστε.Το κοριτσακι τα σπαει και αυτο ειναι που μετραει για μενα ;)

τότε να μην αναφέρεστε σε τόπους καταγωγής κλπ παρά μονο σε περιγραφές για φυσικές αναλογίες της κάθε κοπέλας και στα περί σέρβις ... για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις οτι αυτη ειναι η μουναρα η τσεχα ή τέλεια ισπανίδα κλπ. Ας ειναι μουναρες κ σεξουάλες κ ας ειναι απ' όπου στης μανας τους θέλουν...  :uglystupid:

annanikos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα...ξερει κανεις τι παιζει αργοναυτων???

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
ειναι η δευτερη φορα που ρωτας αλλα δε μας λες τι ξερεις εσυ

για την αργοναυτων μπας κ παει κανενας κασκαντερ κατα κει

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Επισκέψη στον Βασίλη στην Κωλέτη, Δυτικά.
Το άλλοτε κρατεό μαγαζί, δεν είχε την ποσότητα και την ποιότητα από τα παλιά. Ίσως και λόγο καλοκαιριού, τα κορίτσια παίρνουν αυτοβούλως άδεια.
Επιλέχθηκε η Ελβίρα.
Ο ορισμός της ΓΥΝΑΙΚΑΡΑΣ.
Ηλικία 26, Ελληνίδα, 1,78, με πλατάρες,
μπουτάρες :lheel: 2μέτρες με πιασήματα χωρίς ίχνος κυταρίτιδας φυσικά,
κολάρα για  :kissass2: , για γερά  :zfuck:, αλλά δεν τον δίνει,
Βυζάρες 3άρη :tits:, στητές, συμπαγής με μεγάλη ρόγα ....... τέλειες.

Νταρτανομούνα Ελβίρα είσαι το κάτι άλλο στο  :knockinb:. Μπράβο σου το γουστάρεις το άθλημα  :fuck1:. Το πιο βασικό σε αυτήν την δουλειά. Μπράβο κουκλάρα, το έχεις.........

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
......
Βασίλης Smile:(5 κορίτσια) α) Βάνα: Ξανθιά γεμάτη με καλή συμετοχή και βαθύ λαρύγγι.β) Σιμόνα (RO):Mελαχροινη γύρω στα 30 με τέλειο σώμα αλλά μέτρια συμετοχή.γ)Έλενα: Ξανθιά με καλή συμετοχή αλλά almost gilf, δ)Κλειώ (GR):Μελανούρι γλυκο κορίτσι με ωράιο σώμα λίγο γεμάτη (για την συγκεκριμένη έχω μόνο οπτική εμπειρία) και ε) Ελπίδα (GR): (πρώην Δανάη), μελαχροινή γύρω στα 25 με ωραίο σώμα αλλά μέτρια συμετοχή. H Ιόλη(GR) και η Γιώτα(GR) έχουν καιρό να εμφανιστουν στο εν λόγω μαγαζί.
Τιμές: 70-80
....

Συγχαρητήρια Akarnan, άψογη συμπυκνομένη και σαφής πληροφόρηση.  :thumbsup:

Σχετικά με την Κλειώ (GR), ξέρεις που βρίσκεται τώρα?
Εξαφανίστηκε από την πιάτσα και την ψάχνω.
Θέλω να την υιοθετίσω.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom